35.868 βλέπω από τον τιμοκατάλογο κάνει το αυτόματο ecoblue (1,5 πετρέλαιο , 120 hp). Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό? 33.500 έχει το Χ με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 και 150 hp. Αυτή την προσφορά έχω πάρει προ διμήνου Αν έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω, αλλά δεν βλέπω και κάποια αλλαγή στον τιμοκατάλογο τους.
Το απλό ST Line αυτό που ξέρω έχει προβολείς αλογόνου. Το Χ έχει προβολείς Led με αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας. Το vignale έχει κατευθυντικούς (μάλλον οι adaptive που λες).
Φοβερό το mazda αν σε καλύπτουν οι χώροι. Εγώ το είχα πρώτη επιλογή, αλλά πρέπει να κάνω πολλούς συμβιβασμούς στο θέμα του χώρου αποσκευών και μάλλον δεν πρόκειται. Επιπρόσθετα με φοβίζει η αντιπροσωπεία της mazda καθώς τουλάχιστον εδώ που μένω υπάρχει πρόβλημα (και δε νομίζω ότι είναι αποκλειστικά ευθύνη του τοπικού dealer , καθώς έχει επίσης peugeot και toyota και λειτουργούν μια χαρά). Είναι απαράδεκτο πχ από το καλοκαίρι να μην υπάρχει αυτοκίνητο για TD και να μην ξέρουν πότε θα φέρουν και να σου λένε οδήγησε το 3 (και αυτό σε πετρέλαιο που το καταργούν). Εδώ και ένα δίμηνο περίπου δεν έχουν καν αυτοκίνητο στην έκθεση για να δεις . Αναγκάστηκα για δεύτερη φορά που ήθελα να το ξαναδώ, να κανονίσουν με κάποιο παλαιότερο αγοραστή ραντεβού και πήγαμε σπίτι του.