-
Ευχαριστώ τα ανέβασα για τα παιδιά που ρωτούσαν για τις νανοκεραμικες πως θα φαίνεται μπρος πίσω.
Όχι φυσικά δεν έχω βάλει ούτε ένα αυτοκόλλητο και ούτε θα βάλω.Το πέτυχα στη βόλτα της Κυριακής και δε γινόταν να μην το φωτογραφίσω.Εν τω μεταξύ ήταν και με 130 άλογα ωραίες εξατμίσεις πίσω και το έκανε έτσι..
Έχω διαβάσει ότι το μοντέλο 2020 έχει δύο εξατμίσεις στον κινητήρα 130 και αναρωτιέμαι γιατί το δικό μου του 2019 έχει μόνο μια, αφού είναι η ίδια μηχανή
-
Είναι όντως εξατμίσεις αυτά ή παπάτζες;
-
Αυτή είναι στην ουσία η απορία μου.
-
-
Έχω διαβάσει ότι το μοντέλο 2020 έχει δύο εξατμίσεις στον κινητήρα 130 και αναρωτιέμαι γιατί το δικό μου του 2019 έχει μόνο μια, αφού είναι η ίδια μηχανή
Δύο γραμμές εξάτμισης θεωρώ απίθανο να έχει αυτός ο κινητήρας. Μια γραμμή με ένα τελικό καζανάκι το οποίο να έχει μια ή δύο μπούκες ανά περίπτωση, μπορεί.
-
Θα εκπλαγώ αν δεν είναι παπατζες. Και σε πολύ ακριβότερα και γρήγορα η μια τουλάχιστον απόπλήξη είναι fake πχια
-
Όχι είναι πραγματικές εξατμίσεις στα 130 βενζίνης και μάλιστα στα 100αρια βενζίνης αν δεις απο κατω εχει αναμονή κλειστή. Θα σας ανεβασω φώτο το βράδυ γιατι ειμαι δουλεια τωρα εκτος και αν με προλαβει αλλος.
-
-
-
parikon wrote:
Ευχαριστώ τα ανέβασα για τα παιδιά που ρωτούσαν για τις νανοκεραμικες πως θα φαίνεται μπρος πίσω.
Όχι φυσικά δεν έχω βάλει ούτε ένα αυτοκόλλητο και ούτε θα βάλω.Το πέτυχα στη βόλτα της Κυριακής και δε γινόταν να μην το φωτογραφίσω.Εν τω μεταξύ ήταν και με 130 άλογα ωραίες εξατμίσεις πίσω και το έκανε έτσι..
2πλες ξέρω ότι έχουν όλα τα 130-155.
Το 2019 πήρες το 2008; Πρόλαβες και το πήρες μόλις ήρθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα;
Από ότι ξέρω ήρθε τέλος 2019 αλλά πωλήσεις/παραδόσεις άρχισαν το 2020.
Την 1η μέρα που ήρθε πήγα και το είδα και ο πωλητής μου είπε για παράδοση 'κάτσε, τώρα ήρθαν, μάλλον μετά τις γιορτές'.
-
Όχι μόνο τις διπλες απολήξεις δεν έχουν αλλά στα gt-line του 2019 είναι με το 7αρη infotainment.
-
Όχι μόνο τις διπλες απολήξεις δεν έχουν αλλά στα gt-line του 2019 είναι με το 7αρη infotainment.
Παρέλαβαν 2008 II το 2019; Αυτό αναρωτιέμαι.
-
makap wrote:
parikon wrote:
2πλες ξέρω ότι έχουν όλα τα 130-155.
Το 2019 πήρες το 2008; Πρόλαβες και το πήρες μόλις ήρθε λίγο πριν τα Χριστούγεννα;
Από ότι ξέρω ήρθε τέλος 2019 αλλά πωλήσεις/παραδόσεις άρχισαν το 2020.
Την 1η μέρα που ήρθε πήγα και το είδα και ο πωλητής μου είπε για παράδοση 'κάτσε, τώρα ήρθαν, μάλλον μετά τις γιορτές'.
