Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όπως έλεγε και ο Ζανίνος στη διαβολοβδομάδα του ΘΟΥ-ΒΟΥ, το παν στο GMAT είναι ταχύτης και αυτοσυγκέντρωση. Γι αυτό και μίλησα για προπόνηση και όχι διάβασμα. Ξέχνα το Proficiency. Θα πρέπει να στροφάρεις κόφτη γιατί αλλιώς δεν θα προλάβεις ή θα κάνεις λάθη. Το quantitative μπορεί να φαίνεται εύκολο όμως ο παράγων χρόνος αυξάνει πολύ το βαθμό δυσκολίας. Το verbal έχει κάποια κολπάκια σε ότι αφορά τη λογική των ασκήσεων όπως και τα κείμενα που νομίζω ότι το φροντιστήριο θα σε βοηθήσει.
tip: μην φρικάρεις όταν δεις ότι θα διαβάζεις ένα κείμενο και δεν θα έχεις καταλάβει λέξη...
Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με GMAT ένιωθα ότι τα κείμενα του ήταν τουλάχιστον 10 φορές πιο δύσκολα από αυτό του Proficiency (Cambridge). Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
Πάνω από 650 θέλεις;
Ταχύτητα είναι το μεσαίο μου όνομα
Πέρα από την πλάκα πάντα τα πήγαινα πολύ καλά στις ασκήσεις που βασίζονταν στο λεξιλόγιο, βασιζόμενος κυρίως στη λογική, ακόμα και όταν δεν ήξερα πολλές λέξεις.
Από κει και πέρα όσα χρόνια με θυμάμαι ποτέ δεν υπήρξε εξέταση που να μη μου έφτασε ο χρόνος, ήμουν πάντα από αυτούς που τελείωναν πρώτοι και οι άλλοι σχολίαζαν 'Δε μπορεί να τελείωσε τόσο γρήγορα'
Τέλος πάντων, μόλις η θεωρία γίνει πράξη θα καταλάβω σε τι επίπεδο βρίσκομαι
Θέλω όσο περισσότερο γίνεται... θα κυνηγήσω σε πρώτο βαθμό πανεπιστήμια που βρίσκονται πολύυυυ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη...