Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επέμβαση moderators στις δημοσιεύσεις των χρηστών
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Επέμβαση moderators στις δημοσιεύσεις των χρηστών
    • 1
    • 2
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 10 / 14
    Αντίλογος
    51
    274
    461
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ?
      A Former User last edited by

Το ποστ μου ήταν μια δημοκρατικότατη τοποθέτηση, ενός ανθρώπου δημοκρατικού, νοήμονος, με αντανακλαστικά, απαλλαγμένου από νοητική αγκύλωση που καταλαβαίνει τί γίνεται γύρω του και δε φοβάται να αντιδράσει.

Περιμένω τη δική σου άποψη. Συγκεκριμένα, χωρίς γενικότητες, χωρίς αοριστολογίες, χωρίς υπεκφυγές...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        georgetabs last edited by

Είστε και οι δύο χρήστες, πείτε τα με pm...

Εγώ πιστεύω πως και οι δύο είστε δημοκράτες, αλλά ο AlfaRomeo ήταν εκτός γραμμής όταν άρχισε να μιλάει για τις ΗΠΑ ουσιαστικά στα καλά καθούμενα. Από εκεί και πέρα έχει ξεφύγει το θέμα από αυτό που λέει ο τίπτλος (μήπως κιόλας πρέπει να διαχωρίσουμε την 'κόντρα' αυτήν από το υπόλοιπο θέμα, όπως έγινε με την Λογοκρισία και τα Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ στην ενότητα των ανακοινώσεων; Εκτός αν εδώ δεν πειράζει...)

• S
          skullone last edited by

Εγώ το ξαναλέω: Σ'αυτό το θέμα γίνεται πια συζήτηση περί όνου σκιάς.

• K
            krusenstern last edited by

Κύριοι εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να εκφέρω γνώμη για το αν το κλείδωμα και η διαγραφή μηνυμάτων είναι λογοκρισία και μη-δημοκρατικά, γιατί οι δύο αυτές έννοιες είναι προφανώς λίγο διαφορετικές στο κεφάλι του καθενός από εμάς. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει ζήσει τη χούντα, η λογοκρισία έχει γι'αυτόν άλλο νόημα από εμένα που ήμουν αγέννητος τότε.

Παρατηρώ ωστόσο ότι έχετε φτάσει να διαξιφίζεστε χωρισμένοι σε δυο μεριές (τουλάχιστον), δηλαδή σε υποστηρικτές των θέσεων του Γαβριήλ και στους υπόλοιπους. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι από τη στιγμή που έγραψε ο Γαβριήλ σε αυτό το θρεντ αυξήθηκε απότομα ο αριθμός των σελίδων??? Δεν κρίνω τον άνθρωπο ούτε τη γνώμη του επί του θέματος, καθότι είπα ότι στο συγκεκριμένω δεν έχω σαφή άποψη. Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι έχει μοναδικό ταλέντο ν'ανάβει φωτιές εδώ μέσα...

Σπύρος

• K
              krusenstern last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
              Εγώ το ξαναλέω: Σ'αυτό το θέμα γίνεται πια συζήτηση περί όνου σκιάς.

εχμ...κάτι τέτοιο εννοούσα κι εγώ

Σπύρος

• T
                titsataki last edited by

Φαντασου τωρα να τα σβηνανε σαν ασχετα.
                Χαμος θα γινοτανε. (λαδι στην φωτια)

Αστειευομαι βεβαια.

Νικος

Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
                Είστε και οι δύο χρήστες, πείτε τα με pm...

Εγώ πιστεύω πως και οι δύο είστε δημοκράτες, αλλά ο AlfaRomeo ήταν εκτός γραμμής όταν άρχισε να μιλάει για τις ΗΠΑ ουσιαστικά στα καλά καθούμενα. Από εκεί και πέρα έχει ξεφύγει το θέμα από αυτό που λέει ο τίπτλος (μήπως κιόλας πρέπει να διαχωρίσουμε την 'κόντρα' αυτήν από το υπόλοιπο θέμα, όπως έγινε με την Λογοκρισία και τα Τεχνικά Θέματα του Φόρουμ στην ενότητα των ανακοινώσεων; Εκτός αν εδώ δεν πειράζει...)

• K
                  koutsan last edited by

Θα θεωρήσω τους moderators ως δικαστές γιατί στα πλαίσια ενός forum λειτουργούν ως τέτοιοι από τη στιγμή που αποφασίζουν – σχεδόν - οριστικά για την τύχη μιας δημοσίευσης προβαίνοντας στην ερμηνεία και κατόπιν στην εφαρμογή ενός κανονισμού χρήσης ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από το θεμελιώδη νόμο του forum...Το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν ούτε moderators ούτε κανονισμός, αλλά άπαξ και υπάρχει το δεύτερο κάποιος θα κληθεί να τον εφαρμόσει, άρα αποδεχόμαστε και τους πρώτους....

Ο Gavriil δεν δέχεται καμία παρέμβαση moderator, παρά μόνο όταν πρόκειται για νομικό ζήτημα ή αν τίθεται σε κίνδυνο το ίδιο το forum (η ύπαρξή του)...Ας εξετάσουμε λίγο αυτή την πρόταση :
                  Αυτό που πρέπει να επισημανθεί εδώ είναι ότι ο φίλος μας δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μετατοπίζει το πρόβλημα λίγο παραπέρα, δηλ στην ερμηνεία των δύο ανωτέρω εννοιών...Πότε ανακύπτει «νομικό πρόβλημα» ? Ποιός θα το κρίνει? Ο moderator? Θα είναι πάντα η προσωπική του άποψη, εγώ μπορεί να διαφωνώ και μάλιστα με ισχυρότατα επιχειρήματα...Αν ξέραμε πότε υπάρχει παραβίαση νόμου a priori δεν θα χρειαζόμασταν δικαστές, έτσι και δεν ξέρουμε πότε τίθεται τέτοιο ζήτημα στο forum. Έτσι λοιπόν ο moderator επικαλούμενος «νομικό ζήτημα» θα μπορεί να σβήνει δημοσιεύσεις? Αυτό μου θυμίζει την έννοια του δημοσίου συμφέροντος, έννοια λάστιχο, η οποία αποτέλεσε και αποτελεί τη βάση για την παραβίαση όλων των ανθρωπίνων ελευθεριών...Το δε ζήτημα αν τίθεται σε κίνδυνο το forum, αυτό και αν είναι αόριστο, αυτό και αν θυμίζει τις προϋποθέσεις για να τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος περί κατάστασης πολιορκίας... Ο moderator κάθε του ενέργεια θα την δικαιολογεί με αυτό το επιχείρημα...Και η κουβέντα απλά θα γίνεται για το αν συνέτρεχε ή όχι «νομικό ζήτημα» ή «αν ετέθη σε κίνδυνο η ύπαρξη του forum». Κοινώς μια τρύπα στο νερό. Ο Gavriil απλά θα τσακώνεται για άλλους λόγους, ελάχιστα διαφορετικούς, με τους χρήστες των οποίων τα posts έσβησε...

Συμπέρασμα : άπαξ και ο moderator διαθέτει τη δυνατότητα να σβήνει θα παραμένει ο απόλυτος άρχων με το ψαλίδι του...Είτε τον λένε Gavriil είτε kouk....Η προσωπική του κρίση θα υπεισέρχεται και θα παρεισφρύει στην ενέργειά του με την ερμηνεία του κανονισμού χρήσης...Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του και γι αυτή θα κριθεί...Περιττό να λέμε ότι σβήσιμο post επιτρέπεται «ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ» γιατί από τη στιγμή που θα προφέρουμε αυτή τη φράση δώσαμε ήδη ψαλίδι σε κάποιον και δικαιολογία για να το χρησιμοποιήσει, περισσότερο ή λιγότερο....

Λύση δεν υπάρχει....Σε επίπεδο συνταγματικού δικαίου και πολιτικής επιστήμης έχει τεθεί το ζήτημα ως εξής : Ο νομοθέτης, ο οποίος εκφράζει τη βούληση του λαού, είναι αλάθητος? Όχι λέει η σύγχρονη επιστήμη καθώς έχει ξεπεράσει το Rousseau και το Voltaire....Άρα πρέπει να ελέγχεται και αυτός. ΝΑΙ...Από ποιόν? Από ένα δικαστή ανεξάρτητο που θα ελέγχει τη συνταγματικότητα των νόμων...Ουυπς...Να ‘μαστε πάλι σ’ένα φαύλο κύκλο...Και το δικαστή ποιος θα τον ελέγχει? Κανείς (σχεδόν). Τι κάνουμε ? Tον οπλίζουμε με όση περισσότερη ανεξαρτησία μπορούμε και φροντίζουμε να του εμφυσήσουμε κάτι το οποίο αποτελεί σήμερα το θεμέλιο λίθο των δυτικών πολιτευμάτων σε επίπεδο δικαιοσύνης κατά τη γνώμη μου : **SELF – RESTRAIN **

Αυτή θα είναι και η ταπεινότατη συμβουλή μου στους moderators του forum.... SELF – RESTRAIN...Σκεφτείτε το και δυο και τρεις φορές πριν κόψετε ένα post και ξανά και ξανά...Εμένα προσωπικά μάλλον ποτέ δεν θα με ικανοποιήσετε, όσο κόβετε εγώ θα διαφωνώ but who cares?

