Oct 8, 2004, 9:37 PM

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

Δεν είναι καθόλου προσβλητικό λεβέντη μου.
Λάθος κάνεις. Μια πραγματικότητα περιγράφει.Μια πραγματικότητα που -δυστυχώς για σένα-υφίσταται.Τώρα εάν εθελοτυφλείς, δικαίωμά σου είναι και αν η δημοκρατικότά σου εξαντλείται σε ανούσια ..ραβασάκια του τύπου 'φιλικά', 'με εκτίμηση' πάλι δικαιωμα σου είναι.
Αλλά μην λες ότι πρόσβαλλα!!!Κάνεις μέγιστο λάθος.

Ταξιδιώτη παραμιλάς?

Όχι αναφέρεται σε εμένα. Έγραψα ένα post όπου ζητούσα απο τον Kyan να κάνει delete to παραπάνω post ώς προσβλητικό και ώς εκτός θέματος. Όμως επειδή θεώρησα οτι δεν είμαι σύμφωνος με τη λογοκρισία και ούτε εγώ είμαι αυτός που θα πεί στον kyaν τι να κάνει το έκανα το ποστ μου delete αμέσως. Ούτε ένα λεπτό δεν έμεινε ώς post. Προφανώς ο ταξιδιώτης το διάβασε και απάντησε.

Μάλλον το να γράφω φιλικά δεν του αρέσει ..

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ γιατί το νοιώθω,
Δημήτρης

Όπως είδες έσβησα κι εγώ το δικό μου post.
Δεν θέλω να δυναμυτίσω ένα φορουμ που φιλοξενεί την άποψη μου.
Από σεβασμό και μόνο στους 'οικοδεσπότες μου'.¨
Αυτοί που ...'έπρεπε' να το διαβάσουν το διάβασαν.
Και τέλος...
Ο σεβασμός και η δημοκρατικότητα καλό θα είναι να φαίνονται στην πράξη και όχι μόνο σαν...'υπογραφή'

Δεν νομίζω οτι έπρεπε να το σβήσεις.
Τι εννοεις αυτοι που έπρεπε να το διαβάσουν το διάβασαν; Σε εμένα αναφέρεσαι?
Θα σου πρότινα να το αφήσεις προσωπικά..Μήν μετανιώνεις για αυτά που έγραψες. Άσε να δείς τις αντιδράσεις αύριο.
Έτσι και αλλιώς ανοησίες και εγώ μπορώ να γράφω άν θέλω. Αλλά δεν τις σβήνω μετά

ΥΓ. Όσοι πρόλαβαν να διαβάσουν το μακροσκελές ποστ του ταξιδιώτη καταλαβαίνουν..
ΥΓ2. Και αντί να κάνεις τον κόπο να γράφεις τόσο μακροσκελή emails για τους 'ηλίιθιους προέδρους μας' τις ατομικές μας βόμβες, τους φόνους που κάνουμε, τα πανεπιστήμιά μας , το ΙQ μας, δεν κάνεις τον κόπο να απαντήσεις και στο θέμα που συζητάμε; ΓΙα όσους δεν διάβασαν το post που σβήστηκε επιμελώς, αυτά αναγραφόντιυσαν σε μία αναλυτική σελίδα , ώς απάντηση στο post του τιτσατακι. Για αυτό και το θεώρησα τόσο προσβλητικό.