-
Η ds4 ειναι ομορφη στα ματια μου και 'μυωδες' σχεδιο σε αντιθεση με τα νεα c3-c4 που βρισκω ακομα και αντιπαθητικα..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καταλαβαίνω πως το εννοείς, απλά οι ομοιότητες αυτές πιστεύω πως απλά είναι 'της μόδας', τίποτα περισσότερο.Ατιμο Marketing !
**cosneo **, Veloster.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
**cosneo **, Veloster.Ναι?
Μου θύμισε πίσω Megane, στο πλάι στρογγυλεμένο Scirocco και μπροστά ... λες?
-
Η ιδια ακριβως μάσκα , κοινή γραμμή φωτιστικών σωμάτων , ιδια γραμμή καπώ..... λέω τωρα εγω....δεν ξέρω...πολύ μου κάνει να είναι απλά μια σύμπτωση επιταγών της μόδας.
-
πορτες που δεν ανοιγουν
-
Γιατί το έκαναν τόσο ψηλό; Μιλάμε ότι βλέπεις το ελατήριο και το αμορτισέρ στο θόλο.
-
Προφανώς θέλουν να το διαφοροποιήσουν δίνοντας του ένα πιο crossover look.
-
Crossover my @ss ...
-
Αν η DS4 βγει σε κουπέ έκδοση, σαν και αυτή την σχεδιαστική πρόταση:
http://www.mibz.com/20882-citroen-ds4-c ... rings.html θα αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον.
Ειδικά με αυτή τη γκάμα βενζινοκινητήρων που διαθέτει (ειδικά οι 1.6 στα 155 & 200 hp) κοντράρει και το megane coupe και γίνεται ουσιαστικός αντίπαλος σε όλη την κατηγορία των κουπέ μικρομεσαίων.
Αυτή τη στιγμή ο PSA υπερτερεί στο θέμα βενζινοκινητήρων από τη Ρενό. Σε οδική συμπεριφορά η DS4... θα δείξει.
Όσο για την νέα πατάτα της Hyundai... ειλικρινά απορώ αν θα βρεθεί κάποιος να του αρέσει κάτι. Δεν έβαζαν καλύτερα έναν turbo 1.6 στο Genesis να το φέρουν εδώ (και να γίνει χαμός); -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
http://www.mibz.com/20882-citroen-ds4-c ... rings.html θα αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον.Δεν νομίζω να έχουν κατα νού κάτι τέτοιο. Του έβαλαν κρυφές χειρολαβές στο 5θυρο και κάλυψαν ένα μέρος του target group που θέλει 3θυρο. Εξάλλου υπάρχει το κουπε 308 (δεν θυμάμαι πως το λένε) της Peugeot και αυτή βγάζει τα σπορτιβ του ομίλου.
-
cosneo ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις, εντελώς φιλικά στο λέω αλλά όποτε διαβάζω κάποιο ποστ σου έχω μετά την τάση να σπάσω την οθόνη του υπολογιστή, να σαπίσω στο ξύλο ένα κουτάβι κλπ.
Εντελώς φιλικά πάντα, ελπίζω να εκτιμίσεις αν μη τι άλλο την ειλικρίνειά μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.mibz.com/20882-citroen-ds4-c ... rings.html θα αποκτήσει αρκετό ενδιαφέρον.Δεν νομίζω να έχουν κατα νού κάτι τέτοιο. Του έβαλαν κρυφές χειρολαβές στο 5θυρο και κάλυψαν ένα μέρος του target group που θέλει 3θυρο. Εξάλλου υπάρχει το κουπε 308 (δεν θυμάμαι πως το λένε) της Peugeot και αυτή βγάζει τα σπορτιβ του ομίλου.
Επαναδιατύπωση:
Δεν νομίζω να έχουν στα γαλλικά τους κεφαλάκια κάτι τέτοιο. Του κοτσάρισαν εκεί δυο ψευτοχειροθήκες στο 5θυρο και ίσως αρέσει και σε κάποιους που το ήθελαν 3θυρο. Εξάλλου υπάρχει και το κουπεδοειδές σαν το ΤΤ του 308 από την ξαδέρφη Peugeot που αυτή λένε πως βγάζει τα σπορτίβ της οικογένειας!
-
Ικε γιατι ετσι, νομιζω οτι ειναι αρκετα ευστοχες οι παρατηρησεις του cosneo..Παντως εχω μπερδευτει μ αυτο το αυτοκινητο. Στην αρχη μ αρεσε αρκετα τωρα εχω αρχισει και το βαριεμαι λιγο, στο τελος θα βγει και θα νομιζουμε οτι εχει παλιωσει ηδη...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Η ιδια ακριβως μάσκα , κοινή γραμμή φωτιστικών σωμάτων , ιδια γραμμή καπώ..... λέω τωρα εγω....δεν ξέρω...πολύ μου κάνει να είναι απλά μια σύμπτωση επιταγών της μόδας.τις ειχαν βάλει από το 2007 αυτές τις γραμμες στο Veloster concept
http://www.netcarshow.com/hyundai/2007- ... per_01.htm -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
cosneo ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις, εντελώς φιλικά στο λέω αλλά όποτε διαβάζω κάποιο ποστ σου έχω μετά την τάση να σπάσω την οθόνη του υπολογιστή, να σαπίσω στο ξύλο ένα κουτάβι κλπ.Εντελώς φιλικά πάντα, ελπίζω να εκτιμίσεις αν μη τι άλλο την ειλικρίνειά μου
Αυτό με το κουτάβι πάρε το πίσω , την οθόνη του υπολογιστή σου κάνε τη οτι θέλεις.
Εντελώς φιλικά
-
ήθελα απλά να υπογραμμίσω το μέγεθος της οργής
-
cosneo διαφωνώ έτσι όπως το θέτεις. Τότε δεν θα έβγαζαν το DS3, ούτε την C4 coupe. Πιστεύω πως θέλουν απλά να δώσουν κάτι διαφορετικό, πιθανόν να είναι και σε συνεννόηση όχι μόνο με την Peugeot αλλά και την Renault για να μην χτυπάει η μια εταιρία την άλλη. Μέσα στο 11 θα φανεί, αν και πιστεύω ότι αυτή η ψευτο-crossover γραμμή δεν θα περπατήσει.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Τότε δεν θα έβγαζαν το DS3, ούτε την C4 coupe.Το μεν πρώτο το έβγαλαν ως premium supermini και όχι ως σπορτιβ (μπορεί βέβαια και να είναι), το δε δεύτερο παυει (μπορεί και να έπαψε) πλέον να υπάρχει. Συγκριτικά με τα 207 και 308 σίγουρα έχεις δίκιο.
Νομίζω υπάρχει και δήλωση των υπευθύνων για τον 'δρόμο' που θα ακολουθήσουν οι δύο εταιρίες. -
από 22.500 EUR το νέο Citroen DS4
-
πηγαμε σημερα και ειδαμε με έτερο πάρταλο του φορουμ το DS4.
ο όρος του ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ. δεν μου εκανε την παραμικρη αισθηση!!
απο την στιγμη που το C5 1.6 Τ prestige βγαινει κοντα 2.000 ευρω φθηνοτερα, πρεπει καποιος να ειναι Βιτσιοζος να παρει το DS4.... και δεν με νοιαζουν τα 40 εκατοστα διαφορα στο μηκος!!!
CITROEN DS4