-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δεν παρουσίασα οποιονδήποτε (πού ακριβώς πες μου) ως 'Καλλυβάτση' και ημουν πολύ συγκεκριμμένοςΘα σου πω ακριβώς:
'Αυτά όμως που (συνεχίζεις μάλιστα να) λες, είναι στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά, εκτος τόπου και χρόνου. Αποψη σαφώς μπορείς να εκφέρεις, στα πλαίσια όμως των φερόντων κωλοτρυπίδα, (όλων δηλαδή), χωρίς περαιτέρω αξία'
...και για να μην μείνει αμφιβολία, το ξεκαθαρίζεις κιόλας:
'Οταν λες πώς δεν γεννηθηκες στο εξωτερικό, αλλα έχεις μόλις 2 χρόνια εκεί, αρα μέχρι πριν απο 2 χρόνια ησουν εδω, οπότε και είχες άμεση επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα, σου απαντώ απλά, πως αυτά που βίωνες πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχουν καμμία σχέση με το ΣΗΜΕΡΑ. Λες μάλιστα 'Να μου επιτρεψεις λοιπον να γνωριζω για τον εαυτο μου το ποσα ξερω για την επιχειρηματικοτητα και για την κατασταση στην Ελλαδα' και όλα αυτά με την εικόνα που είχες πριν 2 χρόνια επαναλαμβάνω.'
Δηλαδή η άποψη του danonito έχει σχηματιστεί προ διετίας και μόνο, κι από τότε που έφυγε από τη χώρα, μπήκε στην απομόνωση, τον έβαλαν στη κρυογενική κατάψυξη, κλείστηκε σε θιβετιανό μοναστήρι κλπ και σε καμία περίπτωση δεν έχει μάθει τίποτα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα! Οι γνώσεις του έχουν παγώσει στο χρόνο, δεν έχει ιδέα για την κατάσταση που επικρατεί και τις εξελίξεις των τελευταίων 2 ετών.
Λοιπόν danonito, διάβαζε να μαθαίνεις:
Σύνοψη της ελληνικής ιστορίας, 2009-2011
-Έγιναν εκλογές
-ο Παπανδρέου είπε ότι 'λεφτά υπάρχουν'
-ο λαός τον πίστεψε
-κωλλυσιεργούσε επί μήνες με χαριτωμενιές τύπου opengov κλπ, μέχρι που ανακάλυψε/συνειδητοποίησε ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν
-οι μαλακίες 'καμένης γης' (μεταφέρουμε λογιστικά υπόλοιπα ώστε να φανεί χειρότερη η θέση της προηγούμενης κυβέρνησης και να φανούμε εμείς ύστερα καλοί) γύρισε μπούμερανγκ καθώς το σύμπαν ανακάλυψε τα greek statistics
-άρχισε να δυσφημεί τη χώρα και τους πολίτες και να κατηγορεί κερδοσκόπους, μασώνους, τα Νεφελίμ και τον Κίσινγκερ
-οι επενδυτές την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια
-φτάσαμε σε σημείο να χρειάζεται να αναχρηματοδοτήσουμε δάνεια που είχαμε πάρει με επιτόκιο καλού στεγαστικού, με νέα δάνεια επιτοκίου πιστωτικής
-έστησε κώλο (τον δικό μας) σε ΔΝΤ+ΕΕ
-είπε ότι θα πατάξει τη φοροδιαφυγή αλλά ανέβασε το ΦΠΑ
-είπε ότι δεν θα πάρει περαιτέρω μέτρα αλλά ξαναπήρε
-είπε ότι δεν θα μειώσει μισθούς/συντάξεις αλλά τους μείωσε
-είπε ότι θα καταπολεμήσει τις παθογένειες της οικονομίας αλλά ξανανέβασε το ΦΠΑ
-είπε ότι θα ανοίξει τα φέουδα των κλειστών επαγγελμάτων αλλά υπέκυψε στον εκβιασμό τους
-είπε ότι θα μειώσει το έλλειμα αλλά έγινε πρωτοπαλλίκαρο στο 'Δεν πληρώνω'
-είπε ότι θα φέρει ανάπτυξη αλλά η οικονομία έπεσε σε ύφεση
-η ανεργία αυξήθηκε και θα συνεχίσει να αυξάνεται
-ο κόσμος τα έχει πάρει αγρίως κι έχει αρχίσει να κράζει τους πολιτικούς
-αυτοί με τον αέρα της ατιμωρησίας του δείχνουν κωλοδάχτυλο
-οι μισθοί κατρακυλάνε
-το κόστος ζωής αυξάνεται
-η βενζίνη έχει ανέβει +0,50€ και βάλε
-τα διόδια έχουν διπλασιαστεί
-ο σκύλος σου ψόφησε
-το σπίτι σου κάηκε
-κλπ.Καλύτερα μείνε εκεί έξω με την ανάμνηση της 'ισχυρής Ελλάδας' και ζωή σε λόγου μας τους εδώ μέσα...
