-
Φυσικά και είμαι και εγώ μέσα.
Όπως πιστεύω ότι κάθε εμπλεκόμενος με το χόρο του αυτοκινήτου που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να προσφέρει αυτό που μπορεί.
Ότι καλύτερο, να γίνει μια τέτοια εκδήλωση ώστε να μάθει ο κόσμος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και να σταματήσει να τον φοβάται και να πιστεύει ότι είναι το πιο ακριβό-επικύνδινο σπορ που υπάρχει.
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΕΛΕΙ. ΄
Εμεις έχουμε μπόλικη. Να δώσουμε και λίγη στους υπόλοιπους. -
Και παλι ευχαριστω παιδια! Ο καταλογος μεγαλώνει. Στα μεσα της επομενης εβδομαδας, οταν με το καλο θα ξερουμε ποσοι περιπου ειμαστε,
θα ψαξουμε και για τον αναλογο χωρο για την πρωτη συγκεντρωση. Υπολογιστε ομως τον χρονο σας, γιατι αν αρχισουμε Τεταρτη 20/10 κατα
τις 6-7, σιγουρα θα μας παρει γερα το βραδυ.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ηδη εκδηλωνεται ενδιαφερον απο εταιριες, σε επιπεδο διερευνησης φυσικα. Ομορφο αυτο και ενθαρρυντικο.
Μακαρι... -
και εγώ μέσα...
Στείλτε P.M
-
Ίσως η τοποθέτηση μου ακουστεί άτοπη αφού δεν είμαι παρά ένας 'ανώνυμος' ιδιώτης που καμία αγωνιστική ή άλλη σχέση δεν έχει με το χώρο που μηχανοκίνητου αθλητισμού πέραν αυτής του απλού θεατή … παρόλαυτα θα ήθελα να διακινδυνεύσω την εξής πρόταση:
Μήπως θα ήταν καλύτερα ο τελικός σκοπός του όλου εγχειρήματος να είναι αποκλειστικά σχετιζόμενος και απόλυτα εστιασμένος στο χώρο των μηχανοκίνητων ώστε η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία να μην αποτελέσει μια ακόμα “φιλανθρωπικού χαρακτήρα” εκδήλωση όπως τόσες άλλες?
Συγκεκριμένα νομίζω ότι η προβολή που θα υπάρξει από τα ΜΜΕ, η παρουσία του κόσμου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διεκδικήσουμε όλοι όσοι αγαπάμε τα μηχανοκίνητα, την δημιουργία KAT ΕΛΑΧΙΣΤΟ μιας στοιχειώδους και με βέβαια οφέλη υποδομής εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας:
Ενός πλήρως εξοπλισμένου (με αρχική χρηματοδότηση από την συγκεκριμένη εκδήλωση) διπλού 400αριού (τουλάχιστον) DragStrip στο χώρο του αεροδρομίου του Ελληνικού το οποίο θα λειτουργεί με μέριμνα κάποιου κρατικού φορέα (πχ δήμος, γγ αθλητισμού) και πολύ χαμηλό εισιτήριο εισόδου μέχρι αργά το βράδυ.
Τα οφέλη από μια τέτοια ενέργεια πολλαπλά … Παραδειγματικά αναφέρω: Απομυθοποίηση και επισημοποίηση της “κόντρας”, Επαφή των ενθουσιωδών με κάποιας μορφής χρονομετρημένη και οργανωμένη μηχανοκίνητη αγωνιστική δραστηριότητα, Προθάλαμος για περαιτέρω αγωνιστική εμπλοκή με τα μηχανοκίνητα, Περιβάλλον επίδειξης και αξιoλόγησης της δουλειάς ελλήνων και ξένων “βελτιωτών” … Και όλα αυτά χωρίς να διαταράσσεται υπερβολικά η σκοπούμενη “ήπια οικιστική ανάπτυξη” (sic) της περιοχής …
[ακόμα και για το θέμα του θορύβου τεχνικές λύσεις υπάρχουν ... ενώ ζήτημα χωροθέτησης δεν τίθεται αφού ο ίδιος χώρος θα μπορούσε -στην χειρότερη για εμάς περίπτωση- να χρησιμοποιείται για πάρκινγκ των εμπορικών κέντρων και αθλητικών εγκαταστάσεων εντός “εργασίμων ωρών” και για dragstrip εκτός αυτών ...]