• G
                    gavriil1 last edited by

Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:

Gabriel,

Η κατάσταση στο 4Τφόρουμ δεν νομίζω ότι είναι όπως την παρουσιάζεις, κακώς νομίζω γενικεύεις ... Προφανώς υπάρχουν αδυναμίες και προβλήματα στο φόρουμ, στον τομέα όμως της ελευθερίας έκφρασης τα πράγματα απέχουν πολύ από το να είναι ανελεύθερα ή αντιδημοκρατικά ...

Δεν ειπα οτι ειναι αντιδημοκρατικα συνεχως. Μαλιστα εγραψα οτι τα σβησιματα και αλλες απαραδεκτες παρεμβασεις εγιναν μερικες φορες. Μην βαζεις λογια στο στομα μου please...

Πολλοί από όσους γράφουμε εδώ, έχουμε επανειλημμένα εκφράσει “αιρετικές” θέσεις, διαφωνώντας μάλιστα κάποιες φορές ανοιχτά και μάλλον έντονα με απόψεις ανθρώπων των ίδιων των 4τροχών (πχ για το θέμα της πίστας των Μεγάρων, για το θέμα των μετατροπών και βελτιώσεων ...) και δεν έχουμε διαπιστώσει την συμπεριφορά που περιγράφεις.

Και? Το γραφεις αυτο σαν να ειναι αιρεσια να εχω διαφωνια με τους ιδιοκτητες του φορουμ κτλ. Εγω ειμουν απο τους πρωτους που εκανα κριτικη στο ιδιο το περιοδικο για λαθη και (για μενα) πραγματα που δεν εκαναν νοημα, κτλ. και με την σηζητηση ολα στο τελος ηταν μια χαρα. Και τι εγινε που καποιος διαφωνει με τον ταδε 'παντοδυναμο' του φορουμ? Δημοκρατια δεν υπαρχει εδω (τις περισσοτερες φορες)? Ναι. Τοτε?

Ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που είχε υπάρξει έντονη διαφωνία με συντάκτες του περιοδικού (και τον ίδιο τον ΚΚ μάλιστα) που τότε έγραφαν στο φόρουμ, ποτέ κανείς mod δεν προσπάθησε να λογοκρίνει τις απόψεις μας και να περιορίσει την ελευθερία του λόγου μας.

ΟΚ δες παραπανω.

Προσωπικά έχω διαφωνήσει αρκετές φορές με κάποιους mods (πχ kouk, nass) χωρίς ποτέ να έχω την αίσθηση ότι κάνουν χρήση της ιδιότητας τους για να με “καπελώσουν” ή να περιορίσουν με οποιοδήποτε τρόπο την έκφραση των απόψεων μου.

Ναι σωστα. Και εγω ετσι. Τοτε ακομη πιο πολυ νοημα στο επιχειρημα μου. Γιατι εσβησε ο Κουκ μυνηματα μου με βαση ως ασχετα, οταν μαλιστα διαφωνουσα με αλλα μελη για κατι? Ακομη χειροτερα ακουγεται τωρα. Διοτι εαν ηταν ελαστικος και δημοκρατικος τις πιο πολλες αλλες φορες, γιατι οχι εκεινη? Εγω ως μελος πρεπει να σκευθω οτι υπαρχει κατι προσωπικο μαζι μου. Σωστα?

Όμως ... “ελευθερία λόγου” δεν σημαίνει ασυδοσία. Το αδιάφορο για τις ειδικές συνθήκες και τις ευαισθησίες των υπολοίπων μελών, attitude του τύπου: “λέω ότι γουστάρω, όπως γουστάρω, όποτε γουστάρω και σας γράφω όλους στα αρχίδια μου γιατί εγώ έτσι είμαι και αυτά πιστεύω” δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε κανένα σοβαρό φόρουμ, αφού μόνο προβλήματα και άσκοπο θόρυβο δημιουργεί. Λίγη διπλωματικότητα είναι απαραίτητη κάποιες φορές ...

Και εδω ειναι η διαφωνια μας. Ολοι πρεπει να νιωθετε οτι ειστε ελευθεροι στα γραφομενα σας. Σιγουρα υπαρχουν ορια και αυτα ειναι στον κανονισμο, αλλα εαν ο κανονισμος ελεγε ή λεει οτι 'καθε ποστ πρεπει να ειναι σχετικο με το θρεντ που και στο θρεντ που ανηκει' (που κατι τετοιο ειναι γελοιο και μονο σοβαρο δεν κανει ενα φορουμ αλλα αλλη συζητηση αυτη), τοτε ο κανονισμος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ?

Ναι.

Τοτε?

Και κάτι τελευταίο περί δημοκρατικότητας: ΑΝ εγώ ήμουν mod στο forum το συγκεκριμένο τόπικ θα κλειδωνόταν εντός της ημέρας ... οι λόγοι είναι νομίζω προφανείς σε όλους μας ...

Πιο τοπικ? Αυτο? Για ποιο λογο?

• G
                      gavriil1 last edited by

Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:

Τώρα, αν διαγράφηκε κάτι κατά λάθος, δεν είναι δα και τόσο τραγικό! Δεν είμαστε η βουλή και αποσιωπούνται τα νομοσχέδιά μας! Και δεν πιστεύω κανείς mod να έχει κάτι προσωπικό με οποιονδήποτε χρήστη.

Εαν εγινε κατα λαθος να ερθει ο μοντ και να το εξηγησει στον χρηστη. Το εχουμε σηζητησει αυτο με τον Κουκ 100 φορες. Αλλα ο κουκ εχει πει ξεκαθαρα οτι ειχε 100% δικιο για το σβησιμο αλλα δεν εχει απαντηση στο γιατι άλλα ασχετα ποστ δεν σβηστηκαν εκτος των μερικων.

Πως να μην δω προσωπικο θεμα οταν επιλεκτικα σβηστικαν τα δικα μου (και μερικα ακομα) ποστ?

• K
                        kamil last edited by

γαβ!!-ρηίλ....βρήκες το θέμα που σου ταίριαζε και είπες να επιστρέψεις να γαβ-γίσεις πάλι ε???
                        καλως ήρθες λοιπόν
                        πες μας λοιπόν πόσο σε επηρέασε αυτή η κίνηση του κουκ να σου σβήσει ποστ 14 μήνες πρίν? είχε αντίκτυπο στην απόδοση σου στη δουλειά σου ή την συμπεριφορά σου προς την οικογένεια σου και τον περίγυρο σου? γιατι ο βιασμός είναι βαρύ κακούργημα και δύσκολα ξεπερνιέται, αν ξεπεραστεί...μήπως ζήτησες και ψυχολογική υποστήρηξη
                        α ρε κουκ κακούργε, βιαστή...!!!! στην πυρά, στην πυρά

να'σαι καλά βρε πάντως άσχετα με την ανωτέρω πλάκα....μας έλειψες...οι αψημαχίες ήταν διαφορετικές without you...
                        Welcome back!!!

• G
                          gavriil1 last edited by

Σου εχω θεσει τοσα ερωτηματα και ουτε τον παραμικρο σεβασμο προς τον συνομιλητη σου δεν εχεις να παρεις τον χρονο να απαντησεις. Καπως. Αρνητικα ή θετικα. Μαλλον εσεις οι μοντς και οι αλλοι παντοδυναμοι εχετε ταση προς την σιγη, αλλα ισως να κανω και λαθος. Ισως να ειναι συμπτωση.

Για αυτα που εγραψες τα λιγα...

Ο χρήστης kouk έγραψε:

Καπως, βολικα, ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ! Μπορεις να το εξηγησεις, διοτι εγω δεν μπορω!

Αλλα σου ξαναλεω Κουκ, το παρπανω δηχνει οτι σου αρεσει να εισαι ο αρχηγος, ο παντοδυναμος οπως σε αποκαλεσα. You love it. Θες να κανεις τον πατερα εδω. Διοτι ΑΥΤΟ σε πειραξε παραπανω απο οτιδηποτε. Δεν ηταν τα ασχετα δηθεν μυνηματα (που ηταν ασχετα). Ηταν οτι, οταν ο παντοδυναμος εγραψε 'παρακαλω οχι ασχετα μυνηματα' και μετα συνεχιστηκε η κατασταση και μετα εγραψε 'οκ, οποιο ασχετο μυνηματ θα σβηνεται απο εδω και περα' και επηδει ο κακος Αμερικανοφιλος, Γαβριλης δεν συμμορφωθηκε, BAM!!! βαρα του στο ψαχνο και κρυψου πισω απο τον χαρακτηρα και την πρωσοπικοτητα και τους αντμιν και τους υπολοιπους.

