-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
@kriti40 το δικο σου ειναι πολλές φορες παρκαρισμενο εξω απο το νεκροταφειο..? ενα dCi σκουροχρωμο..
Δεν είναι σκουρόχρωμο, αλλά μαύρο και μάλλον βρώμικο
Ευτυχώς! Είναι μαυρο, έχει inox διακοσμητικά ... σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν κάνει ένα αυτοκίνητο ποθητό!!!
-
Το κάνει αθάνατο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@kriti40 το δικο σου ειναι πολλές φορες παρκαρισμενο εξω απο το νεκροταφειο..? ενα dCi σκουροχρωμο..
Δεν είναι σκουρόχρωμο, αλλά μαύρο και μάλλον βρώμικο
Ευτυχώς! Είναι μαυρο, έχει inox διακοσμητικά ... σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν κάνει ένα αυτοκίνητο ποθητό!!!
Εχω καιρο να το δω και δεν ειπα χρωμα για να μην κανω λαθος..
Ποθητο δεν ξερω αν ειναι, αλλα σιγουρα ειναι ομορφοΟσο για την κουβεντα περι αξιοπιστιας, πλεον τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα απο οτι επι εποχης 2000-2005..
Εμεις στο 19 που ειχαμε με 260.000χλμ ειχε βγει αλεξισφαιρο και δεν ηταν τυχαιο, η συντριπτικη πλειοψηφεια των clio1 και 19 ηταν πολύ αξιόπιστα... Το πως βεβαια ειχε βγει απο παλια η ασχημη φημη για τα renault, δεν καταλαβα, ισως βεβαια φταιγανε μοντελα του '80.. Το επομενο renault, ενα scenicII του 2004 δε θα το ελεγα αξιοπιστο, ειδικα τα πρωτα 3 χρονια ειχε πολλες παιδικες ασθενειες, και λογικο καποιος που ψωνισε τοτε renault,οπως ο φιλος με το megane cc να ειναι σημερα πολύ επιφυλακτικος ακομα και με τα dacia, απλα απο την αλλη δεν ηταν μονο η renault τοτε ετσι..τεσπα..
Το καλο ειναι οτι σημερα εχουν εξαλειφθει τα λαθη του παρελθοντος και το clio TCe εχει αισιως 33.000 απροβληματιστα χιλιομετρα. -
Παιδια και κατι ακομα!!!
Δεν εχω βρει πουθενα αποτελεσματα και βιντεακια στο youtube απο euro ncap crash test για to duster.
Εχει να πει κανεις τιποτα γι αυτο???? -
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Παιδια και κατι ακομα!!!
Δεν εχω βρει πουθενα αποτελεσματα και βιντεακια στο youtube απο euro ncap crash test για to duster.
Εχει να πει κανεις τιποτα γι αυτο????Μαλλον δεν εχει γινει ακομα, αλλα αν γινει μαλλον για τα τρια αστερια παει, ισως στην καλυτερη για τα 4
-
Μου φαινεται πολυ περιεργο που ενα αυτοκινητο που κυκλοφορει τοσο καιρο δεν εχει γινει ακομα crash test!!!
Τυχαιο..............????? -
Φαντάζομαι το ξερετε οτι καμια απο τις εκδοσεις Ambiance του dusterδεν εχει προεντατηρες ζωνών
-
Ναι.Προεταντήρες έχει μόνο η έκδοση Laurete
-
Τι είναι οι 'προεταντήρες ζωνών';
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μην σου φαίνεται παράξενο. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλά καμιά σχέση!... Εγώ νόμιζα πως θα είχε σχέση με το αυτόματο μάζεμα της ζώνης όταν την βγάζουμε...
Thanks!...
-
Ο χρήστης nik13 έγραψε:
Μου φαινεται πολυ περιεργο που ενα αυτοκινητο που κυκλοφορει τοσο καιρο δεν εχει γινει ακομα crash test!!!