Παρανόηση. Έχω το Allure 130 EAT 6 μοντ. 2019, με τα σχετικά καλούδια (κάμερα οπισθοπορείας, Navi κλπ), που ταξινομήθηκε 31/12/2019.
Η ερώτηση/απορία είναι γιατί το δικό μου αυτ/το έχει μια εξάτμιση, που δεν μοιάζει με τη φωτο που ανέβασε ο parikon, ενώ ο κινητήρας είναι ο ίδιος (130) που βάζει η Peugeot στο αντίστοιχο μοντέλο 2020.
-
Εσύ έχεις το παλιό μοντέλο γι αυτό.
-
Εσύ έχεις το παλιό μοντέλο γι αυτό.
Τι σημαίνει αυτό που λες; Ναι, έχω το προηγούμενο μοντέλο, αλλά ο κινητήρας είναι ίδιος.
Γιατί στο ένα βάζει 1 εξάτμιση και στο άλλο 2;
Τι αλλάζει; Είναι πραγματικές οι 2 ή μούφα για να δείχνει 2 εξόδους στον πίσω προφυλακτήρα;
-
Παιδια μια ερωτηση σχετικα με το Apple carplay στο 2008 active plus . Υπαρχει δυνατότητα να βλεπω το google maps στην οθόνη του αυτοκινητου ; Σύνδεσα το iPhone αλλα δεν μου έβγαλε την εικονα με τις διαφορες εφαρμογές στην οθόνη του αυτοκινητου . Μονο το τηλ με τις επαφές μου δείχνει . Δεν ου δείχνει εφαρμογές οπως αυτες στο παρακάτω βίντεο .
-
Παιδια μια ερωτηση σχετικα με το Apple carplay στο 2008 active plus . Υπαρχει δυνατότητα να βλεπω το google maps στην οθόνη του αυτοκινητου ; Σύνδεσα το iPhone αλλα δεν μου έβγαλε την εικονα με τις διαφορες εφαρμογές στην οθόνη του αυτοκινητου . Μονο το τηλ με τις επαφές μου δείχνει . Δεν ου δείχνει εφαρμογές οπως αυτες στο παρακάτω βίντεο .
To σύνδεσες με καλώδιο, έτσι; Όχι απλώς μεσω bluetooth.
Αν συνδεσες το καλώδιο, πατάς στο infotainment του αυτοκινήτου το πλήκτρο με τα 4 τετραγωνάκια και επιλέγεις το CarPlay. Πρέπει τώρα να μπεις στο interface του.Αν θέλεις να ρυθμισεις ποιες εφαρμογές θα εμφανίζονται στο CarPlay και με ποια σειρά, πας στις ρυθμίσεις του iPhone, γενικά, CarPlay, το αυτοκίνητο σου, μετά customize και παίζεις μπάλα.
-
Το προβλημα ειναι οτι οταν το σύνδεσα με το καλώδιο η επιλογή Apple car play έμεινε σβηστή . Μπορω να επιλέξω μονο τα εξής : τηλεφωνία μέσω BT - MirrorLink - Android auto
-
Το προβλημα ειναι οτι οταν το σύνδεσα με το καλώδιο η επιλογή Apple car play έμεινε σβηστή . Μπορω να επιλέξω μονο τα εξής : τηλεφωνία μέσω BT - MirrorLink - Android auto
Πιθανώς έχεις απενεργοποιημένη τη Siri. Το CarPlay δεν λειτουργεί με απενεργοποιημένη τη Siri, διοτι πρέπει υποτίθεται να μπορεί να δέχεται φωνητικές εντολές (ασχέτως που δεν καταλαβαινει ελληνικά ακόμα).
Πήγαινε ρυθμίσεις- Siri & αναζήτηση και ενεργοποίησε την.
Επίσης και ενα restart καλου-κακού -
Ενταξει έπαιξα λίγο άνοιξε κλείσε το κινητό κ το αναγνώρισε .
Ασύρματο φαντάζομαι δε παίζει ;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)