-
Σωστό κι αυτό.
-
Είσαι ανάποδα στην κίνηση μην αγχώνεσαι ...
Ακόμα και μέσα από την πόλη (παλιά παραλία - κέντρο ) δεν θα έχεις πρόβλημα εκείνη την ώρα και ίσως φτάσεις και πιο γρήγορα ( εξαρτάται σε πιο σημείο της σταυρούπολης είσαι)
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Είσαι ανάποδα στην κίνηση μην αγχώνεσαι ...Ακόμα και μέσα από την πόλη (παλιά παραλία -** κέντρο** ) δεν θα έχεις πρόβλημα εκείνη την ώρα και ίσως φτάσεις και πιο γρήγορα ( εξαρτάται σε πιο σημείο της σταυρούπολης είσαι)
Y.Γ Γιαννη χθες οταν εμπαινες στο παρκινγκ σου κουνουσα χερια ποδια αλλα δε με ειδες. Επισης πρεπει να χεις καμενη την πισω αριστερη λαμπα του STOP.
-
Δε βολεύει απο το κέντρο, είμαι ψηλά.Όσο για το άγχος, είμαι Νέα οδηγός.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Είσαι ανάποδα στην κίνηση μην αγχώνεσαι ...
Ακόμα και μέσα από την πόλη (παλιά παραλία -** κέντρο** ) δεν θα έχεις πρόβλημα εκείνη την ώρα και ίσως φτάσεις και πιο γρήγορα ( εξαρτάται σε πιο σημείο της σταυρούπολης είσαι)
Y.Γ Γιαννη χθες οταν εμπαινες στο παρκινγκ σου κουνουσα χερια ποδια αλλα δε με ειδες. Επισης πρεπει να χεις καμενη την πισω αριστερη λαμπα του STOP.
Δεν είναι καμένη η λάμπα η βάση της είναι αλλαγή το φανάρι θέλει
-
Ο χρήστης klouzeau έγραψε:
Δε βολεύει απο το κέντρο, είμαι ψηλά.Όσο για το άγχος, είμαι Νέα οδηγός.Στις 7.00 από δυτικά προς ανατολικά σίγουρα δεν έχει κίνηση, ακόμα και με 17 νταλίκες ατυχήματα. Για τις 15.30 όμως επιστροφή, επιφυλάσσομαι. Πολλές φορές τα έχω δει όλα μπλοκαρισμένα εκείνη την ώρα προς δυτικά.
Ψυχραιμία, προσοχή στις λωρίδες και κυρίως στις αποστάσεις και θα είσαι μια χαρά.
-
Αφήστε την κοπέλα να έρθει από το κέντρο να χαζεύει και καμιά βιτρίνα στην κίνηση
-
εγω με τον κον5 περναμε κεντρο να χαζεψουμε γκομενακια, μετα αυτος παει στο παρατηριο (ΠΑΠ) Τσιμισκη για hourly updates! εαν τσονταραμε ολοι να γυρναει με ελικοπτερο τη πολη θα μασταν τελεια αλλα ειστε τσιπηδες και δε θελετε!
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω με τον κον5 περναμε κεντρο να χαζεψουμε γκομενακια, μετα αυτος παει στο παρατηριο (ΠΑΠ) Τσιμισκη για hourly updates! εαν τσονταραμε ολοι να γυρναει με ελικοπτερο τη πολη θα μασταν τελεια αλλα ειστε τσιπηδες και δε θελετε!ΠΑρατηρητήριο Πόλης;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για τις 15.30 όμως επιστροφή, επιφυλάσσομαι. Πολλές φορές τα έχω δει όλα μπλοκαρισμένα εκείνη την ώρα προς δυτικά.+1
Στην ανηφόρα από την Τούμπα και ως το Επταπύργιο μαζεύει λίγο μποτιλιάρισμα συνήθως τα μεσημέρια.
Γενικά όμως είναι καλύτερη κατασταση από τους αντίθετα 'α-κινούμενους'! -
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
-
Boys έχει κανείς ιδέα τι παίζει με αυτόν εδω :
Έχει πραγματικά πολύ φθηνά αυτοκίνητα !!!
Το catch πού είναι ???
-
Αναφέρει και βιβλίο service σε όλα εντωμεταξύ.
Έχει ξανασυζητηθεί ο συγκεκριμένος για τις τιμές του.Παράλληλα έχει αναφερθεί ότι πλέον μαντράδες πλαστογράφουν σφραγίδες και κατασκευάζουν ωραιότατα βιβλία service.
Απλά το αναφέρω, δεν έχω προσωπική πληροφόρηση -
Βιβλία service άνετα φτιάχνονται. Παίρνουν την σφραγίδα και κοπανάνε στην σειρά τα service.
Ενημέρωση
Η περιοχή γύρω από γήπεδο Τούμπας τελείως κλειστή και φυσικά πανικός και στους υπόλοιπους δρόμους που δεν είναι αποκλεισμένοι. Πριν από λίγο πρέπει να έπεσαν και τα πρώτα δακρυγόνα. Καμιά σχέση με τα παλιά, πολύ δυνατά τα φτιάχνουν τώρα! -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Boys έχει κανείς ιδέα τι παίζει με αυτόν εδω :Έχει πραγματικά πολύ φθηνά αυτοκίνητα !!!
Το catch πού είναι ???
εγω προσωπικα παντως ουτε απο εξω περναω....
-
καμια ενημερωση για τους δρόμους αυτη την ώρα?
-
το τοπικο με τις συναντησεις γιατι κλειδωθηκε?
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
το τοπικο με τις συναντησεις γιατι κλειδωθηκε? -
Να πω να πω??
Posts προς Θεσσαλονικείς