Παραδεξου το. Ειναι οφθαλμοφανες. Το φορουμ εσυ το βλεπεις ως μια αρενα που σου αρεσει να διευθηνεις και να αποδυκνυεις σε οποιον νομιζει οτι ειναι ελευθερο μελος, να μην ξεχναει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Τι να σου πω!

Διοτι εαν δεν ηταν ετσι Κουκ, δεν θα κολουσες ξανα και ξανα στο ιδιο θεμα: 'Σε προειδοποιησα'. 'Σε προειδοποιησα'. 'Σε προειδοποιησα'

Και τι εγινε βρε ανθρωπε που με προειδοποησες? Ποσο σε καλυπτει αυτο νομιζεις? Γιατι δεν παραπδεχεσαι οτι 'εκεινο τον καιρο' οπως ειπες, δεν σου (και αλλονων παντοδυναμων) αρεσαν οι αποψεις μου για διαφορα θεματα? Και το οτι διαφωνουσα με το 95% των μελων για αυτοκινητιστικα και πολιτικα θεματα και δεν σου αρεσε και εψαχνες για αφορμη να 'με βαρεσεις στο ψαχνο'?

Ειχα γραψει εκκατονταδες ασχετα ποστ εαν οχι παραπανω πριν τα τελευταια ασχετα. ΑΥΤΑ τα 3-4 τελευταια ποστ ξαφνικα σε πειραξαν?

Ο Παντοδύναμος (κατ' εσένα) παρακαλάει και προειδοποιεί!!Και αυτό είναι κακό?!!

Οχι βεβαια. Ειπα εγω οτι ειναι κακο?

Αλλα απαντηση δεν θα παρω, αρα τι ρωταω? Παλι ρωτησα ομως. Φτου!

Και όταν ο άλλος τον γράφει κανονικά τότε πάλι λάθος είναι αν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει!!!

God damn it ανθρωπε του Θεου! ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΡΑΚΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?!

Δηλαδη τι να καταλαβω εγω οταν το γραφεις εσυ και εγω ενω σου απανταω, οχι μονο δεν κανεις σχολιο στην απαντηση μου, αλλα ξαναλες το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα! Τι ειδους επικοινωνια ειναι αυτη με σενα?

Εχεις να πεις τιποτε για το οτι δεν ειδα τα παρακαλια σου?

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! Ξανα και ξανα, 'σε προειδοποιησα', 'σε προειδοποιησα', 'σε προειδοποιησα', 'σε προειδοποιησα'....

Σου εγραψα κατι για αυτο πιο πανω. Εχεις να πεις τιποτε και γιαυτο Κουκ?

Μεχρι τωρα, βολικα οχι.

Μαλλον πρόβλημα με όποιον νομίζεις ότι εχει εξουσία έχεις!!!

Αληθεια? Ναι διοτι βλεπεις εγω δεν τα παω καλα με την εξουσια. Ολο εδω στο κολο Αμερικα στην φυλακη μπαινω και δουλεια δεν ειχα ποτε διοτι τα αφεντικα εχουν εξουσια και ποτε σε κανενα φορουμ δεν ειχα μηδεν προβληματα με μοντς. Ω ναι. Το μοντ δικαιωμα στο acura-cl.com το εκλεψα ετσι για να κανω abuse της εξουσιας του μοντ. Και ολους μπαν τους κανω ετσι για να ξεδωσω τωρα που την εχω την εξουσια.

Κουκ! Εγω θα ντρεπομουν να γραψω κατι τετοιο σε μενα. Οταν τον ξερεις τον γαβριλη απο την πρωτη μερα σχεδον του 4τροχοι φορουμ ως φορουμ να λες τετοια πραγματα δημοσια ειναι ντροπη. Και μαλιστα να μου τα λες ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΑΡΕΣΕΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ! Ξανα και ξανα!

Τι να σου πω...

Τις απόψεις τις συζήταγα και τις συζητάω πάντα ακομα και αν διαφωνώ!

Που τις συζητας? Σε ρωτησα εκκατο ερωτησεις και εχεις να πεις δυο πραγματα. Αφηνεις πρωταρχικα ερωτηματα αναπαντητα για καποιο λογο.

Που συζητας εσυ? Σε προκαλω να πας και να απαντησεις ολα οσα σε ρωτησα και τα αλλα που εγραψα. Εχεις να πεις τιποτε για αυτα?

Πως γενικεύεις μια κατάσταση από το σβήσιμο ενός Post μετά από 2 προειδοποιήσεις (εχουμε το δικαίωμα ξέρεις απο τον Κανονισμό!) και μιλάς για λογοκρισία και φίμωμα ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω!

You are something else. Δεν εχεις ορια... Το θρασος σου ειναι οντως αυτο του οποιου κραταει μια κοινοτητα με τον βουρδουλα.

Κουκ: Σε προειδηποισα
                          Γαβ: Τις ειδα αφου με εσβησες
                          Γαβ: Τις ειδα αφου με εσβησες

Nice.

Και ετσι εβγαλαν νοημα κυριες και κυριοι.

Αλλά ετσι κι αλλοιώς,η άποψή σου είναι ΣΕΒΑΣΤΗ!!!

Ω ναι? Ω ευχαριστω κυριο μοντ που μου δινετε σφραγιδα σεβαστης αποψης. Θα κανω παρτυ το βραδυ μονο και μονο για αυτο.

Δεν πας καλα φιλε...

Το οτι ζουμε σε αλλους κοσμους ειναι αληθεια ρεαλιστικα, ρητορικα και ειρωνικα!

Ευχαριστω για τον χρονο που μου διεθεσες.

• G
                            gavriil1 last edited by

Ο χρήστης kamil έγραψε:
                            γαβ!!-ρηίλ....βρήκες το θέμα που σου ταίριαζε και είπες να επιστρέψεις να γαβ-γίσεις πάλι ε???
                            καλως ήρθες λοιπόν
                            πες μας λοιπόν πόσο σε επηρέασε αυτή η κίνηση του κουκ να σου σβήσει ποστ 14 μήνες πρίν? είχε αντίκτυπο στην απόδοση σου στη δουλειά σου ή την συμπεριφορά σου προς την οικογένεια σου και τον περίγυρο σου? γιατι ο βιασμός είναι βαρύ κακούργημα και δύσκολα ξεπερνιέται, αν ξεπεραστεί...μήπως ζήτησες και ψυχολογική υποστήρηξη
                            α ρε κουκ κακούργε, βιαστή...!!!! στην πυρά, στην πυρά

να'σαι καλά βρε πάντως άσχετα με την ανωτέρω πλάκα....μας έλειψες...οι αψημαχίες ήταν διαφορετικές without you...
                            Welcome back!!!

You know kamil, there is a saying here where I live. You never kick a man when he's on the floor.

But thanks for the welcome. However, unecessary.

• K
                              kouk last edited by

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

Τώρα, αν διαγράφηκε κάτι κατά λάθος, δεν είναι δα και τόσο τραγικό! Δεν είμαστε η βουλή και αποσιωπούνται τα νομοσχέδιά μας! Και δεν πιστεύω κανείς mod να έχει κάτι προσωπικό με οποιονδήποτε χρήστη.

Εαν εγινε κατα λαθος να ερθει ο μοντ και να το εξηγησει στον χρηστη. Το εχουμε σηζητησει αυτο με τον Κουκ 100 φορες. Αλλα ο κουκ εχει πει ξεκαθαρα οτι ειχε 100% δικιο για το σβησιμο αλλα δεν εχει απαντηση στο γιατι άλλα ασχετα ποστ δεν σβηστηκαν εκτος των μερικων.

Πως να μην δω προσωπικο θεμα οταν επιλεκτικα σβηστικαν τα δικα μου (και μερικα ακομα) ποστ?

Ωπ!
                              Εχω πει επανειλημμένα ότι μπορεί να παραμείνουν άσχετα post όταν αυτά γίνονται είτε γιατι το ενδιαφέρον για το αρχικό θέμα εξασθένησε ή όταν ένα άλλο θέμα 'βγήκε' στην συζήτηση!Αλλωστε τις περισσότερες φορές τα ασχετα posts είναι η πλάκα που γίνεται μεταξύ μας!Και αυτο σαφώς βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο!
                              Αλλωστε όλοι εμείς οι χρήστες αυτοελεγχόμαστε!Αυτή είναι η διαφορά σε αυτό Φόρουμ!Παράδειγμα ο AlfaRomeo που έσβησε μια δικιά τους δημοσίευση!

Επίσης εσυ εχεις πει ότι όλα τα άσχετα δεν είναι δυνατόν να σβηστούν!Και είναι αλήθεια!Αν γινόταν θα είμασταν κολχόζ όχι Φόρουμ!

Στην περίπτωση που αναφέρεσαι η παράκληση αφορούσε στην διατήρηση ηρεμίας στο Φόρουμ αφου εκείνη την εποχή γινότανε ο χαμός!Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές!

Ακόμα και εδω τώρα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι πρέπει να σταματήσουμε!Αλλά θα έπρεπε?Στα πλαίσια της αντίληψης ότι εδω είναι ένας ζωντανός οργανισμός όχι!Αν αρχίσουν τα βρισίδια ναι!!Αυτός είναι απαράβατος όρος!Οχι βρισιές και προσωπικές επιθέσεις!