-
Όπως τα λέει ο zorz είναι. Και γω ήμουν στο εμπόριο μέχρι πριν 2 χρόνια και ευτυχώς λειτούργησε η 6η αίσθηση ( ) που ανέφερε ο Spartan και πρόλαβα την κρίση, πριν με προλάβει. Ακόμα και τώρα, 2 χρόνια μετά, με παίρνουν τηλέφωνο πρώην προμηθευτές και μου λένε ότι καταστήματα σαν τα δικά μου, κλείνουν αβέρτα. Στη γειτονιά μου στην Ελευσίνα (σε κεντρικό δρόμο) έκλεισαν μετά από μένα κάπου 20 μαγαζιά -και έπεται συνέχεια.
Φίλε Spartan το ότι είσαι ακόμα στο εμπόριο, δε σε κάνει αυτομάτως πιο άξιο από εμάς που τα κλείσαμε πριν 2 χρόνια και αναζητάμε την τύχη μας στο εξωτερικό στα 33 μας. Μπορεί να είσαι πιο άξιος, ίσως -λόγω είδους/προϊόντων- να είσαι και πιο τυχερός. Παίζουν πολλά ρόλο.. Αλλά πίστεψε με, ακόμα ενημερώνομαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν έχω όρεξη να γράφω σεντόνια, και για να μη κουράζομαι και για να μη σας κουράζω. Αν βρεθούμε σε καμιά συνάντηση θα τα πούμε άπό κοντά. Μέχρι τότε υπομονή σε όλους, γεροί να'μαστε, να τα τρώμε με το πατριωτάκι μου τον Πάγκαλο(ουζ)
-
Νομίζω ότι πλέον ο ενδιαφερόμενος έχει ενημερωθεί πολύ καλά για την κατάσταση στην Ελλάδα και για το πως την βλέπουν από διαφορετικές σκοπιές ποικιλία συμπολιτών μας.
