-
Σκεφτομαι να αγορασω μια μεταχειρισμενη 156 1,8 του 99.Εχετε καμια εμεπειρια απο αυτο το αμάξι...Ειμαι κατοχος μιας 146 και γενικα γνωριζω...αλλα μια δευτερη γνωμη θα την ηθελα..
-
Σκεφτομαι να αγορασω μια μεταχειρισμενη 156 1,8 του 99.Εχετε καμια εμεπειρια απο αυτο το αμάξι...Ειμαι κατοχος μιας 146 και γενικα γνωριζω...αλλα μια δευτερη γνωμη θα την ηθελα..
-
-
απο θεμα οδηγικων χαρακτηριστικων το αμαξι απλα ειναι στην δικη του μοναδικη κλαση........και πακετο κιολας με τον ''καλο'' 1,800αρι προσφερει με μια λεξη ''γουστα''............. αν και αδικειτε ο κινητηρας απο το μακρυ κιβωτιο.......αν θυμαμαι καλα ΤΟΤΕ το ABS εμπενε λιγο πολυ οταν δεν το χρειαζοσουνα.......
απο θεμα αξιοπιστιας δεν γνωριζω........
ποσο το βρισκεις??? και με ποσα χιλιομετρα??? -
exei 70000,einai apo gnosto pou ksero oti den exei tpt, oute gratzounia kai mou to dinei 12000..ti les?
-
Eγω παντως λεω παρτο, και μην το πεις ουτε του παππα. Το αμαξι δεν εχει χιλιομετρα, ειναι και απο γνωστο, και θα το παρεις σε τιμη huydai Accent!
-
γιουρουσι..........
-
ΟΚ Αφου το λέτε.. Να πω την αληθεια τα 70000 κμ νομιζω οτι ειναι αρκετα αλλα τουλάχιστων εχουν γινει σε χαλαρούς ρυθμούς..
-
με 70,000 ισα που εχει ανοιξει το μοτερι!!! ελα πλακα κανω!
Απλα κατα τη γνωμη μου ενα συγχρονο αμαξι, αμα το φροντιζεις στα σερβις, βγαζει μια 200αρα χιλιαδες χλμ ανετοτατα... Οποτε, εχεις αλλα 130.000 στο χαλαρο, δηλαδη 5-6 χρονια σιγουρα... Ασε που στα 70.000 εχει αλλαξει και ιμαντες, οποτε ειναι καλυτερα απο 50.000 -
70.000χλμ σε 5 χρόνια βγαίνει 14.000χλμ τον χρόνο. Καλά είναι. Αν δεν είναι όλα μέσα στην πόλη θα είναι μια χαρά. Αν τα περισσότερα είναι μέσα στην πόλη, βεβαιώσου ότι έχει κάνει όλες τις αλλαγές λαδιών κανονικά, ότι έχει κάρτα καυσαερίων με κανονικές ενδείξεις, και.. ρίξε και μια ματιά μέσα στο καπάκι των βαλβίδων (άνοιξε το καπάκι του λαδιού).
-
Το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή,
πιθανόν και το πιο ενδιαφέρον οδηγικά...
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να την αγοράσεις καινούρια, ακόμα καλύτερα.. Την έχουν και σε προσφορά.
Το κακό όμως είναι ότι τα καινούρια μοντέλα έχουν μη απενεργοποιούμενα ηλκετρονικά.... -
Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Σήμερα θα το πάω στο μηχανικό μου να το δεί λεπτομερώς ,ισως το κρατήσει και μια μέρα, και αν μου δώσει το οκ το πήρα..αλλιώς συνεχίζω το ψάξιμο -
α... το μονο που με χαλάει λίγο είναι οτι εχει ξύλινη επένδυση και τιμόνι...αλλα τι να κάνουμε..μην τα θέλουμε και όλα..
-
Ο χρήστης crash έγραψε:
α... το μονο που με χαλάει λίγο είναι οτι εχει ξύλινη επένδυση και τιμόνι...αλλα τι να κάνουμε..μην τα θέλουμε και όλα..Πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει σπορτ κιτ.
