-
Γατε το 20% στις επιχειρησεις ηταν σε βαθος 2-3 ετων. Δεν ειπε προεκλογικα ποτε οτι θα ειναι αμεσο. Στα φορολικα καλα τα παειπαει. Μην τον αδικουμε. Σε αλλα ειναι που δεν σπαει αυγα.
Ενα αλλο φαουλ που κανανε αφορα το επιδομα γεννας. Τους τελευταιους μηνες μιλουσαν για εισοδηματικο οριο τα 70.000 και τελικα το εβαλαν στα 40.000.
Δεν εξεταζω αν ειναι αδικια η οχι και αν καποιος με 70 εισοδημα εχει αναγκη τα 2 χιλιαρικα. Εξεταζω την ανακολουθια.
-
Η Ελλαδίτσα δεν μπορεί να κάνει και πολλά στην περιφερειακή σκηνή (στην διεθνή τίποτα προφανώς), οπότε δεν έχει νόημα να ζητάμε από τον Μητσοτάκη τρελά πράγματα.
Η Ελλάδα πολλά θα μπορούσε να κάνει. Δεν κάνει τίποτα όμως γιατί η Ελλάδα είναι σαν έναν πρώην συνάδελφό μου που αν του πεις να βγει ξεβράκωτος στο δρόμο και να κάνει παρέλαση με το πουλί στο χέρι θα το κάνει. Και γιατί θα το κάνει; Γιατί θα σου πει ότι αφενός έχει οικογένεια και χρειάζεται τα μισθά και αφετέρου δεν έχει μάθει ποτέ του να έχει άποψη, λόγο και να αντιδρά σε ακραίες περιπτώσεις. Ολική απουσία προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού.
Τρόποι αντίδρασης υπάρχουν πολλοί. Πατριωτική Ελληνική ηγεσία δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ.
Και ξέρεις ε; Όταν όλοι γύρω σου παίζουν βρώμικα, παίξε και εσύ βρώμικα, διαφορετικά είτε θα σε φάνε, είτε θα σε πhδήξουν πριν το πάρεις είδηση.
-
Καλά, αυτή η εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι προϊόν σκέψης εξαιρετικών think tanks...
-
To επίπεδο δεν το ρίχνω εγώ αλλά όσοι γράφουν φούσκες σε εφημερίδες με μικρό αναγνωστικό κοινό, ή κοινό με περίεργες ιδέες και απόψεις, όμως ακόμα και μέσα από αυτά τα - σκουπίδια - υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες που πρέπει όμως να μπορείς να αναγνωρίσεις, μιλάω γενικότερα, το θέμα είναι αν παρακολουθεί κανείς και τα - σκουπίδια - ώστε να μπορέσει να καταλάβει το σκεπτικό τους και που το πηγαίνουν, τι συμφέροντα εξυπηρετούν και αυτά τα μέσα, γιατί ΟΛΑ τα μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά εξυπηρετούν συμφέροντα τα οποία είναι ευδιάκριτα και εύκολα αναγνώσιμα, όπως και η συχνότητα και η ταχύτητα με την οποία αλλάζουν γραμμή και άποψη.
Παρόλο που δεν έχω πιάσει τον Ρίζο στα χέρια μου ποτέ και δεν τον διαβάζω παρά μόνο τις επικεφαλίδες και δεν συμφωνώ με συνήθως με την άποψη του, είναι η μόνο εφημερίδα που σέβομαι γιατί
- είναι σταθερή στις ίδιες απόψεις έχοντας την ίδια σταθερή γραμμή
- ξέρεις τι να περιμένεις από αυτήν
- μάχεται για τα δικά της ιδανικά
- δεν κάνει κωλοτούμπες
Και όλα αυτά χωρίς να συμφωνώ μαζί της.
Αλέξανδρε Δεν φταίει ο ταχυδρόμος, και δεν μπορεί ο ταχυδρόμος να ρίξει κανένα επίπεδο.
Η μομφή μου δεν ήταν απέναντι σε σένα, αλλά στην Bild. Καλό θα ήταν να μην έδινες σημασία σε τέτοιες λαϊκίστικες φυλλάδες...
-
Και όπως είπε πολύ πετυχημένα Γερμανός δημοσιογράφος η Bild απευθύνεται σε αυτούς που όταν διψάνε πίνουν Snapps για να ξεδιψάσουν....
Είναι η ίδια εφημερίδα που σε πρωτοσέλιδο της έλεγε ότι οι Έλληνες είναι πλουσιότεροι των Γερμανών γιατί έχουν 800δις (!!) στις Ελβετικές τράπεζες ενώ ήταν 800 εκατομμύρια...το ανασκεύασε το άρθρο μετά από 2 μέρες με δυό γραμμές στην προτελευταία σελίδα....
-
Σημασία δεν δίνω ούτε δένω σε ψιλό μαντήλι τι γράφουν οι φυλλάδες, θέλω όμως να ξέρω τι γίνεται γύρω μου, ποιός είναι σοβαρός και ποιός καραγκιόζης, οπότε τα παρακολουθώ όλα και δόξα τω θεό, έχω κρίση να ξεχωρίσω ποιός είναι και τι γράφει / λέει, επίσης η μεταφορά ενός εντύπου σε ένα θέμα δεν σημαίνει ότι το υιοθετώ, από την άλλη, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Bild συμφωνούν όλοι οι αναλυτές και αξιωματούχοι, ότι δηλαδή η Τουρκία έθεσε βέτο να μην παρευρίσκεται η Ελλάδα στο Βερολίνο, και η Γερμανία αμέσως το δέχθηκε γιατί ούτε η ίδια αλλά και κυρίως ούτε και η Ρωσία ήθελαν εκεί την Ελλάδα, η Ρωσία για λόγους κυρίως θρησκευτικούς, μας τιμωρεί ( και καλά μας κάνει ) για τη στάση του οικουμενικού πατριαρχείου σε σχέση με την ορθόδοξη εκκλησία της Ρωσίας.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι ενώ η Ρωσία είχε υπογράψει με την Ελλάδα για τον αγωγό, το 2009 η πρώτη υπογραφή που έβαλε ο ΓΑΠ με την άνοδο του στην εξουσία ήταν η κατάργηση του αγωγού, έχουμε λοιπόν μια Ρωσία που μας έχει φερθεί με ψυχραιμία ενώ θα μπορούσε να μας είχε φτύσει και μάλιστα άγρια και να μας δημιουργήσει και προβλήματα γιατί δεν της έχουμε φερθεί σωστά.
-
Γαλλικό αεροπλανοφόρο μαζί με ελληνική φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο
https://www.liberal.gr/news/galliko-aeroplanoforo-mazi-me-elliniki-fregata-stin-an-mesogeio/282418
-
Ο σεβασμός στη γνώμη καθενός είναι δεδομένη, όταν όμως υπάρχουν απαξιωτικά σχόλια για το πρόσωπο της υποψήφιας προέδρου της δημοκρατίας, που είμαι σίγουρος ότι δεν γνωρίζουν το πρόσωπο που αναφέρονται, ίσως και να μην ήξεραν την ύπαρξη της και που όσοι την γνωρίζουν της αναγνωρίζουν το υψηλό της φρόνημα και την επιστημονική νομική της αξία, πως άλλωστε, πρόεδρος του συμβουλίου της επικρατείας είναι, με τον χαρακτηρισμό, έλα μωρέ, υπαλληλάκος είναι κλπ, ανόητα, δεν μπορώ να μην αντιδράσω με αυτόν τον ήπιο τρόπο και να προσθέσω ότι τα απαξιωτικά σχόλια στρέφονται κυρίως στους γράφοντες αυτά, και επιτέλους πρέπει να πάψουμε να στεκόμαστε επικριτικά σε άτομα που βρίσκονται στις υψηλές βαθμίδες της πατρίδας, πρίν καν δούμε το έργο τους.
Υπάρχουν πολλές αναφορές για την κα Σακελλαροπούλου, διάλεξα μια από αυτές.
https://www.liberal.gr/apopsi/h-katerina-tou-staurou-katerina-tis-elladas/282617
-
Πριν από 10 λεπτά :
'τα τουρκικά μμε παρουσιάζουν τον Χάφταρ ως πραξικοπηματία' μας λέει με βαρύγδουπο και ΕΚΠΛΗΚΤΟ ύφος η παρουσιάστρια των ειδήσεων στην ΕΤ1.
