-
μλκ είσαι αντιοικονομικός, ούτε διόδια να σου βαζαν
-
-
Δεν καταλαβαίνω. Τα WC στα parking των Αχ-Αψ κλπ, στη Γερμανία δεν καλύπταν την 'ανάγκη' σου???
Κάθε 20-30χλμ έχει και ένα , δωρεάν, και αν όχι σε άριστη, τουλάχιστον σε ανεκτή κατάσταση καθαριότητας.!!!
................. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
εφόσον θα είναι κι αυτή μες στο αμάξι κανένα πρόβλημα.
δεν ξέρω τί παίζει με τις τιμές στα καράβια αυτή την περίοδο, αλλά απο θεσσ/κη δεν θα το συζήταγα, από σερβία θα γυριζα.
κανα 40ευρω πρέπει να έιναι όλα μαζί τα διόδια? δε θυμάμαι καλά ρε γμτυγ. τα λεφτά που πληρώνεις για κατούρημα στη γερμανία τα παίρνεις πίσω αν αγοράσεις κάτι απ το βενζινάδικο με το voucher
Το ξέρω, αλλα δεν πληρώνω 2€ την κοκα-κόλα... Ή 2,5€ το 0,5λ νερό... Είναι σαν να με ξανακλέβουν. Άσε που στο ταξίδι με πιάνει συχνοουρία .
Πάνε-έλα Ελβετία-Φρανκφούρτη(2 άτομα) πλήρωσα 8,4€ για το κατούρημα... Αφού μου ήρθε και να τους χ€σω, αλλά δεν έβγαιναν...ούτε άποιο διαβήτη να είχες!!!
πίνεις πολλά υγρά!!εγώ απεναντίας από Βενετία-Ντύσσελντορφ δεν πήγα καθόλου τουαλέτα... Βασικά δε μου προέκυψε ανάγκη. Έκανα συγκρατημένη λήψη υγρών... Ήπια γύρω στα 750ml χυμό-νερό σε όλο το ταξίδι. Βέβαια επισκέφτηκα σκοπίμως την τουαλέτα αμέσως πριν την αποβίβαση...
Αλήθεια, αν βάλεις βενζίνη, σου επιστρέφονται πίσω? Επίσης μπορείς με τα 8,4€ να εξαργυρώσεις πχ 3 σοκολάτες? Ή πάει 0,7€ ανά αντικείμενο?
-
Προτείνω σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον kyr80 αύριο να καταλάβουμε όλες τισ τουαλέτες στους γερμανικούς αυτοκινητόδρομους και να κατουράνε όλοι τζάμπα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ http://www.katourameleuthera.org
Ελληνάρας mode on
[spoiler:3fc3ww31]Δεν παίζει να ανακουφισθείς στη φύση;[/spoiler:3fc3ww31]
-
Φέτος μου την έδωσαν στα νεύρα. Κυρίως γιατί το καλοκαίρι, κάνουν τα πελέ μου Ζέπελιν....
'Ακριβό αυτό', 'Άργησε το λεωφορείο', 'Καθυστέρησε η εταιρία ανοικίασης αυτοκινήτων'Φέτος μέσα σε 15 ημέρες έγιναν όλα αυτά και έχουν κάποια πράγματα εξωφρενικά ακριβά... 70 λεπτά με μεταλική μπάρα κιόλας(σαν να μπαίνεις στο Fernsehturm), για να πάω στην τουαλέτα;;; Και κυρίως πρώτη φορά συνάντησα τόσο αγενείς τους Γερμανούς. Η ξαδέρφη μου, μου είπε ότι είναι αγενείς γιατί με περνούσαν για Ρώσο(φορούσα ένα μπουφάν της εθνικής Ρωσίας). Καλά τους ξηγήθηκε ο κόκκινος στρατός, πριν 60 χρόνια.... Δεν τους χάλασε... Το τι άκουσε δε η πεθερά μου, για το καραπουτσ@ριο που κατάγεται, δεν περιγράφεται...
Χώρια που σε κάποια σημεία πριν την έξοδο για Κονστάνζα, οι περίφημες Autobahn, γινόντουσαν 2 λωρίδες με χώρο τσίμα-τσίμα για 2 μικρομεσαία. Αν είχε suv ή φορτηγό χωρούσε ένα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αλήθεια, αν βάλεις βενζίνη, σου επιστρέφονται πίσω? Επίσης μπορείς με τα 8,4€ να εξαργυρώσεις πχ 3 σοκολάτες? Ή πάει 0,7€ ανά αντικείμενο?
Έπαιρνες 0,70€ σε κουπόνι. Σε κάθε σταθμό δηλαδή, έπαιρνα 1,4€. Δεν δοκίμασα να τα κάνω πακετάκι και να τα δώσω στον τελευταίο σταθμό... Θα ήθελα πολύ να δω τα ξινισμένα μούτρα της Frau αμάμητης, να μου λέει ότι δε γίνεται...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Φέτος μου την έδωσαν στα νεύρα. Κυρίως γιατί το καλοκαίρι, κάνουν τα πελέ μου Ζέπελιν....
'Ακριβό αυτό', 'Άργησε το λεωφορείο', 'Καθυστέρησε η εταιρία ανοικίασης αυτοκινήτων'Φέτος μέσα σε 15 ημέρες έγιναν όλα αυτά και έχουν κάποια πράγματα εξωφρενικά ακριβά... 70 λεπτά με μεταλική μπάρα κιόλας(σαν να μπαίνεις στο Fernsehturm), για να πάω στην τουαλέτα;;; Και κυρίως πρώτη φορά συνάντησα τόσο αγενείς τους Γερμανούς. Η ξαδέρφη μου, μου είπε ότι είναι αγενείς γιατί με περνούσαν για Ρώσο(φορούσα ένα μπουφάν της εθνικής Ρωσίας). Καλά τους ξηγήθηκε ο κόκκινος στρατός, πριν 60 χρόνια.... Δεν τους χάλασε... Το τι άκουσε δε η πεθερά μου, για το καραπουτσ@ριο που κατάγεται, δεν περιγράφεται...