Στο τέλος οφείλω να παραδεχθώ ότι εχεις έναν τρόπο να προκαλείς συζητήσεις (με την καλή έννοια) που κάνουν τον συνομιλητη σου να θελει να δει τι έγραψες! Και αυτό είναι μάλλον καλό!

• G
                                gavriil1 last edited by

Ο χρήστης koutsan έγραψε:
                                Θα θεωρήσω τους moderators ως δικαστές γιατί στα πλαίσια ενός forum λειτουργούν ως τέτοιοι από τη στιγμή που αποφασίζουν – σχεδόν - οριστικά για την τύχη μιας δημοσίευσης προβαίνοντας στην ερμηνεία και κατόπιν στην εφαρμογή ενός κανονισμού χρήσης ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από το θεμελιώδη νόμο του forum...Το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν ούτε moderators ούτε κανονισμός, αλλά άπαξ και υπάρχει το δεύτερο κάποιος θα κληθεί να τον εφαρμόσει, άρα αποδεχόμαστε και τους πρώτους....

Ο Gavriil δεν δέχεται καμία παρέμβαση moderator, παρά μόνο όταν πρόκειται για νομικό ζήτημα ή αν τίθεται σε κίνδυνο το ίδιο το forum (η ύπαρξή του)...Ας εξετάσουμε λίγο αυτή την πρόταση :
                                Αυτό που πρέπει να επισημανθεί εδώ είναι ότι ο φίλος μας δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μετατοπίζει το πρόβλημα λίγο παραπέρα, δηλ στην ερμηνεία των δύο ανωτέρω εννοιών...Πότε ανακύπτει «νομικό πρόβλημα» ? Ποιός θα το κρίνει? Ο moderator? Θα είναι πάντα η προσωπική του άποψη, εγώ μπορεί να διαφωνώ και μάλιστα με ισχυρότατα επιχειρήματα...Αν ξέραμε πότε υπάρχει παραβίαση νόμου a priori δεν θα χρειαζόμασταν δικαστές, έτσι και δεν ξέρουμε πότε τίθεται τέτοιο ζήτημα στο forum. Έτσι λοιπόν ο moderator επικαλούμενος «νομικό ζήτημα» θα μπορεί να σβήνει δημοσιεύσεις? Αυτό μου θυμίζει την έννοια του δημοσίου συμφέροντος, έννοια λάστιχο, η οποία αποτέλεσε και αποτελεί τη βάση για την παραβίαση όλων των ανθρωπίνων ελευθεριών...Το δε ζήτημα αν τίθεται σε κίνδυνο το forum, αυτό και αν είναι αόριστο, αυτό και αν θυμίζει τις προϋποθέσεις για να τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος περί κατάστασης πολιορκίας... Ο moderator κάθε του ενέργεια θα την δικαιολογεί με αυτό το επιχείρημα...Και η κουβέντα απλά θα γίνεται για το αν συνέτρεχε ή όχι «νομικό ζήτημα» ή «αν ετέθη σε κίνδυνο η ύπαρξη του forum». Κοινώς μια τρύπα στο νερό. Ο Gavriil απλά θα τσακώνεται για άλλους λόγους, ελάχιστα διαφορετικούς, με τους χρήστες των οποίων τα posts έσβησε...

Συμπέρασμα : άπαξ και ο moderator διαθέτει τη δυνατότητα να σβήνει θα παραμένει ο απόλυτος άρχων με το ψαλίδι του...Είτε τον λένε Gavriil είτε kouk....Η προσωπική του κρίση θα υπεισέρχεται και θα παρεισφρύει στην ενέργειά του με την ερμηνεία του κανονισμού χρήσης...Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του και γι αυτή θα κριθεί...Περιττό να λέμε ότι σβήσιμο post επιτρέπεται «ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ» γιατί από τη στιγμή που θα προφέρουμε αυτή τη φράση δώσαμε ήδη ψαλίδι σε κάποιον και δικαιολογία για να το χρησιμοποιήσει, περισσότερο ή λιγότερο....

Λύση δεν υπάρχει....Σε επίπεδο συνταγματικού δικαίου και πολιτικής επιστήμης έχει τεθεί το ζήτημα ως εξής : Ο νομοθέτης, ο οποίος εκφράζει τη βούληση του λαού, είναι αλάθητος? Όχι λέει η σύγχρονη επιστήμη καθώς έχει ξεπεράσει το Rousseau και το Voltaire....Άρα πρέπει να ελέγχεται και αυτός. ΝΑΙ...Από ποιόν? Από ένα δικαστή ανεξάρτητο που θα ελέγχει τη συνταγματικότητα των νόμων...Ουυπς...Να ‘μαστε πάλι σ’ένα φαύλο κύκλο...Και το δικαστή ποιος θα τον ελέγχει? Κανείς (σχεδόν). Τι κάνουμε ? Tον οπλίζουμε με όση περισσότερη ανεξαρτησία μπορούμε και φροντίζουμε να του εμφυσήσουμε κάτι το οποίο αποτελεί σήμερα το θεμέλιο λίθο των δυτικών πολιτευμάτων σε επίπεδο δικαιοσύνης κατά τη γνώμη μου : **SELF – RESTRAIN **

Αυτή θα είναι και η ταπεινότατη συμβουλή μου στους moderators του forum.... SELF – RESTRAIN...Σκεφτείτε το και δυο και τρεις φορές πριν κόψετε ένα post και ξανά και ξανά...Εμένα προσωπικά μάλλον ποτέ δεν θα με ικανοποιήσετε, όσο κόβετε εγώ θα διαφωνώ but who cares?

Κανεις το βασικο λαθος και εμπλεκεις τους νομους μια κοινωνιας με τους νομους ενος φορουμ. Η διαφορα ειναι οτι σε ενα φορουμ, κανεις δεν μπορει να πληγωθει σωματικα. Το χειροτερο που εχει να γινει ειναι να προσβληθει καποιος (σαν και μενα) και να φυγει. Καταλαβενεις την διαφορα?

• T
                                  titsataki last edited by

Ασ παρουμε τα πραγματα με την σειρα που εγιναν.
                                  Οπως το θυμαμαι εγω (και δεν ξερω βεβαια αν κατι παραπανω συνεβαινε).

Μπαινεις εσυ μεσα και γραφεις κατι ασχετο. Ο Νικος σου λεει σταματα τα ασχετα κανα δυο φορες. Σου σβηνει το ποστ μετα τους λες θα παω στους admin. Ο Νικος σου λεει 'με απειλεις' και εσυ απαντας 'ναι σε απειλω'. Μετα σου εσβησε και αλλα ποστ σε αυτο το θρεντ. Και φυσικα ηταν τσαντισμενος μια και του ειπες οτι τον απειλεις (που δεν νομιζω οτι τον απειλουσες με κακο τροπο απλως τοπυ ελεγες οτι ναι θα παω στους αντμιν κτλ). Τωρα αν ειχε κατι μαζι σου δεν ξερω. Εκεινες τις εποχες υπηρχαν πολυ γερες αντιπαραθεσεις και πολλα μαλλιοτραβηγματα.

Οποτε κατα την δικη μου γνωμη (και μονο δικη μου). Ηταν παρεξηγηση. Και οπως εχω πει και πολλες φορες το σβησημο ποστ συμβαινει ελαχιστα τον τελευταιο χρονο. Και αν συμβαινει ειναι για βρισιες (που ειναι δικαιλογημενο κατ' εμε).

Τωρα βεβαια αμα και οι δυο το 'κρατατε Μανιατικο' (Ο ενας λεει δεν εκανα καποιο λαθος και ο αλλος λεει οτι μου το εκανες γιατι ειχες κατι προσωπικο μαζι μου) δεν τελειωνει ποτε.

Καιρος να βρειτε μια μεση λυση και συμβιβαστητε. Σκεφτειτε τι γινεται καθε φορα στην δουλεια αν εχετε καποιο προβλημα με καποιο αλλο προσωπο η ομαδα. Τι κανετε; Βαρατε το ποδι κατω (που κανει η οχταχρονη κορη μου ) η τα βρισκετε και κοιτατε το μελλον. Οπως λεμε και τοπικα this is the challenge, should you choose to take it. Εγω προσωπικα σας κανω challenge να φανειται καλυτεροι απο οποιονδηποτε αλλο και βαλετε την παρεξηγηση στο παρελθον εκει που ανηκει.

