-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φορούσε κάτι τέτοιο δλδ:Και ακόμα το συζητάμε;
Θες να πεις δηλαδή ότι αυτό μόνο του δίνει 3' και σε ολοκαίνουριο αμάξι με 3000χλμ?? Εγώ αδυνατώ να πιστεψω κάτι τέτοιο... 1,5'-2' άντε το πολύ να δίνει το λάστιχο μόνο του...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χομπίστας μεσήλιξ κάνει καλύτερο χρόνο από έναν επαγγελματία
επαγγελματια;;; τι;;; οδηγο αγωνων;;;
αν ισχυουν αυτα που λες παραπανω για τα λαστιχα και τα ελαφρωματα τοτε πες τον μεσηλικα οτι μπορει να κατεβει και ποιο κατω....
υ.γ
μαθε ακριβως πως γινονται οι μετρησεις απο το DRive και μετα κρινε κατα αυτο τον τροπο!!!
Επαγγελματία συντάκτη. Δεν θυμάμαι πως τον λένε. Το θέμα είναι ότι αυτοί το πουλάνε σαν να προέρχεται από ειδήμονα του είδους...αν έγραφαν ότι 'κάναμε και μια βόλτα στη πίστα' δεν θα ασχολιόμουν καν. Αλλά αυτοί κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων και μπήκε έτσι στη στροφή και φρέναρε αλλιώς στην άλλη κτλ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
@ old man-Κικιζας (μιας και εμείς είμαστε οι νεώτεροι)
το Drive στις φώτος τη δείχνει να γυρνάει με ένα άτομο. Ποιος ο λόγος να έχει 2 μέσα στην πίστα? Επίσης είναι απλά τραγικό ένας, ξαναλέω, κι ας μη με παρεξηγήσει ο άνθρωπος αν τυχόν διαβάζει, χομπίστας μεσήλιξ (σαν τον Κίκιζα ας πούμε ) κάνει καλύτερο χρόνο από έναν επαγγελματίαΠερα απο τα...ενα ή δυο ατομα, απαντησαν ηδη αλλοι για εμενα, και με εχουν καλυψει πληρως,
φρεσκοαπολυμενο 'ψαρι'... -
Μάλιστα ΟΚ!! Να δουμε του χρόνου που θα το ξέρει κιολας καλύτερα ο ανθρωπος το αμάξι και θα είναι και στρωμένο τι χρόνο θα κάνει...γιατί αν κάνει ακόμα καλύτερο κατά 1-2' να δω τι θα φταίει μετά...ο ούριος άνεμος, η θεά τύχη, ο ανάδρομος Ερμής?? Δεν παίρνεις τηλ το φίλο σου το busso να σου πει τι ξέρει? Εκείνος λογικά εκεί θα ήταν...
-
Φορούσε κάτι τέτοιο δλδ:
Και ακόμα το συζητάμε;
Θες να πεις δηλαδή ότι αυτό μόνο του δίνει 3' και σε ολοκαίνουριο αμάξι με 3000χλμ?? Εγώ αδυνατώ να πιστεψω κάτι τέτοιο... 1,5'-2' άντε το πολύ να δίνει το λάστιχο μόνο του...
Τα γυρολόγια στην πίστα δεν είναι για Ανωτάτη Μπακαλική του στυλ λάστιχα=-2 sec, ανάρτηση=-3 sec, μπλοκέ=-4 sec κλπ, αλλά έχοντας δει διαφορές μεταξύ πολιτικού και semi, τα δεύτερα μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τον χρόνο σε ένα stock κατά τα άλλα αμάξι.
-
Στέφανε μην επιμένεις... με τέτοια λάστιχα γίνονται παπάδες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα γυρολόγια στην πίστα δεν είναι για Ανωτάτη Μπακαλική του στυλ λάστιχα=-2 sec, ανάρτηση=-3 sec, μπλοκέ=-4 sec κλπ, αλλά έχοντας δει διαφορές μεταξύ πολιτικού και semi, τα δεύτερα μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τον χρόνο σε ένα stock κατά τα άλλα αμάξι.
Δεν αντιλέγω αλλά σε τόσο μικρή πίστα είναι πολύ μεγάλη διαφορά τα 3'. Τώρα μίλαγα με φίλο μηχανικό στο fb, κάτοχο R26 και μου λεγε ότι δύσκολα βλέπει πάνω από 1,5' διαφορά με τα slick. Με αυτόν έχουμε μπει μαζί στις Σέρρες όταν ήμουν φαντάρος πάνω...
-
Ρε συ, συγκρίνεις διαφορετικούς οδηγούς, διαφορετικά αμαξια, διαφορετικό χρόνο, διαφορετικά λάστιχα.
-
Ένα παράδειγμα έφερα ρε παιδί μου...αναλογικά αν δεν μπορεί το R26 να κερδίσει πάνω από 1,5' σκέψου η χαλαρή Giulietta...anyway δεν επιμένω γιατί κι εγώ έχω πολύ περιορισμένη εμπειρία από πίστα και καλό είναι να μην κάνω wild guesses σαν μερικούς μερικούς...
-
...