Τυχαιο..............?????Τυχαίο μάλλον. Πολλά κυκλοφορούν που δεν έχουν κάνει crash test κατα το λανσάρισμα τους.
Ακόμα δεν έγιναν στα ASX και Juke που σίγουρα θα έχουν ένα συν στην διαφήμιση τους ενώ υπήρξαν κατα καιρούς και άλλα που δεν έκαναν ... ποτέ. Πρόσφατα διαπίστωσα το Lancia Y!
Το Duster λογικά θα έχει τα αποτελέσματα της Renault κάποια χρόνια πριν. 4 στην καλύτερη περίπτωση και σίγουρα μόνο η πλούσια έκδοση.
Εξάλλου από την μη ύπαρξη προεντατήρων ζωνών στην βασική έως την μία και μοναδικη έκδοση με ESP μπορεί να υπήρχαν και μεγάλες διαφορές στα 'αστέρια' ανάμεσα στις εκδόσεις.Μην σου φαίνεται παράξενο. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά.
Καλά καμιά σχέση!... Εγώ νόμιζα πως θα είχε σχέση με το αυτόματο μάζεμα της ζώνης όταν την βγάζουμε...
Thanks!...Μεγάλο ΦΑΟΥΛ αυτή η παράλειψη. Σε θέμα ασφάλειας φαντάζομαι 'ακυρώνει' και τον αερόσακο.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι.Προεταντήρες έχει μόνο η έκδοση Laureteη άλλες δεν έχουν αερόσακους?
αγοράστε φθηνα για να πάτε σαν το σκυλί στο αμπέλι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι.Προεταντήρες έχει μόνο η έκδοση Laurete
η άλλες δεν έχουν αερόσακους?
αγοράστε φθηνα για να πάτε σαν το σκυλί στο αμπέλι...
Και η βασική έχει αερόσακους και μάλιστα τέσσερις. Προεντατήρες δεν έχει.
-
Οι προεντατηρες ειναι το συμπλήρωμα των αερόσακων!!!!
Πως γινετε να βγαινουν στην παραγωγη αυτοκινητα χωρις καποιες standart προδιαγραφες ασφαλειας????? -
Ρε σεις μήπως οι ακριβές έχουν και πίσω προεντατήρες; Μου φαίνεται αδιανόητο να χουν μπαλόνια και όχι τέτοιους
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τυχαιο..............?????Τυχαίο μάλλον. Πολλά κυκλοφορούν που δεν έχουν κάνει crash test κατα το λανσάρισμα τους.
Ακόμα δεν έγιναν στα ASX και Juke που σίγουρα θα έχουν ένα συν στην διαφήμιση τους ενώ υπήρξαν κατα καιρούς και άλλα που δεν έκαναν ... ποτέ. Πρόσφατα διαπίστωσα το Lancia Y!
Το Duster λογικά θα έχει τα αποτελέσματα της Renault κάποια χρόνια πριν. 4 στην καλύτερη περίπτωση και σίγουρα μόνο η πλούσια έκδοση.
Εξάλλου από την μη ύπαρξη προεντατήρων ζωνών στην βασική έως την μία και μοναδικη έκδοση με ESP μπορεί να υπήρχαν και μεγάλες διαφορές στα 'αστέρια' ανάμεσα στις εκδόσεις.Μην σου φαίνεται παράξενο. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά.
Thanks!...Μεγάλο ΦΑΟΥΛ αυτή η παράλειψη. Σε θέμα ασφάλειας φαντάζομαι 'ακυρώνει' και τον αερόσακο.
Το asx εχει κανει crash test στο ANCAP και εχει 5 αστερια!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε σεις μήπως οι ακριβές έχουν και πίσω προεντατήρες; Μου φαίνεται αδιανόητο να χουν μπαλόνια και όχι τέτοιουςΒάζουν στα αυτοκίνητα στις πίσω ζώνες προεντατήρες?
Dacia Duster