Νικος

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

OK!
                                  Gavriil1,αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημα είναι ότι όταν έσβυσα ΚΑΙ δικά σου posts,αφου είχα προειδοποιήσει,δεν είχα το δικαίωμα να το κάνω γιατι δεν είχαμε σβήσει και ΟΛΑ τα άλλα άσχετα posts Μέχρι τότε!!!
                                  Πράγμα που δέχεσαι ότι είναι αδύνατον άρα δεν θα έπρεπε να σβήνεται κανένα post! [σωστό?]
                                  Αυτή λοιπόν είναι και η λεπτή γραμμή.Εκει είναι ο ρόλος του moderator όπως εγω το καταλαβαίνω (για πατέρας,παντοδύναμος κλπ κλπ τα αφήνω γιατι είναι αστεία!! )

Εαν εχεις το δικαιωμα να σβηνεις λογια ανρθωπου ειναι το ιδιο σαν να μου κλεινεις το στομα, οποτε και οπου θες εσυ. Αυτο ειναι σιγουρα 'παντοδυναμια' με τον πραγματικο και ειρωνικο τροπο του ορισμου. Και γιαυτο πρεπει να γινετε μονο οταν υπαρχει ακραια κατασταση ή οταν ενα μελος σου το ζητησει διοτι δεν μπορει να σβησει κατι που εγραψε κατα λαθος, κτλ.

Οταν σβηνεις κατι επηδει καποιος εβρισε ή εθιξε καποιον κανεις τον γονεα αυτου. Με πιο δικαιωμα νομιζεις εσυ οτι εχεις τους καλυτερους τροπους και το καλυτερο judgement απο ολους εδω? Διοτι οταν το κανεις το παραπανω, αυτο λες, οτι εσυ εισαι αυτος που ξερει ΠΑΝΤΑ πως να φερετε και κα εκφραζεται καλυτερα απο ολους μας.

Γιαυτο λοιπον πρεπει να υπαρχει νομος του φορουμ που να λεει ακριβως ποτε ενας μοντ μπορει να σβησει θεμα ή ποστ, ή μερος αυτου.

Και οταν εσβησες τα δικα μου πηγα στο policy του φορουμ και εγραφε οτι σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπετε σβησιμο ποστ ή θρεντ. Ανοιξα καινουργιο θρεντ και καποιος το κλειδωσε. Τοσο δημοκρατικο 'ηταν' το φορουμ which you moderate. Κλεισιμο στομα σαν να ειναι 1967 ξανα!

Περιμενεις μετα να εχεις ποιοτητα σε ενα τετοιο φορουμ? Ολοι οσοι σεβοντε τον εαυτο τους θα ξανασκευτουν πριν ειναι ενεργα μελη σε ενα τετοιο φορουμ. Αυτο που 'εσωσε' το φορουμ απο ολικη καταστροφη ειναι οτι το εκανες επιλεκτικα και μονο μερικες φορες. Αλλιως εαν κρατουσες την ιδια τακτικη με ολα τα ασχετα ποστ, τοτε θα γινοταν σιγουρα το παραπανω.

Αρα εγω τι να σκευθω τωρα ως μελος? Οτι επιλεκτικα σβηνεις μυνηματα μου, για καποιο λογο! Οποιος και να ειναι ο λογος εχεις καποιο προβλημα με ΜΕΝΑ αφου δεν το κανεις σε αλλους. Πως να κατσω και να σε παρω σοβαρα εσενα ως μοντ και το φορουμ γενικα και να κατσω εδω με τον ζηλο που ειχα πριν? Μου κοβεις τα φτερα και θες να πεταω ως πριν! Πως εχεις τετοιες απαιτησεις, μονο εσυ ξερεις. Διοτι απορουσες γιατι εφυγα. Η αντιδραση μου ηταν overreaction ελεγες με αλλα λογια. Εγω απορω που απορησες!

Κάθε άσχετη δημοσίευση έχει πολύ μεγάλη σημασία ΠΟΤΕ και ΠΟΥ γίνεται!

Οριστε το judgement/κριση του παντοδυναμου μοντ. Βλεπεις που εισαι παντοδυναμος? Και βλεπεις οτι ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα παιζουν ρολο οπως ειπες και διαφωνω 100% και εχω επιχειρηματα να αποδηξω γιατι δεν λειτουργει αυτη η τακτικη of moderation? Εαν μιλας για ποτε και που, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ που να εξηγουν ακριβως ποτε ενας μοντ μπορει να εξασκησει την εσχατη ποινη!, γιατι αυτο ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε ενα μελος, τοτε ο μοντ ειναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. Κοβει ραβει και δεν απανταει σε κανενα. Και μετα οταν τον προκαλουν για εξηγηση, 'α! ετσι ενιωσα εκεινη την στιγμη λογου χαρακτηρα και προσωπικοτητας μου'.

Τοτε πανε να εχεις το δικο σου φορουμ οπου εσυ και η προσωπικοτητα σου θα ειναι παντα συμφωνοι για αυτα που γραφοντε και ΠΟΤΕ δεν θα χρειαστει να σβησεις οτιδηποτε! Ενα φορουμ εμ εσενα ως το μονο μελος. Διοτι με τον εαυτο σου σιγουρα θα συμφωνεις παντα.

Τότε (αν θυμάσαι) υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση με τον πόλεμο του Ιράκ,που είχε οδηγήσει και σε 'πόλεμο' εδω στο Φόρουμ!

Ναι υπηρχε. Και?

Επισης! ΑΥτα που εγραψα και εσβησες δεν ειχαν τιποτε να κανουν με το Ιρακ. Ηταν 100% αυτοκινητιστικου περιεχομενου, απλως ηταν ασχετα του τιτλου του θρεντ. ΠΟΣΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΤ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΣΥ MODERATE? Ποσα?

Αρα? Γιατι σβηνεις τα δικα μου και ω ναι ακομη δυο αλλων που ειχα απαντησει! Σαν να ειναι αυτο αρκετα για να καλυψει το λαθος που εκανες...

Ανοίχθηκε το 'Γενικώς',συνέχισε να γίνεται χαμός και σε ένα άσχετο (αν θυμάμαι καλά) θέμα εσυ και ακόμα ενας χρήστης ξεκινήσατε μια συζήτηση άσχετη με το θέμα αλλά σχετική με όλα όσα γίνονταν εκείνες τις ημέρες!

Ξαναλεω δεν ειχε τιποτε να κανει με το Ιρακ, η οτιδηποτε αλλο. Ηταν σχετικο με αυτοκινηση.

Αλλα τι σημασια εχει για σενα? Εσυ εχεις βαση το οτι ηταν ασχετο! Εαν ηταν για το Ιρακ ή για το λαθος αυτοκινητο, θα εκανε διαφορα στην προσωπικοτητα σου και το πως ενιωθες εκεινη την ωρα Κουκ!?

Προειδοποίησα και παρακάλεσα (2 φορές) να σταματήσετε και όταν δεν συμμορφωθήκατε,διέγραψα τις δημοσιεύσεις!

Ειπηδει απαντουσε σε 6 ατομα, ειδα τα παρακαλια σου αφου εγινε το 'κακο'. Με ειδες να απαντω στα παρακαλια σου? Να λεω, οτι θες λεγε κυριε Μοντ, εγω συνεχιζω? Αρα πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι ειδα την παρακληση σου. Πρωτον.

Δευτερον και να την ειδα την παρακληση σου, τι ειδους νεος νομος ειναι αυτος? Που δεν κρατητε μαλιστα. Θα σου ελεγα, τι θες, ολα μας τα ποστ να εχουν σχεση με το τιτλο του θρεντ? Αλλιως θα τα σβηνεις? ΟΚ. Ισχυει για ολους αυτο ετσι? ΟΚ, ας προσοπαθησουμε απο εδω και περα να το κανουμε.

Με αλλα λογια, αποφασισες in real time και για μερικα μονο λεπτα να εφαρμοσεις ενα νομο, ή δικο σου ητε του φορουμ δεν εχει σημασια, αυτο που εχει ειναι οτι αυτος ο νομος που κρατησε μερικα λεπτα για τοτε, ηταν κατι επιλεκτικο. Διοτι εαν δεν ηταν τοτε ΟΛΑ τα ασχετα θα ειχαν σβησει. Ουτε γινοταν αυτο τα χρονια μου ειμουν εγω στο φορουμ, αλλα απο οτι βλεπω ουτε γινετε τωρα! Αρα, εχεις κατι προωσπικο με καποιο ή καποια μελη ή με κατι που λενε που εσυ δεν συμφωνεις! Ουτε εβρισα καποιον, ουτε εθεσα το φορουμ σε νομικο θεμα. Εγραψα κατι που εσενα δεν σου αρεσε και το βασιζεις οτι δεν σου αρεσε διοτι ηταν ασχετο!

Εισαι παντοδυναμος λογοκριτης ή οχι? Ναι. Μπορει ενα φορουμ να ειναι open και δημοκρατικο και δικαιο με παντοδυναμους λογοκριτες μοντς? ΟΧΙ!

Για αυτό το θέμα δεν έκανες escalate τα παράπονά σου προς τους admins?