Επίσης είναι απλά τραγικό ένας, ξαναλέω, κι ας μη με παρεξηγήσει ο άνθρωπος αν τυχόν διαβάζει, χομπίστας μεσήλιξ (σαν τον Κίκιζα ας πούμε ) κάνει καλύτερο χρόνο από έναν επαγγελματίαΚαι επειδή είναι επαγγελματίας συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου τι σημαίνει; Ότι είναι ο «Θεός» του δρόμου;
Προφανώς και οι συντάκτες των περιοδικών αυτοκινήτου είναι καλοί οδηγοί. Και προφανώς εξαιρούνται οι οδηγοί αγώνων.
Οι υπόλοιποι γιατί θα πρέπει να είναι καλύτεροι από τους «χομπίστες» όπως λες;Έχει δει κανείς πόσο καλούς οδηγούς έχει το alfisti.gr; Έχει έρθει κανείς σε κανένα από τα δεκάδες trackday που διοργανώνει;
-
Μάλιστα ΟΚ!! Να δουμε του χρόνου που θα το ξέρει κιολας καλύτερα ο ανθρωπος το αμάξι και θα είναι και στρωμένο τι χρόνο θα κάνει...γιατί αν κάνει ακόμα καλύτερο κατά 1-2' να δω τι θα φταίει μετά...ο ούριος άνεμος, η θεά τύχη, ο ανάδρομος Ερμής?? Δεν παίρνεις τηλ το φίλο σου το busso να σου πει τι ξέρει? Εκείνος λογικά εκεί θα ήταν...Mιλησαμε, ηταν να παμε και μαζι, αλλα δεν πηγε κανεις μας τελικα. Θα τα πουμε αυριο απο κοντα, και θα μου πει
αν εχει μιλησει με κανεναν απο alfisti. -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
...
Επίσης είναι απλά τραγικό ένας, ξαναλέω, κι ας μη με παρεξηγήσει ο άνθρωπος αν τυχόν διαβάζει, χομπίστας μεσήλιξ (σαν τον Κίκιζα ας πούμε ) κάνει καλύτερο χρόνο από έναν επαγγελματίαΚαι επειδή είναι επαγγελματίας συντάκτης περιοδικού αυτοκινήτου τι σημαίνει; Ότι είναι ο «Θεός» του δρόμου;
Προφανώς και οι συντάκτες των περιοδικών αυτοκινήτου είναι καλοί οδηγοί. Και προφανώς εξαιρούνται οι οδηγοί αγώνων.
Οι υπόλοιποι γιατί θα πρέπει να είναι καλύτεροι από τους «χομπίστες» όπως λες;Έχει δει κανείς πόσο καλούς οδηγούς έχει το alfisti.gr; Έχει έρθει κανείς σε κανένα από τα δεκάδες trackday που διοργανώνει;
Μα δεν κατάλαβες κι εγώ αυτό προσπαθώ να αποδείξω...ότι οι 'ειδικοί' είναι κουβάδες!! Άλλοι κάνουν συνεχώς επίκληση στην αυθεντία τους για να στηρίξουν τα λεγόμενά τους. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι ο super-duper αφρατούλης συντάκτης του Drive που μετράει και με τόση γλαφυρότητα μετά σχολιάζει περί μύτι-τακούνι κτλ, δεν είναι για να τον παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά εφόσον το μόνο που καταφέρνει είναι γράφει 3' χειρότερο χρόνο από ένα μέσο οδηγό έστω και με slicks.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στέφανε μην επιμένεις... με τέτοια λάστιχα γίνονται παπάδες!Δεν είναι μόνο τα λάστιχα.
Αν είχε τουλάχιστον άλλα 10 αυτοκίνητα με ιμισλικ τότε η πίστα είχε στρώσει γόμα, άρα μιλάμε για άνετα 7 δέκατα κάτω, μίνιμουμ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Άνετα κιόλας;
-
Άρχισαν να βγαίνουν τα ερπετά βόλτα
-
Παιδιά εγώ φταίω για αυτά 3 δέκατα. Ήταν καιρός να το πώ για να μην τσακώνεστε άδικα..
Ίσως δεν κοιτάξατε τόσο προσεκτικά ώστε να δείτε ότι ήμουν από πίσω και έσπρωχνα κατά τη διάρκεια του μισού γύρου σε στύλ flash ή superman (πάνε το ίδιο γρήγορα αυτοί)
-
Λάθος δεν πάνε το ίδιο γρήγορα. Ας είμαστε ακριβείς ο Flash είναι ταχύτερος
-
Φοράει semi αερόσολα; Πόσα δέκατα ρίχνει;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άρχισαν να βγαίνουν τα ερπετά βόλταΔηλαδή?
Άνετα κιόλας;
Επιχειρηματολόγησε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λάθος δεν πάνε το ίδιο γρήγορα. Ας είμαστε ακριβείς ο Flash είναι ταχύτεροςΕντάξει είναι λίγο ταχύτερος..Το παραδέχομαι..Αλλά βάλε και το ότι ο zuperman έχει παραπάνω δύναμη, άρα σπρώχνει το αμάξι πιο εύκολα! Οπότε τσοουυυπ! Τα ίδια!
Alfa Romeo Giulietta