-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρίζο^2
Υπάλληλος ΔΕΗ με Porsche
Αν δούλευα στη ΔΕΗ θα κοίταγα για 911 και όχι για Boxster του λαουτζίκου...
Καλά, μην γίνεστε υπερβολικοί!!! Δεν παίρνει ακόμα και boxter ο καθένας. Εκτός αν εννοείτε μοντέλο >2003,για κανά 1-2 χρόνια, μέχρι να πάει 2-3 service να του κόψουν τον κώλο, να πληρώσει και κανά δύο σήματα.. (α μην ξεχνάμε και την πιθανότητα να βγάλει κανένα γερό πρόβλημα με κόστος επισκευής μεγαλύτερο από 3000, οπότε την ξεχνάς απευθείας).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έπρεπε να έρθεις σε καμια από τις παλιές συναντήσεις του φόρουμ εκτός Αθήνας, για να δεις.Εκεί που -όπως είπε ένας παλιός φορουμίστας- αν ο πρώτος πάταγε φρενο, θα γέμιζε το φόρουμ αγγελίες με τροπέτα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μιλαμε για τόνους αδρεναλίνης, τα έχω κάνει πάνω μου!
+1
σαν τα βιντεο που ανεβαζει ο Κικιζας ειναι, απλα με καλυτερο αυτοκινητο
Moνο που δεν το ειχα ανεβασει εγω, αυτο που σπευσατε να ειρωνευτειτε αρκετοι στο Forum, συν το γεγονος,
οτι πολλοι, δεν εχετε περασει απο την συγκεκριμενη διαδρομη, για να εχετε μια ιδεα των συνθηκων.
Παρολα αυτα, οπως εχει πει και ο GB, υπαρχει ανοιχτη προσκληση για επομενη συναντηση, οποτε οργανωθει
να βρεθουμε απο κοντα, να κανουμε αυτη ή αλλη διαδρομη με ασφαλεια πανω απ' ολα (χωρισμενοι ανα δυο αυτοκινητα, το πολυ, και επουδενι, κονβοι αυτοκινητων) και να την χαρουμε στον βαθμο που μπορει ο καθενας να κινηθει σβελτα, χωρις να πιεζεται ο ιδιος, και χωρις να καταλαμβανει και τις δυο λωριδες για τα πατηματα του...τη συγκεκριμενη διαδρομη την εχω κανει περιπου 150 φορες, οχι επειδη ασκω το σπορ των αναβασεων χωρις ορια ή επειδη τα εχω 'μεγαλα', αλλα επειδη μενω κοντα και μου αρεσει η συγκεκριμενη διαδρομη. Οποτε τη διαδρομη την εχω κανει και στο ρελαντι και στο 9/10.
α, τα ιδια και στο 'κατεβα'προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβαζει ο καθενας οτι βιντεο γουσταρει. Απλα, επειδη ειναι ενα δημοσιο φορουμ που ασχολειται με αυτοκινητα και οχι με την αναπαραγωγη πεταλουδων, θα υπαρχουν αναλογα σχολια, ειτε επι της ουσιας ή και μερικες φορες πιο 'πικαντικα'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τη συγκεκριμενη διαδρομη την εχω κανει περιπου 150 φορες, οχι επειδη ασκω το σπορ των αναβασεων χωρις ορια ή επειδη τα εχω 'μεγαλα', αλλα επειδη μενω κοντα και μου αρεσει η συγκεκριμενη διαδρομη. Οποτε τη διαδρομη την εχω κανει και στο ρελαντι και στο 9/10.
α, τα ιδια και στο 'κατεβα'προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβαζει ο καθενας οτι βιντεο γουσταρει. Απλα, επειδη ειναι ενα δημοσιο φορουμ που ασχολειται με αυτοκινητα και οχι με την αναπαραγωγη πεταλουδων, θα υπαρχουν αναλογα σχολια, ειτε επι της ουσιας ή και μερικες φορες πιο 'πικαντικα'.
Την διαδρομη αυτη, που φαινεται στο in-car, εγω την εκανα 2η φορα, με ενα αυτοκινητο 4.5μετρα και 12κιλα/ιππο.
Δεν ειχα σκοπο ουτε να 'δειξω' κατι, ουτε να ρισκαρω περα απο τις δικες μου δυνατοτητες, απλα να ευχαριστηθω οσο μπορω την διαδρομη, με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Παρολα αυτα, εσυ βεβαια μπορει να εισαι καποιο κρυφο ταλεντο, και να εχουμε πεσει στην περιπτωση, οποτε απλα μπορεις να προσπερασεις το συγκεκριμενο Video. Η ιστορια της ζωης ομως εχει δειξει οτι αυτοι που πραγματικα εχουν κανει οσα λες εσυ ή και περισσοτερα, δεν ειρωνευονται, ουτε σχολιαζουν πικαντικα με πικροχολο ομως υφος. Αντιθετως συμβουλευουν, συζητουν, και αναλυουν θετικα/αρνητικα τα οσα ειδαν σε ενα δημοσιο forum οπως αυτο.