Ναι, αλλα απαντηση δεν πηρα. Το οποιο εκανε τα πραγματα χειροτερα. Βλεπεις ειμαι το πιονι που δεν αξιζει ουτε ενα 'οχι, καλα σου εκανε και σου τασβησε ασε με υσηχο'. Μια τετοια απαντηση απο τον ΣΧ! θα ηταν πολυ καλυτερα απο ΚΑΜΙΑ απαντηση! Καθομαι εγω σαν τον βλακα και αναρωτιεμαι, δεν πηρε το μυνημα μου?, τοσο πολυ λαθος ειμαι?, τα δικα μου μυνηματα σβηστηκαν!, πως ειναι δυνατον να μην δικαιουμε οτε μια μικρη εξηγηση?, τοσο εξω πεφτω?...και περνω και πηρα σοβαρα ατομα (συμπεριλαμβανομενου και εσου Κουκ) τα οποια νομιζα οτι ηταν παραπανω απο ξενοι, για να μην πω φιλοι.

Κανενα προβλημα ομως. Η ελευθερια λογου δεν χρειαζεται να ερθει απο φιλους. Για ολους ισχυει και για αυτο και μονο νοιαζομαι πρωταρχικως.

Βεβαίως γίνονται άσχετες δημοσιεύσεις!
                                  Αλλά αν δεν μπορείς να καταλάβεις πότε αυτό γίνεται επειδή το αρχικό θέμα έχασε την δυναμική του ή βγήκε ένα άλλο πιο ενδιαφέρον θέμα τότε sorry αλλα δεν καταλαβαίνεις και την δική μας φιλοσοφία!

Οριστε? Τι στο καλο σημενει το παραπανω, μονο εσυ και οποιος το σκευθηκε κατι τετοιο ξερετε. Ασε κουκ, ουτε θα πρσοπαθησω να αποδηξω οτι το παραπανω ειναι γελοιο... Σορρυ.

Εαν θες να moderate ενα γελοιο φορου κανενα προβλημα, εγω μεχρι που εφυγα, δεν νομιζα οτι αυτο το φορουμ ηταν γελοιο παντως. Προσεξε, αυτο που λεω ειναι οτι εσυ αποκαλεις το φορουμ γελοιο, οχι εγω.

Οσον αφορά τον τρόπο διαχείρισης θα σου πω ότι ποτέ δεν υπάρχει ένας τρόπος για να το κάνεις καλά!Εκτός αν νομίζεις ότι ο τρόπος που εσυ επέλεξες είναι ο καλύτερος που είναι δικαίωμά σου!

Βεβαιως ειναι δικαιωμα μου, οπως ειναι και δικος σου και ολων μας. Μην το λες σαν να μου κανεις χαρη. Πρωτον.

Δευτερο, εγω δεν τον εφτιαξα τον τροπο αυτο, φτιαχθηκε απο αλλους πολυ πιο εξυπνους απο μενα. Οσο εξυπνοι ηταν αυτοι που αποφασισαν οτι η Δημοκρατια ειναι καλυτερη της δικτατοριας, η ελευτερια λογου ειναι καλυτερη του φιμωματος με τα ορια της, κτλ, κτλ.

Μην το κανεις και ακουγεται το παρπανω οτι ειρθα εγω να σου πω πως να κανεις moderate διοτι ξερω καλυτερα και εχω τον καλυτερο τροπο. ΑΝοιξε θεμα μοντ (ο Νασσος) για αυτο (το θεμα) και λεω τι κανουν ολα τα πετυχημενα φορουμ και περνω ως παραδειγμα αυτο που εγινε με μενα οταν εσβησες το μυνηματα μου για να σου δειξω οτι το σβησιμο πρεπει να εχει ακριβης μετρο και δεν μπορει να βασιζεται ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. Εσυ δεν εισαι αυτος που καθοδηγει το φορουμ, τα μελη ειναι αυτα που 'σηκωνουν το φορουμ και το πανε εκει που παει'.

Επίσης να τονίσω κάτι!
                                  Εχουν γινει 200.000 δημοσιεύσεις σε αυτό το Φόρουμ σχεδόν για κάθε θέμα και εχουν σβηστεί ελάχιστες!

Και?

ΕΝΑ αδικο σβησιμο ειναι ενα παραπανω απο οτι χρειαζεται!

Δεν υπαρχει μικρη αδικια και μεγαλη αδικια, υπαρχει αδικια (οπως και να γραφεται).

Βλεπεις που υπαρχει θεμα κρισης με σενα Κουκ? Και δεν ειναι κακο κατι τετοιο, λιγοι ειναι αυτοι που κρινουν σωστα το 99% των φορων. Απλως βαζεις τον εαυτο σου σε δυσκολη θεση οταν λες οτι μπορεις να εισαι ενας μοντ μιας κοινοτητας και να εισαι ΠΑΝΤΑ σωστος στο οταν σβηνεις γραφομενα μελων.

**Παραδεξου το Κουκ! Δεν εχεις αυτην την ικανοτητα. Δεν ειναι ντροπη! Κανεις εδω δεν την εχει. Γιαυτο σου λεω οτι ο μονος τροπος να κανεις καλα την δουλεια σου ειναι να πας στους ιδιοκτητες και να αφησεις αυτους να σου πουν ποτε ακριβως μπορεις εσυ να σβηνεις μυνηματα. Και εαν το εχεις κανει αυτο και εαν αυτοι ειπαν σε σενα 'οποτε θες σβηνε μυνηματα Κουκ, οποτε σου κατεβαινει', τοτε ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ, ή μαλλον να ερθουν μα το πουν αυτοι. ** Ετσι ωστε να ξερουμε ολοι μας τι να περιμενουμε απο το moderation αυτου του φορουμ. Και ετσι να μην μου ειναι εκπληξη εμενα οταν μου σβηνεις μυνηματα και ετσι ωστε ολα τα μελη να αποφασισουν εαν θελουν να ειναι μελη, ή οχι, και κατα ποσο.

Set the expectations.

Δεν ζηταει πολλα το παραπανω.

Οσο για λογοκρισία κλπ κλπ....δεν θα συνεχίσω την συζήτηση όλα όσα ηταν να ειπωθούν ειπώθηκαν.Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε την ανάλυση!

Γιατι? Διοτι η λογοκρισια ειναι τοσο ασυμαντο πραγμα που δεν χρειαζεται αναλυση απο μερους σου? Αλλα συμφωνω μαζι σου εν μερη, η λογοκρισια ειναι τοσο απλο πραγμα που οντως δεν χρειαζεται υπεραναληση. Να στο πω με μια προταση:

Εαν δεν βαζει το φορουμ σε κυνδινο, εσυ ως μοντ, δεν εχεις δικαιωμα να αγγιξεις οξεια μελλους.

Clear enough?

Α....εχω επανειλλημένως αναγνωρίσει τα λάθη μου (μερικά πολύ πρόσφατα! )

Δεμ εχω ιδεα ποια ειναι αυτα, αφου δεν συμμετεχω, αλλα αφου το λες ετσι θα ειναι.

και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ξανακάνω όταν κάνω πάλι ενα (όλοι κάνουμε).

Τοτε καντο λοιπον!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν έκανα λάθος.

Και αυτο ειναι το προβλημα σου.

Είναι δικαίωμά σου να διαφωνεις.

Το ξερω.

Θα σε ρωτήσω μόνο πως κρίνεις την αδιαφορία σου στις παρακλήσεις μου να μην συνεχίσετε?!....

Στο εγραψα πριν μηνες οταν με εστειλες email και δεν ειχες τιποτε να πεις τοτε. Στο ξαναγραψα ενω απαντησα στον ebonakis και στο ξαναγραψα πιο πανω ξανα.

Καπως, βολικα, ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ! Μπορεις να το εξηγησεις, διοτι εγω δεν μπορω!

Αλλα σου ξαναλεω Κουκ, το παρπανω δηχνει οτι σου αρεσει να εισαι ο αρχηγος, ο παντοδυναμος οπως σε αποκαλεσα. You love it. Θες να κανεις τον πατερα εδω. Διοτι ΑΥΤΟ σε πειραξε παραπανω απο οτιδηποτε. Δεν ηταν τα ασχετα δηθεν μυνηματα (που ηταν ασχετα). Ηταν οτι, οταν ο παντοδυναμος εγραψε 'παρακαλω οχι ασχετα μυνηματα' και μετα συνεχιστηκε η κατασταση και μετα εγραψε 'οκ, οποιο ασχετο μυνηματ θα σβηνεται απο εδω και περα' και επηδει ο κακος Αμερικανοφιλος, Γαβριλης δεν συμμορφωθηκε, BAM!!! βαρα του στο ψαχνο και κρυψου πισω απο τον χαρακτηρα και την πρωσοπικοτητα και τους αντμιν και τους υπολοιπους.

Παραδεξου το. Ειναι οφθαλμοφανες. Το φορουμ εσυ το βλεπεις ως μια αρενα που σου αρεσει να διευθηνεις και να αποδυκνυεις σε οποιον νομιζει οτι ειναι ελευθερο μελος, να μην ξεχναει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Τι να σου πω!

