-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Κανενα αξιοπιστο δοκιμασμενο ελαστικο για C2 Vtr (οχι s) εκτος απο το energy?Ρωταω για τ αμαξι της κοπελας μου, ειναι καινουργια οδηγος και ασχετη...
Μην ειναι σκοτωστρα το λαστιχο!!!Διασταση?
16ρα?Τιπ:Προτιμησε να βρεις λαστιχο το αντιθετο απο το energy δλδ με μαλακή γομα.
Αν φορας 16ρια πιστευω ενα conti sport contact 3 θα σε ικανοποιησει. -
Ο χρήστης athanapo307 έγραψε:
παιδια μια βοηθεια για την επιλογη ελαστικου.φοραω 205/55/R16 .ποια εταιρεια να επιλεξω.εργοστασιακα φοραω τα dunlopΕχεις πολλες επιλογες
Εξαρταται τι θες απο τα λαστιχα σου, πως οδηγας, ποσα χλμ κανεις, ποσα λεφτα διαθετεις κλπ. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
παιδια μια βοηθεια για την επιλογη ελαστικου.φοραω 205/55/R16 .ποια εταιρεια να επιλεξω.εργοστασιακα φοραω τα dunlop
Εχεις πολλες επιλογες
Εξαρταται τι θες απο τα λαστιχα σου, πως οδηγας, ποσα χλμ κανεις, ποσα λεφτα διαθετεις κλπ.αυτο που θελω μετα τα 2 χρονια να μην ξεραινονται εντελως.και να μην καταστρεφονται πληγωνονται ευκολα στο πελμα απο μικρα πετραδακια .και το τελευταιο οσον αφορα το τακουνι του να αντεχει στα πολλα χιλιομετρα.(δεν ξερω ολα αυτα αν μπορει ενα λαστιχο να τα δωσει)
απο προσωπικη μου εμπειρια κατεληξα στο οτι α dunlop που φορουσα ηταν καλυτερα απο τα continental που στα 2,5 χρονια εχουν ξεραθει εντελως και το τακουνι του εχει λιωσει παρα πολυ -
Πιστευω πως το νεο michelin pilot sport 3 θα σε καλυψει ,
αλλα οπως το θετεις ισως να πρεπει να βαλεις κατι σε πιρελλι
ριξε μια ματια εδω:
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πιστευω πως το νεο michelin pilot sport 3 θα σε καλυψει ,αλλα οπως το θετεις ισως να πρεπει να βαλεις κατι σε πιρελλι
ριξε μια ματια εδω:
ευχαριστω
-
Μπηκαν 2 καινουρια Conti 2 195/50/15 82H .Εγινε ζυγοσταθμιση και στα αλλα 2 Conti ,τα οποια ειχαν τοποθετηθει πριν 7000 χιλιομετρα
120 συνολο Ε,125 μου ειχε πει την πρωτη φορα.120 μου τα αφησε τωρα(περασε ενα διαστημα μεχρι να τα παραγγειλει και να μπορεσω να ξαναπερασω απο εκει)
Καλπακης στην Μοναστηριου,κοντα στα δυιλιστηρια Θεσσαλονικης -
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ μια βοήθεια για την επιλογή ελαστικών. Πρόκειται για μια Mercedes E200 του πατέρα μου και ψάχνουμε για διαστάσεις 205/60/R15. Τώρα φοράει Pirelli P6 αλλά ψάχνόμαστε γενικά. Το αμάξι το έχει για ταξίδια συνήθως (ελάχιστη χρήση εντός πόλης) και οδηγεί ψιλο-συντηρητικά. Μας ενδιαφέρει κυρίως η συμπεριφορά στο δρόμο και η ασφάλεια, το χρηματικό είναι δευτερεύον. Κοιτάμε κυρίως για Michelin (Energy Saver), Pirelli (P6) ή Continental (PremiumContact2). Τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω και τι άλλο θα προτείνατε με αυτά τα δεδομένα; Ευχαριστώ!
-
Έχω ένα MAZDA 6 1,8 2004 με μοναδικό μειονέκτημα τον θόρυβο από την κύλιση.
Πρόσφατα έβαλα τα ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ goodgear ultra grip 7 και ξέχασα τι θα πει θόρυβος και γκαπ γκουπ (βέβαια σε 195/65/15 από 215/45/17 θερινά).
