-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στις 2000 κομματια η παραγωγη της ds3 racing λογω αυξημενης ζητησης..
http://www.worldcarfans.com/111020830649/citroen-to-double-production-of-ds3-racing-modelαυτό το πορτοκαλί να μην είχε ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στις 2000 κομματια η παραγωγη της ds3 racing λογω αυξημενης ζητησης..
http://www.worldcarfans.com/111020830649/citroen-to-double-production-of-ds3-racing-modelαυτό το πορτοκαλί να μην είχε ...
+1
-
-1... Προσωπικά μ' αρέσει πολύυυυ!!!
Και για όσουν δεν το θέλουν σε πορτοκαλί...
-
Αυτο το οποιο εμενα με ενοχλει στη racing ,εκτος απο το πορτοκαλι χρωμα ,ειναι αυτο το 'συριτι' περιμετρικα του αυτοκινητου αλα crosspolo.. Χαλει την εικονα τελειως..
Κατα τα αλλα το αυτοκινητα απλαΕιναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου μιας και μαλλον κιτρινη θα την αγοραζα..
-
*Είναι καλά αυτά ρε παιδιά , γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά *
Πλάκα - πλάκα , ζήτημα είναι να έχω δει δυο εδω στα μέρη μας.
Πως πάει από πωλήσεις πανελλαδικά η DS3? -
Εγώ έχω δει τρία. Ένα λευκό και δύο γκρι...
Τα δύο από τα τρία τα οδηγούσαν γυναίκες.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
*Είναι καλά αυτά ρε παιδιά , γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά *Πλάκα - πλάκα , ζήτημα είναι να έχω δει δυο εδω στα μέρη μας.
Πως πάει από πωλήσεις πανελλαδικά η DS3?341 το 2010 (ενδεικτικά τα αντίστοιχα Bravo ήταν 470)
73 το 2011 (έως τώρα βέβαια)pas mal
βέβαια τα αντίστοιχα Υaris, Fiesta, Polo, Corsa πούλησαν από μία 5αρα χιλιάδες (τσε βάλεεε) αλλά λεπτομέρειες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
*Είναι καλά αυτά ρε παιδιά , γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά *
Πλάκα - πλάκα , ζήτημα είναι να έχω δει δυο εδω στα μέρη μας.
Πως πάει από πωλήσεις πανελλαδικά η DS3?341 το 2010 (ενδεικτικά τα αντίστοιχα Bravo ήταν 470)
73 το 2011 (έως τώρα βέβαια)pas mal
βέβαια τα αντίστοιχα Fiesta, Polo, Corsa πούλησαν από μία 5αρα χιλιάδες αλλά λεπτομέρειες
Εύχομαι **να ξεπεράσει ** τα νούμερα του Bravo , καθώς τα τελευταία είναι αποκαρδιωτικά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ έχω δει τρία. Ένα λευκό και δύο γκρι...Τα δύο από τα τρία τα οδηγούσαν γυναίκες.
Εχω δει αρκετά. Μαυρα ή κόκκινα κυρίως και οδηγούς γυναίκες κυρίως.
Προχθες στην ΕΟ πρέπει να είδα και το πρώτο 'πειραγμένο'. Κίτρινο με μαυρη οροφή, μαυρα τζάμια ... ακόμα και το παρμπριζ, μαυρες ζάντες με γυαλιστερά inox μπουλόνια, σήμα και περιμετρικό στεφάνι (διαιρούμενες ήταν) και φυσικά όλα τα φώτα -ακόμα και η πλαφονιέρα για να φαίνεται το κίτρινο εσωτερικό- αναμμένα! -
Προσωπικα μ αρεσει που δε το βλεπω και πολυ συχνα..Κραταει ακομα αυτο το ξεχωριστο σχεδιαστικο χαρακτηρα που εχει..Και μελλοντικα αν ερθει ενα στα χερια μου δε θα θελα να ειναι 'αλλο ενα ds3' οπως εγινε με το rx-8 για παραδειγμα.. Ακομα επισης συνεχιζω να το θεωρω το ομορφοτερο στο ειδος του.
