-
Ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες μέσα σε ένα λεπτό!
-
Βασικά, ο χρόνος πληκτρολόγησης και υποβολής ήταν μικρότερος από 30 δεύτερα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ό,τι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικό δρόμο:Porsche Cayenne πάνω σε φορτηγό της Express Service χωρίς να είναι τρακαρισμένη.
Στο παρελθόν έχω δει και άλλα εξωτικά αυτοκίνητα όπως μια Ferrari Modena σε φορτηγά οδικής βοήθειας αλλά πάντα ήταν τρακαρισμένα (η Μόντενα όχι πολύ ).
Eιχε πινακιδες ;Μηπως την πηγεναν σε καποια εκδηλωση και φοβονται μηπως την χτυπησουν;
Την φεραρι πως την ανεβασαν στο φορτηγο ;'Ελα-ελα-ελα ...οπααααααα,δεν πειραζει μωρε ποιος θα το δει οτι γδαρθηκε' -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Καραμανλή προς Πάρνηθα, στη διασταύροση για Μενίδι-Κηφισιά, δε θυμάμαι πως λέγετε ο δρόμος, εκεί που σε βγάζει αν πας δεξιά στην Τατοίου και αριστερά έχει ένα ψαράδικο.
Κατεβαίνεις τη νέα γέφυρα και περιμένεις στο φανάρι να περάσεις απέναντι να πας προς Πάρνηθα.
Αμ δε! Αναγκαστική πορεία δεξιά!!! Είχα να περάσω 2-3 μήνες, δεν μπορεί λέω, θα κάνουν τίποτα έργα και θα έχουν φτιάξει καμιά παράκαμψη πιο κάτω...
Μπροστά μου 4-5 οχήματα πάνε ευθεία, ας πάω και εγώ και βλέπουμε.
Όλα κανονικά!!! Τώρα από πότε είναι εκεί αυτή η πινακίδα ένας Θεός ξέρει! Και μιλάμε για κεντρικότατο δρόμο που με τους ολυμπιακούς θα είχε πολύ κίνηση!
Υπόψιν ότι αν πας δεξιά δεν υπάρχει κανείς δρόμος μετά για Πάρνηθα, θα πρέπει να γυρίσεις πίσω!Μήπως από τους ίδιους τους Ολυμπιακούς ξέμεινε; Εκεί νομίζω γινόταν η ποδηλασία ανώμαλου δρόμου... (ίσως και να κάνω λάθος, δεν ξέρω...)
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μήπως από τους ίδιους τους Ολυμπιακούς ξέμεινε; Εκεί νομίζω γινόταν η ποδηλασία ανώμαλου δρόμου... (ίσως και να κάνω λάθος, δεν ξέρω...)
Όχι η 'πίστα' είναι πολύ πιο πάνω, δίπλα στο τελεφερίκ, αλλά για να πας εκεί αναγκαστικά περνάς από το σημείο που λεω και γιαυτό μου κάνει εντύπωση, γιατί είναι δρόμος που θα είχε πολλύ κίνηση τότε.
-
Τότε ίσως ήταν ΖΕΣ, ΖΕΕΚ, ΖΕΕΑΟΕΙΟΑΟΚΕΣ, κατάλαβες, από αυτά που δεν πέρναγες, και ξεχάστηκε.
Σκέψου βάλουν και κανένα μπλόκο και να κόβουν και πρόστιμα να πληρώσουν τα μπόνους τους... Ικανοί είναι...
-
Κολλητος μου ειδε στο Μπουρναζι την ακολουθη σκηνη...
Starlet με τσιτα την μουσικη σταματαει σε μπλοκο υστερα απο υποδειξη του οργανου...
Βγαινει εξω και πριν του μιλησει ο αστυνομικος(τον εγραψε για ηχορυπανση τελικα)ο πιτσιρικας του λεει μισο λεπτο και βγαζει απο τα αυτια του τις.........ωτασπιδες!!!!!!!!
Καλο εε? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ό,τι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικό δρόμο:Porsche Cayenne πάνω σε φορτηγό της Express Service χωρίς να είναι τρακαρισμένη.
Στο παρελθόν έχω δει και άλλα εξωτικά αυτοκίνητα όπως μια Ferrari Modena σε φορτηγά οδικής βοήθειας αλλά πάντα ήταν τρακαρισμένα (η Μόντενα όχι πολύ ).
Μερικές φορές η παράδοση ενός καινούριου αυτοκινήτου στον αγοραστή εκτελείται με αυτόν τον τρόπο.
Μήπως μεταφερόταν σε κανένα τσιφλικά της Θεσσαλίας όπου δεν υπάρχει αντιπροσωπία Porsche??
Γιάννης
-
Πριν λιγι ειχα κατενει στην Στουρναρη και ειδα το εξης...