Σημειώνω ότι αυτός καθ αυτός ο τελικός σκοπός του εγχειρήματος, όντας απτός και με διαρκή προσωπικά οφέλη για τους πολλούς (την δημιουργία και χρήση του dragstrip δηλαδή), θα αποτελέσει “κράχτη” για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων εθελοντών στην προσπάθεια …
Υ.Γ. Στο πλαίσιο αυτό αν χρειαστεί κάποιος για την “Λάντζα” του όλου εγχειρήματος (από το να βάζει κορίνες μέχρι το να μοιράζει ή να γράφει φυλλάδια και να κάνει αφισοκόλληση ή ότι άλλο) βρίσκομαι στην διάθεση σας.
Μποτονάκης Ευτύχης
-
Ευτυχη, θα βρεθουμε απο κοντα και ελπιζω να μπορεσω να σου εξηγησω τα ανεξηγητα.
Καλημερα
Χρηστος. -
Πολυ ενδιαφερον project, μακαρι να υλοποιηθει!
Count me in chief! -
Μάλλον ξαναγύρισα στο forum την κατάληλη στιγμή.Μετά απο κάποιο καιρό απουσίας λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων,προσπαθώ να μπω και εγω σ'αυτό το κλίμα αισιοδοξίας.Είχα αρχίσει να απαγοητευόμαι βλέποντας **τους κατάληλους **ανθρώπους,γι'αυτή την κίνηση, να αποσύρωνται.Βεβαίως και θέλω να συμμετέχω σε όποια κίνηση μπορεί να βοηθήση αυτό που όλοι εμείς εδώ αγαπάμε.
Εύχομαι πραγματικά όσοι θέλουν να ασχοληθούν να αφήσουν αυτό που χρόνια τώρα ταλαιπωρή αυτό το χώρο,τα ατομικά συμφέροντα.Άγης Ζιζάς
-
ΟΙ ΕΥΓΕΝΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΝΤΕΣ :
Λωρης Μελετοπουλος,
Παυλος Αθανασουλας.
Νικος Κουκος.
Hannibal
Kpsig
Tm.
Angel 13
Racer
A-Viper 7
Maleleni (ΕΥΓΕ!)
Kostas 20vt
Taurus
El Toro
Dr Pal
Ebotonakis
Ping of death
Agis
Apostolis
Rally Sport
LonghiΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : Στα γραφεια του ΣΟΑΑ, Μιχαλακοπουλου 123
τηλ 2107754186 την Τεταρτη 20/10 στις 7.00 ακριβως.Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η κινηση που κανουμε δεν εχει καμμια σχεση με τον ΣΟΑΑ, ουτε τον υποκαθιστα. Φυσικα οταν προχωρησουμε θα εχουμε την βοηθεια του, οπως και αλλων φορεων του σπορ. Απλα, επειδη ευτυχως
μαζευτηκαμε πολλοι, μας παραχωρει τα γραφεια του μεχρι να φτιαξουμε την δικη μας βαση! Αυτο, γιατι ηδη ακουστηκαν οι πρωτες κακοηθειες για καπελωματα.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!Υ.Γ. Και βεβαια ο καταλογος ειναι και θα ειναι ανοικτος.
-
λογω υποχρεωσης που προεκυψε, θα ερθω, αλλα με καθυστερηση!
Ελπιζω να μη μου κλεισετε τις πορτες! -
Μήπως το 7:00 είναι λίγο νωρίς?
Αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι κύριοι θα μπορούσαμε να το κάνουμε λίγο αργότερα?
Δεν θα ήταν ωραίο να χάσει κανείς μας, μια τόσο σημαντική έναρξη.
Στην αφετηρία να βρεθούμε όλοι μαζί, ταυτόχρονα.
Μια πρόταση για τις 8:00 ακούγεται κάπως καλύτερα? -
Μηπως το 12-1 που θα τελειωσουμε ειναι λιγο αργα? 7, μεχρι να γνωριστουμε και να στηθουμε 8, και το πραγμα εχει πραγματικα πολλη δουλεια. Σε περιμενουμε.
Χρηστος. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΟΙ ΕΥΓΕΝΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΝΤΕΣ :
Λωρης Μελετοπουλος,
Παυλος Αθανασουλας.
Νικος Κουκος.
Hannibal
Kpsig
Tm.
Angel 13
Racer
A-Viper 7
Maleleni (ΕΥΓΕ!)