Οσο για τις 'πεταλουδες', απο 'μαγκες του πληκτρολογιου' εχουμε δει πολλους.
Οποτε θελεις, και οπου θελεις μπορουμε να βρεθουμε και να κανουμε ενναλαξ καποια διαδρομη, να δουμε τελικα
ποιος μιλαει για πεταλουδες, και ποιος για αυτοκινητα... -
οπως το περιμενα, τραγικος
θα ερθω μονο αν δουμε ποιος κατουραει πιο μακρυα, καθως δε μπορω να ντριφταρω πανω απο 14,56μοιρες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οπως το περιμενα, τραγικοςθα ερθω μονο αν δουμε ποιος κατουραει πιο μακρυα, καθως δε μπορω να ντριφταρω πανω απο 14,56μοιρες
Οπως ειπα και πριν, απο 'μαγκες του πληκτρολογιου', εχουμε δει πολλους.
Επιβεβαιωνεσαι πληρως.
Οποτε συνεχισε την υπερφιαλη, ασκοπη, ειρωνια σου. Προσφερει πολλα και κυριως αρεσει σε κοινο με επιφανειακες
γνωσεις. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οπως το περιμενα, τραγικοςθα ερθω μονο αν δουμε ποιος κατουραει πιο μακρυα, καθως δε μπορω να ντριφταρω πανω απο 14,56μοιρες
KOOOOOOOOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
911 T στο Ιράν;
Εντάξει δεν ζούνε και σε σπηλιές οι άνθρωποι εκεί ούτε έχουν κομμουνισμό.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
911 T στο Ιράν;
Εντάξει δεν ζούνε και σε σπηλιές οι άνθρωποι εκεί ούτε έχουν κομμουνισμό.
Έτοιμους για τα Λιμανάκια τους βρίσκω
-
Νόμιζα ότι με εξαίρεση ένα νησί που το έχουν μετατρέψει σε τεράστιο εμπορικό κέντρο, απαγορεύονται 'δυτικές' απολαύσεις-προϊόντα.
-
θα ερθω μονο αν δουμε ποιος κατουραει πιο μακρυα, καθως δε μπορω να ντριφταρω πανω απο 14,56μοιρες
Επιβεβαιωνεσαι πληρως.
Οποτε συνεχισε την υπερφιαλη, ασκοπη, ειρωνια σου. Προσφερει πολλα και κυριως αρεσει σε κοινο με επιφανειακες
γνωσεις.Αυτό το φόρουμ τελικά είναι γεμάτο με επιφανειακούς γνώστες...
-
Επιβεβαιωνεσαι πληρως.
γνωσεις.ποτε δεν εχω γραψει οτι ειμαι καλος ουτε μαγκας, ουτε εχω κανει περιγραφες για υπερστροφες 45,345 μοιρων.
εσυ συνεχιζε να ανεβαζεις βιντεο να μας διασκεδαζεις
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ειμαι απο χωριο ρε φιλε, που να ξερω απο στριψιματα και γρηγορα περασματα.
το βασικο ειναι οτι δε μπορω καν να αναλυσω το οδηγικο στυλ του Σουμαχερ στην Φ1, κατι που μεγαλη ευκολια καποιοι κανουν
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποτε δεν εχω γραψει οτι ειμαι καλος ουτε μαγκας, ουτε εχω κανει περιγραφες για υπερστροφες 45,345 μοιρων.
εσυ συνεχιζε να ανεβαζεις βιντεο να μας διασκεδαζεις
Ουτε εγω, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, οσο για τις περιγραφες, δεν εγιναν για να δειξω αν και ποσο 'καλος' ειμαι, αλλα για να δειξω
οτι πραγματι το συγκεκριμενο αυτοκινητο που οδηγησα, μπορουσε να κανει τα παραπανω, σε αντιθεση με την πεποιθηση μερικων που επεμεναν οτι δεν 'γυριζει' (σ.σ χωρις χρηση χειροφρενου).
Οσο για το video, ειναι η 4η φορα που ΞΑΝΑΛΕΩ, πως ΔΕΝ το ανεβασα εγω.
Συνεχισε λοιπον να γραφεις πικροχολα-ειρωνικα για αλλους χωρις να εχεις διαβασει πληρως ή καταλαβει τι εχουν δημοσιευσει. -
Εγώ είμαι και καλός και μάγκας και το γράφω. There you go.
-
εισαι ελευθερος να μαθεις και μενα?
-
-
Το να δηλωνει καποιος, οτι driftαρε προσθιοκινητο με μη απενεργοποιησιμο esp σε γωνιες 30 μοιρων και βαλε , σημαινει οτι ειναι μεγιστος φιδεμπορας....
Γρηγορη Κικιζα, μαλλον δεν ξερεις να χρησιμοποιεις μοιρογνωμονιο.Εκτος αν εισαι ο οδηγος του παρακατω βιντεο, στο οποιο η μαουνα με το 'συνθετικο'(10w30 ειναι?) τιμονι δεν ξεπερνα τις 40 μοιρες...
Porsche Forum