-
@Dublin Εχει κι αλλο παραδειγμα, που λεει οτι το ΤΤ θα μειωθει κατα 2,200€. Τωρα γιατι εβαλες μονο το ενα παραδειγμα, εσυ ξερεις
Γιατί το άλλο αυτοκίνητο είναι τελικής αξίας 27.600 (αν βάλεις τελικά έξοδα που ανάλογα την μάρκα είναι από 300 - 700 και βάλεις και χρώμα το αυτοκίνητο αγγίζει τα 29.000), νομίζω τα 2.200 δεν είναι τόσο τραγικά, αλλά αν ο άλλος δεν ΄χει 20.000, τα 110ευρώ μείωση δεν τον σώζουν για να πάρει ένα καλύτερο αυτοκίνητο.
Πάλι Corsa θα πάρει..
Αν ένας τώρα δεν έχει τα 2.200 και δεν μπορεί να πάρει καλή έκδοση του 3008, ας πάρει μία Active 3008 ή ένα C5 Aircross, πάλι αμαξάρα παίρνει.
Δεν μπορώ να μιλάω για όλες τις κατηγορίες των Ελλήνων, η δικιά μου είναι κοντά στα 20.000 και αυτή ξέρω και κριτικάρω περισσότερο, και υπέρβαση έκανα με το 2008 Allure diesel..
Στο άλλο θέμα ο φίλος είναι ξεκάθαρος και μιλάει με ανοιχτά χαρτιά και τον χαίρομαι.
'Καλησπέρα σε όλους,έχω ήδη αποφασίσει την αγορά του 3008 κ λόγω εκπτώσεων έκλεισα ήδη ένα 1.5 diesel active(no grip) αυτόματο.
μιλωντας όμως με διάφορους φίλους κάποιοι προσπαθούν να με αποτρέψουν από το diesel κ λένε να πάω στο βενζινοκίνητο 1,2.
η χρήση θα είναι καθημερινή μέσα στην πόλη καθώς κ προβλεπόμενες εκδρομες το καλοκαίρι για διακοπες(ίσως κάποιες φορές κ καθε ΣΚ στο κοντινό εξοχικό)
τι λέτε;ο πετρελαιοκινητήρας έχει προβλήματα σε τέτοια χρήση;μικρη η διαφορά στην τιμή κ πιστευω οτι αρκετα μικρότερη κατανάλωση όσον αφορά το πετρελαιο.
επιδοσεις δεν με ενδιαφέρουν γτ υπάρχει κ δεύτερο αυτοκίνητο αρκετα πιο δυνατό.4
Θα κάνω περίπου 10-15 χιλιάδες χλμ το χρονο'
Νομίζω το παράδειγμά σου τον αφορά περισσότερο!
-
Κι ο yannis17 'ακριβο' κοιταει , οποτε τον αφορα το παραδειγμα των 2,200€
-
Κι ο yannis17 'ακριβο' κοιταει , οποτε τον αφορα το παραδειγμα των 2,200€
Δεν ξέρω ποιος είναι ο yannis17, εδώ δεν ανέφερε τιμή νομίζω.
είμαστε σε άλλο νήμα του Argosxolos και ο άνθρωπος είπε
'το μπατζετ μας θα φτασει το πολυ μεχρι τις 22 χιλιαδες' και τώρα έχει Ibiza νομίζω.
Σόρρυ, αλλά δεν μπορώ να συγκρατώ όλα τα nick και το πώς κινούνται τα πάντα στο φόρουμ! Κυρίως μιλώ για προσωπικές ανάγκες, με τις δικές μου εμπειρίες και έρευνα.
