-
Aν έχει γίνει επίτηδες, ingenious! -
Πραγματικα απιθανο...
Κατεβαινα ενα στενακι για να ερθω στην δουλεια on foot και ταξιτζης σταματησε και μου εκανε νοημα να περασω σε καθετο στενο...και ο ιδιος φορουσε ζωνη!!!! Πραγματικα απιστευτο!!!!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Aν έχει γίνει επίτηδες, ingenious! -
-
Είναι μαυρισμένη/ καμμένη από μόνη της, δεν έχω πειράξει τη φωτογραφία.
Σκέφτηκα αν την έχει κάνει έτσι, για τις κάμερες.
Τί δικαιολογία θα έλεγε αν τον σταματούσαν; -
Δικαιολογία;
Την βλέπω προς το καφετί ή κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήρε φως .... -
Έχει μπάτσους με... σκουτεράκια?
Σήμερα είδα 2 με σκουτεράκια, και το μπουφάν τους έγραφε από πίσω 'Police'. Ωστόσο λίγο το βράδυ, λίγο το γεγονός ότι στη Κυψέλη αν δεν κοιτάς τον δρόμο μπορεί να πάρεις οποιαδήποτε στιγμή παραμάζωμα πεζούς/μηχανάκια/τελάρα/σπασμένο προφυλακτήρα από διαστημικό λεοφορείο/ούφο, δεν πρόσεξα τι παντελόνι φορούσαν, ενώ το κράνος τους ήταν άσπρο και δεν φαινόταν κάτι.Επίσης, όσοι μένετε σε πολυσύχναστες γειτονιές, έχετε δει ανάπηρους να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια στον δρόμο? Εντάξει, ξέρω πως οι περισσότερες πυκνοκατοικημένες περιοχές δεν έχουν πεζοδρόμια ούτε για δείγμα, και οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται. Αλλά είναι καλύτερο να μπαίνουν στην άσφαλτο και να κινδυνεύουν να τους μαζέψεις οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά βράδυ που δεν έχουν φώτα και δεν φαίνονται???
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Επίσης, όσοι μένετε σε πολυσύχναστες γειτονιές, έχετε δει ανάπηρους να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια στον δρόμο?Εχουμε στην γειτονιά μου έναν εύσωμο προχωρημένης ηλικίας που θα τον έλεγα και επικίνδυνο με τον τρόπο που οδηγάει το αμαξίδιο. Δεν μασάει από 'STOP', φανάρια, πεζούς κλπ. Τον πέτυχα δε σε καυγά με διερχόμενο ΙΧ που τον φώναζε 'Εσύ να προσέξεις ... όχι εγώ!'
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Είναι μαυρισμένη/ καμμένη από μόνη της, δεν έχω πειράξει τη φωτογραφία.
Σκέφτηκα αν την έχει κάνει έτσι, για τις κάμερες.
Τί δικαιολογία θα έλεγε αν τον σταματούσαν;Νομίζω ότι έχω τη λύση του μυστηρίου.
Το ίδιο είχε συμβεί σ' εμένα (στον προφυλακτήρα όμως) όταν ένα παπί ντελιβερά σταμάτησε για λίγα λεπτά χωρίς να σβήσει τη μηχανή με την εξάτμιση κοντά στο αυτοκίνητό μου. Στην αρχή νόμιζα ότι κάποιο τσογλάνι έριξε μία με σπρέυ . Μόλις όμως άγγιξα τη μαυρίλα με το δάχτυλο, αυτή έφυγε σαν φούμο.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σήμερα είδα 2 με σκουτεράκια, και το μπουφάν τους έγραφε από πίσω 'Police'. Ωστόσο λίγο το βράδυ, λίγο το γεγονός ότι στη Κυψέλη αν δεν κοιτάς τον δρόμο μπορεί να πάρεις οποιαδήποτε στιγμή παραμάζωμα πεζούς/μηχανάκια/τελάρα/σπασμένο προφυλακτήρα από διαστημικό λεοφορείο/ούφο, δεν πρόσεξα τι παντελόνι φορούσαν, ενώ το κράνος τους ήταν άσπρο και δεν φαινόταν κάτι.Με σκουτερακια οχι, με παπακια κρυπτον ναι.
Επίσης, όσοι μένετε σε πολυσύχναστες γειτονιές, έχετε δει ανάπηρους να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια στον δρόμο? Εντάξει, ξέρω πως οι περισσότερες πυκνοκατοικημένες περιοχές δεν έχουν πεζοδρόμια ούτε για δείγμα, και οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται. Αλλά είναι καλύτερο να μπαίνουν στην άσφαλτο και να κινδυνεύουν να τους μαζέψεις οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά βράδυ που δεν έχουν φώτα και δεν φαίνονται???
