προφανώς θα περιμένω να έρθει πρώτα το αυτοκίνητο και να ξέρω για τι μιλάμε, το Sportage - που προτιμώ από το τωρινό Tuscon - το βρήκα εξαιρετικό στην οδήγηση, και το 'ελαφρύ' τιμόνι, το βρήκα εκπληκτικό για να στρίβει το 'θηρίο' των 1.6κιλών μέσα στην πόλη. Προσωπικά το προτιμούσα ακόμη και από το 3008. Tο Kuga δεν το έχω οδηγήσει, και μάλλον δεν θα το οδηγήσω και ποτέ, καθώς ξεπερνάει όλα τα μέτρα και σταθμά που έχω για ένα αυτοκίνητο, το Tuscon θα είναι 15-17εκατοστά κοντύτερο, με τεράστια διαφορά στο χώρο αποσκευών (κάτι 600λίτρα είδα με 475 του άλλου;), και οι χώροι μέσα αποκλείεται να μην μου έφταναν του Tuscon (εδώ μου φτάνουν του 2008 στην τελική), οπότε δεν ξέρω που θα παίξει μπάλα το Kuga, από την ανακοίνωσή του το λέω, η Ford πάει από τα 4.20 μέτρα στα 4.67! υπάρχουν και άνθρωποι, η πλειονόητητα μάλλον, που ψάχνει κάτι στην μέση.
οπότε περιμένω λίγο ακόμη, αλλά όπως καταλαβαίνεις, θέλω να ευχαριστιέμαι να μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητό μου, και το Kuga μου βγάζει μία συνηθισμένη μιζέρια, και να το δεχτώ στο Focus που είναι λίγο παλιότερο και φθηνότερο, έστω και στο Puma που τελικά είναι 'φθηνό', άντε και στο Fiesta που αν δεν είχε την οθόνη θα ήταν ολόιδιο με το B max που έχω, αλλά σε ένα C suv της κορυφής που θα δώσω τουλάχιστον 30.000, όχι, δεν θα το δεχτώ.
Όπως και να έχει, το Sportage είναι το πουλέν μου, αλλά θα έβαζα και στοίχημα (δεν βάζω ποτέ) ότι το Tuscon θα πουλήσει απείρως καλύτερα από το Kuga.
Θα περιμένω λίγο ακόμη για να εκφράσω γνώμη, απλά όταν βγήκε το Kuga, όλοι λέγανε, 'h Ford έβγαλε καινούργιο Kuga', και τώρα όλοι λένε 'καταπληκτικό/φουτουριστικό/εντυπωσιακό/premium Tuscon', η διαφορά ενθουσιασμού από τον ειδικό τύπο νομίζω τα λέει όλα.
Μόνο το diesel είπαν οι Ιρλανδοί θα βγαίνει manual, για να δούμε τι θα μας στείλουν Ελλάδα.
το τελευταίο δεν το κατάλαβα, ελπίζω να μην το διαβάσει ποτέ η γυναίκα σου!