νάτος
'Καλησπέρα παιδιά και από μένα.Είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου εδώ και λίγο καιρο.Διάβασα όμως τις τελευταίες μέρες για μείωση του τέλους ταξινόμησης αυτοκινήτων και σκέφτηκα να περιμένω.Λένε ότι με την μείωση θα αγοράζεις αυτοκίνητο σε χαμηλότερη τιμή και με πλουσιότερο εξοπλισμό.Εχει κανείς πληροφορία πότε θα εφαρμοστεί αυτή η μείωση? Ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα νιώθει κορόιδο να προχωρήσει σε αγορά και μετά από λίγο να δει το αυτοκίνητό του φθηνότερο.'
-
O yannis17 ειναι αυτος που εκανες quote λιγο πιο πανω το ποστ του
Σε νημα του Argosxolos ειμαστε αλλά στον yannis17 απαντησες κι εσυ. Ασε που εχουν γραψει κι αλλοι σε αυτο το νημα τους προβληματισμους τους , οχι μονο ο Argosxolos . Και δεν μιλας με 10χρονα εδω μεσα , γιατι ωρες ωρες βλεπω οτι νομιζεις οτι μιλας με αφελείς ανθρωπους..... Και σταματα τα quote γιατι ειναι κουραστικο
-
O yannis17 ειναι αυτος που εκανες quote λιγο πιο πανω το ποστ του
Σε νημα του Argosxolos ειμαστε αλλά στον yannis17 απαντησες κι εσυ. Ασε που εχουν γραψει κι αλλοι σε αυτο το νημα τους προβληματισμους τους , οχι μονο ο Argosxolos . Και δεν μιλας με 10χρονα εδω μεσα , γιατι ωρες ωρες βλεπω οτι νομιζεις οτι μιλας με αφελείς ανθρωπους..... Και σταματα τα quote γιατι ειναι κουραστικο
Δεν αναφέρει πουθενά χρήματα μικρέ μου.
-
Γραφει αλλου . Αλλά κι εκεινο το νημα το ξεκινησε αλλος . Οποτε.....
-
Γραφει αλλου . Αλλά κι εκεινο το νημα το ξεκινησε αλλος . Οποτε.....
Καλά, δεν θυμάμαι την περίπτωσή του, δεν χρειάζεται να περνάς σε προσωπικές επιθέσεις, αν δεν συμφωνείς μπορείς να καταθέσεις την εμπεριστατωμένη σου άποψη και τα στοιχεία σου και θα τα δούμε. Δεν διεκδίκησα ποτέ κανά αλάθητο.
Κάτσε να βγει ο νόμος και θα το δούμε, αλλά σε άλλο thread άλλος φίλος με κατηγόρησε ότι τα 20.000 είναι πολλά για τους Έλληνες, εδώ με κατηγορείς ότι το παράδειγμα που έδωσα στα 23 είναι λίγα..διαλέξτε.
Τα quotes και το quotation είναι απαραίτητα σε ένα εμπεριστατωμένο κείμενο, αλλιώς δεν παίρνεις πτυχίο..δεν είναι κακό να μάθουμε να κάνουμε λίγο ποιο σοβαρή κουβέντα με στοιχεία και αποδείξεις και νούμερα και αριθμούς.
Την άλλη εβδομάδα ξεκινάω δουλειά οπότε δεν θα σας 'ταράσσω' συχνά!
-
Δεν εχω να διαλεξω, γιατι δεν ειμαι με κανεναν. Ειμαι με την αποψη της λογικης....Και κυριως δεν μ αρεσουν οι πολλες σαλτσες και οι τρίπλες σε μια συνομιλια. Οποιος διαβαζει και εχει στοιχειώδη κριση, καταλαβαινει
-
Πάντως εγώ που είχα ψάξει αναλυτικά τον νέο τρόπο με τον παλιό στις εκδόσεις του 3 και του 5 αιρκρος , υπήρχαν οφέλη γύρω στα 300-500 για το 3 και γύρω στα 500-1400 για το 5 , αλλά υπήρχαν και επιβαρύνσεις σε όσα ήταν κοντά στο επόμενο σκαλοπάτι , γιατί η διαφορά είναι βολική για το πρώτο 1000άρικο μετά το σκαλί και επιβαρύνει περισσότερο στο τελευταίο 1000άρικο πριν το επόμενο σκαλοπάτι .
