-
Κανείς με υγραέριο να μας πει τι ενδείξεις βγάζει το trip computer όταν δουλεύει το LPG? Δείχνει στο καντράν υπόλοιπα χιλιόμετρα, μέση κατανάλωση, ποσότητα στο τεπόζιτο κλπ, ή μόνο τα λαμπάκια στο button του LPG και το καντράν δείχνει ότι νάναι;
-
Τι χρόνο αναμονής δόθηκε σε όσους έκαναν ειδική παραγγελία Ιουλίο-Αύγουστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Τι χρόνο αναμονής δόθηκε σε όσους έκαναν ειδική παραγγελία Ιουλίο-Αύγουστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπαίνουν παραγωγή αρχή Σεπτεμβρίου και έρχονται Ελλάδα 5 Οκτωβρίου.
-
Φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε ξανά κλιμάκωση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση ή και προσωρινή παύση της παραγωγής, οπότε θα υπάρξουν και αντίστοιχες καθυστερήσεις.
Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση οι χρόνοι είναι πολύ κοντινοί, οπότε φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να προκύψει πρόβλημα.
-
Ε ναι μιλάμε στην περίπτωση ότι όλα κυλάνε κανονικά χωρίς καμία επιδείνωση του κορονοϊού..ρωτάω διότι πήγα σε αντιπροσωπεία και μου είπαν 3-3.5 μήνες για παραγγελία
-
Εγώ το έβαλα παραγγελία τέλος Ιουλίου, οπότε πρόλαβα την παραγωγή Σεπτεμβρίου. Σίγουρα ο ρυθμός παραγωγής έχει πέσει. Επίσης, ήδη ακρίβυναν τα αυτοκίνητα, όπως μου είχαν πει από τον Μάιο. Δερμάτινο τιμόνι και προβολάκια τα πλήρωσα εξτρά, ενώ στα μοντέλα έως Μάιου ήταν δωρεάν...
-
Από ποιο εργοστάσιο έρχεται; Σλοβενίας ή Τουρκίας;
-
Εκτός απροόπτου και βάσει VIN, είναι μάλλον από Bursa...
-
Το δικο μου Κλιο βασει VIN ερχεται απο Γαλλια.....
-
Το δικο μου Κλιο βασει VIN ερχεται απο Γαλλια.....
Ή Σλοβενία ή Τουρκία δεν είναι για Ελλάδα; Χλωμό να έρχονται και γαλλικά. Έχεις αποκωδικοποιητή VIN;
-
Το vin το βρηκα βασει των στοιχειων απο το wkipedia.Τα πρωτα γραμματα 'λενε' την χωρα κατασκευης του.Τα πρωτα γραμματα ειναι VF και βασει του wiki αυτη ειναι η Γαλλια.
Εδω το βρηκα:
-
Το vin το βρηκα βασει των στοιχειων απο το wkipedia.Τα πρωτα γραμματα 'λενε' την χωρα κατασκευης του.Τα πρωτα γραμματα ειναι VF και βασει του wiki αυτη ειναι η Γαλλια.
Εδω το βρηκα:
VF1 είναι ο κωδικός του κατασκευαστή. Όχι το plant location. Όλα τα Renault VF1 είναι...
-
Καλημέρα στην παρέα, ειμαι σε έρευνα αγοράς εδω και καιρό και μάλλον έχω καταλήξει στο Ρενό κλιο δεν εχω αποφασίσει ακόμα αμα θα παρω των 1.0 με 100 dynamic ή τον ντισελ με 85 αλλα expression , να πω την αλήθεια εξαρχής εψαχνα για βενζίνη αλλα με ενοχλεί ο 5ρης ταχυτήτων στο κλιο. Αναμεσα στα δυο τι μου προτείνετε? Μου εχουν πει οτι ο diesel τις Ρενό ειναι ο καλύτερος τις αγοράς
-
Πάρε 100 Dynamic LPG όπως το δικό μου. Και καλύτερος εξοπλισμός και οικονομία. Ειδικά αν είσαι Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τι το συζητάς το diesel, θέλει δρόμο ανοιχτό για να μην παιδεύεται και σε παιδεύει...
