-
Για να έριχνε Corolla σε Cayenne turbo (εκτός αν έλλειπε το δεύτερο συνθετικό, οπότε μιλάμε για τα μισά άλογα) θα πρέπει να το είχε φτιάξει ο γνωστός Q...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι καινούργιες Cayenne turbo έχουν 0-100 σε 4,7'' (τιμή εργοστασίου) που σημαίνει στην πράξη 4,5'' αφού πάντα η Porsche είναι απαισιόδοξη.kι αυτο εχει 0-100 σε 4,5 αλλα το προτιμω πολυ περισσοτερο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να έριχνε Corolla σε Cayenne turbo (εκτός αν έλλειπε το δεύτερο συνθετικό, οπότε μιλάμε για τα μισά άλογα) θα πρέπει να το είχε φτιάξει ο γνωστός Q...Δεν θέλει ιδιαίτερα μαθηματικά φίλε.
440ίπποι/7900rpm για 1098 κιλά με τα ζουμιά όλα...do the math που λένε και στο χωριό μου
Πάντως από στάση η Cayenne με τούρμπο θα μας έφευγε. Όπως συνέβη και από τα 80 βέβαια. Mικρό μοτέρ εμείς με μεγάλη τουρμπίνα, ξύπνημα γερό από τις 3500 και μετά... ε δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η τετράτροχη οικοδομή
Μετά όμως, ρόλο έπαιξε το μικρό βάρος και το ξυράφι που φοράει κάτω από το μοτέρ.
Και όχι δεν το έφτιαξε κανένας Q -
γιατί πρέπει να σπάστικε??
και εμένα μου ρίχνουν τα στάρλετ στα αυτία... αλλά στα @@ μου... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και εμένα μου ρίχνουν τα στάρλετ στα αυτία... αλλά στα @@ μου...Kαι πολύ καλά κάνεις και τα γράφεις
Δεν ισχύει όμως και πολύ αυτό έξω, όχι μόνο στους δρόμους αλλά σχεδόν παντού.
Να παραδεχτεί ο μέσος έλληνας μαλακοπίτουρας, που έτυχε να έχει ένα αναγνωρίσιμο από όλους καλό και δυνατό αυτοκίνητο, πως κάποιος μπορεί να έχει κάτι πιο γρήγορο ή στο φινάλε να είναι πιο ικανός από αυτόν;
Ζαμέ, των ζαμών, ω ζαμέ -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
και εμένα μου ρίχνουν τα στάρλετ στα αυτία... αλλά στα @@ μου...Kαι πολύ καλά κάνεις και τα γράφεις
Δεν ισχύει όμως και πολύ αυτό έξω, όχι μόνο στους δρόμους αλλά σχεδόν παντού.
Να παραδεχτεί ο μέσος έλληνας μαλακοπίτουρας, που έτυχε να έχει ένα αναγνωρίσιμο από όλους καλό και δυνατό αυτοκίνητο, πως κάποιος μπορεί να έχει κάτι πιο γρήγορο ή στο φινάλε να είναι πιο ικανός από αυτόν;
Ζαμέ, των ζαμών, ω ζαμέκαι εμένα με έπιανε αυτό το σύνδρομο μόλις είχα πρωτοπάρει καλύτερο (για τα δικά μου δεδομένα) αυτοκίνητο...
αλλά στην τελική πάντα θα βρεθεί κάποιος να σου ρίξει στα αυτία , είτε οδηγάς κορόλα είτε καγιέν τούρμπο... -
Πολύ περισσότερο αν έχεις ακριβό αμάξι και ο άλλος καμιά κουράδα (sic) με 100 μπουκάλες νίτρο επάνω, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κόψεις και να τον αφήσεις να φάει το κεφάλι του με την ησυχία του.
-
ασχετο με το θεμα της Πορσε...αλλα σχετικο με την συζητηση.
πολλες φορες εχω δει γνωστο 65αρη στην γειτονια με F430 γκρι να παιρνει το RS6 του με τον V10 και να καθεται διπλα απο ο,τι βρει με την γυναικα μεσα...
ολα τα λεφτα η αντιδραση της γυναικας του!!!!!
και 50 φορες cazzo θα ακουσεις....
( Ιταλια) -
Υπαρχουν κατι ibiza κ punto που διασυρουν τα παντα ,και λοιπον..
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πριν 2-3 χρόνια βρέθηκα σε φανάρι πίσω από RX-8 και 350Ζ που μαρσάρανε έτοιμοι για την κόντρα.Εγώ από πίσω με το Cayenne Turbo.Ξεκινάνε σπιναριστοί και οι δύο ,σανιδώνω και εγώ αλλά πέφτω στα φρένα για να μην τους πατήσω .Συνεχίζω σε απόσταση 2-3 καρότσες και στα 120-130 χλμ αναβοσβήνω τα φώτα και τούς πέρασα από ανάμεσα.....Στα 200 χλμ στο κοντέρ ήταν περίπου 50 μέτρα πίσω...
Η φάση όμως ήταν στο επόμενο φανάρι...ο ένας μιλούσε στο κινητό και ό άλλος κάτι έψαχνε στο ντουλαπάκι....
Έτυχε και σε εμένα μια τέτοια σκηνή όπου μαζί με ένα φίλο ιδιοκτήτη Q car( Ποιο Q δεν γίνεται) ζήσαμε αυτά που λες από την ανάποδη.
