-
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 02-040.htm
-
Ψάχνω και γω για ένα φίλο κουζινά, λάπτοπ που θα χρησιμοποιεί για να δουλεύει το σχεδιαστικό του πρόγραμμα.
Οι περιορισμοί είναι, 15αρα οθόνη (για να το μεταφέρει πιο εύκολα), GPU όχι ΑΤΙ (περιορισμός του προγράμματος) και μέχρι 7,5 κατοστάρικα.
Το καλύτερο που έχω βρει είναι το ACER ASPIRE 5742G. Κάποια άλλη πρόταση? -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιο μετα θα επιχειρησω να περασω τα Win 7 σε laptop Toshiba αλλα δυστυχως μοντελο δεν θυμαμαι,ειναι 2ετιας παντως.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με drivers, κλειδωματα και τετοια η κανω κανονικα την εγκατασταση οπως σε desktop???(δεν εχω φορμαρει ποτε laptop )Tελικα περαστηκαν χωρις κανενα προβλημα και ολες οι συσκευες αναγνωριστηκαν αμεσως.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ψάχνω και γω για ένα φίλο κουζινά, λάπτοπ που θα χρησιμοποιεί για να δουλεύει το σχεδιαστικό του πρόγραμμα.
Οι περιορισμοί είναι, 15αρα οθόνη (για να το μεταφέρει πιο εύκολα), GPU όχι ΑΤΙ (περιορισμός του προγράμματος) και μέχρι 7,5 κατοστάρικα.
Το καλύτερο που έχω βρει είναι το ACER ASPIRE 5742G. Κάποια άλλη πρόταση?ACER δε θα έπαιρνα - κανε μια έρευνα και ... απόφαση δικιά σου πάντα!
Πάρε κάτι από (με προτίμηση από πάνω προς τα κάτω) :- DELL
- TOSHIBA ή HP ProBook
- SONY (για το όνομα και οθόνη, αλλά πανάκριβο service )
Επειδή πρόσφατα κοιτούσα τα λαπιτόπια (όχι τόσο δυνατό μηχάνημα που θες εσύ) είχα δει διάφορα μοντέλα.
Δες αυτό Dell Inspiron 15R - Core i5 ! -
iPad 2 Cover Is Smart, All Right — If You’re Steve Jobs
Ομολογώ πάντως ότι αν είχε retina display, θα το αγόραζα σίγουρα (με το κάλυμμα ). Όπως έχουν τα πράγματα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Το καλύτερο που έχω βρει είναι το ACER ASPIRE 5742G. Κάποια άλλη πρόταση?ACER δε θα έπαιρνα - κανε μια έρευνα και ... απόφαση δικιά σου πάντα!
- TOSHIBA ή HP ProBook
Επειδή πρόσφατα κοιτούσα τα λαπιτόπια (όχι τόσο δυνατό μηχάνημα που θες εσύ) είχα δει διάφορα μοντέλα.
Δες αυτό Dell Inspiron 15R - Core i5 !Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα διευρύνω την αναζήτηση.
Το Acer που έχω πάρει στη γυναίκα μου πριν 5 χρόνια ακόμα δουλεύει μια χαρά. Αντίθετα τρία desktop replacement Dell Inspiron που είχαμε πάρει στη δουλειά πριν πολλά χρόνια βγήκαν μάπα. Γουστάρω τα sony αλλά βγαίνουν για την περίπτωση εκτός μπάτζετ. Θα ψάξω τα HP για τα οποία έχω καλή άποψη και τα toshiba που δεν τα ξέρω καθόλου. -
Ο χρήστης soch έγραψε:
- TOSHIBA ή HP ProBook
Δες αυτό Dell Inspiron 15R - Core i5 !Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα διευρύνω την αναζήτηση.
Το Acer που έχω πάρει στη γυναίκα μου πριν 5 χρόνια ακόμα δουλεύει μια χαρά. Αντίθετα τρία desktop replacement Dell Inspiron που είχαμε πάρει στη δουλειά πριν πολλά χρόνια βγήκαν μάπα. Γουστάρω τα sony αλλά βγαίνουν για την περίπτωση εκτός μπάτζετ. Θα ψάξω τα HP για τα οποία έχω καλή άποψη και τα toshiba που δεν τα ξέρω καθόλου.Ιδιαίτερα από τα HP το HP ProBook μου άρεσε!
DELL, **TOSHIBA **vs **ACER **- θα έλεγα πως η τεράστια διαφορά ανάμεσά τους είναι το service!!!
Από ποιότητα τώρα ... θα ακούσεις διάφορα από διαφόρους ..
