-
καλά ρε μάνο, ειλικρινά δλδ, διαβάζεις αυτό το κείμενο και δεν σου χτυπά κάποιο αισθητήριο γούστου
ήμαρτον, τί πίνει ο κόσμος και γράφει αυτές τις ασυναρτησίες
-
το άσπρο γιακαδάκι μη το υποτιμάς,
αυτό σου δίνει για να φας -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τώρα κλαίμε που μας κατήργησαν τις ποδιές [με το ασπρο γιακαδάκι ] και δεν κάνουμε αρκετά χριστιανικά στο σχολείο
Γιατί κάποτε αυτοί μας έσωσαν από το φέσι του τούρκουΜη χαλάς το πνεύμα κατάνυξης
Eπίσης σκοτώθηκαν 200.000 φτωχοδιάβολοι από τσουνάμι στον Ειρηνικό. Κι εμείς τσαμπουνάμε διάφορα για 300 στο μέγαρο Υπατίας.
Καλή συλλογιστική, έτσι; Άλλα αντί άλλων.
@drifter:
δεν είναι θέμα γούστου. Στη Θράκη η Άγκυρα σπέρνει και μια δική μας υπουργός έδιωξε από την περιοχή την ενοχλητική για τους Τούρκους δασκάλα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τώρα κλαίμε που μας κατήργησαν τις ποδιές [με το ασπρο γιακαδάκι ] και δεν κάνουμε αρκετά χριστιανικά στο σχολείο
Γιατί κάποτε αυτοί μας έσωσαν από το φέσι του τούρκουΜη χαλάς το πνεύμα κατάνυξης
Eπίσης σκοτώθηκαν 200.000 φτωχοδιάβολοι από τσουνάμι στον Ειρηνικό. Κι εμείς τσαμπουνάμε διάφορα για 300 στο μέγαρο Υπατίας.
wut?
Αυτή γράφει για γακαδάκια και σταυρούς και χριστούς, εσύ μου λες ότι κάτι σαν κι αυτοί μας έσωσαν, και τώρα πάλι φταίω εγώ;
-
Εγώ την λυπήθηκα την καημένη και είναι και γενιά μου !!!
Και εγώ ήθελα να φοράω ποδιά με άσπρο γιακαδάκι με δαντελίτσα !!!
Τα εθνίκια απέκτησαν νέα μπουμπουλίνα ? για να καταλάβω και εγώ ο δύσμοιρος ...
Όσο θα θεριεύουν η φτώχεια και όσο ο Ελληνικός λαός θα βουτιέται όλο και περισσότερο στην ένδεια, τόσο ο εθνικισμός και ο ψευτοπατριωτισμός τους θεριεύει, το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές ...
-
Αντε να το δουν αυτό τα σημερινά 16χρονα......
-
Έβγαιναν και σε πιο κοντό επίσης συνδυάζονται ωραιότατα με λευκές κάλτσες πάνω από το γόνατο ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Έβγαιναν και σε πιο κοντό επίσης συνδυάζονται ωραιότατα με λευκές κάλτσες πάνω από το γόνατο ...Δεν εννοείς αυτό ε!
τις κάλτσες δεν βλέπω όμως.... -
απλώς δεν προσδιόρισε πόσο πάνω από το γόνατο είναι η κάλτσα
-
ίσα ίσα να φαίνεται και λίγο μπουτάκι
Σας αφήνω τώρα ήρθαν να με συλλάβουν ...
-
ίσα ίσα να φαίνεται και λίγο μπουτάκιΣας αφήνω τώρα ήρθαν να με συλλάβουν ...
Θα καταθέσουμε οτι έπαιζες τον .... γιατρό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@drifter:
δεν είναι θέμα γούστου. Στη Θράκη η Άγκυρα σπέρνει και μια δική μας υπουργός έδιωξε από την περιοχή την ενοχλητική για τους Τούρκους δασκάλα.αν αυτή η δασκάλα έγραφε αυτες τις ΠΙΠΕΣ όχι απ την θράκη έπρεπε να τη διώξει, αλλά απ τα σχολεία γενικότερα.
Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτού του είδους οι παπαριές μόνο κακό κάνουν?...
@ υπόλοιπους:
να δώ ποιος το θυμάται το συγκεκριμένο
-
-
Πάλι δεν βλέπω κάλτσες....βρε jtblaster που τις έκρυψες?!