-
Πάρε 100 Dynamic LPG όπως το δικό μου. Και καλύτερος εξοπλισμός και οικονομία. Ειδικά αν είσαι Αθήνα-Θεσσαλονίκη, τι το συζητάς το diesel, θέλει δρόμο ανοιχτό για να μην παιδεύεται και σε παιδεύει...
asteri καλημέρα , επειδή ενδιαφέρομαι για το captur σε lpg , μιας και φοράνε το ίδιο μοτέρ (αν δε κάνω λάθος) για πές εντυπώσεις! Καταναλώσεις αερίου δεν σου βγάζει στον υπολογιστή ε?
-
asteris wrote:
asteri καλημέρα , επειδή ενδιαφέρομαι για το captur σε lpg , μιας και φοράνε το ίδιο μοτέρ (αν δε κάνω λάθος) για πές εντυπώσεις! Καταναλώσεις αερίου δεν σου βγάζει στον υπολογιστή ε?
Μακάρι να το είχα πάρει. 10-15 Οκτωβρίου το περιμένω. Στο Capture δίνουν και άλλο χάρτη με 170Nm ροπή από τις 2000. Στο Clio 160 στις 2750. Με το trip computer, την περιμένω να την έχουν κάνει την κοτσάνα οι Γάλλοι...
-
έχω δει td στο youtube και αναφέρει στα σχόλια ο τύπος ότι ούτε ένδειξη καυσίμου δεν έχει στην κεντρική οθόνη , αλλά στο διακόπτη εναλλαγής καυσίμου έχει τα κλασικά 4-5 λαμπάκια!
Απλά έλεγα μην έκαναν τόσο μεγάλη πατάτα!
-
Την ένδειξη υπολοίπου LPG, κομμάτια να γίνει, την βλέπεις και στο button, όχι ότι καλύτερο για εργοαστασιακή εγκατάσταση, αλλά τέλος πάντων την παίρνεις την πληροφορία. Αυτό που δεν θα έχεις, είναι υποθέτω trip computer στο LPG. Αν βλέπει συνέχεια την στάθμη της βενζίνης, εσύ θα πηγαίνεις και αυτό θα σου λέει ότι έχεις συνεχώς υπόλοιπο 372 χιλιόμετρα και οι μέσες καταναλώσεις θα είναι mix-grill βενζίνα-LPG, όχι όπως πχ στο Corsa που σου δείχνει κάθε καύσιμο ξεχωριστά.. Αν συμβαίνει αυτό, απλά τράτζικ...
-
Κάπου διάβασα ότι το σκέφτεται η Renault να το σεταρει στο trip ώστε να ειναι λειτουργικό αλλά αν ήθελε θα το είχε είδη ενσωματώσει! Και δεν είναι μόνο το trip., eco drive στατιστικές κατανάλωσης, αυτονομίες καυσίμου...
-
Εδω και 2 μερες μου ηρθε το clio dynamic 100hp επιτελους και χαιρομαι οσο τιποτα που βρηκα το φορουμ γιατι το αμαξι εχει τοσα μπιμπλικια που δεν ξερω που μου πανε τα τεσσερα.
Το κυριοτερο ερωτημα που μου εχουν σπασει τα νευρα και δεν το βρισκω ειναι το εξης. Που στο διαολο ειναι το στροφομετρο; Μου εδειξαν στην αντιπροσωπεια αλλα ξεχασα. Θα με σωσει απο νευρικο κλονισμο οποιος ξερει.
Επισης επειδη ακουσα οτι το start&stop δεν ειναι κι οτι καλυτερο για την μιζα, σταματα/ξεκινα συνεχεια, δεν το θελω. Το να πρεπει καθε φορα να το απενεργοποιω και να αναβει και λαμπακι στο κουμπι κιολας οσο ειναι απενεργοποιημενο με χαλαει αφανταστα. Αν μπορω να το απενεργοποιησω μονιμα ή αν το θεμα της μιζας ειναι μουφα θα νιωσω λιγο καλυτερα.
Τελος, μου βγαζει την ωρα λαθος. Την διορθωσα. Και σημερα μου την εβγαλε παλι λαθος. Κι αυτο συνεβη ηδη δυο φορες. Την εφτιαξα χειροκινητα την πρωτη φορα και την δευτερη πατησα το αυτοματη ενημερωση. Μην μου πειτε οτι πρεπει να παω αντιπροσωπεια ηδη, γιατι εκει μου ειπαν οτι λογω κορονοιου η εκπαιδευση εχει γινει μονο μεσω εξ αποστασεως, κι ετσι τα μαστορια πειραματιζονται στα τυφλα στην ουσια..
Renault Clio V