Από μένα συμβουλή να πάρεις ACER δε θα πάρεις ! -
Εχω ένα Probook άλλων specs 17αρι.
10 μήνες απροβλημάτιστος.
-
IBM ThinkPad R50e - 7 χρόνια και κρατάει γερά
( )
-
με ποια εφαρμογη μπορω να κανω τα παρακατω, με ενα 'κλικ' (αφου τη προγραμματισω)?
- κανε ping -t σε 2-3 ΙΡ
- ανοιξε telnet σε 2-3 ΙΡ, κανε login, και ριξε και κανα δυο εντολες
-
Δοκιμασες να δημιουργησεις ενα batch αρχειο με τις εντολες που θες?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δοκιμασες να δημιουργησεις ενα batch αρχειο με τις εντολες που θες?εχεις δικιο, το πιο προφανες δε σκεφτηκα.
λογικα θα παιζει ετσι, θα το δοκιμασω
-
καινουριος FF 3.6.15
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποιο μετα θα επιχειρησω να περασω τα Win 7 σε laptop Toshiba αλλα δυστυχως μοντελο δεν θυμαμαι,ειναι 2ετιας παντως.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με drivers, κλειδωματα και τετοια η κανω κανονικα την εγκατασταση οπως σε desktop???(δεν εχω φορμαρει ποτε laptop )
Tελικα περαστηκαν χωρις κανενα προβλημα και ολες οι συσκευες αναγνωριστηκαν αμεσως.
στα λεγα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
iPad 2 Cover Is Smart, All Right — If You’re Steve JobsΟμολογώ πάντως ότι αν είχε retina display, θα το αγόραζα σίγουρα (με το κάλυμμα ). Όπως έχουν τα πράγματα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
περιμενε, σε κανα 6μηνο ερχεται το 3
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
iPad 2 Cover Is Smart, All Right — If You’re Steve Jobs
Ομολογώ πάντως ότι αν είχε retina display, θα το αγόραζα σίγουρα (με το κάλυμμα ). Όπως έχουν τα πράγματα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
περιμενε, σε κανα 6μηνο ερχεται το 3
Σαν τα release του Kubuntu - κάθε 6 μήνες! Δηλαδή και κάλο και κακό...
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZDje2aYj2NU
πιστευετε θα ηταν θεμιτο στα PC ; -
Apple: 'Η χρήση του Opera επιτρέπεται σε άτομα άνω των 17'
Πριν λίγες μέρες ο Opera έγινε ο πρώτος non-native browser που είναι πλέον διαθέσιμος από το Mac App Store της Apple. Όμως αν και η Apple επέτρεψε την ανάρτηση του στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, πρόσθεσε και μία περίεργη προειδοποίηση προς τους χρήστες:
'Για το κατέβασμα αυτής της εφαρμογής θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 17 χρονών'!
Απέναντι σε αυτήν την προειδοποίηση που μοιάζει να θέλει να σαμποτάρει την χρήση ενός αντίπαλου browser, οι άνθρωποι του Opera αντέδρασαν με χιουμορ.
'Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος' δήλωσε ο Jan Standal. 'Τα 17 είναι μία μικρή ηλικία και δεν είμαι σίγουρος πως σε αυτήν την ηλικία οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τέτοιες εφαρμογές όπως ο Opera. Είναι πολύ γρήγορος, ξέρετε, και έχει πολλές λειτουργίες. Νομίζω πως θα έπρεπε να επιτρέπεται η χρήση του από τα 18 και άνω', αναφέρει ειρωνικά.
Η εταιρεία προτείνει, σε πιο σοβαρό ύφος, να επισκεφθεί κάποιος το opera.com, να κατεβάσει τον browser και να τον δοκιμάσει.
'Δεν ζητάμε την ηλικία του χρήστη ούτε και την πιστωτική του κάρτα', δήλωσε εκπρόσωπος της Opera και πρόσθεσε σχετικά με τους ανήλικους χρήστες:
'Παρακαλώ, ζητήστε πρώτα την συγκατάθεση των γονιών σας πριν χρησιμοποιήσετε τον browser.'
Υπενθυμίζεται πως η Apple είχε αρνηθεί να διαθέσει εναλλακτικούς browser για το iOS και εν τέλει το θέμα έφτασε στην δικαιοσύνη.
Πηγή: Techspot
-
τα εχουν χαμενα μιλαμε οι τυποι!
-
Από Ιαπωνία αξίζει να φέρει κανείς laptop ή videocamera; Έχω τον αδερφό μου εκεί που επιστρέφει την άλλη εβδομάδα και σκέφτομαι να τον αγκαρέψω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]