-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:hmmm:Τι σκέφτεσαι;
-
Τι φταίει η VW αν εσύ κακοποίησες το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
(Στο f/l μοντέλο, δεν θα υπάρξει 1,4 μοτέρ με 150 στα 4motion, αλλά ο 1,8 με τα 160.)Κατα την γνωμη μου ... ότι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν σε αυτό το αυτοκίνητο στην αποκλειστική βενζινοκίνητη 4κίνητη έκδοση (κάτω από το πανάκριβο 2λιτρο).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι φταίει η VW αν εσύ κακοποίησες το αυτοκίνητο?Ποιος μίλησε για κακοποίηση του αυτοκινήτου; Ισα ισα, που έγινε ευλαβικό στρώσιμο και αλλαγές λαδιών/φίλτρου κάθε 7500 χλμ.
Προσωοικά δεν είχα πρόβλημα με το αμάξι. Η VW μου δημιούργησε το πρόβλημα. -
Αυτη η αναβάθμιση που αναφέρεις τι ακριβώς είναι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτη η αναβάθμιση που αναφέρεις τι ακριβώς είναι?ειναι λογικα καποια απ τα update που κανουν οταν το πας συνεργειο. Για λογους ασφαλειας-αξιοπιστιας σου αλλαζουν καποια πραγματα στον εγκεφαλο απ τα πιο απλα μεχρι και την χαρτογραφηση του κινητηρα...
Τα πιο συνηθισμενα απ οτι εχω ακουσει στα vag ειναι στο dsg και στους tsi κινητηρες. -
Γνωρίζει κανείς αν θα βγει τελικά 1.4 τετρακίνητο και αν έχουν ανόιξει οι κωδικοί παραγγελίας στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν θα βγει τελικά 1.4 τετρακίνητο και αν έχουν ανόιξει οι κωδικοί παραγγελίας στην Ελλάδα;Περιμένουν πρώτα να φύγει το στοκ. Ο 1,4 με τα 150 καταργείται για το Tiguan (όχι για τα μικρά) και θα υπάρχει ο 1,8 σε 4χ4.
-
Εχω παρακολουθησει την φημολογία και το tiguan.gr, απλά αναρωτιεμαι αν υπαρχει τελικη ανακοινωση ενόψη και της επισημης παρουσιασης αυριο στην Γενευη για το 1.4
-
Αυτό εδώ τα ανατρέπει όλα.
-
ε οντως καταργηθηκε ο 150....και εγινε 160 χεχε
-
Μια γραμμη σε ενα interνετικο μεσο δεν λεει κατι, ψαχνω να βρω καμμια ανακοινωση αλλα τιποτα. Στο vw.de αναφέρει ολες τις γνωστές επιλογές αλλά όχι τους δυνατους συνδυασμους.
-
Μήπως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα;
-
http://www.autobild.de/artikel/vorschau ... 92770.html
Απ' ότι μπορώ να καταλάβω με τα φτωχά (ή μαλλον καθόλου!!) γερμανικά μου, λέει οτι έρχεται τον Ιούνη!!!
Πολυ νωρις μου φαίνεται... Για να δούμε...
Επισης λεει για 4 εκδοσεις βενζινοκινητηρων 122, 160, 180 και 211 χωρις να ξεκαθαριζει πως ο 160 ειναι 1.4 αλλα πιθανότατα έτσι είναι!!
Στο τελος νομίζω αναφερει για εκδοση R που ερχεται αργότερα με 256 ίππους!!! -
Στην Βελγική σελίδα της εταιρίας αναφέρει ότι το νέο Tiguan θα ξεκινήσει το δευτερο εξάμηνο του 2011, ενώ ακόμα στις περισσότερες ευρωπαικές πλην της Γερμανικής έχουν το προηγούμενο.
Απ' ότι έχω παρατηρήσει γενικά πάντως η VW δεν αργεί να φέρει νέα της μοντέλα στην ελληνική αγορά μετά το λανσάρισμα τους. Οπότε λογικό μου φαίνεται μέσα στο καλοκαίρι ή όπως συμβαίνει στα περισσότερα Σεπτέμβρη να είναι και εδώ. -
Είναι ήδη γνωστό, πως οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, άρα τα πρώτα προς παράδοση θα τα περιμένουμε τέλη Σεπτέμβρη με Οκτώβρη.
Τα εκθεσιακά πιθανόν να έρθουν λίγο νωρίτερα. -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
http://www.autobild.de/artikel/vorschau-alle-neuen-suvs-2011-1592770.htmlΑπ' ότι μπορώ να καταλάβω με τα φτωχά (ή μαλλον καθόλου!!) γερμανικά μου, λέει οτι έρχεται τον Ιούνη!!!
Πολυ νωρις μου φαίνεται... Για να δούμε...
Επισης λεει για 4 εκδοσεις βενζινοκινητηρων 122, 160, 180 και 211 χωρις να ξεκαθαριζει πως ο 160 ειναι 1.4 αλλα πιθανότατα έτσι είναι!!
Στο τελος νομίζω αναφερει για εκδοση R που ερχεται αργότερα με 256 ίππους!!!Απ'ότι λέει, αναγκαστικά θα γίνει νωρίτερα η άφιξη λόγω ξεπουλήματος του υπάρχοντος στοκ.Η έκδοση των 122 PS θα είναι προσθιοκίνητη και DSG θα υπάρχει για τους δίλιτρους και τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα των 140 PS.
-
Ο χρήστης napet1 έγραψε:
Απ'ότι λέει, αναγκαστικά θα γίνει νωρίτερα η άφιξη λόγω ξεπουλήματος του υπάρχοντος στοκ.Η έκδοση των 122 PS θα είναι προσθιοκίνητη και DSG θα υπάρχει για τους δίλιτρους και τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα των 140 PS.
Αν εχει ξεπουλησει, γιατι δε παραγουν και αλλα?
Μηπως εννοει ακριβως το αντιθετο? Δηλαδη με τον όρο 'ξεπουλησε' εννοουν πως εχει σταματησει να πουλαει(επειδη περιμενουν ολοι το νεο) και προωθουν το facelift πιο γρηγορα, για να δημιουργησουν ενδιαφερον?
Αν το παλιο πουλαγε πολυ, μαλλον δε θα τους ενοιαζε να βιαστουν να βγαλουν το νεο!
Εκτος αν εχουν κλεισει ηδη οι γραμμες παραγωγης του παλιου για να 'μετασχηματιστουν' ωστε να παραγουν το νεο.
Και παλι ομως σε αυτη την περιπτωση θα υπηρχε πιο γρηγορη προωθηση του νεου, με τιμες και λεπτομερειες ωστε να δεχονται παραγγελιες.
Αυτη τη στιγμη, τουλαχιστον στην Ελλαδα, οι αντιπροσωπειες δεχονται παραγγελιες για το παλιο! -
Όχι,αναφέρει ότι το μοντέλο είναι sold out.
VW Tiguan f/l