-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
γαμίσι με το νόμο είναι, γι αυτό κι εδώ ΔΕΝ βλέπεις αμάξι στην αντιπροσωπεία μετά την τριετία
Πριν την 3ετία γιατί βλέπεις?
εγγύηση
-
Kαι το kwik fit μπορεί να κάνει εργασίες χωρίς να χάσεις εγγύηση. Βέβαια εγώ εκεί δεν θα πήγαινα για να αλλάξω ιμάντα χρονισμού για παράδειγμα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαι το kwik fit μπορεί να κάνει εργασίες χωρίς να χάσεις εγγύηση. Βέβαια εγώ εκεί δεν θα πήγαινα για να αλλάξω ιμάντα χρονισμού για παράδειγμαΟύτε με σφαίρες
-
Εδώ και μερικά χρόνια Παναγιώτη δεν υπάρχει θέμα. Υπάρχει κανονισμός της ΕΕ (με άμεση ισχύ) που ορίζει ρητά πως δεν χάνεται η εγγύηση αν συντηρείς το αμάξι σου εκτός αντιπροσωπείας.
-
block excemption ε?
ε παρ όλα αυτά πολλοί συνεχίζουν να πηγαίνουν σε αντιπροσωπεία για ευνόητους λόγους...
-
Το να πας σε ελληνική αντιπροσωπεία επιδεικνύοντας το βιβλίο σέρβις σφραγισμένο από το μηχανικό της γειτονιάς, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα τιμολόγια αγοράς γνήσιων αναλωσίμων και να τους λες να σε καλύψουν γιατί είσαι στην εγγύηση, μοιάζει σουρεαλιστικό.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το να πας σε ελληνική αντιπροσωπεία επιδεικνύοντας το βιβλίο σέρβις σφραγισμένο από το μηχανικό της γειτονιάς, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα τιμολόγια αγοράς γνήσιων αναλωσίμων και να τους λες να σε καλύψουν γιατί είσαι στην εγγύηση, μοιάζει σουρεαλιστικό.Εάν η ανεπαρκής επισκευή από ένα ανεξάρτητο συνεργείο είναι η αιτία της ζημιάς, τότε αυτό το συνεργείο φέρει την ευθύνη.
Εαν οχι, θελει απλα λιγο 'γκαζι'Οι διευκρινίσεις αφορούν τη νόμιμη εγγύηση δύο ετών, αλλά** η Ευρωπαϊκή επιτροπή έχει ρητά συμπεριλάβει και τις παρατεταμένες εγγυήσεις των κατασκευαστών** οχημάτων και άλλες συμβατικές εγγυήσεις (δικαιώματα του καταναλωτή που υπερβαίνουν την ελάχιστη κατά το νόμο περίοδο των δύο ετών που εξασφαλίζει η 1999/44/EC οδηγία για τα καταναλωτικά αγαθά).
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Το να πας σε ελληνική αντιπροσωπεία επιδεικνύοντας το βιβλίο σέρβις σφραγισμένο από το μηχανικό της γειτονιάς, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα τιμολόγια αγοράς γνήσιων αναλωσίμων και να τους λες να σε καλύψουν γιατί είσαι στην εγγύηση, μοιάζει σουρεαλιστικό.Το χω κάνει εγώ.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το να πας σε ελληνική αντιπροσωπεία επιδεικνύοντας το βιβλίο σέρβις σφραγισμένο από το μηχανικό της γειτονιάς, επισυνάπτοντας τα αντίστοιχα τιμολόγια αγοράς γνήσιων αναλωσίμων και να τους λες να σε καλύψουν γιατί είσαι στην εγγύηση, μοιάζει σουρεαλιστικό.
Το χω κάνει εγώ.
Τα αποτελεσματα ποια ηταν?
-
Δεν μπορούσαν να πουν κάτι, δεν νομίζω πως το γεγονός πως έτριζε το ζουάν μπορούσαν να το αποδώσουν στο ότι έβαζα τα επίσημα λάδια σε διπλωματούχο μηχανικό.