Μα είναι πραξικοπηματίας! Η Λιβύη έχει κυβέρνηση, η οποία αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, την ΕΕ, τη χώρα μας, την Τουρκία και εκατοντάδες άλλα κράτη, και έχει και πρεσβείες ανοίξει σε όλο τον κόζμο. Ο δε πρώην αξιωματικός Χάφταρ, με τη βοήθεια τμήματος του στρατού, κινείται ενόπλως για να τους ρίξει.Την τελευταία φορά που κοίταξα αυτό στο λεξικό, αυτό ακριβώς λεγόταν πραξικόπημα.
Με το γράμμα του Νόμου έχεις δίκιο. Η Κυβέρνηση της Τρίπολης όμως έχει ελάχιστα ερείσματα και δεν εκπροσωπεί την πλειονότητα του λαού. Ποιος είναι ο δικτάτορας λοιπόν;
-
REALZEUS wrote:
Η Ελλαδίτσα δεν μπορεί να κάνει και πολλά στην περιφερειακή σκηνή (στην διεθνή τίποτα προφανώς), οπότε δεν έχει νόημα να ζητάμε από τον Μητσοτάκη τρελά πράγματα.
Η Ελλάδα πολλά θα μπορούσε να κάνει. Δεν κάνει τίποτα όμως γιατί η Ελλάδα είναι σαν έναν πρώην συνάδελφό μου που αν του πεις να βγει ξεβράκωτος στο δρόμο και να κάνει παρέλαση με το πουλί στο χέρι θα το κάνει. Και γιατί θα το κάνει; Γιατί θα σου πει ότι αφενός έχει οικογένεια και χρειάζεται τα μισθά και αφετέρου δεν έχει μάθει ποτέ του να έχει άποψη, λόγο και να αντιδρά σε ακραίες περιπτώσεις. Ολική απουσία προσωπικής αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού.
Τρόποι αντίδρασης υπάρχουν πολλοί. Πατριωτική Ελληνική ηγεσία δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ.
Και ξέρεις ε; Όταν όλοι γύρω σου παίζουν βρώμικα, παίξε και εσύ βρώμικα, διαφορετικά είτε θα σε φάνε, είτε θα σε πhδήξουν πριν το πάρεις είδηση.
Ρεαλιστικά το μόνο που μπορεί να κάνει η Ελλάδα είναι να φωνάζει, τίποτα παραπάνω.
-
...Υπάρχουν πολλές αναφορές για την κα Σακελλαροπούλου, διάλεξα μια από αυτές.
Εγώ διάλεξα την παρακάτω...
Δεν ψηφίζει την Αικ. Σακελλαροπούλου η Ελληνική Λύση
https://www.efsyn.gr/node/227123
Αρνητική απάντηση από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στο πρόσωπο της κ. Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Θα ήταν εξαιρετική επιλογή ως υπηρεσιακή υπουργός Δικαιοσύνης» σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.Σήμερα το απόγευμα η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος συνεδρίαση και έλαβε την απόφαση να μη στηρίξει την πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στη δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι «Ελληνική Λύση αναγκάζεται λόγω των “πεπραγμένων” της κας Σακελλαροπούλου αλλά και άλλων προαπαιτουμένων που δεν υφίστανται να αρνηθεί την “αριστεροφοβική” πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Και συνέχισε λέγοντας:
Και αφού μιλάμε για προαπαιτούμενα και “πεπραγμένα” παραθέτουμε μερικά εξ’αυτών:
Παραβιάζεται η αρχή του Συντάγματος, της διάκρισης των εξουσιών και δυστυχώς για ακόμα μια φορά “διαπλέκεται” η πολιτική με τη δικαιοσύνη.
Δυστυχώς η κα Σακελλαροπούλου δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό.
Για πρώτη φορά ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας δεν θα μπορεί να επισκεφτεί το Άγιον Όρος, με ό,τι αυτό σημαίνει.
Τον Μάρτιο του 2001 στο Συμβούλιο της Επικρατείας τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της υποχρεωτικής αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, συντασσόμενη με την πλειοψηφία.
Απέρριψε τους ισχυρισμούς των Δήμων σχετικά με την εγκατάσταση ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό.
Τον Φεβρουάριο του 2013 συμφώνησε, ως μειοψηφία, στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.
Συμμετείχε στη δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έχοντας την άποψη ότι το ψηφιακό αρχείο της λίστας Λαγκάρντ δεν μπορεί από τον νόμο να θεωρηθεί ως έγγραφο και να ληφθεί υπόψη.
