-
Εγώ ρε ρενακια δεν έχω τέτοιο τουτού, τι να κάνω δηλαδη;
Άσχετο, έχει μόνιμα 3 κλειδωμένα μπλοκε;;;; από μαμά είχε τρία μπλοκε;;;;;; Τετρακαναλο abs;;;;; μαμα;;;; Του πότε ειναι;;; Στο αλλο, επειδή ο γιος σου φαίνεται εξαιρετικό ταλέντο, από κάποιες φωτογραφίες που μας είχες βάλει, ρώτα το παιδί διότι είναι δουλειά του και αυτο αποφασιζει αν θέλει και τότε βάλε φώτο των project σε thread ως αναπτυξη project, να το θαυμάσουμε όλοι μαζί. Πάντως το παιδί αν το δει σοβαρά, μπορεί να κάνει καλές μπίζνες, ως προς το να φτιάχνει maxi και williams κτλ για τις αγορές των βαλκανίων τουλάχιστον. Θεωρώ πως υπαρχει κοινό, ιδιαίτερα τα Βαλκάνια το έχουν το σπορ σε καλή θέση στις επιλογές τους.
Ναί, έχει 3 διαφορικά από το εργοστάσιο, το μεσαίο είναι δισκάτο,
Προσπαθώ να τον πείσω να με αφήσει να βάλω φωτό από ένα άλλο project που είναι έτοιμο κατά 80-90% και δεν μου δίνει φωτό, και δεν με αφήνει, οπότε βάζω τις ίδιες ξανά και ξανά, και αφορά ένα Clio 1 σε πλήρη μετατροπή clio 2 με μηχανικά, σαλόνι, ταμπλό, aircondition, με κρυφό κλουβί,ενισχύσεις σρην καρότσα σύμφωνα με την omologation της Renault sport για το Clio 1 group N, φρένα, πλεξούδα καλωδίων, αναρτήσεις Biltein PSS9 εμπρός σεταρισμένη για Clio 1 willy και bilstein Group N πίσω, ζάντες από clio group A και άλλες λεπτομέρειες, μου λέει άσε να το τελειώσω πρώτα, έχει 2 μοτέρ να αποφασίσει, αν θα το έχει για παιγνίδι μόνο θα βάλει δίλιτρο από το clio RS 172 αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα, αν το κτρατήσει για πολιτικό θα βάλει 1400 που είναι plug in. Τώρα κυκλοφορεί με Clio 2 1600. Προς το παρόν έχει πολύ δουλειά στο μαγαζί και προχωράει πολύ αργά,
δες το willy μέχρι εκεί που έχει φτάσει την καρότσα
και το άλλο το οποίο έχει ήδη μέσα και το μοτέρ, απλά για να πάρεις μια εικόνα, όλα πλέον είναι στη θέση τους, καλώδια, νέες γραμμές φρένων, χειρόφρενο fly της Wilwood, δαγκάνες τετραπίστονες και τακάκια Wilwood κλπ.υπάρχει αρχείο με εκατοντάδες φωτό από μέσα , έξω από κάτω, από τη βελτίωση του δίλιτρου μοτέρ κλπ, από την τροποποίηση ττων βάσεων του ταμπλώ, την τροποποίηση στον καθρέφτη για το aircon και πολλές άλλες λεπτομέρειες, όπως η ενίσχυση εσωτερικά στους μασπιέδες, η κόντρα ενίσχυση μετυαξύ των B pillars, οι βάσεις των καθισμάτων, οι Α pillars τύπου WRC, η σύνδεση του κρυφού κλουβιού με τους εμπρός θόλους, η ενίσχυση του ουρανού όπως του Cio 2 γιατί το Clio1 δεν είχε κλπ.
-
Το έχω ξαναγράψει, για αυτόν που παίζει το παιχνίδι όλα ει αι τρισδιατα και έχουν βάθος, δηλαδή το ταμπλό που βλέπει αυτός είναι ίδιο με το πραγματικό, εχεοπι όγκο και βάθος. Εμείς απλά τόπο βλέπουμε 2d στο βίντεο του YouTube
Δείτε το
-
Wantone, μάλλον δεν γνωρίζεις το σπορ...
Και gtr να είχαν πάλι θα του έβαζαν κλουβιά και ενισχύσεις σασί.
Είναι ειδικό κοινό που τρέχει σε πίστες.
Για παραδειγμα παει o αλλος την Μεταχειρισμένη Πόρσε του και θελει να αναβαθμίσει το σασι της σε gt3.
Υ.γ .Οτι θέλει το παιδί και το κανει να νιώθει άνετα. Θα αποφασισει μονος του,απλα να του πεις ότι θαυμάζουν την εργασία του και την προσοχή στην λεπτομέρεια.
Υ.γ.;1 Το βλέπω ξανά, φοβερή λεπτοδουλεια και λεπτομέρεια.
-
Τα γραφικά στα παιχνίδια έχουν ξεφύγει εντελώς σε οικιακό επίπεδο, των κινηματογραφικών στούντιο παίζουν σε άλλες πίστες, γενικά αν πετύχουν περισσότερο και τις υφές στο ανθρώπινο δέρμα θα μείνουν άνεργοι οι ηθοποιοί, θα παίζουν μόνο στο θέατρο.
Ας είναι καλά εκεί που είναι ο Jobs που άλλαξε τον κόσμο όπως τον ξέραμε.
-
Ευχαριστώ πολύ παίδες!!!
Το έψαξα πολύ το θέμα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν φτάνει να έχεις γνώσεις αλλά πρέπει να ξερεις και την τοποθεσία. Έχω και ένα ξάδερφο που ξέρει και τα 2. Αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα tp link extender με το σκεπτικό ότι αργότερα αν το επιτρέψπυν οι συνθηκες θα χρειαστώ ένα για την ταράτσα, οπότε αν δεν μας έκανε δουλειά θα το έβαζα πάνω. Τελικά το βάλαμε κάτω στο διάδρομο και τώρα οι 3 τηλεοράσεις παίζουν 'μπάλα'
Όποιος είχε πει από την αρχή να βάλω extender μπορεί να χτυπήσει ελαφρά τον ώμο του αντί ... 'μπράβο' από μένα!!! Σχεδόν η πιο φτηνη λύση. 32 ευρώ.
-
μαζεμεναι ερωτησεις....
το αλιεν γουέαρ μου ειναι κοντα στο να τα φτυσει
οσο και να ψαχνω δεν βρισκω 17αρια λαπτοπ αλιενγουεαρ με ι9 10ης γενιας
βασικα βρισκω μονο αυτο, που δεν ειναι και αλιενγουεαρ
οποτε ερωτησεις
θα ερθουν αλιενγουεαρ με 10ης τον επομενο μηνα?
το εμ ες άι που εβαλα, εχει χωρο για δευτερο 2.5' εςεςντι? επεκταση εγγυησης? μαγαζι στην αθηνα? ανοιγει ευκολα το σασι για δισκο και μνημες? πιγιοτητα? αλλη μαρκουλα με άι εννια δεκατης και χλιδα?
...πρεπει να με βγαλει ισως και πενταετια, το προτελευταιο που θα παρω πριν τη συνταξις - κατρουγκαλου και σια επιτρεποντων
-
Περιμενε αυτο....
-
μαζεμεναι ερωτησεις....
το αλιεν γουέαρ μου ειναι κοντα στο να τα φτυσει
οσο και να ψαχνω δεν βρισκω 17αρια λαπτοπ αλιενγουεαρ με ι9 10ης γενιας
βασικα βρισκω μονο αυτο, που δεν ειναι και αλιενγουεαρ
οποτε ερωτησεις
θα ερθουν αλιενγουεαρ με 10ης τον επομενο μηνα?
το εμ ες άι που εβαλα, εχει χωρο για δευτερο 2.5' εςεςντι? επεκταση εγγυησης? μαγαζι στην αθηνα? ανοιγει ευκολα το σασι για δισκο και μνημες? πιγιοτητα? αλλη μαρκουλα με άι εννια δεκατης και χλιδα?