Επειδή όμως για την οικονομική ή εργασιακή κρίση στην Ελλάδα υπάρχουν άλλα πιο κατάλληλα, εστιασμένα και ολοκληρωμένα θέματα ας ασχοληθούμε με το μέλλον του![mod]Και συνεχίζοντας σε μια πιο ευχάριστη και ελαφριά νότα αλλά πάντα στο θέμα.... πρόβλεψης του μέλλοντος του φίλου μας:
Χμμ, μεγάλη πόρτα θα διαβείς και θά'ναι μαντεμένια
σε τρία τέρμενα θα δεις, θα παντρευτείς μια Ξένια
κι από δουλειά θά'χεις πολλή σ' Ελλάδα και στα ξένα
κι αν όσα λέω δε μετράν στα γίδια μου κι εμένα... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Δεν παρουσίασα οποιονδήποτε (πού ακριβώς πες μου) ως 'Καλλυβάτση' και ημουν πολύ συγκεκριμμένος
Θα σου πω ακριβώς:
'Αυτά όμως που (συνεχίζεις μάλιστα να) λες, είναι στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά, εκτος τόπου και χρόνου. Αποψη σαφώς μπορείς να εκφέρεις, στα πλαίσια όμως των φερόντων κωλοτρυπίδα, (όλων δηλαδή), χωρίς περαιτέρω αξία'
...και για να μην μείνει αμφιβολία, το ξεκαθαρίζεις κιόλας:
'Οταν λες πώς δεν γεννηθηκες στο εξωτερικό, αλλα έχεις μόλις 2 χρόνια εκεί, αρα μέχρι πριν απο 2 χρόνια ησουν εδω, οπότε και είχες άμεση επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα, σου απαντώ απλά, πως αυτά που βίωνες πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχουν καμμία σχέση με το ΣΗΜΕΡΑ. Λες μάλιστα 'Να μου επιτρεψεις λοιπον να γνωριζω για τον εαυτο μου το ποσα ξερω για την επιχειρηματικοτητα και για την κατασταση στην Ελλαδα' και όλα αυτά με την εικόνα που είχες πριν 2 χρόνια επαναλαμβάνω.'
Noμίζω οτι ημουν σαφής όταν ζήτησα συγνωμη απο τον danonito για τη συγκεκριμμένη έκφραση. Το ότι το παραβλέπεις, μπορεί να οφείλεται μόνο σε εμπάθεια προς το άτομό μου, εκτος κι αν καλοπροαίρετα υποθέσω οτι δεν το είδες.
Δηλαδή η άποψη του danonito έχει σχηματιστεί προ διετίας και μόνο, κι από τότε που έφυγε από τη χώρα, μπήκε στην απομόνωση, τον έβαλαν στη κρυογενική κατάψυξη, κλείστηκε σε θιβετιανό μοναστήρι κλπ και σε καμία περίπτωση δεν έχει μάθει τίποτα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα! Οι γνώσεις του έχουν παγώσει στο χρόνο, δεν έχει ιδέα για την κατάσταση που επικρατεί και τις εξελίξεις των τελευταίων 2 ετών.Οσο κι αν ωρύεσαι, το γεγονός οτι η όποια εικόνα είχε πριν 2 χρόνια ζώντας εδω, δεν έχει καμμία σχέση με το τωρα, τα πραγματα έχουν αλλάξει άρδην, τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, οι παραστάσεις άλλες, όσοι τα βιώνουν και ιδιαίτερα κάποιοι έχουν πολύ πληρέστερη αίσθηση απο τον danonito, ΔΕΝ αλλάζει. Μάλιστα απαντώντας σε σένα στο αμέσως προηγούμενο ποστ (απο το τελευταίο σου που ηταν και κόλαφος...ουάου!! ), παραθέτω συγκεκριμμένες φράσεις του danonito με τις οποίες διαφωνώ και απο τις οποίες βγάζω το συμπέρασμα οτι έχει στρεβλή εικόνα του ΣΗΜΕΡΑ...!! Τις.... πηδάς όλες και πας 4 σελίδες πίσω για να κάνεις το... point σου. Δεν πειράζει, όσο μπορεί ο καθένας....Τα υπόλοιπα....Λοιπόν danonito, διάβαζε να μαθαίνεις:
Σύνοψη της ελληνικής ιστορίας, 2009-2011
-Έγιναν εκλογές
-ο Παπανδρέου είπε ότι 'λεφτά υπάρχουν'
-ο λαός τον πίστεψε
..........................................................
....εντάσσονται στα πλαίσια της κοτσανολογίας για την οποία κατηγόρησες εμένα αρχικά.Απο μένα πάντως, αντιπαράθεση τέλος, κυρίως γιατί με αναγκάζεις να συνεχίζω τρόπον τεινά μια διένεξη με τον danonito, πραγμα που δεν θελω, αλλα και λογω παρέμβασης του mod.