-
εμενα στην αντιπροσωπεια ασχολουντε μονο αν (μυριζει) χρημα η επισκευη,η το σερβις η η ερωτηση που θα κανω τελος παντων.τα λαδια που βαζουν ειναι φυσικα φτηνα ημισυνθετικα και τα χρεωνουν 35 εβρω τα δε φιλτρα λαδιου 15(εγω το βρηκα με 5 εβρω στην φραντζη)μπουζια champion νομιζω βαζουν και το πιο φτηνο φυσικα.ολα αυτα σε τοπικη αντιπροσωπεια νισσαν.στα κεντρικα ομως που πηγα λες και ημουν σε αλλη εταιρεια,μαλιστα μαστορας απο μεσα του λεω να αλαξουμε τα υγρα φρενων διοτι ειναι 4 χρονων,μου λεει (σε τρωει η τσεπη σου?αστα ακομα λιγο και αλλαξε τα οταν αλλαξεις δισκοπλακες νισσαν εχεις).τεσπα να μην μακρυλογω στα κεντρικα εχει πιο καλη εξυπηρετηση και δεν τα χρεωνουν ολα,αλλα δεν παυει να ειναι αντιπροσωπεια.
-
Ωραίος μάστορας που δεν αλλάζει τα υγρά φρένων στην 4ετία
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
στα κεντρικα ομως που πηγα λες και ημουν σε αλλη εταιρεια,μαλιστα μαστορας απο μεσα του λεω να αλαξουμε τα υγρα φρενων διοτι ειναι 4 χρονων,μου λεει (σε τρωει η τσεπη σου?αστα ακομα λιγο και αλλαξε τα οταν αλλαξεις δισκοπλακες νισσαν εχεις).Ωραίος μάστορας που δεν αλλάζει τα υγρά φρένων στην 4ετία
E, προφανώς στα Nissan τα υγρά φρένων έχουν διαφορετική συμπεριφορά και δεν είναι υγροσκοπικά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το χω κάνει εγώ.
Yπόψιν πως το βάρος αποδείξεως της μη σωστής εργασίας και των μη γνήσιων ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν το φέρει η αντιπροσωπεία και όχι ο καταναλωτής.
-
Φίλτρο λαδιού.
Φίλτρο βενζίνης.
Φίλτρο αέρος.
Φίλτρο καμπίνας.
Τακάκια εμπρός.
κλπ γενικοί έλεγχοι.Σύνολο 130 ευρώ[/quote]
Είχα αναφέρει πως τα τακάκια του sx4 τρώγονται γρήγορα. Τώρα αν αυτό οφείλεται στο σύστημα πέδησης ή στην ποιότητα των τακακίων θα δείξει αφού αυτή τη φορά ο μηχανικός και πολύ φίλος μου είπε πως έβαλε καλό υλικό.
Φίλε σε ποια αντιπροσωπεία το πήγες?[/quote]
Στην αντιπροσωπεια Αγρινιου.
-
Έχω παρατηρήσει ότι γενικά με τα τακάκια κάποιες εταιρείες βγάζουν τρελό κέρδους, όχι μόνο λόγω κόστους αλλά και διάρκειας. Το ίδιο συμβαίνει με τα μάζντα (τα παλαιότερα έβγαζαν 80κ, τώρα 25κ)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω παρατηρήσει ότι γενικά με τα τακάκια κάποιες εταιρείες βγάζουν τρελό κέρδους, όχι μόνο λόγω κόστους αλλά και διάρκειας. Το ίδιο συμβαίνει με τα μάζντα (τα παλαιότερα έβγαζαν 80κ, τώρα 25κ)γι αυτο πρεπει να αντικαθιστώνται με after market
-
Service 70,000. (στα 56,285 km).
Λάδια ENEOS 0W-20 (4lt) 72€ (δικά μου, το κέρατο μου.... ), Φίλτρο λαδιού 10.04+23%, Εργασία 16.20+23%, Αναλώσιμα (ροδέλες) 0.43+23%, Μπαταρία YUASA (το original μας μάρανε) 78.28€+23% .
Πλην των λαδιών τα άλλα στο συνεργείο.
Ακόμα νιώθει το χέρι του συνεργείου να μου γαργαλά ελαφρά τον οισοφάγο κατά την παραφύσιν ενδοσκόπηση....
-
νομιζω οτι 'τρώγονται' όλα, εκτός ισως απο την μπαταρία.
καλα, τόσες μπαταρίες έχεις, θέλεις και για στη μηχανή;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ακόμα νιώθει το χέρι του συνεργείου να μου γαργαλά ελαφρά τον οισοφάγο κατά την παραφύσιν ενδοσκόπηση....
Yπερβαλλεις... Με 20€ εργασια εγω θα ρωτουσα μηπως εχει γινει καποιο λαθος. Οσο για την μπαταρια,δεν εχει τραγικη διαφορα απο το να εψαχνες να βρεις μια φθηνοτερη (κανα 20αρικο)
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?