Χώρια που σε κάποια σημεία πριν την έξοδο για Κονστάνζα, οι περίφημες Autobahn, γινόντουσαν 2 λωρίδες με χώρο τσίμα-τσίμα για 2 μικρομεσαία. Αν είχε suv ή φορτηγό χωρούσε ένα...
Κυρ80 δε φταίει που σε πέρασαν για Ρώσο... Για Έλληνα θα σε πέρασαν κ σε έβριζαν...
Εμένα μου μίλησε πριν λίγο στο skype μία πρώην Γερμανίδα κ μεταξύ των άλλων μου είπε
' Δε πεθύμησες την Ελλάδα? Εκεί βέβαια θυμώνετε μαζί μας γιατί σας λέμε να κάνετε οικονομία'... -
Παίδες πρέπει να φτιάξετε την αύρα σας...Δεν μπορεί όλοι/ες οι αγάμητοι/ες να σας την έχουν πέσει μαζεμένα
-
δεν έχω αφήσει αύρα για αύρα, τί να φτιάξουν
-
Έσκασε μύτη ο τρίφτης πάλι
-
Λοιπον. φευγω αυριο για Ιταλια και εχω μια μερα κενη στο Μιλανο. Τι θα προτεινατε να παω να δω σε αποσταση 100-150 χλμ απο Μιλανο; Λεω να παω στη λιμνη του Κομο αλλα το σκεφτομαι γιατι θα ειμαι ηδη 3 μερες ση λιμνη Γκαρντα και φανταζομαι θα ειναι μια πο τα ιδια.
-
Θα σου πρότεινα να γυρισεις στο κεντρο του Μιλάνου, αντε και καμια βολτα στη Μοντσα αν εισαι μερακλης
-
Και στα 2 εχω παει οπως και μουσειο Φεραρι. Γι αυτο ψαχνω κατι αλλο.
-
πηγαινε στη λιμνη και στο Λουγκανο τοτε, μια μερα την τρως ακριβως
(γυναίκα δεν εχεις μαζι;
χαλαρα μια μερα την τρωνε στα μαγαζια ) -
Δεν ξέρω πού να το βάλω, ρωτάω εδώ:
Για να βγάλεις διεθνές δίπλωμα, πρέπει να πας στην ΕΛΠΑ με το δικό σου.
Θα το χρειαστώ τον Μάρτη κατα τα φαινόμενα και όντας στο εξωτερικό, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα...
Ψάχνοντας στο νετ λίγο, βρήκα το ακόλουθο σάιτhttp://www.idlservice.com/index.php
σας φαίνεται σόι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξέρω πού να το βάλω, ρωτάω εδώ:Για να βγάλεις διεθνές δίπλωμα, πρέπει να πας στην ΕΛΠΑ με το δικό σου.
Θα το χρειαστώ τον Μάρτη κατα τα φαινόμενα και όντας στο εξωτερικό, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα...
Ψάχνοντας στο νετ λίγο, βρήκα το ακόλουθο σάιτhttp://www.idlservice.com/index.php
σας φαίνεται σόι
The International Driver's Document issued by IDL Service is an official translation of a national or domestic driver's license. You are not permitted to present IDL as the main document because it is only a translation of your original driver's license. This International Driver's License, however, is valid only with the original, domestic driver's license, which must be currently valid and not expired or suspended.
This document allows motorist
to drive in different territories without experiencing difficulties with various language barriers.Με της ΕΛΠΑ πρεπει να εχεις το πρωτότυπο μαζι;
-
ΠΑΝΤΑ, δεν το υποκαθιστά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΠΑΝΤΑ, δεν το υποκαθιστάΔεν το ηξερα.Το IDL ,απο οτι διαβαζω, σαν μεταφραστικη υπηρεσια μου κανει
Aυτη ειναι η λογικη του διεθνους διπλωματος;Να μπορει να το διαβαζει ο ντοπιος τροχαιος; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ξέρει κανείς αν μπορούμε να μπούμε Σερβία με ταυτότητα ή αν χρειάζεται οπωσδήποτε διαβατήριο; Είσοδος από Σκόπια, αν έχει σημασία
Παλεύεται το Βελιγράδι με αυτοκίνητο;Διαβατήριο φίλε μου!
Από όπου και να πάς
Απλά οι Σκοπιανοί λόγω καζίνο μπορεί να κάνουν και τα στραβά μάτια.
Όμως εγώ πάντα διαβατήριο δίνω και σε αυτούς !
Σίγουρα πράγματα και για να μην νομίζουν πως είναι Ευρωπαίοι!
Βελιγράδι είναι Ο.Κ. με αμάξι αρκεί να αποφύγεις την ώρα αιχμής στο κέντρο-κέντρο (4 με 5)
και τις ώρες από 7 μέχρι 8 που σχολάνε ή κατεβαίνουν στο κέντρο από Νοvi Beogrtad.
Κι αν πας να πας οπωσδήποτε να φας στο Pink.
(όλοι οι ταξιτζήδες το ξέρουν)
οδος Solunskih Boraca, περιοχή Zarkovo
Θα με θυμηθείς !
Επίσης να γεμίσεις στο πρατήριο πριν τους Ευζώνους
γιατί η Σκοπιανή βενζίνη είναι για τα μπάζα!!
A ! και να προσέξεις γιατί στην Σερβία η αμόλυβλη λέγεται BMB και η παλιά super MB...
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες