-
Mich wrote:
Ναι, στο my20 η έκπτωση. Τιμολογείται λίγο πάνω από τα 28,5Κ και το κατέβασε στα 26Κ και βάλε.
Υ.Σ: μου την έσπασαν πολύ οι ψεύτικοι αεραγωγοί στην μάσκα και πίσω. Καγκουριά μεγάλη (γνώμη μου). Οδηγικά, το αμάξι σου δίνει κορυφαία αίσθηση.
Φίλε μου δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά επειδή τέτοια έκπτωση σε φρέσκο αμάξι μπορεί να μην έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Honda στην Ελλάδα, είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες σωστά; Ή ότι στα είπαν εκείνοι σωστά; Το έχεις αυτό και γραπτά;
Όχι εντάξει, στο θέμα τιμής να καταλάβω λάθος, δεν παίζει αυτό.
Δεν το έχω γραπτά. Όταν του είπα ότι πλερώ μετρητά, ζήτησε χρόνο να δει τι έκπτωση μπορεί να κάνει, οπότε με πήρε μία μέρα μετά τηλέφωνο και με ενημέρωσε. Την επόμενη το οδήγησα.
MODEL YEAR 2020, ναι.
Υ.Σ.: Θα το επιβεβαιώσω και γραπτά όμως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
-
Σε ποια πολη Μich ?
-
έχει πολύ value το αμάξι στα 26+. δεν το συζηταμε καν. μιλάμε για φουλ εξτρα αυτοκίνητο που απλα λείπει λιγο δερμα σε καθισματα και λιγο χρωμα σε ταμπλο για να δείξει πιο πολύ. λεπτομερειες.
-
Αμα ειναι να παω και γω να παρω απο κει.
-
Αχ, Honda φερ' το σε hybrid 1,5 (και συνέχισε τις προσφορές )
Από αξεσουάρ εσωτερικού, άπειρα στο ίντερνετ...
Αυτό με μια high teck αίσθηση.
10 ευρώ κοστίζουν....τιποτα
https://www.aliexpress.com/item/33012813711.html
Κι εδώ κάνα 500αρι (τσιμπημενο) αλλά.....
https://www.aliexpress.com/i/32954901332.html
Εδώ για όσους έχετε το άλλο χωρίς led εργοστασιακά
https://www.aliexpress.com/i/32975369928.html?spm=2114.12057483.0.0.1d982b29A8vnzU
Δεν ξέρω απο ποιοτητα αλλά είναι πολύ εντυπωσιακα.
Πλάκα πλάκα αν δεν σας νοιάζουν ηλιοροφες και δέρματα, δεν αξίζουν οι πολυ πλούσιες εκδόσεις. Διοτι το φτιάχνετε με έξτρα όπως το θέλετε με τα λεφτά που κερδίζετε από φθηνότερες εκδόσεις. Άλλωστε το σημαντικότερο όλων, δηλαδη το ACC, το έχει standard.
-
μπηκα στο site μόλις. bronze line ωραία φαινεται, δείχνει και με τις ζανταρες. με τι χρώμα θα ταίριαζε όμως το μπρονζε; χμμ
-
Έχετε υπ' όψιν ότι παίζει και κόστος τελωνείου όταν γίνονται τόσο ακριβές αγορές από aliexpress
-
Έρχονται πακέτα από Κίνα Τώρα με τον κοροναϊό; Νομίζω δεν τα βάζουν μέσα
-
Εγώ πάντως έχω παραγγείλει ένα ΜΠΡΕΛΟΚ από κίνα πριν 2 μήνες και ακόμα δεν έχει μπει Ελλάδα σύμφωνα με το tracking...
-
Κι εγώ τον τελευταίο μήνα έχω παραλάβει τρία δέματα από Κίνα.
-
Έρχονται πακέτα από Κίνα Τώρα με τον κοροναϊό; Νομίζω δεν τα βάζουν μέσα
Ράδιο Αρβύλα! Παρέλαβα πριν μια εβδομάδα. Εξάλλου ο ιός ζει μόνο λίγες ώρες εκτός ξενιστή. Λιγότερες και από τη διάρκεια της πτήσης απο Κίνα.
Απλώς τα ζωντόβολα δεν πανε να παραλάβουν τα δέματα τους. Πηγαίνουν όμως στην εκκλησία και κοινωνούν από το ίδιο κουταλάκι...
-
Οι ιοί της γρίπης, σύμφωνα με ιατρικά sites, έξω από τον ξενιστή ακόμα και μια εβδομάδα ή και λίγο παραπάνω.
-
Οι ιοί της γρίπης, σύμφωνα με ιατρικά sites, έξω από τον ξενιστή ακόμα και μια εβδομάδα ή και λίγο παραπάνω.
Mea culpa! 'Εγραψα αυτό που είχα ακούσει - διαβάσει, αλλά τώρα διάβασα ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι οι κορωνοϊοί μπορεί να ζήσουν από λίγες ώρες ως μερικές μέρες. Σε κάθε περίπτωση όμως η ζωή του δεν φτάνει τις 2-3 βδομάδες που θέλουν κατ' ελάχιστον για να έρθουν τα δέματα από Κίνα.
-
Μεχρι 72ωρες το ανώτερο, και με συγκεκριμενες ατμοσφαιρικες συνθήκες.
-
παίζει να πέσουν οι τιμές γενικά λόγω ιού;
-
Χαχαχαχα
Αχ, μ άρεσε..... να ζήσεις ρε bolt.
Δεν σε ειρωνεύομαι απλά μ άρεσε.
Χαχαχα
Που να δεις αν πας συναχωμενος.
Χαχαχαχαχα
-
ε ξέρω γω, κλείνει η μία παραγωγή, απολύουν σε άλλες, χαμονς γινεται
-
Από Κίνα κάνουν κάποιες μικρές προσφορές της τάξεως 2-3 δολλάρια.
-
Έχει βάλει κάποιος πρόγραμμα στο αμάξι του 1.5Τ?τι γνώμη εχετε επί του θέματος?
-
Από τη Honda μου λένε να βάλω. Πάει λέει άνετα 250 άλογα χωρίς προβλήματα. Μάλιστα το είχε κάνει κάποιος αλλά δεν μπορώ να τον βρω γιατί έχει ανέβει Αθήνα.
Νέο Honda Civic 2017