-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Mac OS-X 10.6.7Παραδόξως μου γύρισε την ταπετσαρία στην aurora.
Δεν είχα τέτοιο θέμα (iMac 17' late 2006).
Αφού κατέβουν τα update, σου ζητάει να κάνεις restart προκειμένου να εγκατασταθούν. Πατώντας το κουμπί install (αν θυμάμαι καλά), σε κάνει log off, όπου εκεί μόνο βλέπεις την aurora, κάνει το installation και ακολουθεί restart.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Mac OS-X 10.6.7
Παραδόξως μου γύρισε την ταπετσαρία στην aurora.Δεν είχα τέτοιο θέμα (iMac 17' late 2006).
Αφού κατέβουν τα update, σου ζητάει να κάνεις restart προκειμένου να εγκατασταθούν. Πατώντας το κουμπί install (αν θυμάμαι καλά), σε κάνει log off, όπου εκεί μόνο βλέπεις την aurora, κάνει το installation και ακολουθεί restart.Oύτε κι εγώ είχα τέτοιο θέμα (iMac 27'' mid 2010). Όλα συνέβησαν όπως ακριβώς τα περιγράφει ο Ernani
-
Πως καθαρίζουμε την οθόνη του macbook pro?
-
Mε κάτι τέτοιο.
Εναλλακτικά προσεκτικά με νερό και χαρτί υγείας που δεν αφήνει χνούδι. -
Ευχαριστώ.
Ajax κλπ, προφανώς όχι ε?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πως καθαρίζουμε την οθόνη του macbook pro?με το iPaper

ενναλακτικά

-
Ο χρήστης Public έγραψε:
Αγαπητέ/ή,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαθέσιμη ποσότητα iPad 2 εξαντλήθηκε από τις κρατήσεις που προηγήθηκαν της δικής σας, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Παρόλα αυτά διατηρείται την υφιστάμενη σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής στιγμής που πραγματοποιήσατε την κράτηση και θα ενημερωθείτε εγκαίρως όταν παραλάβουμε ξανά το προϊόν.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που δείχνετε στα Public.
-
Μόλις έκανα update check και ενώ πριν 3-4 μέρες που βγήκε το 10.6.7 υπήρχε σαν επιλογή και δεν το κατέβασα τώρα δεν υπάρχει.
Σαν να μην υπήρξε ποτέ ένα πράγμα... -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μα το Trim θα έρθει μια και καλή με το 10.7
Δεν νομίζω να υπήρχε αναφορά για 10.6.7Τα νέα MBP με 10.6.6 έχουν ήδη trim, άρα πολλοί πίστευαν ότι θα υπήρχε μέσα στις 10.6.7 για όλους.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ευχαριστώ.Ajax κλπ, προφανώς όχι ε?
Όχι ajax ( συγκεκριμένα γιατί, δεν ξέρω) και όχι οτιδήποτε που περιέχει οινόπνευμα.
Γενικά με νερό και πανάκι, όπως αυτό που καθαρίζεις τα γυαλιά σου, τη φέρνεις στην αρχική κατάσταση. -
@Aρης
Για αυτό που λες με το νερό υπάρχει και άλλη άποψη...
Don't use tap water or mineral water as they could leave white marks on the screen because of the dissolved salts.
Από εδώ
Προτιμότερο να πάρεις ένα σετάκι καθαρισμού με υγρό σε σπρέυ και πανάκι.. Το κόστος ειναι πολύ μικρό..
-
Σωστά.
Βέβαια λίγο υπερβολικό είναι, αλλά δεν είναι παράλογο.Πρέπει να καθαρίσω και τη δικιά μου, είναι χάλια εδώ και πολύ καιρό.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πως καθαρίζουμε την οθόνη του macbook pro? -
Ωραία...σας ευχαριστώ όλους.
Ένα άλλο θέμα που έχω.
Στο f1.com δε μου ανοίγει το live timing, που είναι java.
Τι να κάνω? Δεν ανοίγει ούτε σε firefox ούτε σε safari.
