-
Τηλ στο Ψιτροέν...
-
Σερβιέτες!
Εντάξει, και μόνο λόγω του 'hobby' τους δεν έχεις απαιτήσεις, αλλά ΗΜΑΡΤΟΝ!
-
Τίποτα ασυνήθιστο δεν βλέπω. Ότι θέλει κάνει ο καθένας και κανείς δεν υπάρχει για να εφαρμόσει τον νόμο και να προστατεύσει τους πολίτες.
Έχουμε πιάσει πάτο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχουμε πιάσει πάτο.
Έχει ακόμα. Μου αρέσει η φάση. Μπάχαλο παντού. Γιατί πρέπει να σαπίσει τελείως το κράτος για να μπορέσει να φτιαχτεί κάτι καλό. Μόνο που δεν θα το απολαύσουμε εμείς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τηλ στο Ψιτροέν...φωτια στο σιτροεν
Τίποτα ασυνήθιστο δεν βλέπω. Ότι θέλει κάνει ο καθένας και κανείς δεν υπάρχει για να εφαρμόσει τον νόμο και να προστατεύσει τους πολίτες.
Έχουμε πιάσει πάτο.
ευτυχως που η αστυνομια (που σε κανει να αισθανεσαι ασφαλεια οταν τη βλεπεις) μας προστετευει και επιτελει σημαντικο εργο
Έχει ακόμα. Μου αρέσει η φάση. Μπάχαλο παντού. Γιατί πρέπει να σαπίσει τελείως το κράτος για να μπορέσει να φτιαχτεί κάτι καλό. Μόνο που δεν θα το απολαύσουμε εμείς
για να φτιαχτει κατι καλο και για να αισθανθει ο κοσμος υπευθυνοτητα θα πρεπει να δει οτι οι νομοι ισχυουν για ολους
οποτε μεχρι να δουμε καποιον πολιτικο στη φυλακη ή γενικα καποιο μεγαλο κεφαλι δε θα φτιαχτει ποτε τιποτα
εκτος αν ευελπιστεις σε καποια εξεγερση
-
Γεια σας παιδιά! Παρακολουθώ το forum πολύ καιρό αλλά γράφω πρώτη φορά με αφορμή το βίντεο με τους κυνηγούς. Από το τηλέφωνο μπορείτε να δείτε ότι ο τύπος έχει βάλει αγγελία για το citroen στο car.gr.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1167647/?lang=en -
εαν δεν την βριζαν και δεν την απειλουσαν με το αυτοκινητο, τοτε θα μπορουσαν να βρουν το δικιο τους εφοσων ο νομος οριζει οτι 300 μετρα μετα το σπιτι ειναι νομιμη περιοχη για κυνηγι.απαραδεκτη συμπεριφορα του τραμπουκισμου τους, αλλα εφοσων τους καλυπτει ο νομος δεν επρεπε να φοβηθουν και να συνεχιζαν κανονικα και ας φωναζε την αστυνομια.αν η κυρια εχει προβλημα με τα ορια επρεπε να απευθυνθει στο δασαρχειο και οχι να μαλωσει με τους κυνηγους.
για απλουστερους λογους εχει σκοτωθει κοσμος, το θεωρω τουλαχιστον ηλιθιοτητα να μαλωνεις με καποιον που εχει ενα οπλο στα χερια του. ξεχασαμε το ξεκληρισμα 4 συγγενων απο εναν τυπο που απλα τσατιστηκε μαζι τους για τα ζωα του?
-
Ένας που τους φέρθηκε όπως τους αξίζει, είναι τώρα στη φυλακή.
-
προσωπικα δεν το εχω καταλαβει το βιντεο....
-
Εμένα μου φαίνεται εντελώς στημένο όλο το σκηνικό.
-
Δύσκολο να είναι στημένο. Αν ήταν θα είχε φροντίσει να βγάλει το νούμερο του τηλεφώνου του.
-
Το τηλέφωνο δε φαίνεται να ανήκει στον οδηγό.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το έστησαν.
Διαφήμιση στο site;
Να προκαλέσουν γενικότερη αντίδραση κατα των κυνηγών; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πότε θα απογορευθεί το κυνήγι να ησυχάσουμε από τον κάθε παπάρα που παίρνει το όπλο και βαράει μέχρι σπουργίτια ?+oo
-
Τραγικοί. Για να μην πω τίποτα βαρύτερο.
Δείχνει και πόσα τραγικά λειτουργούν κάποια πράγματα στην επαρχία (επειδή γνωρίζονται όλοι). Πχ αμέσως τηλ στον 'γνωστό τους' θηροφύλακα για να τους κάνει πλάτες και να κάνουν αυτό που θέλουν, ο άλλος (ίσως ο ίδιος ο έμπορος που εμφανίζεται στην αγγελία ή κάποιος υπάλληλος ή κάποιος που σίγουρα σχετίζεται με τον έμπορο) κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες (χωρίς να έχει έστω τις ΔΟΚ) γιατί προφανώς δεν θα τον σταματήσουν οι 'γνωστοί' του τροχαίοι της περιοχής και πάει λέγοντας...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται εντελώς στημένο όλο το σκηνικό.Και μενα .
-
Η αγωνία της γυναίκας στο τέλος του βίντεο δεν μου φαίνεται και τόσο στημένη...
-
Έχετε δει πολλούς να γυρίζουν στημένα βίντεο (με αρνητική επιρροή) και να φαίνεται η πινακίδα του ενός αυτοκινήτου (συν η επιγραφή στο κάλυμμα του εφεδρικού τροχού) ενώ καλύπτονται τα πρόσωπα (για τα προσωπικά δεδομένα) και είναι λογικό να μπαίνει στο πλάνο αυτοκίνητο εμπόρου παράνομο (χωρίς πινακίδες) να προχωράει σε απαράδεκτη ενέργεια και να φαίνεται το τηλ.επικοινωνίας (από το οποίο μπορεί να βρει κάποιος τα στοιχεία);
Δεν κολλάνε όλα αυτά.
-
Τραμπουκισμός, ψευτομαγκιά, απειλες, ωραίοι ως Έλληνες
Και φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν είναι κυνηγοί ή όχι το όλο θέμα... -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Η αγωνία της γυναίκας στο τέλος του βίντεο δεν μου φαίνεται και τόσο στημένη...Φοβερή ερμηνεία για τριτοκλασάτη ηθοποιό.
-
H συμπεριφορά των εν λόγω κυνηγών δεν διαφέρει σε τπτ από τους τραμπουκισμούς που καταδικάζεις σε άλλο θέμα...Μην πιάνεσαι απο το γεγονός πως είναι και αυτοί κυνηγοί σαν κι εσένα. Δεν καταδικάζεται το χόμπυ αλλα η συμπεριφορά.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]