Όπως τα λέει ο zorz είναι. Και γω ήμουν στο εμπόριο μέχρι πριν 2 χρόνια και ευτυχώς λειτούργησε η 6η αίσθηση ( ) που ανέφερε ο Spartan και πρόλαβα την κρίση, πριν με προλάβει. Ακόμα και τώρα, 2 χρόνια μετά, με παίρνουν τηλέφωνο πρώην προμηθευτές και μου λένε ότι καταστήματα σαν τα δικά μου, κλείνουν αβέρτα. Στη γειτονιά μου στην Ελευσίνα (σε κεντρικό δρόμο) έκλεισαν μετά από μένα κάπου 20 μαγαζιά -και έπεται συνέχεια.
Φίλε Spartan το ότι είσαι ακόμα στο εμπόριο, δε σε κάνει αυτομάτως πιο άξιο από εμάς που τα κλείσαμε πριν 2 χρόνια και αναζητάμε την τύχη μας στο εξωτερικό στα 33 μας. Oχι βέβαια......!!! Πότε είπα οτι είμαι πιο άξιος απο εσας επειδή αντέχω ακόμα....;;; Οπως λες κι εσυ, οι λόγοι που συντελούν στο να υπάρχω ακόμα (και οχι για πολύ αν συνεχιστεί η κατρακύλα) μπορεί να είναι παρα πολλοί, με τελευταία την... αξιοσύνη. Απεναντίας, θαυμάζω όσους μπόρεσαν και είδαν νωρίς το αδιέξοδο και κινηθηκανε εγκαίρως. Θέλει πολλά κιλά @@ και καθαρό μυαλό να πάρει κανείς την αποφαση να κλείσει και να ψαχτεί αλλού, ειδικά όταν μιλάμε για παλιούς εμπόρους που το θεωρούν και υποτιμητικό να εγκαταλείψουν το αντικείμενο το οποίο τους έχει καθιερώσει επι δεκαετίες. Δεν μπορείς να φανταστείς μάλιστα, πόσοι χαιρέκακοι συνάδελφοι εξέλαβαν ως αποτυχία το κλείσιμο του ενος απο τα δυο καταστήματα που είχα στο τελος του 2009, αλλα και τί πλήγμα ηταν για την ψυχολογία και αυτοεκτίμησή μου η κίνησή μου αυτή (οχι τα λόγια των αλλων) τη δεδομένη στιγμή. Ασχετα, αν αργότερα επαληθεύτηκα και μου βγήκε σε καλό, ενω τους επόμενους μηνες ακολουθησαν κι αλλοι, πολύ ισχυρότεροι απο μένα. Μπορεί να είσαι πιο άξιος, ίσως -λόγω είδους/προϊόντων- να είσαι και πιο τυχερός. Παίζουν πολλά ρόλο.. Αλλά πίστεψε με, ακόμα ενημερώνομαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης manosfr έγραψε:
Προς το παρον εχω κανει αιτηση Leicester Uni & Manchester! Eπομενες επιλογες sheffield, lancaster, birmingham kai fisika Leeds που ειναι τωρα! Η νοοτροπια αυτο με τρελαινει η νοοτροπια που μερικες φορες πιανω ακομα και τον δικο μου εαυτο να εχει! Παρολα αυτα ομως προσπαθω να ειμαι πιο ανοικτομυαλος και οχι να πηγαινω με το συνθημα που ολοι εχουμε πει καποτε οταν εμεις ειχαμε δημοκρατια οι αλλοι βρισκοντα στα δεντρα! Τωρα πλεον αυτοι εχουν δημοκρατια εμεις ολιγαρχια σε εισαγωγικα και αυτοι οι πρωτογονοι βελτιωνουν την ζωη τους βαζουν βασεις για οικογενεια και σταθερα θεμελια ενω εμεις βαζουμε βασεις για το ποιον θα ψηφισουμε ωστε να μας κανει καλυτερα το ρουσφετι.!!!Βασικά και μόνο από τον τίτλο που έβαλες στο θρεντ και υποδηλώνει παρτακισμο,δεν θα έπρεπε κανείς να μπει στον κόπο να σου απαντήσει.