Διοτι εαν δεν ηταν ετσι Κουκ, δεν θα κολουσες ξανα και ξανα στο ιδιο θεμα: 'Σε προειδοποιησα'. 'Σε προειδοποιησα'. 'Σε προειδοποιησα'

Και τι εγινε βρε ανθρωπε που με προειδοποησες? Ποσο σε καλυπτει αυτο νομιζεις? Γιατι δεν παραπδεχεσαι οτι 'εκεινο τον καιρο' οπως ειπες, δεν σου (και αλλονων παντοδυναμων) αρεσαν οι αποψεις μου για διαφορα θεματα? Και το οτι διαφωνουσα με το 95% των μελων για αυτοκινητιστικα και πολιτικα θεματα και δεν σου αρεσε και εψαχνες για αφορμη να 'με βαρεσεις στο ψαχνο'?

Ειχα γραψει εκκατονταδες ασχετα ποστ εαν οχι παραπανω πριν τα τελευταια ασχετα. ΑΥΤΑ τα 3-4 τελευταια ποστ ξαφνικα σε πειραξαν?

Και καθεται ο καημενος ο Γαβριηλης και τριβει τα ματια του και ανναρωτιεται, 'βλεπω καλα με βιασαν μολις τωρα? Α, μαλλον λαθος ειναι. Γιατι? Γιατι ειναι ασχετα? Δεν παμε καλα. Α...ο ΣΧ θα ξεκαθαρισει το θεμα, για κατσε να τον ενημερωσω.'

BAM! ξανα. Ακομη χειροτερα αυτη την φορα. Ουτε λεξη ως απαντηση.

Χεχεχε.... Και μετα ο Κουκ καθετε και γραφει 'αναρωτιεμαι με την αντιδραση του'.

Δεν παμε καλα....

Οπως και να έχει η συζήτηση είναι καλοδεχούμενη!Για να βγάλει νόημα όμως θα πρέπει να μπορούμε να δεχθούμε μερικά πράγματα!Οχι να ξεχειλώνουμε τις καταστάσεις δημιουργώντας θέματα εκει που δεν υπάρχουν!

Ηταν πολύ πετυχημένη διαπίστωση αυτή που έγινε μερικές σελίδες πιο πίσω ότι είναι εντυπωσιακό να μπορούμε να καταγγέλουμε για 17 σελίδες τους Moderators για λογοκρισία!!!

Ναι οι καημενοι οι μοντς. Καλα που μας αφηνουν και γραφουμε στο φορουμ τους...

Τι να σου πω....

• K
                                    kouk last edited by

..........[άλλο έγραφα,αλλά διάβασα την δημοσίευση του Νίκου και το ξανασκέφτηκα!]

ΟΚ!
                                    Από εμένα το θέμα μένει εδω.Αν θέλει ο Γαβριήλ μπορεί να αποτανθεί και πάλι στους admins!
                                    Πάντως προσωπικά δεν έχω με κανέναν!Προς Θεού!Και όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν!

Οτι είχα εκνευριστεί τότε είναι αλήθεια!Αλλά ακόμα και έτσι δεν νομίζω ότι έβρισα ποτέ ή πρόσβαλα κάποιον (και να πω κάποιον θρασύ το θεωρώ βαρύ!)

Ο λόγος που μπήκα σε αυτό το Φόρουμ είναι γιατι μου αρέσει η παρέα!Και ο λόγος αυτός συνεχίζει και σήμερα να ισχύει!

• S
                                      spiros last edited by

Eιναι λυπηρο παντως μια τετοια μερα να ασχολουμαστε με μικροτητες.

επισης ειναι λυπηρο που σε ενα χωρο (φορουμ) που υπαρχουν τοσα κοινα πραγματα που μας ενωνουν, ταυτοχρονα να υπαρχουν και καποια ασημαντα πραγματα που μας χωριζουν...

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ επιτελους!

• G
                                        gavriil1 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

Ωπ!

Εχω πει επανειλημμένα ότι μπορεί να παραμείνουν άσχετα post όταν αυτά γίνονται είτε γιατι το ενδιαφέρον για το αρχικό θέμα εξασθένησε ή όταν ένα άλλο θέμα 'βγήκε' στην συζήτηση!

Αλλωστε τις περισσότερες φορές τα ασχετα posts είναι η πλάκα που γίνεται μεταξύ μας!Και αυτο σαφώς βοηθάει να καταλάβουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο!

1. Ποτε το ειπες και σε ποιον? Μαλλον αφου εγινε το κακο και αποχωρισα και σιγουρα δεν το ειπες σε μενα οταν τα λεγαμε με email. Αρα τι να το κανω που το ειπες. Εγω προσωπικα δηλαδη?

2. Αυτο το παραπανω που γραφεις ειναι τοσο self explanatory...δεν χρειαζεται να το πει ο παντοδυναμος μοντ σε ενα φορουμ! Συμφωνουμε. Οταν παει η σηζτηση αλλου, αστην να παει. Το μελος που θελει να πηδηξει μερικα ποστ για να παει σε αυτα που θελει να διαβασει, ειναι ελευθερος να το κανει. Αλλα αυτο το μελος που θελει να διαβασει τα 'ασχετα' και να παρει μερος εχει την δυνατοτητα να το κανει επισηες. You have your cake and eat it too. Ολοι χαρουμενοι ειναι.

ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?!? Για πες μας και μας τους θνητους χωρις κριση να καταλαβουμε!

Αλλωστε όλοι εμείς οι χρήστες αυτοελεγχόμαστε!Αυτή είναι η διαφορά σε αυτό Φόρουμ!Παράδειγμα ο AlfaRomeo που έσβησε μια δικιά τους δημοσίευση!

Επίσης εσυ εχεις πει ότι όλα τα άσχετα δεν είναι δυνατόν να σβηστούν!Και είναι αλήθεια!Αν γινόταν θα είμασταν κολχόζ όχι Φόρουμ!

Σωστα σωστα σωστα. Εσυ τοτε γιατι μ'εσβησες?!?

Στην περίπτωση που αναφέρεσαι η παράκληση αφορούσε στην διατήρηση ηρεμίας στο Φόρουμ αφου εκείνη την εποχή γινότανε ο χαμός!Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές!

Πια ηρεμια ρε συ φιλε μοντ? Ποιος χαμος? Ειδες μελη να φευγουν γιατι εγω εκανα ΟΧΙ ΗΡΕΜΙΑ = ΦΑΣΑΡΙΑ? Τι εγινε, για πες μας? ΠΟυ εγω εκανα το φορουμ να ειναι χειροτερο απο οτι ηταν? ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΕΑΝ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΟΡΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ!

Τα ιδια αυτα τα ατομα πρεπει να σου ειναι η αντρνταχτη αποδειξη οτι ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ. Διοτι εαν οντως επικαλεισθε την ηρεμια και την φασαρια και τον χαμο, τοτε θα ειχα ολα τα μελη να μου λενε: 'παλι εσυ? μια χαρα ειμασταν χωρις εσενα για δυο χρονια, δεν πας απο εκει που ειρθες?' Και παρτο το μπαν!

Αρα, ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ Ή ΟΧΙ ΚΟΥΚ?!!!

Αλλα να σου πω εγω τι εγινε.

Εχασες την ψυχραιμια σου οταν ειδες τις διαφωνιες....και γιατι οχι...αψυμαχιες και νομισες οτι εχασες τον ελενγχο της δοιηκησης του φορουμ. Και επεσες στη παγιδα της εσχατου ποινης σε ενα φορουμ. Νομισες οτι το σβησημο μυνηματων θα φερει την ηρεμια στο φορουμ (σαν να πρεπει να ειναι ηρεμο το φορουμ για να διαπρεψει, αλλα αλλη συζητηση). Και στο τελος αυτο που προσεβαλες ηταν η απολυτη ηρεμια, απο μενα τουλαχιστον.

Εαν οταν εφυγα το φορουμ εγινε πιο ηρεμο και οπως ηθελες να βλεπεις εσυ να ειναι και οι αλλοι, τοτε πες το μου και στους αλλους. Εαν οχι ομως, που ειμαι σιγουρος οτι ειναι οχι διοτι και εσυ μου το εχεις πει οτι θα ηθελες να με δεις πισω (χωρια των αλλων), τοτε αυτοματα αυτο ειναι αποδειξη οτι εισουν λαθος.

Αρα γιατι απλα δεν βγενεις να πεις, σορρυ, ηταν over-reaction απο μερους μου, I did not mean να σε φιμωσω, εχασα την ψυχραιμια μου, δεν θα ξαναγινει.

Ετσι το επιπεδο σεβασμου απο μενα για σενα και απο ολα τα μελη για σενα θα πηγεναι στην στρατοσφαιρα και ολοι θα ηταν αγαπημενοι οσον αφορα αυτο το θεμα.

Αντιθετα καθεσε και προσποιησε (για μενα) να προσπαθεις να αποδηξεις οτι εισουν σωστος.

ΟΚ. Οπως θες.

Ακόμα και εδω τώρα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι πρέπει να σταματήσουμε!Αλλά θα έπρεπε?Στα πλαίσια της αντίληψης ότι εδω είναι ένας ζωντανός οργανισμός όχι!Αν αρχίσουν τα βρισίδια ναι!!Αυτός είναι απαράβατος όρος!Οχι βρισιές και προσωπικές επιθέσεις!

