-
-
υπαρχει καμια πληροφορια για το αν και ποτε θα μπει το TCT στην 170ma?
-
Υπήρχε Giulietta με Alfa TCT, στην έκθεση της Γενεύης.
Απλά περιμένουμε το πότε θα έρθει.Δελτίου τύπου:
«Ύστερα από το ντεμπούτο του στη MiTo, η Giulietta είναι το δεύτερο μοντέλο του ομίλου, που θα φορέσει το κιβώτιο Alfa TCT και μάλιστα στην έκδοση 1.4 MultiAir των 170 ίππων. Με το νέο αυτό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων η Giulietta επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις και ακόμη καλύτερες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 218 χλμ/ώρα, ο χρόνος για τα πρώτα 100 χλμ/ώρα τα 7,7 δευτερόλεπτα, ενώ η μέση κατανάλωση τα 5,2 λίτρα/100 χλμ, την ώρα που οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στο εκπληκτικά χαμηλό 121 γρ/χλμ. Το κιβώτιο Alfa TCT θα εφοδιάσει και την πετρελαιοκίνητη Giulietta 2.0 JTDM-2 των 170 ίππων.
Το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα διπλού συμπλέκτη, ενώ οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον ακριβή και εργονομικά εξελιγμένο επιλογέα στο ταμπλό ή μέσω των **paddles **πίσω από το τιμόνι για ακόμη πιο σπορ αίσθηση. Ένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του είναι η αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου. Ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και για να επιτύχει τη μέγιστη απόδοση στον δρόμο, το κιβώτιο TCT συνεργάζεται με το σύστημα πέδησης, τον ηλεκτρονικό έλεγχο του κινητήρα, το Alfa DNA, το σύστημα Start&Stop αλλά και το σύστημα σταθερότητας.»
-
τωρα μαλιστα!
μονο αυτο το γαμωκαθισμα να ηταν ανταξιο του αυτοκινητου ρε γμτ!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα μαλιστα!μονο αυτο το γαμωκαθισμα να ηταν ανταξιο του αυτοκινητου ρε γμτ!
Δίκιο έχεις αλλά Alfa χωρίς flaws είναι Σαρακοστή χωρίς καλαμαράκια!
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Πανέμορφη
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
..ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το αναμεθατισμενο μοτερ.
Να σου πω...δε τη παλεύεις ε?
Είπα ότι λειτουργεί διαφορετικά?
Επιτρέπεται να πω ότι δε μου αρέσει, ή όχι? Θα μας κράξεις επειδή κατηγορήσαμε το Άγιο Δισκοπότηρο της παγκόσμιας μηχανοκίνησης?!
Έλεος με μερικούς εδωμέσα...έλεος...
Γιατί είναι 1750άρι μοτέρ, 4κυλ που στροφάρει μέχρι τις 5.5Κ στροφές...γιαυτό ρε γμτ
Eγω στην απο πανω προταση δε βλεπω πουθενα τη λεξη δε μ αρεσει η κατι που να το υποδηλωνει.Βλεπω αντιθετως μια προσπαθεια να ερμηνευτει ο ουδετερος ηχος (για τουρμπο) του τβι με βαση το οτι ειναι 4cyl , 1750cc και στροφαρει μεχρι τις 5.5Κ rpm. Ο ηχος λοιπον δεν εχει να κανει ουτε με το οτι ειναι 4κυλινδρος ουτε με το που στροφαρει ουτε με τα κυβικα. Η ενσταση μου εκει στοχευει λοιπον κι οχι για το αν σου αρεσει εσενα η οχι που δε νομιζω να απασχολει και καποιον.Αντιθετως επειδη καποιον απ το google η απο οπουδηποτε μπορει να τον απασχολησει καποτε, γι αυτο και σου απαντω για να μην υπαρχουν λανθασμενες αποψεις (οσο το δυνατον) πανω στο θεμα αυτο.Γι αυτο μην παρασυερεσαι απ το οτι εσενα δε σου αρεσει επειδη ειναι 4κυλ,1750 και στροφαρει μεχρι 5.5Κ (6250rpm για την ακριβεια αλλα οκ..λεπτομερεια μπρστα στα αλλα ).Αυτα.Μπορεις πολυ απλα να πεις 'ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ' και να μη σου πει κανεις κατι,οταν ομως θα αναφερθει κατι λαθος καποιος δε θα δειξει ελεος (οπως ζητας) και θα σε διορθωσει.
Μάλιστα. Όντως...δε τη παλεύεις.
Όσοι λοιπόν καταλήξετε εδώ από το Google παιδιά να τη πάρετε...είναι σούπερ αμάξι με γ@μ@το ήχο!
