-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
...
@BILL33: Μπορείς να κάνεις καταγγελία, αν δεν είναι δικό σου το parking?Πριν από μια εβδομάδα είδα στο δήμο έναν να ωρύεται γιατί η δημοτική αστυνομία έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία έγραψε για στάθμευση έξω από το πάρκινγκ του .....το δικό του αυτοκίνητο...
Ο τύπος είχε γίνει έξω φρενών και φώναζε 'πείτε μου ποιος π#@$#ς το έκανε' κλπ κλπ αλλά πέρα από το ευτράπελο της υπόθεσης, εδώ τι γίνεται;
Ξέρω κάποιον που παρκάρει μόνιμα ΕΞΩ από το πάρκινγκ του πάνω στο πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...
@BILL33: Μπορείς να κάνεις καταγγελία, αν δεν είναι δικό σου το parking?Πριν από μια εβδομάδα είδα στο δήμο έναν να ωρύεται γιατί η δημοτική αστυνομία έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία έγραψε για στάθμευση έξω από το πάρκινγκ του .....το δικό του αυτοκίνητο...
Ο τύπος είχε γίνει έξω φρενών και φώναζε 'πείτε μου ποιος π#@$#ς το έκανε' κλπ κλπ αλλά πέρα από το ευτράπελο της υπόθεσης, εδώ τι γίνεται;
Ξέρω κάποιον που παρκάρει μόνιμα ΕΞΩ από το πάρκινγκ του πάνω στο πεζοδρόμιο.
-
Στην περίπτωση που περιέγραψα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να βγουν από το σπίτι τους. Υπάρχει άπλετος χώρος. Απλά θεωρώ εξωφρενικό όχι απλά να έχουν κόψει 3-4 θέσεις παρκαρίσματος από τον δρόμο, αντί για την μια που δικαιούνται, αλλά να θεωρούν ότι θα έχουν και το απέναντι πεζοδρόμιο αποκλεισμένο ώστε να μπορούν να βάλουν τα αυτοκίνητα τους όχι μόνο μέσα, αλλά και μπροστά από το γκαράζ τους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι μπροστά από το δικό σου πάρκινγκ ούτε εσύ μπορείς να παρκάρεις νόμιμα.
Αυτη την εντυπωση εχω και εγω,πρεπει να το διαβασα εδω μεσα
Νομίζω ότι είναι αυτό: viewtopic.php?f=5&t=35066
-
Ζώο ο τύπος ή η τύπισσα που μου άνοιξε σήμερα τον καθρέφτη ενώ τον είχα κλειστό. Τι κατάλαβες με αυτό που έκανες? Για να περάσει αυτοκίνητο και να μου τον σπάσει? Να είναι άραγε το ίδιο ζώο με αυτόν/αυτή που πάρκαρε από πίσω μου - μπροστά στο parking (μάλλον δικό του) - και είδε ότι δεν χώραγε?
Επίτιμο ζώο και ο δικός μας γνωστός-άγνωστος γείτονας, ο οποίος σήμερα είχε αφήσει 1 εκατοστό απόσταση από prius (αν δεν τον είχε ακουμπήσει κιόλας και μετά πήγε πιο πίσω) και είχε (ξανά ) παρκάρει έξω από το parking του. Πώς θα φύγει ο άλλος ρε άνθρωπε για να πάει στη δουλειά του?
-
να κλείσουν καθρέφτη για να περάσουν το χω ξανακούσει, αλλά να τον ανοίξουν όχι
-
'Κι όμως γυρίζει'.
Να υποθέσω ότι πέρασαν τίποτα πιτσιρικάδες και έπαιζαν με τον καθρέφτη?
-
Εκτός και αν κάποια ήθελε να τσεκάρει κραγιον και έψαχνε καθρέπτη....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι πάντα σωστή αυτή η τακτική. Ο άλλος μπορεί να σκοτώνεται να φτάσει στον προορισμό του - όχι σωστό μεν να τρέχει, αλλά υπάρχουν κι έκτακτα:
**- 'Τρέχα στο νοσοκομείο, έφεραν τη μάνα σου και δεν έχει ζωή'- 'Χτύπησε το παιδί, τρέχα!'**
- 'Αν δεν είσαι εκεί σε μισή ώρα, μην ξαναπατήσεις στη δουλειά'
- 'Η Σούλα είναι στο σπίτι του Αλέκου'
κλπ κλπ
Για τα bold υπάρχουν και τα αλάρμ, τα οποία μαζί με φώτα και κόρνα θα δώσουν στον άλλον να καταλάβει (αν μπορεί) οτι είναι κάτι επείγον.
