-
Ολα καλα ρε παιδια με το duster αλλα μονο που ειναι renault group το εχω αποκλεισει!!!!!
Το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν renault!!Παρα πολλα προβληματα!!!! -
Κι επειδή είχε η προηγούμενη γενιά σημαίνει ότι έχουν και τα τωρινά?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κι επειδή είχε η προηγούμενη γενιά σημαίνει ότι έχουν και τα τωρινά?Αυτο φιλε μου δεν το ξερω!
Ουτε μου το εγγυαται κανεις!
Αυτο που ξερω ειναι οτι πηρα το 2005 ενα απο τα ακριβα μοντελα της renault το megane cc 1.6 , μου εβγαλε παρα προβληματα και το αποτελεσμα ειναι οτι πρωσπαθουσα να το πουλησω εδω και μηνες και τελικα καταφερα να το δωσω (σκοτωσω) 6500 ευρο.
Το αγορασα το 2005 27000 ευρο + τους τοκους. -
Πηρες κι εσυ αμαξι μιας κατηγοριας που εχει ανυπαρκτη μεταπωληση ασχετως καταστασης.. Λογικο το βρισκω να μη θες να ξαναδοκιμασεις..
Που εισαι ρε into-megane να διαβασεις μεγαλεια για το αμαξι σου..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πηρες κι εσυ αμαξι μιας κατηγοριας που εχει ανυπαρκτη μεταπωληση ασχετως καταστασης.. Λογικο το βρισκω να μη θες να ξαναδοκιμασεις..Που εισαι ρε into-megane να διαβασεις μεγαλεια για το αμαξι σου..
Τωρα που το πουλησα ψαχτηκα για να παρω αλλο.
Το duster ηταν στα υποψηφια.Μου αρεσει σαν αυτοκινητο.
Εφαγα ομως χοντρο ξενερωμα μολις ειδα το renault group.
Εχω παραγγειλει το mitsubishi ASX 1.8 d 4x4 και το περιμενω το Μαιο.
Δεν ξερω τι θα μου βγει γιατι εχω ξενερωσει με ολες τισ εταιρειες αλλα πιστευω να εχει λιγο παραπανω αξιοπιστια -
Ειχα renault clio 1.4 πρωτης γενιας απο το1992 εως και το 1996. Ειχα κανει 320000 km λογω δουλειας και μαλλον ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειχα. (λογω εργασιας εχω αλλαξει 13 αυτοκινητα και εχω κανει 1000000 km). Ta προβληματα αξιοπιστιας που ειχα ηταν ελαχιστα και ολοι ειχαν απορησει με αυτο. Ενδεχομενως να ημουν τυχερος αλλα εχω την εντυπωση οτι η renault κατασκευαζει πολυ καλα αυτοκινητα.
-
Για κάποια χρόνια και για κάποια μοντέλα υπήρχαν συνήθως 'ομαδικά' θέματα -που σε κάποιες περιπτώσεις η εταιρία σαν να τα ήξερε και να μην είχε την διάθεση να τα λύσει- και όχι μεμονωμένα προβλήματα.
Και εγώ πάντως νομίζω πως σταθηκα τυχερός στο Megane μου σε σχέση με άλλα επώνυμα 'υπεραξιόπιστα' της αγοράς. -
Τι να σας πω βρε παιδια!!!
Παντως απο προσωπικη εμπειρια εχω την χειροτερη !!!!!
Οταν εψαχνα να το αγορασω ολοι μου ελεγαν μακρια!!!
Εγω δυστυχως δεν του ακουσα και το αγορασα!! -
Η προηγούμενη γενιά Megane απορώ πως δεν κατεστρεψε εντελώς την Renault. Δεν ήσουν ο μόνος πάντως απ' ότι έχει ακουστεί εντός του forum.