Εσείς αν πάτε εδώ: http://www.formula1.com/live_timing/ ...στο large ή small window, δουλεύει?
Το περίεργο είναι ότι δουλεύει στο 'launch within formula1.com' MONO στον safari.
Βοήθεια.
-
Χαίρεται και Χρόνια Πολλά
Θα ήθελα λίγη βοήθεια όσο αφόρα τα Mac αν είναι δυνατόν.
Σκέπτομαι να αγοράσω ένα Macbook Air 11.6 , επειδή ταξιδεύω αρκετά και η μεταφορά μεγαλυτέρου υπολογιστή είναι λίγο βάσανο.
Μια πρώτη ματιά που στο Air 11.6, μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι ιδανικό σε θέμα φορητότητας, με βάση αυτά τα οποία ζητώ (μικρό, ελαφρύ, πολύ λεπρό, η οθόνη μου φάνηκε πολύ καλή για τόσο μικρό υπολογιστή).
Επειδή όμως είναι η πρώτη μου επαφή με Mac, θα ήθελα να ρωτήσω, σχετικά με τις 2 εκδόσεις που υπάρχουν διαθέσιμες στην Ελλάδα, μια «Ελληνική» και μια «Αγγλική».
Υπάρχει κάποια ουσιαστική διάφορα, εκτός του ότι, φαντάζομαι, η γλώσσα του λειτουργικού;Κλείνοντας η χρήση που θα του κάνω θα είναι Office, παρουσιάσεις, ταινίες όταν ταξιδεύω, Μatlab, C++, ιντερνέτ κτλ.
Από διάφορα review που έχω δει στο ιντερνέτ, φαίνεται ότι μια χαρά θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου, όσο αφόρα το θέμα επιδόσεων.
Κάποια γνώμη πανω σε αυτά; Επίσης θέλω να πιστεύω ότι η εξοικείωση (για εμενα) και συμβατότητα με Windows θα πρέπει να είναι εύκολη.
Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος με τα Mac και κάθε βοήθεια πολύτιμη.
Ευχαριστώ.
-
Σχετικά με την αγγλική έκδοση να προσέξεις αν έχει ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο. Το δικό μου δεν έχει για παράδειγμα και ούτε χρειάζομαι, αλλά για κάποιον ίσως είναι σημαντικό.
Η χρήση που θα του κάνεις είναι normal και δεν θα έχεις πρόβλημα. Matlab υπάρχει κανονικά για mac.
Για office έχεις την επιλογή της ms ή του iWork. -
Αφαιρέθηκε διαφημιστική καταχώρηση edit mod
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σχετικά με την αγγλική έκδοση να προσέξεις αν έχει ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο. Το δικό μου δεν έχει για παράδειγμα και ούτε χρειάζομαι, αλλά για κάποιον ίσως είναι σημαντικό.Η χρήση που θα του κάνεις είναι normal και δεν θα έχεις πρόβλημα. Matlab υπάρχει κανονικά για mac.
Για office έχεις την επιλογή της ms ή του iWork.Ευχαριστώ για την απάντηση InFiNiTy.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ευχαριστώ.
Όχι ajax ( συγκεκριμένα γιατί, δεν ξέρω) και όχι οτιδήποτε που περιέχει οινόπνευμα.
Γενικά με νερό και πανάκι, όπως αυτό που καθαρίζεις τα γυαλιά σου, τη φέρνεις στην αρχική κατάσταση.Μπόχουμ δέρνουμε;!
Τι Ajax ρε;! ΑΖΑΧ! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ευχαριστώ.
Γενικά με νερό και πανάκι, όπως αυτό που καθαρίζεις τα γυαλιά σου, τη φέρνεις στην αρχική κατάσταση.Μπόχουμ δέρνουμε;!
Τι Ajax ρε;! ΑΖΑΧ!Χαχαχα...ναι το ειδα μετα κ βαριομουν να το κανω εδιτ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...