Διαβάζοντας όμως τις παραπάνω γραμμές μπορώ να σου δώσω μια τελική απάντηση με σιγουρια.
Παρατηρώντας λοιπόν πέρα από τον παρτακισμο που σε διακρίνει ,μια ελιτίστικη νοοτροπία(μη πάει χαμένη τέτοια σπουδασμένη περσονα στην ασήμαντη Ελλάδα),έλλειψη στοιχειωδών ιστορικών γνώσεων και επικίνδυνες τάσεις εθνικισμού (όταν **εμείς **είχαμε δημοκρατία και οι άλλοι ήταν στα δέντρα), απουσία κοινωνικής αντίληψης(τι καλά που είναι εκεί στα ξένα -όλοι μια χαρούμενη οικογένεια), αναπαραγωγή στερεοτύπων και χρήση της 'συλλογικής ευθύνης' που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τα κέντρα εξουσίας και βασίζονται σε υποτιθέμενα γονιδιακά χαρακτηριστικά(εμείς με τα ρουσφέτια - οι ξένοι με την δημοκρατία), επίπεδο γραμματικής και συντακτικού Γ! Γυμνασίου(ακόμα και εγώ καταφέρνω να βάζω κόμματα και παραγράφους που είμαι ασπούδαστος).
Συνοψίζοντας λοιπόν σου λέω ότι θα κάνεις μια θαυμάσια καριέρα στην Ελλάδα και είναι κρίμα να χάνεις χρόνο.Σε ανθρώπους σαν και εσένα στηρίχτηκε η ελληνική κοινωνία και μεγαλούργησε μεταπολεμικά. -
madox......
-
Εγώ ήξερα την φράση πάντως 'όταν στην ευρώπη τρώγανε ρίζες, εμείς είχαμε χοληστερίνη'
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4551.htmlΚαλό σαν ανέκδοτο , αλλά το ηθικό δίδαγμά του (έτσι όπως κάποιος αυθαίρετα το ανέλυσε) είναι για τα μπάζα.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Προς το παρον εχω κανει αιτηση Leicester Uni & Manchester! Eπομενες επιλογες sheffield, lancaster, birmingham kai fisika Leeds που ειναι τωρα! Η νοοτροπια αυτο με τρελαινει η νοοτροπια που μερικες φορες πιανω ακομα και τον δικο μου εαυτο να εχει! Παρολα αυτα ομως προσπαθω να ειμαι πιο ανοικτομυαλος και οχι να πηγαινω με το συνθημα που ολοι εχουμε πει καποτε οταν εμεις ειχαμε δημοκρατια οι αλλοι βρισκοντα στα δεντρα! Τωρα πλεον αυτοι εχουν δημοκρατια εμεις ολιγαρχια σε εισαγωγικα και αυτοι οι πρωτογονοι βελτιωνουν την ζωη τους βαζουν βασεις για οικογενεια και σταθερα θεμελια ενω εμεις βαζουμε βασεις για το ποιον θα ψηφισουμε ωστε να μας κανει καλυτερα το ρουσφετι.!!!
Βασικά και μόνο από τον τίτλο που έβαλες στο θρεντ και υποδηλώνει παρτακισμο,δεν θα έπρεπε κανείς να μπει στον κόπο να σου απαντήσει.
Διαβάζοντας όμως τις παραπάνω γραμμές μπορώ να σου δώσω μια τελική απάντηση με σιγουρια.
