-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εκτός τέτοιο νούμερο; Δύσκολο αλλα τα υπόλοιπα που χαθηκαν;
Και εμένα περίεργο μου φαίνεται αλλά θα συμφωνήσω με τον limited_one. Εκτός σειράς τέτοιο νούμερο;
Από την άλλη 10-20 νούμερα άλμα δικαιολογείται, καθώς μπορεί να τα πήραν στην Κάρπαθο ή να τα πήρε κάποια αντιπροσωπεία, αλλά 100 νούμερα;Kαι εμένα δύσκολο μου φαίνεται να είναι εκτός σειράς αλλά όχι ακατόρθωτο. Εναλλακτικά, μήπως ο Κασάπης έκανε μαζικές σε νοικάρικα? Δεν πάει αλλού το μυαλό μου...
-
Ίσως να δώσανε καμία κατοσταδα προς Κάρπαθο μεριά όπως λέει ο www2000.
-
Πολλά δεν είναι για Κάρπαθο? Στοκάρανε για ένα χρόνο?
Νομίζω ότι κάποιος θα χρειαστεί να καλέσει τελικά συντομότερα για update Μην πιαστούμε και στον ύπνο...
-
HKY 372* παλιά επαγγελματική κλούβα Renault.
-
Ίσως να δώσανε καμία κατοσταδα προς Κάρπαθο μεριά όπως λέει ο www2000.Εχει η Καρπαθος αντιπροσωπειες?
-
Πάντως μόλις είδα ένα σημερινό Yeti(φίλου) με πινακίδα ΡΟΤ-9735 οπότε το ΡΟΤ-9771μάλλον είναι εκτός σειράς
-
ΚΟΜ 9999 σε Cayenne...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚΟΜ 9999 σε Cayenne...ΚΟΝ απο Δευτερα..?
-
Καλησπέρα φίλοι,
μία ερώτηση...Το αυτοκίνητό μας ''ανήκει'' στον Ανατολικό Τομέα (58) με πινακίδα ΙΜΒ- .
Θα αλλάξουμε τις πινακίδες γιατί μετά από ένα τροχαίο λίγες μέρες πριν, η μία έγινε τελείως αγνώριστη και δεν σουλουπώνεται...
Αν πάμε να πάρουμε τώρα νέες πινακίδες, δεν μπορούμε να πάρουμε από Άλιμο, Νότιο Τομέα ;
Το λέω γιατί μένουμε νότια Αττική. Πρέπει να πάρουμε τις νέες πάλι από Αγ. Παρασκευή (εξαιτίας ΙΜΒ-) ;Μας βλέπω να παίρνουμε ΙΟΧ- αντί ΙΟΗ- ...
-
Πήγα 3-4 σελίδες πίσω αλλά δεν βρήκα κάτι. Όχι ότι κάνει ΤΗ διαφορά αλλά αφού το είδα να μην το αναφέρεω? ΡΕΜ 5141 Dacia Sandero σήμερα το πρωί στην Αγ. Γαλήνη. Στο ίδιο μέρος είδα και ΗΚΥ 5188 Smart 4 2.
-
ΙΜΤ-7582 σε iq
ΚΟΜ 9999 σε Cayenne...Εκτός σειράς ή Πρωταπριλιάτικο?
-
Ο χρήστης M-1717 έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι,
μία ερώτηση...Το αυτοκίνητό μας ''ανήκει'' στον Ανατολικό Τομέα (58) με πινακίδα ΙΜΒ- .
Θα αλλάξουμε τις πινακίδες γιατί μετά από ένα τροχαίο λίγες μέρες πριν, η μία έγινε τελείως αγνώριστη και δεν σουλουπώνεται...
Αν πάμε να πάρουμε τώρα νέες πινακίδες, δεν μπορούμε να πάρουμε από Άλιμο, Νότιο Τομέα ;
Το λέω γιατί μένουμε νότια Αττική. Πρέπει να πάρουμε τις νέες πάλι από Αγ. Παρασκευή (εξαιτίας ΙΜΒ-) ;Μας βλέπω να παίρνουμε ΙΟΧ- αντί ΙΟΗ- ...
Σίγουρα θέλεις αλλαγή πινακίδων. Η λογική λέει ότι θα πάρεις ΙΟΗ μια που ανήκεις πλέον στον Νότιο τομεα. Επειδή πήρες πινακίδες από ανατολική αθήνα δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάρεις από κει, αν και δεν αποκλείεται όμως. Αλλά το πιο πιθανόν είναι να πάρεις ΙΟΗ
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
ΙΜΤ-7582 σε iqΚΟΜ 9999 σε Cayenne...
Εκτός σειράς ή Πρωταπριλιάτικο?
Ανέβηκαν τόσο πολύ οι πωλήσεις στην αθήνα? πριν 2 μέρες ήταν σχεδόν 400 νούμερα πίσω
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΙΜΤ-7582 σε iq
ΚΟΜ 9999 σε Cayenne...
Ανέβηκαν τόσο πολύ οι πωλήσεις στην αθήνα? πριν 2 μέρες ήταν σχεδόν 400 νούμερα πίσω
Μπορεί να είναι εκτός σειράς , πάντως Πρωταπριλιάτικο δεν είναι!
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
ΙΜΤ-7582 σε iqΚΟΜ 9999 σε Cayenne...
Καλο μηνα κυριοι....
-
Πάντως μόλις είδα ένα σημερινό Yeti(φίλου) με πινακίδα ΡΟΤ-9735 οπότε το ΡΟΤ-9771μάλλον είναι εκτός σειράςΣήμερα ήμουν αρκετή ώρα στους δρόμους και αναφέρω ΡΟΤ-968*, 971*, 9723 και 9762. Νομίζω, τελικά, ότι έγινε το ανέλπιστο και τσίμπησαν λίγο οι πωλήσεις
ΙΜΤ-7582 σε iq
ΚΟΜ 9999 σε Cayenne...
Καλο μηνα κυριοι....
Σωστός
Παλι καλά που δεν το σχολίασα Να σαι καλά, και του χρόνου -
ΑΗΜ-7038 μέσα σε αντιπροσωπεία πριν από μία ώρα.
-
ΙΟΗ-3851 (Auris facelift)
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι,
Σίγουρα θέλεις αλλαγή πινακίδων. Η λογική λέει ότι θα πάρεις ΙΟΗ μια που ανήκεις πλέον στον Νότιο τομεα. Επειδή πήρες πινακίδες από ανατολική αθήνα δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάρεις από κει, αν και δεν αποκλείεται όμως. Αλλά το πιο πιθανόν είναι να πάρεις ΙΟΗ
Σ' ευχαριστώ. Θα ρωτήσω από βδομάδα και στο υπουργείο για να μάθω...
-
AZZ-1277 σήμερα στον Πύργο.
Καλο μηνα κυριοι....
Καλό μήνα και από μένα!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011