Υπήρξε εισηγήτρια σε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ των μεταλλείων της Χαλκιδικής, απορρίπτοντας προσφυγή 264 κατοίκων. Σήμερα η περιοχή μοιάζει με Κρανίου Τόπο.
Το 2018 απέρριψε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας προσφυγές συλλόγων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία μας.
Το 2018 αποφάσισε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των “προσφυγόπουλων” στα σχολεία.
Τον Ιούλιο του 2019 αποφάσισε το οριστικό τέλος του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων (δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα).
Αξιοσέβαστη η κ. Σακελλαροπούλου, τιμούμε το πρόσωπό της, αλλά εκτιμούμε ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία “χρησιμοποιήθηκε” από τη Νέα Δημοκρατία για αλλαγή ατζέντας (λαθρομεταναστευτικό, ελληνοτουρκικά) και κυρίως λόγω του συνδρόμου κατωτερότητας από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τα τελευταία εβδομήντα χρόνια.
Με θλίψη σημειώνουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση, κρίνοντας από τα “πεπραγμένα” της κατά το παρελθόν, για λόγους εθνικής και ιδεολογικής συνείδησης να μην μπορούμε να συναινέσουμε στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, διότι θα αυτοαναιρεθούμε και θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Ελλήνων που μας ψήφισαν.
Η κα Σακελλαροπούλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή ως υπηρεσιακή υπουργός Δικαιοσύνης.
-
Ρεαλιστικά το μόνο που μπορεί να κάνει η Ελλάδα είναι να φωνάζει, τίποτα παραπάνω.
Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας.
-
REALZEUS wrote:
Ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας.
Η άλλη λύση θα ήταν ένα προληπτικό στρατιωτικό χτύπημα. Δεν φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι τέτοιο, οπότε θα με ενδιάφερε η άποψή σου για το τι άλλο θα μπορούσε να γίνει από την πλευρά μας. Και ξέρετε όλοι σας ότι δεν είμαι ΝΔ, οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να υπερασπίζομαι τον γελοίο Κούλη!!!
-
Φυσικά και όχι. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
Δεν χρειάζεται μια ζωή η Ελλάδα να είναι το 'καλό και υπάκουο παιδί' της Γερμανικής ΕΕ και των ΗΠΑ.
Έτσι ένα γρήγορο παράδειγμα.Όπως πολύ εύκολα, άμεσα και κρυφά έφερε τον Χάφταρ ο Μητσοτάκης στην Αθήνα ας κάνει το ίδιο και για κάποια άλλα θέματα π.χ. να βγει και να ανακοινώσει στεγνά ότι δίνει το 5G στους Κινέζους HUAWEI.
Θέλεις και άλλα παραδείγματα;
Ας πάρει όλους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες (που θέλουν να πάνε στην Βόρεια Ευρώπη) και να φτιάξει ανοιχτές δομές στην Ειδωμένη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να χαλαρώνει την φύλαξη προς την Βόρεια Μακεδονία. Ο Ερντογάν είναι ποιο μάγκας που κάνει το ίδιο πράγμα για να εκβιάζει όλη την Ευρώπη;
Εγώ είμαι κάθετος σε κάποια θέματα. Όποιος θέλει την Ελλάδα χώρα υπάλληλο, πρόβλημά του. Εγώ θέλω να ζω σε ανεξάρτητη χώρα με εθνική κυριαρχία και όχι σε δουλοπαροικία για να καλοπερνάνε οι βόρειοι Ευρωπαίοι και κάποιοι Ελληναράδες που ζούνε στην κοσμάρα τους.
Γιατί δεν βγαίνει ο Μητσοτάκης να κάνει δημοψήφισμα για να βγούμε από την ΕΕ και το Ευρώ;;;;
Να βγούμε και από το ΝΑΤΟ.
Αλλά ξέχασα, εμείς εδώ στο Ελλάντα είμαστε ΝΑΙ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ... Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.
-
Το άρθρο είναι κατατοπιστικότατο - τουλάχιστον - ως προς το μέγεθος της βιομηχανικής της παραγωγής, δείχνει επίσης πόσο μεγάλος παίκτης είναι και γιαυτό σέρνονται στα πόδια της οι μεγάλες δυνάμεις, η Τουρκία δίνει τα πάντα στους πάντες πάντα με ανταλλάγματα, επίσης δείχνει πως σκέφτονται και ενεργούν οι Τούρκοι χωρίς τις πολιτικές αγκυλώσεις και τις ανοησίες που έχουμε εμείς σαν πολιτικό σύστημα αλλά και σαν λαός γενικότερα, γιαυτό και θα μας καταπιούν στην επόμενη 50ετία, και θα γίνουμε Τούρκικη επαρχία και το καμάρι του ( Τούρκικου ? - ) πολιτισμού.