Kostas 20vt
Taurus
El Toro
Dr Pal
Ebotonakis
Ping of death
Agis
Apostolis
Rally Sport
LonghiΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ : Στα γραφεια του ΣΟΑΑ, Μιχαλακοπουλου 123
τηλ 2107754186 την Τεταρτη 20/10 στις 7.00 ακριβως.Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η κινηση που κανουμε δεν εχει καμμια σχεση με τον ΣΟΑΑ, ουτε τον υποκαθιστα. Φυσικα οταν προχωρησουμε θα εχουμε την βοηθεια του, οπως και αλλων φορεων του σπορ. Απλα, επειδη ευτυχως
μαζευτηκαμε πολλοι, μας παραχωρει τα γραφεια του μεχρι να φτιαξουμε την δικη μας βαση! Αυτο, γιατι ηδη ακουστηκαν οι πρωτες κακοηθειες για καπελωματα.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!Υ.Γ. Και βεβαια ο καταλογος ειναι και θα ειναι ανοικτος.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ,
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Γ.Μ. ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΣΤΕΓΗ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 'ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ' ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΡΗΤΟ 'ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟY'.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ?
ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ 'ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ' ??
ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΟΥ 'ΒΡΩΜΑΕΙ'.
ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Π.Α ?
ΑΝ ΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΩΧ!
Απαντω:- Κυριως λογω Μαυρου Ροδου και δουλειας δεν ειχα το χρονο να ψαξω για αλλο χωρο. Εγω τον ζητησα απο τον Μεσημερη, μονο για την πρωτη φορα.
- Και βεβαια θα δεχθω τον χωρο που θα μας προσφερει η ΕΛΠΑ. Δεν τρωω απο κανεναν και το ξερεις φιλαρακο. Αλλωστε την πρωτη συζητηση για την εκδηλωση την εκανα με τον Κ. Δεσποτοπουλο, (αμεσως μετα ζητησα τη γνωμη του Στρατη) που υποσχεθηκε καθε βοηθεια. Δεν πιστευω να φανταστηκε κανεις οτι θα επιχειρησουμε τετοιο εγχειρημα χωρις την βοηθεια της ΕΛΠΑ και αλλων φορεων?
- Το ξεκαθαρισα. Καμια σχεση με ΣΟΑΑ, καμια υποκατασταση θεσμικων
οργανων! - Στο θεμα του ΣΟΑΑ εχουμε διαφορετικες αποψεις, αλλα δεν παυω να σ αγαπαω σαν πολυ καλο μου και παληο φιλο
- Την Τεταρτη, μεσα στα θεματα ειναι κι η στεγη.
Εξαφανιζομαι μεχρι Κυριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρηστος.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ,ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Γ.Μ. ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΣΤΕΓΗ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 'ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ' ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΡΗΤΟ 'ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟY'.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ?
'EL-EM'
Λωρη,
Ο Συνδεσμος ΗΤΑΝ. ΕΙΝΑΙ (και δυστυχως για σενα που δεν σε εκφραζει)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ διπλα στα δικαιωματα αλλα και στις υποχρεωσεις του αγωνιζομενου.
Μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει οτι Ο Συνδεσμος εισαι και εσυ (σαν αγωνιζομενος) και αν εσυ οπως και ολοι οι υπολοιποι δεν τον χρησιμοποιειτε ,τα προβληματα ΟΛΩΝ των οδηγων θα χρονιζουν.Πρεπει να καταλαβουμε οτι η εποχη των 'ημετερων'(στην οποια νομιζω εχεις μεινει) περασε ανεπιστρεπτι (οσο και αν δεν σε βολευει).
Ντρεπομαι για αυτα που εγραψες για τον Συνδεσμο (για λογαριασμο σου)Ελπιζω να καταλαβεις καποτε και να ανακαλεσεις.Δεν θελει ο Συνδεσμος να σου παρει καμια δοξα απο απο την οργανωση που θελεις να συμμετασχεις .
Μιλω προσωπικα και οχι για λογαριασμο του Συνδεσμου (που εχω υπηρετησει με τον ενα η τον αλλο τροπο) για 20 συναπτα χρονια.
Και αν κατι σου βρωμαει ,οπως γραφεις, μυρισε γυρω σου και οχι στον ΣΟΑΑ!!Ζητω συγνωμη απο τον γιατρο και τους υπολοιπους για τον αποπροσανατολισμο του topic και υποσχομαι οτι δεν θα το συνεχισω.
