-
μόλις επέστρεψα από αντιπροσωπεία όπου και παράγγειλα το Σιρόκο
-
Έκδοση ;
-
Καλοτάξιδο!
Σε ποια έκδοση?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μόλις επέστρεψα από αντιπροσωπεία όπου και παράγγειλα το ΣιρόκοΚαλοταξιδο
Το S3 τι εγινε/θα γινει? Το Α1? -
οι γονείς θα αποφασίσουν το δώρο τους, μεταξύ Α1 και 500αράκι ανοικτό... Τους έχω δώσει ένα 500 και αναμένουμε και το Α1 αυτό το Σάββατο...
ελπίζω να είσαι καλά φίλε. Μιλάμε (τηλεφωνικά)
-
μόλις επέστρεψα από αντιπροσωπεία όπου και παράγγειλα το ΣιρόκοΕσκασε τελικα η βομβα...
DSG ή manual? Χρωμα?
Θα μου τα πεις βεβαια και απο κοντα φανταζομαι... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλοτάξιδο!Σε ποια έκδοση?
Φαντάζομαι την R
-
R dsg
-
μόλις επέστρεψα από αντιπροσωπεία όπου και παράγγειλα το ΣιρόκοΚαλορίζικο, σου εύχομαι ασφαλή χλμ. και πάντα γερός να το χαρείς.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Καλορίζικο, σου εύχομαι ασφαλή χλμ. και πάντα γερός να το χαρείς.
καλοριζικο πολλα γκαζια και χιλιαδες απροβληματιστα χιλιομετρα
-
Καλοτάξιδο!
-
Μια Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η κινηση απο την VW, για το νεο της ESP. Μολις το διαβασα στο τοπικο της VW, και παραθετω
εδω το αντιστοιχο link:http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/255389/
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Σε ποια έκδοση?
Φαντάζομαι την R
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Καλοτάξιδο! -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Καλορίζικο, σου εύχομαι ασφαλή χλμ. και πάντα γερός να το χαρείς.
ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε χριαζετι φεισλιφτ φιλε.Ειναι σα να ρωτας αν η μονικα βατραχουτσι θελει μποτοξ η ανορθωση στηθους.Εχω παθει την πλακα μου.Το οδηγησα στον υπνο μου και ειναι (εκτος απο το πιο ομορφο αυτοκινητο( οχι γκολφ,αυτοκινητο) ) ο,τι πιο γρηγορο κυκλοφορει στην απιστευτη τιμη των 30000 ευρω με δωρο XL τασακι.Εξαιρετικη επιλογη για ολες τις ηλικιες.ΟΚ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έκδοση ;my dear Red monster I got the Blue monster...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μια Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Η κινηση απο την VW, για το νεο της ESP. Μολις το διαβασα στο τοπικο της VW, και παραθετω
με γάμησες τώρα....
αυτο σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω γιατί προφανώς είναι το επερχόμενο facelift... μήπως όμως αργήσει για την Αγγλία μόνο και εδώ θα έρθει όποιο κι αν παραγγείλεις τώρα έτσι???
-
με γάμησες τώρα....
αυτο σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω γιατί προφανώς είναι το επερχόμενο facelift... μήπως όμως αργήσει για την Αγγλία μόνο και εδώ θα έρθει όποιο κι αν παραγγείλεις τώρα έτσι???
Οχι εγω φιλε, η VW. Aν διαβασες το link απο το Aγγλικο Autocar, που παρεθεσα, μιλαει για εβδομαδα παραγωγης
του Μαιου 2011, στο εργοστασιο, με πιθανοτατες πρωτες παραδοσεις τον Ιουλιο.
Δεν μιλαει για κανενα fl , παρα μονο για νεο/νεα λειτουργια ESP. Τωρα αν εχει και αλλα λαμπακια, σχεδιαση προφυλακτηρα κτλ, μεχρι στιγμης σε εμενα δεν εχει γινει αντιληπτο κατι τετοιο.
Παντως ετσι κι αλλιως για να ειμαστε και ουσιαστικοι, σε ενα αυτοκινητο με την δυναμη του R, ενα πληρως απενεργοποιουμενο ESP θα μπορουσες να το χαρεις μονο με 2α και αρχες 3ης στο κιβωτιο, του τεστιν σε καμμια πλατεια, και γενικα αντε κυριως μεχρι 100km/h, θα εκανες πλακα.
Φανταζομαι θα διαπιστωσες σε ενα βαθμο - απ' οτι μου ειπες και εσυ απο το τηλ- το ποσο καλα στημενο και ρυθμισμενο ειναι, ωστε να οδηγειται ταχυτατα κυριως με γραμμες θα προσθεσω εγω, κατι που ακομα και αν εχεις πλεον την δυνατοτητα να παρακαμψεις οποιαδηποτε ηλεκτρονικη βοηθεια, με γεματη 3η , 4η στο κιβωτιο, τα πραγματα θα ειναι απο αρκετα δυσκολα, εως μη αναστρεψιμα, σε περιπτωση επιθυμητου 'ξεκολημματος'...
Οποτε (τουλαχιστον κατα την δικη μου εκτιμηση) θεωρω οτι η οποια παραπανω χαρα της 'ελευθεριας' προκυψει, θα ειναι για
'ανωριμοτητες' και 'παιχνιδια' σε πλατειες.
Προσωπικα κανω υπομονη πανω απο δυο χρονια, μηπως και καταφερω να προβω στην αγορα του, (του 160 φυσικα, οχι του R)
οποτε αλλοι 5μηνες για εμενα -μεχρι την τελικη παραλαβη- δεν θα ηταν και κανενα μαρτυριο.
Απο την αλλη βεβαια σε καταλαβαινω οτι εχεις μεινει χωρις 'εργαλειο' και τωρα που βλεπεις οτι το R ειναι για τα γουστα σου, και για το οδηγικο σου προφιλ, το θελεις δικαιολογημενα, αμεσα...Ειναι εντελως προσωπικη παραυτα η οποια επιλογη θα κανεις, και εσυ θα το ζυγισεις κατα ποσο εχεις αναγκη το νεο ESP ή οχι.
Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να προκειται για ενα software το οποιο να μπορει να τοποθετειται επανω στο προηγουμενο ESP, με καποιο ισως επιπλεον κοστος. Αυτο ομως στην παρουσα φαση, δεν το ξερουμε. -
Έκδοση ;
my dear Red monster I got the Blue monster...
Μετάνοιοσες και συ για τι Α1 ;
VW Scirocco