-
Οσο παω το γουσταρω ολο και πιο πολυ αυτο το αμαξι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο παω το γουσταρω ολο και πιο πολυ αυτο το αμαξι..αυτό όμως σε γουστάρει ιδού το ερώτημα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτό όμως σε γουστάρει ιδού το ερώτημα.
Δε λεω για το c4 picasso Ιωσηφ..Δεν ειμαστε εμεις για τετοια ακομα.. Για τη zxαρα μου λεω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε λεω για το c4 picasso Ιωσηφ..Δεν ειμαστε εμεις για τετοια ακομα.. Για τη zxαρα μου λεω..
ααααααααα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Έτσι νόμιζε και ο festonero
-
shit..
-
-
-
Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα, αλλά κάτι που θα ήταν ονειρώδες αν η εταιρία το έβγαζε στην παραγωγη έστω και για 50-100 αντίτυπα.
Δυστηχώς απο ότι διάβασα σχετικά με το παρακάτω αυτοκίνητο τελευταία στιγμή ματαιώθηκε κάθε προσπάθεια παραγωγής του.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κύριε κύριε, άλλος ξεκίνησε! Άλλαξα σήμερα ένα λαμπάκι στην πινακίδα της xsara. Ζημιάρικο ρημάδι...sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr
Επειδη πρεπει να το αλλξω και εγω , μπορεις να μου πεις πως βγαινει το προστατευτικο καλυμμα ; Θελει κατσαβιδι η' απλα το τραβας ;
Αναφερομαι σε Xsara '98.
-
**THE 2CV BREAKS THE HEIGHT-RECORD FOR CARS **
http://citcity.citroen1.info/2CV/history4.htm
Αχ μωρή Γαλλία... -
-
-
Παρατηρήστε το ρόλο του πίσω άξονα στα μπασίματα
Μιλάμε για πολύ μηχανολογία οι ρουφιάνοι,σήμερα όλα είναι μάρκετινγκ σχεδιασμός και φθήνια -
Ετσι με το κωλο..
-
-
-
Μια εξαιρετικη προωθητικη ενεργεια τρεχει αυτη την εποχη απο την Citroen, για οσους εχουν αυτοκινητο αποσυρσης.
Συγκεκριμενα, επιπλεον του οφελους 'Green Bonus' (ασχετως αν υπηρχε ή οχι αυτοκινητο προς αποσυρση) που κυμαινοταν στα 1,700ευρω περιπου για την περιπτωση του DS3 THP, αυτη την στιγμη, παρεχεται συνολικη εκπτωση της ταξης των 3,100ευρω, με την **βασικη τιμη **(χωρις μεταλλικο χρωμα, τελη, πινακιδες) **του DS3 THP, να ξεκιναει απο 17,855ευρω **αντι 20,955ευρω... -
Entering the hydropneumatic world
( βασικά ο πατέρας)Με ένα φρεσκότατο ( ) XantiaII 1.8
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μεγεια!Καλοριζικο!
CITROËN FORUM