Σε αντίθεση με την προπροηγούμενη που μάλλον της έφτιαξε ... τουλάχιστον 'το όνομα'! -
Μήπως ήτανε από τα Τούρκικα;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Μήπως ήτανε από τα Τούρκικα;Το CC νομίζω μόνο στην Γαλλία κατασκευαζόταν. Κάπου στην Βόρ. Γαλλία που αν θυμάμαι σωστά έβγαινε πριν και το Scenic RX4 που μ' αρεσε πολύ.
-
Δεχομαι οτι ολα τα αυτοκινητα μπορει να παρουσιασουν καποιες ζημιες!!
Ζημια ομως που επαναλαμβανεται ειναι ελλατωμα.
Δεν γινεται να παθουν ζημια και οι 4 γρυλλοι των παραθυρων!!!
Εκτος και αν ειμαι τοσο γκαντεμης!!!!
Και το καλυτερο ειναι η τιμη τους 350 ευρο ο μπροστα και 400 ευρο ο πισω!!!!!! -
Aμε γίνεται πως δεν γίνεται. Όταν ο γρύλος είναι από εταιρία της πλάκας. Κάποιες χοντρές περιπτώσεις πάντως, πήραν πόδι από την Renault. Τώρα η συνέχεια θα δείξει...
-
Και δεν ήταν μόνο για τους γρύλλους αυτοί που πήραν πόδι αλλά και για πολλά άλλα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και δεν ήταν μόνο για τους γρύλλους αυτοί που πήραν πόδι αλλά και για πολλά άλλαΜην μου πεις και τα τζιτζίκια;!
Οχι τα τζιτζίκια!!! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και δεν ήταν μόνο για τους γρύλλους αυτοί που πήραν πόδι αλλά και για πολλά άλλα
Μην μου πεις και τα τζιτζίκια;!
Οχι τα τζιτζίκια!!!νομιζω και οι ψύλλοι
-
Σταμάτα ρε Thάno
Μιλάμε έλιωσα
Εντάξει θα το γράψω σωσταΟ χρήστης Orestisren έγραψε:
Και δεν ήταν μόνο για τους γρύλλους των παραθύρων αυτοί που πήραν πόδι αλλά και για πολλά άλλαΝομίζω είμαστε οκ τώρα
-
Μακαρι ρε παιδια να ειναι οπως τα λετε!
Εγω παντως δεν το διακηνδυνευω ξανα!!
Μακρια και αγαπημενη που λεει και ο λαος!!!!!!!! -
Νομίζω πως όλα τα αμάξια 'βγάζουν' προβλήματα. Και μια ΒΜW 318i, και ένα Peugeut 205 και ένα suzuki Jimny που είχα έβγαλαν προβλήματα. Τα περισσότερα η BMW!
To πιο οικονομικό πάντως απ όλα αυτά είναι το Duster! Η ιστορία θα δείξει αν είναι και αξιόπιστο -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Σημερα το πηρα!!! το χρωμα ειναι αυτο. πρωτες εντειπωσης καλες! θορυβος στον κινητιρα δεν ακουσα {αν και δεν το ζορησα}. παντος εκει που το πηρα εκαστα 2 ωρες για νατο παρω εκλεισαν και αλλο! και αλλα δθο τα επλεναν για να τα δωσουν!το ενα απο αυτα ηταν βενζινη και με 6αρη κιβοτιο ταχυτητων αυτα προς το παρων!.
Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι
Απο οτι φαινεται αυτο το μοντελο πουλαει σε ολη την Ελλαδα εκτος απο τα Χανια..
Μεχρι και του kriti40 που κυκλοφορει στα Χανια εχει πινακιδες απο Ρεθυμνο..@kriti40 το δικο σου ειναι πολλές φορες παρκαρισμενο εξω απο το νεκροταφειο..? ενα dCi σκουροχρωμο..
Μήπως είναι θέμα αντιπροσώπου?
Δεν είναι σκουρόχρωμο, αλλά μαύρο και μάλλον βρώμικο
Dacia Duster