-
Διαβάζω ότι άνοιξαν οι παραγγελίες για Skoda Scala CNG και Skoda Kamiq CNG.
-
Ναι άνοιξαν οι παραγγελίες και έχω είδη παραγγείλει το kamiq ερχετε στις 20-25 Μαρτίου το περιμένω με αγωνια
-
Με το καλο να σας το φερει ο πελεκανος.
-
Ναι άνοιξαν οι παραγγελίες και έχω είδη παραγγείλει το kamiq ερχετε στις 20-25 Μαρτίου το περιμένω με αγωνια
Με το καλό! Το ψιλοκοιτάω κι εγώ το συγκεκριμένο με φυσικό αέριο... Σε ποια έκδοση το παρήγγειλες; Τιμή; Δώρα; Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
-
Skoda kamiq style foul extra δώρα δεν μου δίνουν γιατί είδαν πως είχα τα λεφτα μετρητά και ειμουν αποφασισμένος ότι θα το πάρω δεν έκανα καθολου παζάρια και δεν κέρδισα τίποτα ...
-
Εισαι large.....
-
Οριστικό τέλος στο CNG στα επιβατικά.
https://www.autoblog.gr/2020/03/07/h-vw-leei-antio-sto-fysiko-aerio/
-
Οριστικό τέλος σε όλους όσους είναι άνω των 65 λόγω Κορωναίου να προσέχετε όλοι Έσω ήρθε το τέλος του κόσμου και εσυ fiturist φοβάσαι μην σταματήσουν τα οχήματα με φυσικό αεριο;; Και ας τα σταματήσουν εσένα τι σε νοιάζει εφόσον δεν πρόκειται να αγοράσεις;; Άντε πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου και κάτσε μέσα στο σπίτι μην τρομοκρατείς τον κόσμο...
-
Futurist έσυ και ο Στέφανος Χίος μείνατε να κράζετε... επαγγελματικά ο ένας την πολιτική και ο άλλος τα cng...
-
με το καλό να σου έρθει, περιμένουμε με αγωνία εντυπώσεις!
-
Skoda kamiq style foul extra δώρα δεν μου δίνουν γιατί είδαν πως είχα τα λεφτα μετρητά και ειμουν αποφασισμένος ότι θα το πάρω δεν έκανα καθολου παζάρια και δεν κέρδισα τίποτα ...
Το έχεις παραλάβει ?
Δώσε μας πληροφορίες , κινητήρα , αίσθηση οδήγησης , κατανάλωση !
-
Καλημέρα έχω ένα seat arona εδώ και ένα έτος έχω κάνει 12500 χλμ τα 10000 με φυσικό αέριο και τα άλλα με βενζίνη μένω κεντρο αθηνα και εξοχικό Εύβοια και Ηλεία . Έχω σωθεί πραγματικά τεράστια οικονομία με 11 ευρώ περίπου κάνω από 260 χλμ και το ανώτερο 350 εθνική για Αράχωβα που κάνω και τα σκι μου.Τωρα για Ηλεία στην επιστροφή θα κάψω και λίγο βενζίνη δεν με πειράζει αφού και πάλι στο σύνολο είμαι κερδισμένος. Πλέον δεν με ενδιαφέρει το κόστος μετακίνησης ούτε ποσο θα ανέβει η πέσει η βενζίνη. Έχω και ένα σκούτερ 150,cc το οποίο καεί πιο πολύ. Λοιπόν οποιος έχει σχετικά κοντά του πρατήριο να το αγοράσει με κλειστά μάτια θα κάνει απόσβεση από τα καύσιμα για όλο το κόστος του οχήματος σε μερικά χρόνια.
-
Καλημέρα έχω ένα seat arona εδώ και ένα έτος έχω κάνει 12500 χλμ τα 10000 με φυσικό αέριο και τα άλλα με βενζίνη μένω κεντρο αθηνα και εξοχικό Εύβοια και Ηλεία . Έχω σωθεί πραγματικά τεράστια οικονομία με 11 ευρώ περίπου κάνω από 260 χλμ και το ανώτερο 350 εθνική για Αράχωβα που κάνω και τα σκι μου.Τωρα για Ηλεία στην επιστροφή θα κάψω και λίγο βενζίνη δεν με πειράζει αφού και πάλι στο σύνολο είμαι κερδισμένος. Πλέον δεν με ενδιαφέρει το κόστος μετακίνησης ούτε ποσο θα ανέβει η πέσει η βενζίνη. Έχω και ένα σκούτερ 150,cc το οποίο καεί πιο πολύ. Λοιπόν οποιος έχει σχετικά κοντά του πρατήριο να το αγοράσει με κλειστά μάτια θα κάνει απόσβεση από τα καύσιμα για όλο το κόστος του οχήματος σε μερικά χρόνια.
Ωραίος, το 1.0 με 95hp κινητήρα φοράς ε?
Σε ανηφόρες φορτωμένος πως πάει? Κάποιο πρόβλημα γενικότερα?
Εγώ με ford focus 2003 1.6 θέλω 50€ βενζίνα για 350 χλμ τοπ για αυτό το σκέφτομαι για cng
-
Δηλαδή καις πάνω από 10 λίτρα στα 100, λογικά θα έχεις βαρύ πόδι ή θα τρως πολύ μποτιλιάρισμα. Υπό αυτές τις συνθήκες, μην περιμένεις να βγάζεις τα ανακοινωθέντα χιλιόμετρα με το φυσικό αέριο. Και πάλι όμως, θα κάνεις πολλή οικονομία. Είσαι κοντά σε πρατήριο;
-
Δηλαδή καις πάνω από 10 λίτρα στα 100, λογικά θα έχεις βαρύ πόδι ή θα τρως πολύ μποτιλιάρισμα. Υπό αυτές τις συνθήκες, μην περιμένεις να βγάζεις τα ανακοινωθέντα χιλιόμετρα με το φυσικό αέριο. Και πάλι όμως, θα κάνεις πολλή οικονομία. Είσαι κοντά σε πρατήριο;
Νομίζω ότι με 11€ βάζει 10 κιλά Φ. Α, οπότε καίει περίπου 4κιλα/100 χλμ!