Ναι αλλα συνήθως εχουν φωτα ποδηλατου(αυτα τα μικρα που αναβοζβήνουν), οταν όμως τα πεζοδρομια δεν ειναι ουτε μισο μετρο και στις γωνιες απ'όπου ανεβαίνουν τα καροτσακια στο πεζοδρομιο παρκαρουν αυτοκινητα, απο που να πανε;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Σήμερα είδα 2 με σκουτεράκια, και το μπουφάν τους έγραφε από πίσω 'Police'. Ωστόσο λίγο το βράδυ, λίγο το γεγονός ότι στη Κυψέλη αν δεν κοιτάς τον δρόμο μπορεί να πάρεις οποιαδήποτε στιγμή παραμάζωμα πεζούς/μηχανάκια/τελάρα/σπασμένο προφυλακτήρα από διαστημικό λεοφορείο/ούφο, δεν πρόσεξα τι παντελόνι φορούσαν, ενώ το κράνος τους ήταν άσπρο και δεν φαινόταν κάτι.Με σκουτερακια οχι, με παπακια κρυπτον ναι.
Εγώ με σκουτεράκια τους είδα όμως. Μπάτσοι-wannabe?
Επίσης, όσοι μένετε σε πολυσύχναστες γειτονιές, έχετε δει ανάπηρους να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια στον δρόμο? Εντάξει, ξέρω πως οι περισσότερες πυκνοκατοικημένες περιοχές δεν έχουν πεζοδρόμια ούτε για δείγμα, και οι άνθρωποι αυτοί ταλαιπωρούνται. Αλλά είναι καλύτερο να μπαίνουν στην άσφαλτο και να κινδυνεύουν να τους μαζέψεις οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά βράδυ που δεν έχουν φώτα και δεν φαίνονται???
Ναι αλλα συνήθως εχουν φωτα ποδηλατου(αυτα τα μικρα που αναβοζβήνουν), οταν όμως τα πεζοδρομια δεν ειναι ουτε μισο μετρο και στις γωνιες απ'όπου ανεβαίνουν τα καροτσακια στο πεζοδρομιο παρκαρουν αυτοκινητα, απο που να πανε;
Το αντιλαμβάνομαι, και το έγραψα κι όλας, αλλά είναι καλύτερο να κατεβαίνουν στην άσφαλτο?
Και δεν μιλάμε για μια στιγμή, μιλάμε για κανονική πορεία πολλών μέτρων μπροστά και πίσω από αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήρε φως ....Νομίζω ότι έχω τη λύση του μυστηρίου.
Το ίδιο είχε συμβεί σ' εμένα (στον προφυλακτήρα όμως) όταν ένα παπί ντελιβερά σταμάτησε για λίγα λεπτά χωρίς να σβήσει τη μηχανή με την εξάτμιση κοντά στο αυτοκίνητό μου. Στην αρχή νόμιζα ότι κάποιο τσογλάνι έριξε μία με σπρέυ . Μόλις όμως άγγιξα τη μαυρίλα με το δάχτυλο, αυτή έφυγε σαν φούμο.
Μάλλον έχεις δίκιο.
Case solvedΈχει μπάτσους με... σκουτεράκια?
Αστυνομικούς σε Crypton έχω δει. Honda Lead έχει η δημοτικη αστυνομία, πάντως.
-
Σήμερα στον περιφερειακό υμηττού προς μεσογείων, λίγο πριν το άνοιγμα για την ΑΟ, στο δεξί μέρος του δρόμου που έχει πεζοδρόμιο ήταν παρατημένες 2 παλιές πολυθρόνες.
-
-
Θα έπεσαν από κανένα γιούφτο και μέχρι να το πάρει είδηση του έμεινε λειψό το σαλονάκι
-
Και την προηγουμενη Πεμπτη που περασα, εκει ηταν αυτες και μαλιστα καναμε χαβαλε με τον κολλητο μου που ημασταν μαζι και λεγαμε να ωραιο σημειο για να την στησουν τροχαιοι για ρανταρ.
-
οι αστυνομικοι με τα σκουτερ ειναι οι αστυνομικοι της γειτονιας που υπαρχουν σε μερικες περιοχες
-
-
Δεν έχετε αλυσίδες; Χρησιμοποιήστε τη γυναίκα σας!
Την Καθαρή Δευτέρα με την μεγάλη κακοκαιρία , κάπου στην Εθνική οδό κοντά στην Λαμία είχε χιονοθύελλα. Τα αυτοκίνητα χρειαζόντουσαν αλυσίδες διότι ο δρόμος γλιστρούσε. Ο οδηγός του SEAT με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΤ-35ΧΧ δεν είχε αλυσίδες.
Και τότε ο γίγαντας, ο ένας, ο μοναδικός, ο Θεός, ο... τι σκέφτηκε;
Έντυσε καλά την γυναίκα του, της έβαλε κασκόλ γύρω από το κεφάλι και την έβαλε να κάτσει πάνω στο καπό ώστε να πατάνε καλά οι ρόδες του αυτοκινήτου του.
Η διαδρομή κράτησε περίπου 7 χιλιόμετρα όσο ήταν και το πρόβλημα του δρόμου. Πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από αυτόν τον εφευρετικό συνάδελφο οδηγό...
Κρίμα που δεν έχουμε την φωτό και από μπροστά.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]