-
Δεν gamas που δεν gamas, δεν πας για... ποδήλατο;
-
Ναι αλλά εγω πάω για ποδήλατο με τα παιδιά που εχω....
Τωρα αν ειναι αραιο ή π..χτο που να ξέρω
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τα οφέλη στην υγεία από το ποδήλατοΕίμαι υπέρ του ποδηλάτου και γενικά και σαν τρόπου άθλησης. Και όντως η ποδηλασία προσφέρει ένα πολύ καλό πακέτο από οφέλη για την υγεία. Αναγνωρίζω όμως ότι από αυτά που αναφέρονται ελάχιστα μπορούν να αποδοθούν ειδικά στην ποδηλασία.... Τα περισσότερα ισχύουν για πολλά αεροβικά αθλήματα. Μερικά μάλιστα μπορεί να έχουν μικρότερο κόστος ή λιγότερες πιθανότητες τραυματισμών από το ποδήλατο.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδήλατο χρησιμοποιείται από πολλούς και σαν μέσο μεταφοράς προσφέροντας έτσι τα πλεονεκτήματα σε άτομα που μπορεί διαφορετικά να μην αθλούντο. -
Το ποδήλατο ειναι σουπερ.
Αλλά σε μία πόλη που κυκλοφορούν όλα τα σαπάκια θα σε σκοτώσουν.
Σήμερα βγήκα πρωι πρωι για να είμαι σίγουρος -
Ερώτηση προς τους γνώστες:
Τον τελευταίο καιρό είχα αποκτήσει μια Thule 968 Freeway βάση ποδηλάτων για το corolla μου, η οποίο εφάρμοζε στην 3η πόρτα (porte-baggage). Πλέον, όμως, το corolla πουλήθηκε και τη θέση του πήρε ένα Civic TypeR. Δυστυχώς, η Thule δε βγάζει βάση για την 3η πόρτα. Ποιες άλλες γνωστές/καλές εταιρείες υπάρχουν για να ψάξω αν δίνουν βάση για το αυτοκίνητό μου;
Υ.Γ.: Αν βρω βάση, μάλλον θα κυκλοφορώ το μοναδικό TypeR εν Ελλάδι με βάση ποδηλάτου
-
Μπα εδώ Lambo, Ferrari & Pagani κυκλοφορούν στο Σεν Μόριτζ με βάσεις στην οροφή για χιονοπέδιλα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ερώτηση προς τους γνώστες:Τον τελευταίο καιρό είχα αποκτήσει μια Thule 968 Freeway βάση ποδηλάτων για το corolla μου, η οποίο εφάρμοζε στην 3η πόρτα (porte-baggage). Πλέον, όμως, το corolla πουλήθηκε και τη θέση του πήρε ένα Civic TypeR. Δυστυχώς, η Thule δε βγάζει βάση για την 3η πόρτα. Ποιες άλλες γνωστές/καλές εταιρείες υπάρχουν για να ψάξω αν δίνουν βάση για το αυτοκίνητό μου;
Υ.Γ.: Αν βρω βάση, μάλλον θα κυκλοφορώ το μοναδικό TypeR εν Ελλάδι με βάση ποδηλάτου
Την δοκίμασες? εχει πολύ κλίση το παμπρίζ... και δεν ταιριάζει? Η 968 ειναι μεικτής χρήσης (εγω την έχω στο τετραθυρο...) αλλά γενικά πιο καλά έμπαινει στα 3θυρα.
Αλλιως κοίτα τις saris bones http://www.wiggle.co.uk/saris-bones-3-bike-rack/
μπορείς να πάρεις και στο χρώμα του type-r
Ενας φίλος μου την πηρε για το yaris και ειναι πολυ πιο ωραία απο τη thule. Πιο κομψή και πιο εύκολη -
Ερώτηση προς τους γνώστες:Τον τελευταίο καιρό είχα αποκτήσει μια Thule 968 Freeway βάση ποδηλάτων για το corolla μου, η οποίο εφάρμοζε στην 3η πόρτα (porte-baggage). Πλέον, όμως, το corolla πουλήθηκε και τη θέση του πήρε ένα Civic TypeR. Δυστυχώς, η Thule δε βγάζει βάση για την 3η πόρτα. Ποιες άλλες γνωστές/καλές εταιρείες υπάρχουν για να ψάξω αν δίνουν βάση για το αυτοκίνητό μου;
γίνε άνθρωπος και βάλε κοτσαδούρα, πακέτο με Thule G5
πέρα απ την πλάκα, η διαφορά των βάσεων που περιγράφεις με αυτή, από άποψη σταθερότητας είναι μέρα με τη νύχτα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ερώτηση προς τους γνώστες:
Τον τελευταίο καιρό είχα αποκτήσει μια Thule 968 Freeway βάση ποδηλάτων για το corolla μου, η οποίο εφάρμοζε στην 3η πόρτα (porte-baggage). Πλέον, όμως, το corolla πουλήθηκε και τη θέση του πήρε ένα Civic TypeR. Δυστυχώς, η Thule δε βγάζει βάση για την 3η πόρτα. Ποιες άλλες γνωστές/καλές εταιρείες υπάρχουν για να ψάξω αν δίνουν βάση για το αυτοκίνητό μου;
Την δοκίμασες? εχει πολύ κλίση το παμπρίζ... και δεν ταιριάζει? Η 968 ειναι μεικτής χρήσης (εγω την έχω στο τετραθυρο...) αλλά γενικά πιο καλά έμπαινει στα 3θυρα.