-
Δεν εχω να διαλεξω, γιατι δεν ειμαι με κανεναν. Ειμαι με την αποψη της λογικης....Και κυριως δεν μ αρεσουν οι πολλες σαλτσες και οι τρίπλες σε μια συνομιλια. Οποιος διαβαζει και εχει στοιχειώδη κριση, καταλαβαινει
Στο ορίτζιναλ πόστ μου που σε προσέβαλε τόσο, έχω μία ολόκληρη παράγραφο που λέει
'Όσο ανεβαίνει η τιμή θα μεγαλώνει και αυτό το ποσοστό βέβαια, οπότε στα 26-30.000 θα φαίνεται περισσότερο η διαφορά, αλλά εκεί λογικά θα υπάρχουν και μεγαλύτεροι κινητήρες οπότε και περισσότα τέλη - αυτό εξαρτάται και από το WLTP, και πότε θα εφαρμοστεί επιτέλους.'
ήμουν σαφέστατος και ακριβέστατος, χωρίς καθόλου σάλτσες και τρίπλες. Ξεκάθαρα ανέφερα και τις 2 εκδόσεις της πραγματικότητας σύμφωνα με τα γνωστά δεδομένα.
Δεν είδα πουθενά να ξεδιπλώνεις καμία λογική, κρίση, ή οτιδήποτε, απλά μια κενή κατηγορία χωρίς κανένα στοιχείο, επιχείρημα ή οποιοδήποτε quotation, και μάλιστα σε σχόλιο κάποιου άλλου ανθρώπου..
Ούτε καν θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, ούτε καν θυμάμαι κανένα post σου.
Η άποψή μου είναι ότι για τα αυτοκίνητα που ενδιαφέρουν το 70-80% των Ελλήνων, με τελική τιμή έως το πολύ 22.000, η διαφορά θα είναι σχετικά μικρή, και αν περιμένει κάποιος ένα χρόνο να πάρει αυτοκίνητο γι' αυτό το λόγο, όπως παραπονιούνται στο άλλο άθρο που είχε ποσταριστεί στην κυβέρνηση, τότε θα είχαν κάνει απόσβεση με τη χρήση τους από το 2019 που ακούγεται αυτό.
Επίσης δεν ξέρουμε τι τιμές θα πάρουν από τα εργοστάσια, είναι γνωστό και έχει γραφτεί σε πολλά άρθρα ότι παίρνουμε από τις καλύτερες τιμές της Ευρωπαικής Ένωσης σε πολλά μοντέλα (για PSA συγκεκριμένα, σίγουρα), και επίσης ότι με το WLTP σύστημα θα υπάρχει αύξηση τελών κυκλοφορίας. Όλα αυτά θα πρέπει να μπουν στο ίδιο καζάνι.
-
Στο ορίτζιναλ πόστ μου που σε προσέβαλε τόσο, έχω μία ολόκληρη παράγραφο που λέει
'Όσο ανεβαίνει η τιμή θα μεγαλώνει και αυτό το ποσοστό βέβαια, οπότε στα 26-30.000 θα φαίνεται περισσότερο η διαφορά, αλλά εκεί λογικά θα υπάρχουν και μεγαλύτεροι κινητήρες οπότε και περισσότα τέλη - αυτό εξαρτάται και από το WLTP, και πότε θα εφαρμοστεί επιτέλους.'
Ποιος ειπε οτι με προσβαλε? Οτι να ναι λες.Ακου με προσεβαλε....
Βαζεις ενα παραδειγμα που εχει μικρη διαφορά(και ας εγραψες γενικολογα οτι στα ακριβοτερα θα μεγαλωνει η διαφορά) και σε ρωταω γιατι βαζεις αυτο το παραδειγμα και δεν βαζεις και το άλλο. Προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις οτι και καλα η διαφορά θα ειναι μικρη. Γιατι? Μηπως σε καιει οτι εσυ πηρες και πριν τις προσφορες και πριν πεσουν οι φοροι?
