-
-
-
Yep.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Τι είναι αυτό, ειδική έκδοση του IQ της Toyota;;
Πηρε η aston το iq της Toyota του εβαλε τα σηματα της και πιο ακριβα υλικα στο εσωτερικο και το πουλαει 30000 €
viewtopic.php?f=8&t=36651
βασικα δεν ειναι τοσο απλα οπως το λες... για παραδειγμα το Iq δεν εχει 9 αεροσακους και αλλα πραγματα που εχει το cygnet
Το δικό μου 9 αερόσακους έχει .
A ναι? ε τοτε μπουρδες μου λεγανε απο την Aston ?
Ω ναι μονο στην ποιοτητα του εσωτερικου και στα σηματακια διαφερουν ! καλη παντως η κινηση της Αστον να το πουλησει ελευθερα σε οποιον θελει , γιατι σου λεω παλια λεγανε οτι δικαιωμα θα ειχαν μονο οι κατοχοι Aston martin.
-
Πρίν καμιά 50 σελίδες είχα ποστάρει για ασημί ματ SLS,τελικά είναι του Καζακστάν.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=248611&cid=12
Υ.Γ Πιστεύω να μην έχει απαντηθεί.
-
Doha Motor Show 2011
**βαζοντας στο ψακτηρι τον παραπανω τιτλο **θα βγαινουν οι δημοσιευσεις της εκθεσης.. πιστευω
Εξοπλισμος για Ντισκο παρτυ στην Ερημο..
VEYRON με ματ χρωματισμο αναμικτα με τον κανονικο.
Bendley Touring
SLR Carbon body KIT
Alfa Romeo Concept
-
Αφιερωμενο για τους γαλλοφιλους νωριτερα κατω απο το σπιτι μου και ενω ημουν παρκαρισμενος περασε απο διπλα μου ενα Renault Vel Satis με πινακιδες Ημαθιας. Δυστυχως δεν το βγαλα φωτογραφια, γιατι εκεινη την ωρα μπηκε ο αδερφος μου στο αμαξι
-
Η μέρα κυλάει ιδανικά μέχρι στιγμής
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:yahoo:
Η μέρα κυλάει ιδανικά μέχρι στιγμήςΜολις το ειδα σε θυμηθηκα και αν δεν με απαταει η μνημη μου πρεπει να ηταν το Vel Satis που σου ειχα πει πριν λιγα χρονακια κατι τετοιες πινακιδες ειχε
-
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ενταξει ολα τ'άλλα , αλλά αυτο τι ειναι και γιατι μπηκε εδω ?
-
Nissan Skyline R30(ή 31?), have some rspekt
-
Δύο carspotting αλλά χωρίς φωτογραφία:
Το πρώτο χθες, οπού είδα Ε46 coupe ασημί, εντελώς μαμά, καθόλου καγκούρικη, μάλιστα πίσω έγραφε 316ci η οποία ήταν τουρμπισμένη. Τελείως διακριτική, το intercooler πολύ διακριτικά τοποθετημένο πίσω απ τον προφυλακτήρα, ενώ είχε μεγάλα φρένα, πίσω τρυπητοούς δίσκους, μπροστά κανονικους.
Και σήμερα, είδα κινέζικο.. smart! Ήταν σαν τα πρωτης γενιάς fortwo, μωβ, κινέζικης μάρκας με πινακίδες Θεσσαλονίκης. ΑΠλά δε βλεπονταν, ο ουρανός ήταν λες και είχε ξεκολλήσει και τον έβαλε κάποιος στραβά μετά. Δε πρόλαβα να βγάλω φώτο
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Και σήμερα, είδα κινέζικο.. smart! Ήταν σαν τα πρωτης γενιάς fortwo, μωβ, κινέζικης μάρκας με πινακίδες Θεσσαλονίκης. ΑΠλά δε βλεπονταν, ο ουρανός ήταν λες και είχε ξεκολλήσει και τον έβαλε κάποιος στραβά μετά. Δε πρόλαβα να βγάλω φώτο
??
-
Όσοι έγραφαν ότι συναντουσαν την ροζ 911 στα Νότια Προαστεια ας δουν την νέα ταινία μήπως έχουν λάβει μέρος.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όσοι έγραφαν ότι συναντουσαν την ροζ 911 στα Νότια Προαστεια ας δουν την νέα ταινία μήπως έχουν λάβει μέρος. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όσοι έγραφαν ότι συναντουσαν την ροζ 911 στα Νότια Προαστεια ας δουν την νέα ταινία μήπως έχουν λάβει μέρος.Ημουν ενας απο αυτους Glyfada Hotel στην παραλιακη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Όσοι έγραφαν ότι συναντουσαν την ροζ 911 στα Νότια Προαστεια ας δουν την νέα ταινία μήπως έχουν λάβει μέρος.
Ημουν ενας απο αυτους Glyfada Hotel στην παραλιακη
ειχες παει για ρομαντζαδα?
-
Κόκκινο R8 σήμερα στη Γλυφάδα
-
.
Εγινε λαθος.Συγγνωμη.
Carspotting [#7]