-
είσαι μεγάλος
το συγκεκριμενο απόκομα εφημερίδας βρίσκεται στο πορτοφόλι μου εδώ και 10? χρόνια, τις προάλλες το θυμήθηκα με αφορμή μια συζήτηση με συμφορουμίτη για ΜΠούτια που θα ελεγε κι ο ακάλυπτος
-
-
Εγώ την λυπήθηκα την καημένη και είναι και γενιά μου !!!Και εγώ ήθελα να φοράω ποδιά με άσπρο γιακαδάκι με δαντελίτσα !!!
Όσο θα θεριεύουν η φτώχεια και όσο ο Ελληνικός λαός θα βουτιέται όλο και περισσότερο στην ένδεια, τόσο ο εθνικισμός και ο ψευτοπατριωτισμός τους θεριεύει, το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές ...
Το κείμενο το έβαλε ο Μάνος για να γελάσουμε ή να τρομάξουμε;
Είναι πραγματικά αστείο, μέχρι τη στιγμή που θα σκεφτείς την συγκεκριμένη να κάνει μάθημα στα παιδιά σου!
-
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ !!!!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είσαι μεγάλοςτο συγκεκριμενο απόκομα εφημερίδας βρίσκεται στο πορτοφόλι μου εδώ και 10? χρόνια, τις προάλλες το θυμήθηκα με αφορμή μια συζήτηση με συμφορουμίτη για ΜΠούτια που θα ελεγε κι ο ακάλυπτος
Γιατί, πώς άλλιώς λέγονται;
Όντως αξέχαστη φωτογραφία...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ την λυπήθηκα την καημένη και είναι και γενιά μου !!!
Και εγώ ήθελα να φοράω ποδιά με άσπρο γιακαδάκι με δαντελίτσα !!!
Το κείμενο το έβαλε ο Μάνος για να γελάσουμε ή να τρομάξουμε;
Είναι πραγματικά αστείο, μέχρι τη στιγμή που θα σκεφτείς την συγκεκριμένη να κάνει μάθημα στα παιδιά σου!
Πάντως το συγκεκριμένο έργο τέχνης έχει ελλείψεις...
Μερικές:
*Μας έμαθες να σου δείχνουμε τον εσωτερικό εχθρό δίχως φόβο κι εσύ να τον τιμωρείς όσο ποτέ...
Συμπονετική όπως πάντα, τους έστελνες διακοπές σε τροπικά μέρη σε Νήσους Μακρινές, μακριά από τα χριστιανικά ήθη...Όμως επέτρεψες σε αυτούς να μιάσουν τη χώρα, κυβερνώντας την..μας έμαθες να καμαρώνουμε γιοφύρια κι εκκλησιές σε κάθε γειτονιά, αυτά που με τόσο πονο και κόπο έφτιαχνες
και τώρα κυκλοφορούν ανάμεσά μας αλλόθρησκοι χαλούν την ορθόδοξην γαλήνημας έμαθες να πολεμούμε σα λιοντάρια, σαν τότε, εκεί, στην Κύπρο μας που τόσο δοξασμένα σώσαμε
και τώρα κλείνεις ηρωικά στρατόπεδα στην παραμεθώριο Τρίπολημας έδίδαξες τα αρχαιοελληνικά ήθη και τις αξίες, μας έκανες να αναγεννηθούμε σαν έθνος, όπως ακριβώς ο Φοίνιξ...
και πάνω που αρχίσαμε να τον συνηθίζουμε, μείναμε με τον φοίνικα στο χέρι...Γέμισε ο τόπος με iPod, 3G, Wi-Fi...κι όλα τα ανθελληνικά του σατανά.
Μας δίδαξες να μη βγαίνουμε απ τα σπίτια μας μετά τις 8 το βράδυ. Κι όμως τώρα οι νέοι κυκλοφορούν ασκόπως, πράττοντας αίσχη
Έφτιαξες ένα μνημείο για το Λεωνίδα και τους 300 τους και τώρα φτιάχνεις καινούργιο δρόμο και κανείς δε περνά από εκεί...
Δόξασες τους Βασιλείς, μας έμαθαν τι θα πει φιλανθρωπία και φιλεσπλαχνία και τώρα Τους θυμίζουν μόνο τρεις δρόμοι γύρω απ τα Ανάκτορα, που κι αυτά μετονόμασες...
Σου ζήτησα να αφήσω την Ορθοδοξία μου στην ταυτότητά μου και δε μ άφησες...
Γιατί;; Γιατί;;
Είμαι δημιούργημα της δικής σου παπαρολογίας...*
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]