Για τα υπόλοιπα πάρε μηχανή.
-
για το τελευταιο μαλλον και αυτο
-
Μεγα ΖΩΟ οποιος σκατοψυχος μου εβγαλε τον προφυλακτηρα με κλωτσιες!!! Το περιστατικο συνεβει μερα-μεσημερι...Ρωτησα κατι περιοικους αλλα κανενας δεν πηρε χαμπαρι...
Πηγα να παρω το αυτοκινητο και βρηκα τον προφυλακτηρα στο δρομο πεσμενο...
Καθαρα κακοβουλη ενεργεια αλλα δεν παει το μυαλό μου σε καποιον συγκεκριμενο και για ποιο λογο το εκανε...
Δεν εχω συναγερμο...Υπαρει καποιο συστημα συναγερμου,που όταν χτυπαει να ειδοποιειται ο ιδιοκτητης με μνμ στο κινητο?Ρωταω κατι τετοιο,γιατι και να χτυπησει ο συναγερμος,δεν εχω οπτικη επαφή με το αυτοκινητο... -
Υπάρχει, μάλιστα έκανε μια καλή πατέντα και ένας συνφορουμίτης.
Σίγουρα τον κλώτσησε κάποιος? Αποκλείται να είναι από παρκάρισμα? -
Υπήρχαν ίχνη από κλωτσιές...
Μπορεί όποιος ξερει την πατεντα για τον συναγερμό να μου στειλει π.μ? -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Υπήρχαν ίχνη από κλωτσιές...
Μπορεί όποιος ξερει την πατεντα για τον συναγερμό να μου στειλει π.μ?+1
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Μεγα ΖΩΟ οποιος σκατοψυχος μου εβγαλε τον προφυλακτηρα με κλωτσιες!!! Το περιστατικο συνεβει μερα-μεσημερι...Ρωτησα κατι περιοικους αλλα κανενας δεν πηρε χαμπαρι...
Πηγα να παρω το αυτοκινητο και βρηκα τον προφυλακτηρα στο δρομο πεσμενο...
Καθαρα κακοβουλη ενεργεια αλλα δεν παει το μυαλό μου σε καποιον συγκεκριμενο και για ποιο λογο το εκανε...
Δεν εχω συναγερμο...Υπαρει καποιο συστημα συναγερμου,που όταν χτυπαει να ειδοποιειται ο ιδιοκτητης με μνμ στο κινητο?Ρωταω κατι τετοιο,γιατι και να χτυπησει ο συναγερμος,δεν εχω οπτικη επαφή με το αυτοκινητο...Μήπως 'έκλεψες' τη θέση κάποιου που νομίζει ότι του ανήκει; Υπήρχε κάποιο τέτοιο σημάδι εκεί γύρω;
-
Μήπως ''έκλεψες'' την κοπέλα κάποιου που νομίζει οτι του ανήκει?
-
Ζωο ο ταριφας που μου κορναρε γιατι σταματησα σε STOP, οχι μαλακα ταριφα θα καθομουν να το περασω γιατι ηθελες εσυ να πεσω στους αλλους που ερχονταν. Τουλαχιστον η ζωαρα την πληρωσε για τα καλα, 1η και πηγαινε το αμαξι μονο του σε σχετικα ανηφορικο δρομο . Τον αφησα να μεινει και σε κοκκινο φαναρι στην Κουρτιου
-
το ειχα παρκαρει κανονικα σε σημειο που δεν ενοχλουσε,ουτε είχα πιασει καβατζωμενεη θεση αλλου,ουτε ειχα ακουμπησει,κλεισει κανενα άλλο ΙΧ.....
Απλα όταν τετοιο γεγονος συμβαινει μερα -μεσημερι ειναι καθαρα κακοβουλη ενεργια και ελπιζω να σταματησει εκει,για να μην έχω αλλες ζημιες,ακριβότερες και καταστροφικες... -
-
Ζωα υπαρχουν παντού,στο εξωτερικο ισως σε μικροτερο αριθμο απο ότι στην Ελλάδα...
Απλα ευχομαι να του εκοψαν κληση και γενικα ό,τι προβλεπεται για σταθμευση σε πεζοδρομιο στη Γαλλία...Γαλλικο ειναι το ΙΧ ,μαλλον στην Γαλλία εγινε η παραβαση...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]