Παρατηρώντας λοιπόν πέρα από τον παρτακισμο που σε διακρίνει ,μια ελιτίστικη νοοτροπία(μη πάει χαμένη τέτοια σπουδασμένη περσονα στην ασήμαντη Ελλάδα),έλλειψη στοιχειωδών ιστορικών γνώσεων και επικίνδυνες τάσεις εθνικισμού (όταν **εμείς **είχαμε δημοκρατία και οι άλλοι ήταν στα δέντρα), απουσία κοινωνικής αντίληψης(τι καλά που είναι εκεί στα ξένα -όλοι μια χαρούμενη οικογένεια), αναπαραγωγή στερεοτύπων και χρήση της 'συλλογικής ευθύνης' που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τα κέντρα εξουσίας και βασίζονται σε υποτιθέμενα γονιδιακά χαρακτηριστικά(εμείς με τα ρουσφέτια - οι ξένοι με την δημοκρατία), επίπεδο γραμματικής και συντακτικού Γ! Γυμνασίου(ακόμα και εγώ καταφέρνω να βάζω κόμματα και παραγράφους που είμαι ασπούδαστος).
Συνοψίζοντας λοιπόν σου λέω ότι θα κάνεις μια θαυμάσια καριέρα στην Ελλάδα και είναι κρίμα να χάνεις χρόνο.Σε ανθρώπους σαν και εσένα στηρίχτηκε η ελληνική κοινωνία και μεγαλούργησε μεταπολεμικά.Φιλε μαντοξ οντοξ η οπως σε λενε μερικες φορες ακομα και αν βλεπω αρνητικα σχολια προσπαθω να μην απαντησω! Παρολα αυτα ο Ελληναρας που ανεφερα πριν ναι αυτος που τα ξερει ολα ο Ελληναρας που εχει αποψη για ολα νομιζω οτι σου ταιριαζει σαν χαρακτηρισμος! Βλεπεις κατι δεν σου ταιριαζει δεν σε εκφραζει! Απλα καντην πηγαινε σχολιασε καπου αλλου οχι εδω! Εδω συζηταμε καποια συγγεκριμενα θεματα και μπαινεις εσυ με τον τσαμπουκα και φυσικα με το ετσι θελω και μιλας για παρτακισμο.!! Τεσπα δεν σαρεσει το θεμα απλα φευγεις μην ασχολεισαι με παρτακιδες εμενα και ολους αυτους που γραφουν τοσες μερες!! Ευχαριστουμε που μας τιμησες και εγραψες αλλα ειμαστε πολυ κατωτεροι σου για να συζητησουμε μαζι σου.!! (Και με τα δυο ομως)
-
Oσο για το οτι δεν επρεπε κανεις να μου απαντησει μαλλον αυτες τις μερεσ μιλουσα με ηλιθιους και αγραμματους και μπηκες εσυ να μας δωσεις τα φωτα σου!! Ευχαριστουμε μαντοξ που μας δινεις τα φωτα σου! Τετοια χρειαζομαστε ολοι για να παμε μπροστα στο καφενειο!! Συγνωμη για την απαντηση απλα καποια πραγματα εχουν ορια και δυστηχως το ιντερνετ δινει ακομα και στους πιο ανοητους την ευκαιρια να απαντησουν! Δεν εννοω εσενα γενικα μιλαω! Φιλικα καλο βραδυ
-
Όσα σου είπε ο madox πάντως (σου)έχουν ξαναειπωθεί εδώ απλώς όχι με τόσο άμεσο τρόπο.