Δημος Ριζικαρης
dimos
-
Θα ήθελα να επισημάνω ότι κάθε δραστηριότητα γίνεται σημαντική από τους ανθρώπους που ασχολούνται η δεν ασχολούνται. Τίποτε δεν δουλεύει από μόνο του. Αν εμείς δεν δείχνουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δεν είναι δίκαιο να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους, πόσο μάλλον σε ένα 'απρόσωπο' όργανο.
Δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί. Δεν μου αρέσει να βλέπω την 'πονηρή' πλευρά. Αυτό που μας ενώνει είναι η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πάντα το ξεχνάμε ρε γμτ. Οταν κάποιοι έχουν μείνει σε ένα καράβι που βουλιάζει, παίρνουν και την ευθύνη. Το ευκολότερο είναι, να 'πηδήξεις' για να σωθείς. Σίγουρα όμως, αν κοιτάξουμε μέσα μας για το ναυάγιο φταίμε λίγο πολύ όλοι μας.
Η κατάσταση όμως σώζεται. Πολύ λίγο έχω ασχοληθεί με τον ΣΟΑΑ και βλέπω ότι είναι ο μόνος δρόμος για το 'η ισχύς εν τη ενώσει'. Και πραγματικά λυπάμαι που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχω βρει χρόνο για περισσότερο. Τέλος πάντων.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
[ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ,
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Γ.Μ. ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.
'EL-EM'
Λωρη,
Ο Συνδεσμος ΗΤΑΝ. ΕΙΝΑΙ (και δυστυχως για σενα που δεν σε εκφραζει)ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ διπλα στα δικαιωματα αλλα και στις υποχρεωσεις του αγωνιζομενου.
Μου φαινεται οτι δεν εχεις καταλαβει οτι Ο Συνδεσμος εισαι και εσυ (σαν αγωνιζομενος) και αν εσυ οπως και ολοι οι υπολοιποι δεν τον χρησιμοποιειτε ,τα προβληματα ΟΛΩΝ των οδηγων θα χρονιζουν.Πρεπει να καταλαβουμε οτι η εποχη των 'ημετερων'(στην οποια νομιζω εχεις μεινει) περασε ανεπιστρεπτι (οσο και αν δεν σε βολευει).
Ντρεπομαι για αυτα που εγραψες για τον Συνδεσμο (για λογαριασμο σου)Ελπιζω να καταλαβεις καποτε και να ανακαλεσεις.Δεν θελει ο Συνδεσμος να σου παρει καμια δοξα απο απο την οργανωση που θελεις να συμμετασχεις .
Μιλω προσωπικα και οχι για λογαριασμο του Συνδεσμου (που εχω υπηρετησει με τον ενα η τον αλλο τροπο) για 20 συναπτα χρονια.
Και αν κατι σου βρωμαει ,οπως γραφεις, μυρισε γυρω σου και οχι στον ΣΟΑΑ!!Ζητω συγνωμη απο τον γιατρο και τους υπολοιπους για τον αποπροσανατολισμο του topic και υποσχομαι οτι δεν θα το συνεχισω.
Δημος Ριζικαρης
dimos
ΔΗΜΟ,
ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.
ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ POST ΣΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ' ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ', ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ,ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
...Εγώ αντιθέτως δεν θα ντρεπόμουνα !
Θα το θεωρούσα τιμή μου να προσπαθώ να 'Φυλάξω Θερμοπύλες' όταν οι 'εφιάλτες' μπάζουν τους 'Πέρσες' από την 'κερκόπορτα'!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
...
...Εγώ αντιθέτως δεν θα ντρεπόμουνα !
Θα το θεωρούσα τιμή μου να προσπαθώ να 'Φυλάξω Θερμοπύλες' όταν οι 'εφιάλτες' μπάζουν τους 'Πέρσες' από την 'κερκόπορτα'!
Ξ Ε Κ Ο Λ Α ΚΑΙ ΕΣΥ CASTOR !!!!!!!!!!!
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ξ Ε Κ Ο Λ Α ΚΑΙ ΕΣΥ CASTOR !!!!!!!!!!!'EL-EM'Αυτό τώρα τι είναι , Συμβουλή , Προτροπή ή Εντολή!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ξ Ε Κ Ο Λ Α ΚΑΙ ΕΣΥ CASTOR !!!!!!!!!!!'EL-EM'
Αυτό τώρα τι είναι , Συμβουλή , Προτροπή ή Εντολή!!!
ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΓΑΠΗΤΕ CASTOR, ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
Hellenic MotorShow 2005