Εμείς σε μια παλιοκορόλλα και κάποιος άλλος σε μια Cayenne Turbo.
Bράδυ Σαββάτου πέρυσι το καλοκαίρι, άδειος δρόμος, επιστροφή από Αγ Θεοδώρους ανοίξαμε από 80 χιλιόμετρα. Όντως φεύγει αρχικά η Cayenne αλλά μετά είχε πολύ πλάκα. Μα πάρα πολύ πλάκα
Και αφού ήπιε το τσάι που ζήταγε η ψυχή του, μας χάρισε και άλλες στιγμές γέλιου, όταν στα διόδια της Ελευσίνας πλησίασε και ρώτησε πόσα κυβικά είναι η Κορόλλα.
Όταν πήρε την απάντηση 1600, μας είπε με ύφος αγέλαστο και ψιλοαγανακτισμένο, 'Εγώ μιλάω σοβαρά και σεις λέτε μαλακίες' . Γκάζωσε τσαντισμένος και έφυγε από Αττική Οδό.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, από τα ξυνισμένα μούτρα νεόπλουτου διαστημόβλαχου με τέτοιου τύπου αυτοκίνητα, που δεν καταλαβαίνουν πως ένας λευκός κουβάς 18 χρόνων βρίσκεται καθαρά μπροστά τους σε άνοιγμα.Πες μου οτι μιλάς για μια 4θυρη με Σάινθ μοτέρ, που την είχε παλιά ένας γνωστός παλήκαρος με συνεργείο στην Καλλιθέα...
Σήκωνε 'παντιέρα' η κορόλα, ε? Α-Σταμάτη-τη!
-
Αφιερωμένο σε όλους τους haters...
Υπαρχουν κατι ibiza κ punto που διασυρουν τα παντα ,και λοιπον..
Διάβασε λίγο τα σχόλια (αφού πρώτα δεις το βίντεο) και θα καταλάβεις. Η κόμπλα δεν έχει εθνικότητα...
-
Μιλαμε για τόνους αδρεναλίνης, τα έχω κάνει πάνω μου!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιλαμε για τόνους αδρεναλίνης, τα έχω κάνει πάνω μου!+1
σαν τα βιντεο που ανεβαζει ο Κικιζας ειναι, απλα με καλυτερο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πες μου οτι μιλάς για μια 4θυρη με Σάινθ μοτέρ, που την είχε παλιά ένας γνωστός παλήκαρος με συνεργείο στην Καλλιθέα...
Αν είχε μοτέρ 2000cc θα ήταν κλέψιμο εκκλησίας.
Ένα ταπεινό 1600 φοράει -
Μα και εκείνο 1600 ήταν δηλωμένο.
-
Μπορει να ακουγεται βλακωδες αλλα με τιποτα δεν θα αλλαζα την θεση οδηγησης της ψιλοταλαιπωρημενης 996 με αλλη ισοτιμου καινουργιου ή οποιουδήποτε άλλου, οσοδήποτε γρήγορου. Δεν μπλεκω ποτε σε κοντρα, μονο την 'ανοιγω' συχνα, δεν κανω ποτε 0-100, αλλα συνεχεια 120-200, την χρησιμοποιω μονο σε ΣΚ και γενικα συνθηκες ανετης κινησης και θεωρω οτι οποιος δεν εχει ζησει κατι αντιστοιχο απλα δεν μπορει να καταλαβει. Ολα τα αλλα τα θεωρω χαζομαρες και εκφρασεις ανεκπλήρωτων συμπλεγματων. Οι μικροτεροι θα καταλαβουν αργοτερα στην ζωη τους.
-
Αν κατάλαβα καλά δεν θα άλλαζες την 996 με μια ολοκαίνουρια 997 π.χ.;
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Μπορει να ακουγεται βλακωδες αλλα με τιποτα δεν θα αλλαζα την θεση οδηγησης της ψιλοταλαιπωρημενης 996 με αλλη ισοτιμου καινουργιου ή οποιουδήποτε άλλου, οσοδήποτε γρήγορου. Δεν μπλεκω ποτε σε κοντρα, μονο την 'ανοιγω' συχνα, δεν κανω ποτε 0-100, αλλα συνεχεια 120-200, την χρησιμοποιω μονο σε ΣΚ και γενικα συνθηκες ανετης κινησης και θεωρω οτι οποιος δεν εχει ζησει κατι αντιστοιχο απλα δεν μπορει να καταλαβει. Ολα τα αλλα τα θεωρω χαζομαρες και εκφρασεις ανεκπλήρωτων συμπλεγματων. Οι μικροτεροι θα καταλαβουν αργοτερα στην ζωη τους.Aστα μου είχαν προτείνει ενα 996ΤΤ με 20,000 πραγματικα χλμ και σε καλα λεφτά.... το ήθελα για sunday car αλλα μόλις το άκουσε η γυναίκα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μιλαμε για τόνους αδρεναλίνης, τα έχω κάνει πάνω μου!
+1
σαν τα βιντεο που ανεβαζει ο Κικιζας ειναι, απλα με καλυτερο αυτοκινητο
ρε παιδια μια χαρα παει το παλικαρι στο βιντεο
-
Στο fast forward το έπαιξες?
Porsche Forum