-
Απλα θα παρακαλεσω με ομορφο τροπο αν καποιος εχει σκοπο να προκαλεσει να μην το κανει φιλε ΙΚΕ. Εσυ μιλησες ειπες τα πιστευω σου και δεκτα! Τα ειπες ομως με ευγενικο τροπο οποτε τα ακουσα με χαρα.! Παρολα αυτα ομως κατανταει ασχημο σε καθε φορουμ να υπαρχει ενας κομπλεξικος να καταστρεφει τοπικ τα οποια δεν τον αφορουν! Δεν σου αρεσει σηκω φυγε μην σχολιασεις
-
Συγκρατηθείτε....! [mod]
-
Βασικά και ο madox δεν στα είπε σωστά. Media δεν είπες ότι σπούδασες; Κανονικά θα πρεπε αντί για εξωτερικά, Αγγλίες, Γαλλίες, Leicester, Manchester, Aston Villa κλπ να είχες κάτσει Ελλάδα, να είχες γραφτεί στην ΠΑΣΠ, ΔΑΠ κλπ και κάποια στιγμή να έβρισκες ένα καλό άνθρωπο να σε βαζε στην ΕΡΤ.
Όλα τ' άλλα είναι φύκια... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά και ο madox δεν στα είπε σωστά. Media δεν είπες ότι σπούδασες; Κανονικά θα πρεπε αντί για εξωτερικά, Αγγλίες, Γαλλίες, Leicester, Manchester, Aston Villa κλπ να είχες κάτσει Ελλάδα, να είχες γραφτεί στην ΠΑΣΠ, ΔΑΠ κλπ και κάποια στιγμή να έβρισκες ένα καλό άνθρωπο να σε βαζε στην ΕΡΤ.
Όλα τ' άλλα είναι φύκια...από τις πιο εύστοχες απαντήσεις που έχω διαβάσει
-
Σπαρταν παραβλεπεις (εσκεμμενα??) την υπαρξη οικογενειακης επιχειρησης η οποια μου επιτρεπει να τα ξερω τα πραγματα απο 1ο (σχεδον) χερι μιας και ακομα και απο τα ξενα αναγκαζομαι να ασχολουμαι
Επισης οι συνολικες περιπου 10 εβδομαδες οι οποιες περασα στα 2 αυτα ετη στην Ελλαδα (ολη μου η αδεια) φυσικα δεν μου δινει επισης κανενα δικαιωμα να ομιλω για την κατασταση, εμενα στο χιλτον και επινα μαργαριτα τρογωντας παντεσπανι οσαν νεα Μαρια-Αντουανετα...
Οσο για τις αναλυσεις σου οτι οι αποψεις μας ειναι ισαξιες με τα περι ταβερνων κτλ, θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε με τον ιδιο (χυδαιο) τροπο με τον οποιον μας υποβαθμιζεις και παρουσιαζεις τη δικη σου αποψη σαν την μονη αληθη, να σε πει κ εσενα επιπεδου 'ταξιτζη σπουδαγμενο στο σχολειο της ζωης με επαφη με την ΠΙΑΤΣΑ' η εμπορακο που ζει στο μικροκοσμο του και τα ξερει ολα γιατι του το ειπε ο 'προμηθευτης', αλλα κανεις μας δεν το εκανε γιατι διαθετουμε μια στοιχειωδη αντιληψη του πως γινεται ο διαλογος και τροπους ευγενειας.
Αυτα απο εμενα, δε θα ξαναπαντησω στο θεμα, το θεωρω πραγματικα ματαιο, δεν υπαρχει κατι αλλο να κερδισει ο ΟΡ.
Ευχομαι καλες αποφασεις και τυχες σε ολους μεσα κ εξω απο το Ελλαντα -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Βασικά και ο madox δεν στα είπε σωστά. Media δεν είπες ότι σπούδασες; Κανονικά θα πρεπε αντί για εξωτερικά, Αγγλίες, Γαλλίες, Leicester, Manchester, Aston Villa κλπ να είχες κάτσει Ελλάδα, να είχες γραφτεί στην ΠΑΣΠ, ΔΑΠ κλπ και κάποια στιγμή να έβρισκες ένα καλό άνθρωπο να σε βαζε στο Δημόσιο.
Όλα τ' άλλα είναι φύκια...Νομίζω καλύτερα τώρα...
τι μελλον εχω εγω;;;