...πρεπει να με βγαλει ισως και πενταετια, το προτελευταιο που θα παρω πριν τη συνταξις - κατρουγκαλου και σια επιτρεποντων
Ρε γατουλη, τι είναι αυτά??? Ποιο ήρεμα. Τόσο δεν κάνουν όλα τα pc που έχω αγοράσει στα 35 χρόνια ζωής μου μαζεμένα.
Πας για σοβαρό gaming laptop, δλδ. Απαντήσεις χωρις καθόλου ψαξιμο
-
το 90% αυτών των λαπτοπ παιρνουν 2ο σκληρό. Αν παιρνουν m2 ή κλασικό αναλογα το καθε κομματι. SSD βαζεις δλδ
-
μνήμη εχει 2χ16 παιρνει μέχρι 64 αλλά εχει μονο 2 slot. Αρα θα τα αλλάξεις όλα και θα βάλεις 2χ32
-
πιοτητα???? που να ξερουμε μπορούμε να παρουμε κανενα τετοιο για να διαπιστώσουμε???
- αλλη μαρκουλα εκτος απο msi? asus και λοιπες παιχνιδοεταιρίες
θα ψαξω και θα συμπληρώσω παραπανω
-
-
νικ δεν τα παιρνω για παιγνια - για εργασιακο το παιρνω, αλλα θελω ισχυ οταν σηκωνω καμποσα βιρτσουαλ ταυτοχρονα. 2ο δισκο θελω δυομιση γιατι εχω ηδη εναν 4tb καλο
γενικα υπαρχει μεγαλο μπατζετ, πανω απο 5 και υπο προϋποθεσεις 10. αν κερδιζει τα ευρα ττου δεν εχει σημασια η τιμη του, οταν πηρα το τρεχον αλιενγουεαρ μου ειχε περασει τα 9. αλλα τα εβγαλε σε λιγους μηνες απο τη διαφορα ταχυτητας και δικης μου παραγωγικοτητας, οποτε τσαμπα ηταν. σχετικα με ποιοητα, ας πουμε τα αλιενγουεαρ ειναι γνωστη ποσοτητα στην αγορα και μπορεις να παρεις μαζι τους και nbd για 3+ χρονια με εξτρα χρεωση. τα msi, τα asus κλπ δεν εχω ιδεα
-
νικ δεν τα παιρνω για παιγνια - για εργασιακο το παιρνω, αλλα θελω ισχυ οταν σηκωνω καμποσα βιρτσουαλ ταυτοχρονα. 2ο δισκο θελω δυομιση γιατι εχω ηδη εναν 4tb καλο
Το ξέρω ότι δεν πάει για παιχνίδια, αλλά τα χαρακτηριστικά που θες σε υπερτουμπανο παιχνιδολαπτοπ θα τα βρεις. Και μάλιστα όχι όλα, θα πρέπει να βάλεις και αλλά εσύ από πάνω.
τελείως custom είναι τα origin https://www.originpc.com/. Το φτιάχνεις όπως γουστάρεις υπερτουμπανο λαπτοπ αλλά no support out of USA.
Για μένα καλύτερα να περιμένεις να έρθουν επίσημα μέσω dell ή quest τα allienware για να είσαι καλυμμένος από εγγύηση κλπ
-
https://www.dell.com/gr/p/alienware-area51m-r2-laptop/pd?ref=PD_OC
από την dell, νομίζω ξέρεις προσωπικά το μπος της cosmodata, οπότε ρωτάς για περισσότερα
Θέλει εξτραδάκια για να σε καλύψει όμως
-
νικ tnx
δες παραδοση το i9...
και ο οικονοπουλος μου ειπε θα τα φερουν απο σεπτεμβριο, δεν υπαρχουν στην αγορα τωρα...
βασικα σαν του mg χρειαζομαι με διπλασια μνημη,5ετια onsite και θα βαλω εγω ενα ssd 2 ή 4 t στο 2.5 slot
-
νικ tnx
δες παραδοση το i9...