ήμουν σαφέστατος και ακριβέστατος, χωρίς καθόλου σάλτσες και τρίπλες. Ξεκάθαρα ανέφερα και τις 2 εκδόσεις της πραγματικότητας σύμφωνα με τα γνωστά δεδομένα.
Δεν είδα πουθενά να ξεδιπλώνεις καμία λογική, κρίση, ή οτιδήποτε, απλά μια κενή κατηγορία χωρίς κανένα στοιχείο, επιχείρημα ή οποιοδήποτε quotation, και μάλιστα σε σχόλιο κάποιου άλλου ανθρώπου..
Οι τριπλες και οι σαλτσες πανε στο ποιος ειναι ο yannis17 και δεν ξερω τι θελει να παρει κτλ. Αμα δεν ξερεις τι θελει να παρει , μην προδικαζεις οτι θα παρει φθηνο αμαξι. Και τι δεν ξερεις. Μολις ειχες κανει quote στο ποστ του
Και μετα πετας και το πιο κουφο.Οτι το νήμα ειναι του Argosxolos και ο αργοσχολοες πηρε Ibiza κτλ κτλ. Που κολλανε αυτα, την ωρα που απαντας σε εναν αλλο? Αυτα οντως δεν ειναι σαλτες και τριπλες, Ειναι λεω βλακιες για να σωσω τις βλακιες που εγραψα και πιο πριν .
Ούτε καν θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, ούτε καν θυμάμαι κανένα post σου.
Γιατι δεν ειμαι απο αυτους που γραφουν , γραφουν και στο τελος δεν λενε τιποτα ουσιαστικο. Ισα ισα κουραζουν αυτον που διαβαζει
Πολυ ασχοληθηκα μαζι σου. Γραψε οτι θες. Εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να σου λυσω τα προβληματα σου
-
Dublin wrote:
Ποιος ειπε οτι με προσβαλε? Οτι να ναι λες.Ακου με προσεβαλε....
Βαζεις ενα παραδειγμα που εχει μικρη διαφορά(και ας εγραψες γενικολογα οτι στα ακριβοτερα θα μεγαλωνει η διαφορά) και σε ρωταω γιατι βαζεις αυτο το παραδειγμα και δεν βαζεις και το άλλο. Προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις οτι και καλα η διαφορά θα ειναι μικρη. Γιατι? Μηπως σε καιει οτι εσυ πηρες και πριν τις προσφορες και πριν πεσουν οι φοροι?
Dublin wrote:
Οι τριπλες και οι σαλτσες πανε στο ποιος ειναι ο yannis17 και δεν ξερω τι θελει να παρει κτλ. Αμα δεν ξερεις τι θελει να παρει , μην προδικαζεις οτι θα παρει φθηνο αμαξι. Και τι δεν ξερεις. Μολις ειχες κανει quote στο ποστ του
Και μετα πετας και το πιο κουφο.Οτι το νήμα ειναι του Argosxolos και ο αργοσχολοες πηρε Ibiza κτλ κτλ. Που κολλανε αυτα, την ωρα που απαντας σε εναν αλλο? Αυτα οντως δεν ειναι σαλτες και τριπλες, Ειναι λεω βλακιες για να σωσω τις βλακιες που εγραψα και πιο πριν .
Dublin wrote:
Γιατι δεν ειμαι απο αυτους που γραφουν , γραφουν και στο τελος δεν λενε τιποτα ουσιαστικο. Ισα ισα κουραζουν αυτον που διαβαζει
Πολυ ασχοληθηκα μαζι σου. Γραψε οτι θες. Εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να απανταω σε προβληματικους
το παράδειγμα ήταν από το άρθρο φίλε μου, γράφω εδώ μέσα για να μεταδώσω γνώση και εμπειρία, που έχω αποκτήσει στο χώρο εδώ και δεκαετίες, όχι για να κατηγορώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω.