Ουτε καν θα προσπαθησω να εξηγησω γιατι διαφωνω στο παραπανω αφου υπαρχει τεραστια διαφορα αντιληψης εντελως βασικων θεματων....

Στο τέλος οφείλω να παραδεχθώ ότι εχεις έναν τρόπο να προκαλείς συζητήσεις (με την καλή έννοια) που κάνουν τον συνομιλητη σου να θελει να δει τι έγραψες! Και αυτό είναι μάλλον καλό!

Μαλιστα.

• G
                                          gavriil1 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

Οτι είχα εκνευριστεί τότε είναι αλήθεια!Αλλά ακόμα και έτσι δεν νομίζω ότι έβρισα ποτέ ή πρόσβαλα κάποιον (και να πω κάποιον θρασύ το θεωρώ βαρύ!)

Συνεχιζεις για ακομη μια φορα να αποδυκνυεις οτι δεν σκαμπαζεις την εννοια του 'σβηνω καποιου ποστ'. Δεν εχεις την παραμικρη ιδεα τι σημενει οταν εσυ πατας το εντιτ και σβηνεις και γραφεις moderator. Σαν να βαζει την υπογραφη του ο παντοδυναμος.

'Οτι είχα εκνευριστεί τότε είναι αλήθεια!' εγραψες! ΟΡΙΣΤΕ! You're half way there! ΕΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΟ, ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΣΗΣ! ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ TO HAVE OVER-REACTED ΟΤΑΝ ΕΣΒΕΙΣΕΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ?

Εαν πεις ΝΑΙ στο παραπανω, και δεν χρειαζεται να πεις οτι δεν θα ξαναγινει διοτι θα το παρω ως self explanatory εγω, τοτε εγω ειμαι 100% ευχαριστημενος και ολα καλα ολα ωραια, θα κανω πως δεν εγινε τιποτε.

Εγω το θεωρω το παραπανω ως ψιλου πηδημα παντως. Κατι μου λεει οτι εσυ το βλεπεις ως τραγικως δυσκολο. Απεδηξε με λαθος. Σε προκαλω

• G
                                            gavriil1 last edited by

Ο χρήστης titsataki έγραψε:

Ασ παρουμε τα πραγματα με την σειρα που εγιναν.
                                            Οπως το θυμαμαι εγω (και δεν ξερω βεβαια αν κατι παραπανω συνεβαινε).

Μπαινεις εσυ μεσα και γραφεις κατι ασχετο. Ο Νικος σου λεει σταματα τα ασχετα κανα δυο φορες. Σου σβηνει το ποστ μετα τους λες θα παω στους admin. Ο Νικος σου λεει 'με απειλεις' και εσυ απαντας 'ναι σε απειλω'. Μετα σου εσβησε και αλλα ποστ σε αυτο το θρεντ. Και φυσικα ηταν τσαντισμενος μια και του ειπες οτι τον απειλεις (που δεν νομιζω οτι τον απειλουσες με κακο τροπο απλως τοπυ ελεγες οτι ναι θα παω στους αντμιν κτλ). Τωρα αν ειχε κατι μαζι σου δεν ξερω. Εκεινες τις εποχες υπηρχαν πολυ γερες αντιπαραθεσεις και πολλα μαλλιοτραβηγματα.

Ναι καπως ετσι εγινε. Πριν το προκαλω εγραψα I will escalate this και μετα με ρωτησε εαν τον προκαλω, αλλα εμουν σιγουρος αργοτερα οτι παρεξηγησε την εννοια του I will escalate this. Δεν θα'πρεπε να χρισημοποιω αγγλικα εδω μεσα I guess. Ουπς!

Ναι αυτο που εννοησα ηταν οτι θα παω να μιλησω σε καποιον 'πιο παντοδυναμο απο αυτον'

Επισης ομως να πως για τις αντιπαραθεσεις που λες, οπως λεει και ο Κουκ. Για μενα το φορουμ ηταν καλυτερο απο ποτε τοτε. Οσο το παραπακολουθησα, δεν ξερω για τωρα. Και τι εγινε που διαφωνουσαμε εντονα? Αυτο ειναι το φορουμ! Να πεις τι νομιζεις εσυ και να σου πω και εγω. Και ας ειναι και με εντονο τροπο. Πως ο Κουκ και αλλοι παντοδυναμοι το βλεπουν αυτο ως μειον, μονο αυτοι ξερουν και μαλιστα αυτος ειναι ο κυριος λογος του γιατι νομιζουν οτι ο βουρδουλας ειναι απαραιτητος σε ενα φορουμ (τουλαχιστον παραπανω απο οτι πρεπει να βγαινει ο βουρδουλας).

ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?

Τι ειδους δημοκρατια ειναι αυτη?

Οποτε κατα την δικη μου γνωμη (και μονο δικη μου). Ηταν παρεξηγηση.

Σιγουρα ηταν παρεξηγηση! Ομως δεν ηταν πατνα παρεξηγηση. Διοτι οταν μου εστειλε email ο Κουκ, του το εξηγησα, αλλα βολικα παλι οπως παντα, δεν ειχε να πει τιποτε οπως κανει και τωρα σε πραγματα οτι δεν ειδα τα παρακαλια του και ολα τα αλλα. Το μονο που ξερει να λεει ειναι οτι 'σε προειδοποιησα'. Ωραιως κριτης. Λαμβανει ολο το evidence υπ'οψη πριν βαρεσει το καημενο το μελος.

Και οπως εχω πει και πολλες φορες το σβησημο ποστ συμβαινει ελαχιστα τον τελευταιο χρονο. Και αν συμβαινει ειναι για βρισιες (που ειναι δικαιλογημενο κατ' εμε).

That does not help me. Σε μενα το κακο εγινε και εφυγα. Τι με νοιαζει τι εγινε μετα. Μαλιστα ειναι κακη ειρωνια για μενα να ακουω οτι ΚΑΤΙ ισως να διορθωθηκε ισως εν μερη λογο του τι εγινε με μενα τοτε. Ακομη χειροτερα για μενα. Ως τι να με δω? Ως το sacrifical lamb? Σορρυ αλλα για δοξες δεν παω.

Τωρα βεβαια αμα και οι δυο το 'κρατατε Μανιατικο' (Ο ενας λεει δεν εκανα καποιο λαθος και ο αλλος λεει οτι μου το εκανες γιατι ειχες κατι προσωπικο μαζι μου) δεν τελειωνει ποτε.

Σωστα. ΑΛλα εγω ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ HAPPY ENDING?

Δεν μου λεει ο Κουκ! Καν δεν εχει τον σεβασμο να μου απαντησει. Του το ρωτησα και οταν με εστειλε email. Εγω ειμαι διαθετιμενος να κανω το δικο μου μισο βημα. Αλλα ποιο ειναι? Δεν μου λες πιο ειναι.

Και ο λογος που δεν ξερω Νικο ειναι επηδει δεν υπαρχει βημα απο μενα. Λογικο τουλαχιστον. Διοτι εγω ειμουν 100% το θυμα. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να του πω οτι δεν ειδα τα παρακαλια του. Αλλα να το αποδειξω δεν μπορω. Αλλα εαν χρειαζεται αποδηξει τοτε δεν υπαρχει καλη πιστη και θεληση. Και ετσι the matter is doomed απο την αρχη.

Εαν παραπλειπτω κατι, να ερθει ο Κουκ να μας το πει και θα γινει εαν ειναι λογικο.

Μαλιστα. Μια στιγμη. Νομιζω οτι εγω εχω κανει το δικο μου μισο βημα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΡΘΑ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ!

Δειχνοντας οτι δεν εχω τιποτε με το φορουμ και οτι εχω καλη θεληση. Σωστα Κουκ? Συμφωνεις?

Αλλα τι ρωταω? Απαντηση δεν θα υπαρχξει.

Καιρος να βρειτε μια μεση λυση και συμβιβαστητε.

Πλακα εχει που γραφεις το παραπανω και μετα βλεπω τον κουκ να γραφει:

'ΟΚ!
                                            Από εμένα το θέμα μένει εδω.Αν θέλει ο Γαβριήλ μπορεί να αποτανθεί και πάλι στους admins! '

Χεχεχε... Ετοιμος για συμβιβασμο και συζητηση οπως παντα.

Ναι ειρωνικο ειναι το παραπανω.

Σκεφτειτε τι γινεται καθε φορα στην δουλεια αν εχετε καποιο προβλημα με καποιο αλλο προσωπο η ομαδα. Τι κανετε; Βαρατε το ποδι κατω (που κανει η οχταχρονη κορη μου ) η τα βρισκετε και κοιτατε το μελλον. Οπως λεμε και τοπικα this is the challenge, should you choose to take it. Εγω προσωπικα σας κανω challenge να φανειται καλυτεροι απο οποιονδηποτε αλλο και βαλετε την παρεξηγηση στο παρελθον εκει που ανηκει.

Νικος

ΟΚ so what do YOU want ME to do here?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14