Στα του διλλήματος σου να πάρεις όποιο σου αρέσει περισσότερο. Αν θέλεις όμως πες μας τι αναγκες θέλεις να καλύπτεις
Ενας φίλος μόλις πλήρωσε 27,000 για ένα Tiguan 4X2
Εγώ το θεωρώ υπερβολικό κυριώς στα λεφτα, σε θέμα οδηγικής συμπεριφοράς, f/l, μικρο πορτ μπαγκαζ και κρέμασμα στις υψηλές στροφές αλλά δεν κατάφερα να τον μεταπείσω. Επίσης είναι βαριά αμαξώματα και ζορίζονται δίσκοι-πλατώ.
Eγώ έχω το Yeti 1.2 4χ2 συνειδητά για αμάξι πόλης, σουπερ μαρκετ, νησια κλπ αντι για polo. Αυτο το στυλ αυτοκινήτων για τα δικά μου οδηγικά γούστα δεν κάνει για το βασικό σου αυτοκίνητο!
Για δεύτερο είναι μια χαρά
Πόσο μάλλον που ακούω να τα παίρνουν και νεοι γονεις που θέλουν καρότσια κλπ κλπ.
Θεωρώ ότι σε ΕΟ και επαρχιακούς δρόμους αυτα τα ψηλούτσικα, στενα, προσθιοκίνητα είναι 'δυσκολα'
Δεν μπορείς να φτάνεις σε αυτά τα λεφτά και να αγνοείς τα Passat, Avensis και ένα σωρό άλλα αυτοκίνητα.
Όταν κάνεις το πρώτο τεστ αποφθγής εμποδίου στην ΕΟ ή δυνατό φρενάρισμα τότε θα καταλάβεις πόσο καλύτερα συμπεριφέρεται πχ ένα avensis από 1 Tiguan
Αν μου πειτε για 4Χ4 αλλάζει η ιστορια, όπου εκει κοιτάμε για την χρηση 4χ4 μιλάμε, τι λάστιχα θα φοράμε και μετά τι έχει το μενου? κροκκάλα, λάση, φουσκωτό, τροχόσπιτο κλπ. κλπ. ή πεζοδρομιο και 1εκ χιονι?
MARKETING IS THE GOD