Σχετικα με τις πωλησεις
Σταθερα πουλαει κατωτερα απο mito και mini καθε μηνα και ιδια περιπου με το a1. -
Στην Κομοτηνη εχω δει 3 κι αν σκεφτω οτι καπου στο Οκτωβρη εκλεισε και η αντιπροσωπεια εδω πανω, νομιζω οτι ειναι πολυ καλα! Και γω αν ημουν τωρα στο ψαξιμο, θα το ειχα στα σοβαρα υποψιν!!
-
Άρα απ'ότι κατάλαβα δε ξέρουμε πότε έρχεται και τι τιμή θα έχει..Το racing εννοώ.
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Άρα απ'ότι κατάλαβα δε ξέρουμε πότε έρχεται και τι τιμή θα έχει..Το racing εννοώ.Όχι δε ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον στην Αγγλία που το δοκιμασαν, αποφάνθηκαν ότι το Clio RS είναι πιο καλό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άρα απ'ότι κατάλαβα δε ξέρουμε πότε έρχεται και τι τιμή θα έχει..Το racing εννοώ.
Όχι δε ξέρουμε, αλλά τουλάχιστον στην Αγγλία που το δοκιμασαν, αποφάνθηκαν ότι το Clio RS είναι πιο καλό.
Ενδιαφέρον αυτό.. Φαντάζομαι σε αίσθηση θα έβγαλαν πιο καλό το Clio. Γιατί κατά τ'άλλα θα είναι πιο αργό παντού λογικά πάντα..
-
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στην Κομοτηνη εχω δει 3 κι αν σκεφτω οτι καπου στο Οκτωβρη εκλεισε και η αντιπροσωπεια εδω πανω, νομιζω οτι ειναι πολυ καλα! Και γω αν ημουν τωρα στο ψαξιμο, θα το ειχα στα σοβαρα υποψιν!!Ήταν τρομερός στην δουλειά του πάντως...
edit: Στην Αλεξανδρουπολη υπαρχουν 3-4.ενα μπλε-θαλασσι δυο -αν θυμαμαι καλα- μαυρο ασπρο και στην οικογενεια μιας γνωστης μου μαυρο-κοκκινο (νομιζω) !!!
-
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στην Κομοτηνη εχω δει 3 κι αν σκεφτω οτι καπου στο Οκτωβρη εκλεισε και η αντιπροσωπεια εδω πανω, νομιζω οτι ειναι πολυ καλα! Και γω αν ημουν τωρα στο ψαξιμο, θα το ειχα στα σοβαρα υποψιν!!Σχετικο-ασχετο, εδω στα Χανια εχω δει μονο ενα, το test drive.. Οταν το ειχα οδηγησει ο πωλητης μου ειχε πει οτι ειχανε κλεισει 2-3 Παντως στα Χανια παιζει να εχει ποσοστιαια περισσοτερα C3 και απο τη Γαλλια, οχι μονο απο τα απειρα νοικιαρικα, αλλα και οι ιδιωτες το τιμησανε αρκετα.. Λογικο οταν ενα αμαξι κυκλοφορει να το αγοραζουν ακομα περισσοτεροι..
Το νεο C3 εχει βγει εδω και ενα χρονο και οι χανιωτες αγοραζουν ακομα C3 classic σε ασπρο βεβαιως βεβαιως -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Aπο πίσω, βλέπετε ποιο DS3 είναι έτσι; Το θεϊκό!
Aλλα δημιουργήματα της Όρλας εδώ
dear god !
Σχετικο-ασχετο, εδω στα Χανια εχω δει μονο ενα, το test drive.. Οταν το ειχα οδηγησει ο πωλητης μου ειχε πει οτι ειχανε κλεισει 2-3 Παντως στα Χανια παιζει να εχει ποσοστιαια περισσοτερα C3 και απο τη Γαλλια, οχι μονο απο τα απειρα νοικιαρικα, αλλα και οι ιδιωτες το τιμησανε αρκετα.. Λογικο οταν ενα αμαξι κυκλοφορει να το αγοραζουν ακομα περισσοτεροι..
Το νεο C3 εχει βγει εδω και ενα χρονο και οι χανιωτες αγοραζουν ακομα C3 classic σε ασπρο βεβαιως βεβαιωςδεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε να πωλείται το 10 το νέο c3 αλλά πέρσι πούλησε 2259 κομμάτια, όχι άσχημα ειδικά για το συγκεκριμένο.
το 2011 είναι 11ο σε πωλήσεις μοντέλο με 331 κομμάτια. -
Citroen DS3