Ηταν ενας παπους με πατεριτσα, σε ασχημη κατασταση φαινονταν, αγκαζε με εναν τυπο που τον συνοδευε και προσπαθουσαν να βρουν ενα ταξι και φυσικά κανενα ελεινο απαισιο και τρισαθλιο σκουλικι, ταριφας, δεν σταματουσε μολις εβλεπαν τον παππου
Και οπως ερχονταν ενας απο δαυτους και του κανουν νοημα και δεν σταματα, σηκωνει ο παππους την πατεριτσα και του κοπανα μια στο αμαξι , ακουστηκε σε ολη την Στουρναρη.....Ο ελεεινος εκανε να τσαμπουκαλευτεί αλλα του την πεσαν οι περαστικοι, και εγινε λουης .......
-
Alfisti προσκυνήστε!!! Η φωτό τραβήχτηκε πριν μισή ώρα στην Τερψιθέα Άνω Γλυφάδας και το.... εργαλείο ξέρετε τι είναι έτσι???
Σπύρος
-
Αν και δεν πρεπει να ειναι η ιδια (διαφορετικη πινακιδα). -
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσει
ευτυχώς που έχω βγάλει τα πίσω προσκέφαλα στο Γιάρις... (μην πέσετε να με φάτε, δεν μπαίνει ποτέ κανείς να κάτσει πίσω. Το κάθισμα είναι κατηλλειμένο από σκουπίδια, στολή αγγαρείας του ΠΝ και άλλα ωραία..)
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσειευτυχώς που έχω βγάλει τα πίσω προσκέφαλα στο Γιάρις... (μην πέσετε να με φάτε, δεν μπαίνει ποτέ κανείς να κάτσει πίσω. Το κάθισμα είναι κατηλλειμένο από σκουπίδια, στολή αγγαρείας του ΠΝ και άλλα ωραία..)
Σπύρος
και ετοιμαζομουνα να κραξω ταξιτζηδες ΠΑΛΙ (συνηθισμενη πρακτικη να βγαζουν ολα τα προσκεφαλα εκτος απο το δικο τους) Αλλα τελικα επεσα εξω!
-
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσει..............
ΣπύροςΜαλλον ειναι η ιδια ,σε αυτη που φωτογραφησα εγω οι πινακιδες ,μαλλον Ελβετικες,αρχιζαν απο ΖΝ κατι.
-
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσειευτυχώς που έχω βγάλει τα πίσω προσκέφαλα στο Γιάρις... (μην πέσετε να με φάτε, δεν μπαίνει ποτέ κανείς να κάτσει πίσω. Το κάθισμα είναι κατηλλειμένο από σκουπίδια, στολή αγγαρείας του ΠΝ και άλλα ωραία..)
Σπύρος
Τωρα εσύ οδηγούσες ή τράβαγες φωτογραφίες
-
Alfisti προσκυνήστε!!! Η φωτό τραβήχτηκε πριν μισή ώρα στην Τερψιθέα Άνω Γλυφάδας και το.... εργαλείο ξέρετε τι είναι έτσι???Σπύρος
Εγώ θα την έπαιρνα μαζί μου...και θα ξεφορτωνόμουν το Yaris μια και καλή...
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
αυτή που τράβηξα εγώ είχε ελβετικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να δω πολλά καθώς ήμουν εν κινήσει
ευτυχώς που έχω βγάλει τα πίσω προσκέφαλα στο Γιάρις... (μην πέσετε να με φάτε, δεν μπαίνει ποτέ κανείς να κάτσει πίσω. Το κάθισμα είναι κατηλλειμένο από σκουπίδια, στολή αγγαρείας του ΠΝ και άλλα ωραία..)
Σπύρος
Μάλλον είχε πάρει σβάρνα τους δρόμους, να φωτογραφίσει παρανομίες νταλικιέρηδων και να στείλει το 'υλικό' στο STAR το οποίο τόσο καιρό παρακάλαγε να του στείλουν κάτι...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σπύρος
Μάλλον είχε πάρει σβάρνα τους δρόμους, να φωτογραφίσει παρανομίες νταλικιέρηδων και να στείλει το 'υλικό' στο STAR το οποίο τόσο καιρό παρακάλαγε να του στείλουν κάτι...
Μπά το θέμα δεν πουλάει πιά
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..............
ΣπύροςΜαλλον ειναι η ιδια ,σε αυτη που φωτογραφησα εγω οι πινακιδες ,μαλλον Ελβετικες,αρχιζαν απο ΖΝ κατι.
ΖΝ σε ελβετικό δεν παίζει...
Μόνο ZG (Τσούγκ) και ZH (Ζυρίχη).
Μάλιστα πινακίδα που να τελειώνει σε 'Ν' δεν έχει καθόλου. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
..............
ΖΝ σε ελβετικό δεν παίζει...
Μόνο ZG (Τσούγκ) και ZH (Ζυρίχη).
Μάλιστα πινακίδα που να τελειώνει σε 'Ν' δεν έχει καθόλου.ΖΗ L26*** για την ακριβεια,εχεις δικιο .Βρηκα μια ακομα φωτο που φαινεται η πινακιδα καθαροτερα.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!