Θέλω ένα ελαστικό τελείος αθόρυβο και μαλακό πολύ καλό στο βρεγμένο, μέσο όρο στο στεγνό και φθηνό σε 225/45/17.
Τι μου προτείνουν οι πλέον έμπειροι;Τα hankook EVO 12 τα οπόια βρήκα στα 450€ τι λένε;
Υπάρχει κάτι φθηνό με αυτές τις προτεραιότητες; -
Παίρνει 15άρες ζάντες το μάζντα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παίρνει 15άρες ζάντες το μάζντα?βεβαίως
-
μιλάς για το πρώτο εξάρι να φανταστώ ε?
στο καινούριο μου φαίνεται δύσκολο
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
Πρόσφατα έβαλα τα ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ goodgear ultra grip 7 και ξέχασα τι θα πει θόρυβος και γκαπ γκουπ (βέβαια σε 195/65/15 από 215/45/17 θερινά).
Θέλω ένα ελαστικό τελείος αθόρυβο και μαλακό πολύ καλό στο βρεγμένο, μέσο όρο στο στεγνό και φθηνό σε 225/45/17.
Τι μου προτείνουν οι πλέον έμπειροι;Τα hankook EVO 12 τα οπόια βρήκα στα 450€ τι λένε;
Ένας ξάδερφος μου έβαλε Pirelli Cinturato P7 και του φαίνεται πολύ καλό και ειδικά ήσυχο. Το αναφέρω για να το κοιτάξεις ο ίδιος.
-
Ο χρήστης AntonisKar έγραψε:
Ένας ξάδερφος μου έβαλε Pirelli Cinturato P7 και του φαίνεται πολύ καλό και ειδικά ήσυχο. Το αναφέρω για να το κοιτάξεις ο ίδιος.Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα pirelli δεν φημίζονται για την ησυχία τους ή την μαλακή γόμα, επιπρόσθετα είναι και ακριβά
ΥΓ. Το tyres.com τα έχει όντως πολύ αθόρυβα
-
Ο χρήστης AntonisKar έγραψε:
Ένας ξάδερφος μου έβαλε Pirelli Cinturato P7 και του φαίνεται πολύ καλό και ειδικά ήσυχο. Το αναφέρω για να το κοιτάξεις ο ίδιος.Τα εχει ο κολλητος μου σ' ενα opel astra παλιοτερο μοντελο...
Ησυχα μπορει να ειναι, αλλα απο αποδοση εχω τις αμφιβολιες μου. 2 φορες μπλοκαρανε ανεξηγητα σε φρεναρισμα απο 30 χλμ σε κατηφορα κιολας.
Στο οριο δε τα εχω δει πως δουλευουν για να εχω γνωμη... -
Έρχεται η ώρα για αλλαγή ελαστικών.Η διάσταση είναι 185/60/14 φοράω τα Turanza και νοσταλγώ τα Potenza.
Έχουμε καμιά πρόταση για κάποιο ελαστικό με τα χαρακτηριστικά των potenza;
Το αυτοκίνητο είναι αλφα ρομέο 145 1.4 ts
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
καποιες προτασεις για 195/50/15 & 285/35/20?
ανεξαρτητου κοστους, με προτεραιοτητα την αποδοση στο στεγνο. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Κανενα αξιοπιστο δοκιμασμενο ελαστικο για C2 Vtr (οχι s) εκτος απο το energy?Ρωταω για τ αμαξι της κοπελας μου, ειναι καινουργια οδηγος και ασχετη...
Μην ειναι σκοτωστρα το λαστιχο!!!Για τον τύπο οδήγησης που φαντάζομαι ότι εννοείς (ήπιο, πολιτισμένο κ.λ.π.), νομίζω ότι με το Uniroyal Rain Expert θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εξαιρετικό κατά την άποψή μου.
-
Για τον τύπο οδήγησης που φαντάζομαι ότι εννοείς (ήπιο, πολιτισμένο κ.λ.π.), νομίζω ότι με το Uniroyal Rain Expert θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εξαιρετικό κατά την άποψή μου.
Το ειχα πολυυυυυυ παλια σ ενα peugeot 309 κι ηταν ολιγον αθλιο κι εκανε και θορυβο... τα χουν φτιαξει καθολου? εχω δει οτι εχουν τελειως διαφορετικη χαραξη πλεον...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]