(μην επιβαρύνουμε και τις πωλήσεις)
Κι ας είναι και 4κυλ.
Τα κυβικά, το στροφάρισμα και οι κύλινδροι στην Alfa Romeo δεν κάνουν τον ήχο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Aποδειξε μου οτι τον κανουν.Εδω ειμαι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aποδειξε μου οτι τον κανουν.Εδω ειμαι.
Ούτε πρόκειται, ούτε με ενδιαφέρει να σου αποδείξω τίποτα...
-
Ναι δεν σε νοιάζει γι' αυτό έχεις κάνει 542 quote και μας έχεις βγάλει τα μάτια...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τωρα μαλιστα!μονο αυτο το γαμωκαθισμα να ηταν ανταξιο του αυτοκινητου ρε γμτ!
ορισμένες φορές κάνουν κάτι επιλογές οι ιταλοί που σε βγάζουν από τα ρούχα σου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τωρα μαλιστα!
μονο αυτο το γαμωκαθισμα να ηταν ανταξιο του αυτοκινητου ρε γμτ!
ορισμένες φορές κάνουν κάτι επιλογές οι ιταλοί που σε βγάζουν από τα ρούχα σου...
Εχω την εντυπωση οτι στο εξωτερικο την δινουν με πραγματικα μπακετ, τουλαχιστον στις δερματινες επιλογες...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Δεν παίζει αυτό που λες...παίρνουμε ότι παίρνουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι...
-
Ειχα δει ενα βιντεο με την 170 και δερματινα που ειχαν ραμενο το σημα της Αλφα στο προσκεφαλο και ηταν μπακετ.
ΠεριεργοSent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Τα καθίσματα του sport pack είναι, τα συγκεκριμένα με συνδυασμό δέρμα-microfibre. Φοριούνται ως στάνταρ στην QV είτε έτσι είτε ως full δερμάτινα. Πολύ όμορφα στην όψη αλλά υστερούν σχετικά σε πλευρική στήριξη.
-
γιατι αργει τοσο πολυ ρε γαμωτο η αλφα κ γενικα ολο το γκρουπο να φορεσει αυτοματα,διπλοσυμπλεκτα η μη,στα μοντελα του?δεν επαρκει η παραγωγη η υπαρχει αλλο προβλημα?δεν θα με χαλουσε μια τζουλιετα πετρελαιο κ αυτοματη.ειτε 1.6λτ ειτε 2λτ..καλο το γκραντε πουντο εβο που σκεφτομαι,αλλα σε εμφανιση δεν ειναι αλφα(εξαιρουμενης της μιτο,που κατα την προσωπικη μου αποψη,ειναι επιεικως ασχημη)
-
Εντός των ημερών έρχεται η 2.0jtdm TCT...καινούριο μοντέλο είναι, καινούριο και το TCT...εε ήθελαν μια κάποια πίστωση χρόνου...
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
rosso competizione το χρωμα,τιμη χρωματος 1300+ αν θυμαμαι καλα.τρομερο,αλλα πανακριβο...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
γιατι αργει τοσο πολυ ρε γαμωτο η αλφα κ γενικα ολο το γκρουπο να φορεσει αυτοματα,διπλοσυμπλεκτα η μη,στα μοντελα του?δεν επαρκει η παραγωγη η υπαρχει αλλο προβλημα?..υπήρχαν άλλα προβλήματα (αξιοπιστίας,'ασφάλισης' του κιβωτίου στο παρκάρισμα, αξιολόγησης και επιλογής προμηθευτών,γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ομολογκαρίσματος στην αγορά της ηπειρωτικής Ευρώπης εξαιτίας του χρόνου μπλοκαρίσματος της κρεμαγιέρας μετά την αφαίρεση του κλειδιού κλπ.).
Τέλος το αιώνιο πρόβλημα της FGA (το κατά το δυνατόν μικρότερο κόστος ομολογκαρίσματος) επιβάλλει την πάγια τακτική της παροχής ενός συστήματος ή ενός κινητήρα (του TCT εν προκειμένω), σε ορισμένα μόνο μοντελά και σε ελάχιστες εκδόσεις του κάθε μοντέλου.....και όχι την δυνατότητα της κατά βούληση επιλογής του αγοραστή σε περισσότερα μοντέλα και εκδόσεις τους (όπως υπόσχονταν κάποιοι)
-
δηλαδη τωρα, το TCT ειναι αξιοπιστη επιλογη?
αυτο που θα φοραει η 170 ειναι ιδιο με της 140?
φανταζομαι ειναι 6 σχεσεων?
Alfa Romeo Giulietta