Ευτυχώς οι άνθρωποι που απαντούν ότι έχουν βοηθηθεί από τα ποσταρίσματά μου είναι περισσότεροι από εσένα, και αυτό με ικανοποιεί.
Προφανώς έχουμε σημαντικότερα να κάνουμε από το να γράφουμε μπρος - πίσω ανοησίες, απλά θα μπορούσε να μην γίνει αν δεν με κατηγορούσες για 'κάτι' που είχες στο μυαλό σου, που δεν υπήρξε. Ήθελα να αναδείξω ένα point, όχι να κάνω 50 παραδείγματα για κάθε τιμολογιακή ομάδα.
Το αν ο καθένας είναι 'προβληματικός' ή όχι, δεν έχεις δικαίωμα ούτε να το λες, ούτε να το κρίνεις εσύ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: βλέπω άλλαξες το 'προβληματικός', μπράβο σου, έχεις τακτ..
-
Το αλλαξα γιατι καποιος θα μου εκανε αναφορα. Και θελω να απανταω οταν βλεπω να γραφονται βλακειες.
-
Εγώ μπορώ να ρωτήσω, γιατί οπότε είμαι στο forum μιλάω μόνος μου Και κοιμάστε ολοι;
Και όταν κάνω δουλειές πλακωνεστε και χάνω τους καυγάδες σε live μεταδοση;;;
-
Το αλλαξα γιατι καποιος θα μου εκανε αναφορα. Και θελω να απανταω οταν βλεπω να γραφονται βλακειες.
ωραίος! τουλάχιστον το παραδέχεσαι!
Ξέρεις ότι έχει μείνει για πάντα στο reply μου βέβαια?!
Καληνύχτα, και ελπίζω σε ποιο εποικοδομητική συζήτηση στο μέλλον.
-
-
Lap εσυ σπαμαρεις ποιο πολυ απο τον απο πανω. Εισαι μεγαλυτερη κουραση και απο τον κουραστικο
Dublin ξερεις που το εχω γραμμενο το reply σου ? Εχω γραψει και πολυ χειροτερα εδω μεσα . Απο κοντα βεβαια λεω περισσοτερα και κανω και περισσοτερα
-
Εγώ μπορώ να ρωτήσω, γιατί οπότε είμαι στο forum μιλάω μόνος μου Και κοιμάστε ολοι;
Και όταν κάνω δουλειές πλακωνεστε και χάνω τους καυγάδες σε live μεταδοση;;;
Ειλικρινά ρε φίλε θα θελα να σε γνωρίσω από κοντά.
-
Χεχε, αν κάνει μάζωξη κάποια φορά το καφενείο των τροχών ίσως βρεθούν όλοι οι θαμώνες.
Αν και μ αρέσει η ανωνυμία του forum, και το ιντερνετικο καφενειο.
Υ.γ Ελπίζω να μην εννοείς για να μου πετάξεις γιαούρτια.
-
Χεχε, αν κάνει μάζωξη κάποια φορά το καφενείο των τροχών ίσως βρεθούν όλοι οι θαμώνες.
Αν και μ αρέσει η ανωνυμία του forum, και το ιντερνετικο καφενειο.
Υ.γ Ελπίζω να μην εννοείς για να μου πετάξεις γιαούρτια.
. Ποιος φοράει την μάσκα να πάει σούπερ μάρκετ να αγοράσει γιαούρτι νανα βγαλειβγάλει τα γάντια να κάνει απολύμανση... Πλάκα κανω. Απλά πολλές φορές γράφεις αυτά που θα εγραφαέγραφα εγώ σε ότι αφορά πλάκα και πειράγματα.
Αγορα νεου αυτοκινητου