-
Τα LED στην μεσαία σκάλα μπήκαν με την αλλαγή τον περασμένο Νοέμβριο απ όσο ξέρω. Δε νομίζω να τα έβγαλαν.
Όσο για την μονόχρωμη οθόνη δεν έχω δει ποτέ ούτε active ούτε stline με μονόχρωμη οθόνη! Ίσως είναι τυπογραφικό.
Το δικό μου ST Line είναι κατασκευής 2/2019 και έχει έγχρωμη οθόνη στο καντράν.
-
Το comfort ναι το parking 1 όχι δεν διαβάζω για υποβοηθούμενη στάθμευση ούτε προστατευτικά στις πόρτες μόνο κάμερα πήραν από αυτό.
Περιμένω τιμή γιατί σε σχέση με τα ετοιμοπαραδοτα μόνο η έγχρωμη οθόνη το fordpass και η ασύρματη έχει προστεθεί αλλά λείπουν του υπόλοιπο parking pack και το head up display δλδ μάλλον υποβάθμιση είναι εκτός φυσικά αν πας στο υβριδικό χιλιαρη που δεν υπήρχε ως τώρα.
-
Τα LED στην μεσαία σκάλα μπήκαν με την αλλαγή τον περασμένο Νοέμβριο απ όσο ξέρω. Δε νομίζω να τα έβγαλαν.
Όσο για την μονόχρωμη οθόνη δεν έχω δει ποτέ ούτε active ούτε stline με μονόχρωμη οθόνη! Ίσως είναι τυπογραφικό.
Το δικό μου ST Line είναι κατασκευής 2/2019 και έχει έγχρωμη οθόνη στο καντράν.
Ζήτησα διευκρινίσεις αν και συνήθως ρωτάω 3 μου απαντούν 1....
-
Δεν είχαν ΟΛΑ τα ετοιμοπαράδοτα όλο τον εξοπλισμό που αναφέρεις. Έτρεχε ένα προωθητικό για τα πρώτα που είχαν έρθει με clima hud parking pack. Μετά έφεραν ένα άλλο σετ από έξτρα χωρίς το hud. Ανάλογα την παρτίδα. Και φυσικά οι τιμές δεν ήταν ακριβώς οι ίδιες για όλα.
-
Καλά το Hud , δεν είναι και το σημαντικότερο....
-
Τι είναι το hud?
-
Η μονόχρωμη όντως τυπογραφικό
Τα LED ούτε και σε εμένα τα έλεγε, σίγουρα εξακολουθούν να υπάρχουν είναι θέμα facelift όχι εξοπλισμού
Όσο αφορά τα τέλη, το βενζίνη manual 1.0 έχει EUR 87 (CO2 97gr)
-
Όντως δεν είναι αναγκαίο αλλά αν το δοκιμάσεις θα εκπλαγείς! Είναι τέλειο να μη παίρνεις τα μάτια σου από τον δρόμο και σου δείχνει και τις οδηγίες από το Navi πάνω από την ταχύτητα. Έχουν κάνει και μια πατέντα στη Ford και το βλέπεις και με Polarized γυαλιά ενώ τα περισσότερα που τα προβάλουν στο τζάμι δεν φαίνονται!
Για μένα πολύ πιο χρήσιμο από ψηφιακό καντράν που ουσιαστικά μόνο για εφέ είναι!
-
Το HUD δεν είναι διαθέσιμο στα ετοιμοπαράδοτα 1.0 Manual
Το είχε το αυτοκίνητο test drive δεν μου άρεσε επειδή προσθέτει ένα επίπεδο τζάμι στο ορατό πεδίο και με ενοχλούσε
-
Τι είναι το hud?
Ηead Up Display
-
Υπάρχει και διακόπτης που το κλείνει όποτε θέλεις. To τζαμάκι είναι στο κάτω μέρος του οπτικού σου πεδίου και διάφανο. Σε σωστή θέση οδήγησης δεν πρέπει να εμποδίζει
-
-
Το τζαμακι δεν κλεινει ? Μενει παντα εκει?
-
Το τζαμακι δεν κλεινει ? Μενει παντα εκει?
Κλείνει με κουμπί ή όταν σβήσει η μηχανή αυτόματα.
-
Λοιπόν τιμή ακτιβ 1.0 155 mhev 24522 (δεν ξέρω αν έχει κάποιο προωθητικο) τιμή 1.5 ντίζελ ακτιβ πάντα 25526 ομοίως δεν ξέρω τι παίζει για προωθητικό.
Τα μόνα διαφορετικά μου είπε είναι η έγχρωμη οθόνη 4.2 και η ασύρματη φόρτιση.
Από τα ετοιμοπαραδοτα δεν είχαν όλα μεσαία σκάλα led κάποια έχουν προφανώς αυτά που είναι facelift και κάποια όχι αυτά που δεν είναι.
Ψηφιακή οθόνη στα ακτιβ δεν μπαίνει ούτε κατόπιν παραγγελίας. Μόνο είναι στάνταρ στις st-linex , active x , vignale & st
-
Παιδιά δεν έχει γίνει facelift. Ο στάνταρ εξοπλισμός άλλαξε λίγο από μια ημερομηνία και μετά. Για το facelift έχουμε ακόμα.
-
E τότε δεν ξέρω τι γίνεται κάποια έχουν μεσαία λεντ κάποια οχι. Ίσως έχουν αυτά που είναι πιο τελευταία.
-
Είπαμε, όσα έχουν κατασκευαστεί μετά τον Νοέμβριο του '19, έχουν LED στην μεσαία σκάλα. Μαζί και με άλλες μικρές (και μεγάλες - βλ. πολλαπλούς) αλλαγές που έγιναν τότε.
-
Στο spritmonitor για τα λίγα πούμα 1.0 125 ή 155 υβριδικά που υπάρχουν βλέπω μο 6.6 λτ κατανάλωση. Στο φοκους λόγω βάρους θα είναι κάνα λτ πάνω ή λόγω καλύτερης αεροδυναμικής θα ψιλοπατσιζει; ...τι ρωτάω και εγώ τώρα...
-
24500 σε st line;
Ford Focus MK4