Η ανάρτηση σπορτ κιτ είναι μαγεία αν ο δρόμος είναι στρωτός, αλλά στις ελληνικές λακούβες χάνει κάπως η άνεση... Όχι όσο με ένα άφτερ μάρκετ χαμήλωμα - σκλήρυμα, αλλά χάνει...
Χωρίς σπορτ κιτ είναι μια χαρά σε άνεση, και παραμένει φοβερή η αίσθηση, απλά όχι κορυφαία σαν τη σπορτ κιτ.Η σπορτβάγκον που πήρα (ντήζελ) έχει τα ίδια άλογα με το 1800 βενζίνης και αισθητά μεγαλύτερο βάρος. Παρόλα αυτά τα άλογα είναι επαρκέστατα.
Τώρα έχει 89.000 χμ (74500 τον Μάιο όταν την πήρα) και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ούτε προβλήματα (φτου φτου) ούτε τριγμοί.
Για Ελλάδα νομίζω τα 12Κ ευρώ είναι πραγματικά πολύ καλή τιμή, αν όντως το αμάξι είναι σε καλή κατάσταση!
Τι να σου πω, να την πάρεις; Θα μου φανεί παράξενο αν δεν την πήρες ήδη!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!!!
(αν οδηγείς πολύ, πρόσεξε, θα κάνεις ρυτίδες χαμόγελου!!
αν οδηγείς λίγο, πρόσεξε, αυτό θα αλλάξει!!! ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
αν οδηγείς πολύ, πρόσεξε, θα κάνεις ρυτίδες χαμόγελου!!Ευτυχώς που υπάρχει το παρμπρίζ γιατί θα είχες πρόβλημα και με τα ...μυγάκια στα δόντια!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
αν οδηγείς πολύ, πρόσεξε, θα κάνεις ρυτίδες χαμόγελου!!
Ευτυχώς που υπάρχει το παρμπρίζ γιατί θα είχες πρόβλημα και με τα ...μυγάκια στα δόντια!
Α, εσύ έχεις στο μυαλό σου κάτι τέτοιο:
Το πρόβλημα πάντως λύνεται με ένα φουλ φέις κράνος!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το πρόβλημα πάντως λύνεται με ένα φουλ φέις κράνος!!Κάπως έτσι δηλαδή;
-
Σωστόοοοοοοος!!!
(Και τι φρένα, ε; ΑΓΚΥΡΕΣ!!! ) -
Τι να πω...ειχα 146 και ελεγα ενταξει..η 156 θα είναι μια
εκδοση αυτής ας πούμε(την 156 την ειχα ερωτευτεί απο την εμφανιση της μόνο)..Μένω στο Πέραμα και αφου τη πήρα αργά το βράδυ απο το συνεργείο που την ειχαμε πάει με το γνωστο που την είχε ειπα να πάω μια μικρή βόλτα μόνος να τη τεστάρω..Κατέληξα στην Ελευσίνα τελικά.... Ειναι απλό.. σε αυτο το αμάξι τα χέρια σου είναι προέκταση των τροχών!.Αντε παω καμια βόλτα τώρα...να δούμε που θα καταλήξω σήμερα! -
Ο χρήστης crash έγραψε:
Τι να πω...ειχα 146 και ελεγα ενταξει..η 156 θα είναι μια
εκδοση αυτής ας πούμε(την 156 την ειχα ερωτευτεί απο την εμφανιση της μόνο)..Μένω στο Πέραμα και αφου τη πήρα αργά το βράδυ απο το συνεργείο που την ειχαμε πάει με το γνωστο που την είχε ειπα να πάω μια μικρή βόλτα μόνος να τη τεστάρω..Κατέληξα στην Ελευσίνα τελικά.... Ειναι απλό.. σε αυτο το αμάξι τα χέρια σου είναι προέκταση των τροχών!.Αντε παω καμια βόλτα τώρα...να δούμε που θα καταλήξω σήμερα!
Alfa 156 1.8