και ο οικονοπουλος μου ειπε θα τα φερουν απο σεπτεμβριο, δεν υπαρχουν στην αγορα τωρα...
βασικα σαν του mg χρειαζομαι με διπλασια μνημη,5ετια onsite και θα βαλω εγω ενα ssd 2 ή 4 t στο 2.5 slot
Για παράδοση δεν είδα, το φανταζόμουν για την μνήμη (64gb) και τον 2,5' ssd τον παίρνει. Δεν θα παίρνει άλλον m2 μετά όμως (αν διάβασα καλά). O mg έχει πλήρες φυλλάδιο με τα τεχνικά του.
Τέλος πάντων νομίζω ότι μπορείς να περιμένεις 1 - 1,5 μήνα.
-
λοιπον...
οχι δεν εχει ερθει ακομη η γενια των r3
θα ερθει την 3η εβδομαδα του 9ου. με i9 10ης
και πλεον δεν παιρνει 2.5 ssd, παιρνει 3 m2 και υπαρχει κονφιγκιουρέισον με 2 των 2 τερα. και τα λοιπα ομορφα απο εξοπλισμο. λιγο κατω απο 7.
ΑρΕς
οποτε χρηστος ή μανωλης? ε?
-
λοιπον...
οχι δεν εχει ερθει ακομη η γενια των r3
θα ερθει την 3η εβδομαδα του 9ου. με i9 10ης
και πλεον δεν παιρνει 2.5 ssd, παιρνει 3 m2 και υπαρχει κονφιγκιουρέισον με 2 των 2 τερα. και τα λοιπα ομορφα απο εξοπλισμο. λιγο κατω απο 7.
ΑρΕς
οποτε χρηστος ή μανωλης? ε?
χαχαχαχα!!!!
ναι, είμαι ο Χρήστος ή Μανώλης ή Σπύρος (το ξέχασες το Σπύρος, Αλήθεια ο SPI_Duster κάνει??? ξέρω ότι μιλάτε, χαιρετίσματα στείλε) nickthetrib!!!
Αν δεν έχεις τι να κάνεις τους 2,5 ssd πες μου, για το netbook 11,6' που χρησιμοποιώ για τη δουλειά θα ήταν μια χαρά (μαλακίες λέω με μια θήκη τους κανεις εξωτερικούς και είσαι κομπλέ)!!!
-
xexex
νικ δεν ηταν για εσε, δια αλλον επαγαινε...
-
-
Γάτε, για πες, με το allienware τι γίνεται???
Πότε? Χαρακτηριστικά? Τιμή? (μάλλον περισσότερα από όσα βγάζω το χρόνο, αλλά ας την μάθουμε και αυτή)
-
εις παραγγελιαν
θα ερθει σε κανα μηνα
m17 r3 i9 10980, 64,2x2tb καπου 5500. εργαλεια δουλειας ειναι και τα κινεζικα καρυδακια και τα φακομ. ο χρονος που θα χασεις με τα κινεζικα πλερω φακομ επι δεκα.
-
εις παραγγελια
θα ερθει σε κανα μηνα
m17 r3 i9 10980, 64,2x2tb καπου 5500. εργαλεια δουλειας ειναι και τα κινεζικα καρυδακια και τα φακομ. ο χρονος που θα χασεις με τα κινεζικα πλερω φακομ επι δεκα.
Ωραία!!! με το καλό να έρθει. Επόμενο το νέο αμάξι!
Το ξέρω ότι είναι εργαλεία δουλειάς. Στην δικιά σου περίπτωση θεωρούνται μέσα παραγωγής και μια σοβαρή επιχείρηση επενδύει σε αυτά, οπότε τα 5500 είναι καλά (με βάση και τα χαρακτηριστικά τους).
Έχει και ελεύθερη m2 για έναν ακόμα ssd,σωστά???
Αυτό με τα κινέζικα επί δέκα το ξέρω καλά, με έχει ταλαιπωρήσει κιόλας (αρκετά θα έλεγα)
Υ.Γ. έμεινες κάτω από το ετήσιο εισόδημά μου. Τι έκοψες?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]