-
Εγώ με ford focus 2003 1.6 θέλω 50€ βενζίνα για 350 χλμ τοπ για αυτό το σκέφτομαι για cng
Εκτός του ότι προφανώς δεν μετράμε την κατανάλωση με χρήματα (η τιμής της βενζίνης δεν είναι σταθερή), ή είσαι συνέχεια 1η-2α στο μποτιλιάρισμα, ή το πηγαίνεις κόφτες, ή βάζεις πανάκριβη βενζίνη, ή έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο. Με περιαστική χρήση, ακολουθώντας την κίνηση από άποψη ταχύτητας, και τιμή βενζίνης στο €1,3, το ίδιο αυτοκίνητο μου βγάζει 500 χλμ με €50.
-
Το Focus I είναι αυτό; το είχα και εγώ και έκαιγε τα κέρατά του. Μετά πήρα 3 συνεχόμενα πετρέλαια και βρήκα την υγεία μου (τα έχω ακόμη και τα 3, το 3ο φυσικά το 2008).
Τεράστια αυτονομία, φοβερή οικονομία και καλό τράβηγμα χαμηλό-μεσαία, που πλέον μου αρέσει σαν χαρακτηριστικό στην οδήγησή μου.
-
Yem wrote:
Εκτός του ότι προφανώς δεν μετράμε την κατανάλωση με χρήματα (η τιμής της βενζίνης δεν είναι σταθερή), ή είσαι συνέχεια 1η-2α στο μποτιλιάρισμα, ή το πηγαίνεις κόφτες, ή βάζεις πανάκριβη βενζίνη, ή έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο. Με περιαστική χρήση, ακολουθώντας την κίνηση από άποψη ταχύτητας, και τιμή βενζίνης στο €1,3, το ίδιο αυτοκίνητο μου βγάζει 500 χλμ με €50.
Προφανώς και δεν μετράμε με € το 50€ βάζει περίπου 35 λίτρα και καίω περί τα 8-9 λτρ/100χλμ, το αμάξι έχει 210.000+χλμ και είναι κάπως κακομεταχειρισμενο ! Κοφτες δεν το πάω,-ούτε καν- ούτε είμαι 1-2 στην κίνηση! Το δρομολόγιο μου είναι νορμάλ με ανοιχτό δρόμο σε Κηφισό και Ποσειδώνος και λίγο μπέρδεμα σε Θησέως και κάτι άλλα στενά!
-
Το Focus I είναι αυτό; το είχα και εγώ και έκαιγε τα κέρατά του. Μετά πήρα 3 συνεχόμενα πετρέλαια και βρήκα την υγεία μου (τα έχω ακόμη και τα 3, το 3ο φυσικά το 2008).
Τεράστια αυτονομία, φοβερή οικονομία και καλό τράβηγμα χαμηλό-μεσαία, που πλέον μου αρέσει σαν χαρακτηριστικό στην οδήγησή μου.
Ναι το mk1 είναι αν δε κάνω λάθος με το face-lift που έβαλε τα φλας μέσα στα φανάρια και στην θέση τους έβαλε προβολείς ομίχλης !
Καλοτάξιδο το 2008! Με ποιόν diesel?
-
Dublin wrote:
Ναι το mk1 είναι αν δε κάνω λάθος με το face-lift που έβαλε τα φλας μέσα στα φανάρια και στην θέση τους έβαλε προβολείς ομίχλης !
Καλοτάξιδο το 2008! Με ποιόν diesel?
Ευχαριστώ πολύ! Έχω φτάσει 6.000, και αν δεν είχαμε lock down υπολόγιζα 2-3.000 ακόμη. Ανάλογα.
Allure 100 άλογα. Έχω κάνει και ταξίδι κολλημένο στα 160-170, και φουλ φορτωμένο, καίει αρκετά περισσότερο έτσι, αλλά με βενζίνη και ανάλογες συνθήκες σίγουρα θα έβλεπα 2-3 λίτρα παραπάνω. Γενικά με εκπλήσσει θετικά ανά διαστήματα, παρ'όλο που έχω πετρέλαια εδώ και χρόνια.
Οι PSA diesel κινητήρες είναι πολύ οικονομικοί, με χαμηλά τέλη και έχουν βγει πολύ καλοί γενικά.
Έχω κ C3 του 2011(ή 12!) και Ford B max (μεταχειρισμένο) του 2014(ή 15!). Κανένα πρόβλημα κανένας τους. Νομίζω είχαν συνεργασία Ford/PSA στου B Max.
Πολύ καλή ευκαιρία είναι τώρα το 2008 το προηγούμενο, εξαιρετικά οδηγικα χαρακτηριστικά (στο elk test περνάει το Fiesta στα 78χλμ την ώρα, ή το ισοφαρίζει στα 77, και στα τωρινά είναι 2-3χλμ πάνω σε σχέση με το τωρινό 2008 και Puma που είναι στην κορυφή με 75).
Αγορά νέου αυτοκινήτου φυσικού αερίου