Αλλιως κοίτα τις saris bones http://www.wiggle.co.uk/saris-bones-3-bike-rack/
μπορείς να πάρεις και στο χρώμα του type-r
Ενας φίλος μου την πηρε για το yaris και ειναι πολυ πιο ωραία απο τη thule. Πιο κομψή και πιο εύκοληΔε τη δοκίμασα. Έστειλα, όμως, email στη Thule ρωτώντας κατά πόσο ταιριάζει κάποια βάση τους 3ης πόρτας στο αυτοκίνητό μου και μού απάντησαν αρνητικά. Λες παρόλα αυτά να δοκιμάσω;
-
Που να με δεις με 4 ποδήλατα (1 20αρι μέσα - χωρίς εταζέρα - και 3 στην σχάρας πόρτας 24αρι, 26αρι, 28αρι) με την 147!!!
Η thule πάντως πρέπει να μπαίνει στο TypeR. Εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτή τη thule χωρίς ιμάντες αλλά κάνει 160€.
-
δοκίμασε και δες αν η ΄κάτω βάση πέφτει στην πινακίδα.
ετσι δε θα κάνει ζημιά -
Ακουσα τον Αμυρα σημερα να λεει οτι θα επιτραπουν τα ποδηλατα στο Μετρο... στο τελευταιο βαγωνι καθε συρμου απο τη 1η Μαρτιου...πιστευω οτι ειναι καλο για αρχη...
-
για μία μέρα.
-
Πιλοτικά.
Κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
Τελευταίο βαγόνι του κάθε συρμού.
ΜΟΝΟ 2 ποδήλατα σε όλο το βαγόνι, άρα σε κάθε συρμό.Epic? Epic!
-
Βλέπω να γίνεται χαμός...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εβαλα το Bontrager Η2 Εco 1.5 σε παροπλισμένο mtb μιας και το βουνό δεν κόβεται , για αυτό έχω το Gary Fischer.
Φορούσε 26' με πλάτος 1.95' . Εχει μικρή αυλάκωση και πραγματικά είναι βεντούζα. Περισσότερη αυτοπεποίθηση σου δίνει από το τρακτερωτό.Τώρα τα είδα.
Δεν είναι μόνο το κράτημα. Είναι και η ποιότητα κύλισης, οι κραδασμοί και οι μειωμένες τριβές. Πολύ καλή επιλογή. Την επόμενη φορά αν το σηκώνει η ζάντα πήγαινε και πιο κάτω ακόμα (1.4 ή ακόμα καλύτερα 1,25). -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πιλοτικά.
Κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
Τελευταίο βαγόνι του κάθε συρμού.
ΜΟΝΟ 2 ποδήλατα σε όλο το βαγόνι, άρα σε κάθε συρμό.Epic? Epic!
και πως θα ελεγχουν ποσοι μπαινουν μεσα ? με ελεγκτές ?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εβαλα το Bontrager Η2 Εco 1.5 σε παροπλισμένο mtb μιας και το βουνό δεν κόβεται , για αυτό έχω το Gary Fischer.
Φορούσε 26' με πλάτος 1.95' . Εχει μικρή αυλάκωση και πραγματικά είναι βεντούζα. Περισσότερη αυτοπεποίθηση σου δίνει από το τρακτερωτό.Τώρα τα είδα.
Δεν είναι μόνο το κράτημα. Είναι και η ποιότητα κύλισης, οι κραδασμοί και οι μειωμένες τριβές. Πολύ καλή επιλογή. Την επόμενη φορά αν το σηκώνει η ζάντα πήγαινε και πιο κάτω ακόμα (1.4 ή ακόμα καλύτερα 1,25).Θενξ!
Η ζάντα μου παίρνει μέχρι 1.1 αλλά το φοβάμαι τόσο λεπτό σε καρόδρομους. Το 1.5 ρολάρει φανταστικά. -
θεωρητικά πάντως το ίδιο ισχύει και στον ΗΣΑΠ, 2 μόνο και στο τελευταίο βαγόνι. Πρακτικά δεν υπάρχει θέμα πάντως, πόσο μάλλον όταν με κινήσεις το βάζεις και στο μετρό σε χαλαρές ώρες.
Η ζωή...ποδήλατο!