το κλειδί σήμερα όπως έχει διαμορφωθεί η Ε.Ε στην ενέργεια είναι τούτο που περιγράφεται στο άρθρο και που ευνοεί την Τουρκία να έχει χαμηλότερα ενεργειακά κόστη.
**Επίσης, η χώρα εκμεταλλεύεται το ότι είναι εκτός Ε.Ε. – με τρεις τρόπους, πρώτον, μη επιβαρύνοντας τις οικονομικές της δραστηριότητες με τέλη εκπομπών διοξειδίου, δεύτερον κερδίζοντας ξένες επενδύσεις από τη «διαρροή άνθρακα» (carbon leakage) και τρίτον, όντας απαλλαγμένη από άλλους κανόνες και πολιτικές της Ε.Ε. (π.χ. το ευρώ, την εναντίωση στον άνθρακα, στα πυρηνικά και στον σχιστόλιθο) ή εθνικές ψυχώσεις π.χ. κατά της γεωθερμικής ενέργειας και της θερμικής επεξεργασίας απορριμμάτων στη γνωστή μας χώρα. **
Επόμενο είναι να μην θέλει η Τουρκία να μπει σε όλους αυτούς τους περιορισμούς, αλλά να κάνει ακροβατισμούς για να πέρνει τα χρήματα της προενταξιακής χώρας.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους αν θέλουμε να υπάρχουμε στο βάθος του χρόνου, μπορούμε να κάνουμε πολλά αν εγκαταλείψουμε τον λαϊκισμό και την φοβική εξωτερική πολιτική. Μόνο που αυτό πρέπει να γίνει από όλους και από όλα τα κόμματα, κάτι που δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ γιατί σε αυτά τα θέματα είμαστε ότι χειρότερο περπατάει σε δύο πόδια επάνω στη γη.
-
Δείτε τι μας αποκρύπτουν τα κανάλια και οι εφημερίδες, είναι ντροπή για αυτούς τους Έλληνες που εργάζονται στα ΜΜΕ και δεν λένε στους Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει
-
Και έχεις τον Δανίκα τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ στον ΣΚΑΙ τώρα και προσπαθεί να πείσει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κάτσει στα τέσσερα γιατί πρέπει με όλους να τα έχει καλά γιατί και οι Τούρκοι έχουν δικαιώματα και γιατί κάναμε συμμαχία με το Ισραήλ και την Αίγυπτο και διάφορες τέτοιες μπούρδες.
Εντάξει, έχουμε καταλάβει τι θέλουν κάποιες ιδεολογίες, κάποια κόμματα και διάφορα παπαγαλάκια τους στα κανάλια.
-
H χώρα αυτή γεννάει προδότες, εφιάλτες, ανόητους και κοτζαμπάσηδες εδώ και αιώνες, ζούμε με αυτούς δίπλα μας, το έχουμε πλέον εμπεδώσει για τα καλά σε σημείο που να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας και να μην ξαφνιαζόμαστε.
-
Εσύ τα γράφεις έξω από τα δόντια. Εγώ δεν τολμώ να τα γράψω αυτά εδώ μέσα.
-
Εσύ τα γράφεις έξω από τα δόντια. Εγώ δεν τολμώ να τα γράψω αυτά εδώ μέσα.
Η πορεία της χώρας μου με έχει οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα, οτιδήποτε άλλο είναι το κεφάλι στην άμμο, και ίσως τα σκληρά λόγια που πρέπει να ειπωθούν σε ένα άλλο επίπεδο και σε μεγαλύτερο ακροατήριο βοηθήσουν να αρχίσει μια πίεση εκ των κάτω προς τα επάνω για να αναγκάσει το κατεστημένο πολιτικό σύστημα να αποφασίσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να σώσουν τη χώρα από την εκούσια κατρακύλα που την έχουν βάλει, φυσικά με την ανοχή και την εκούσια ή ακούσια βοήθεια μας.
Αν διάβαζες από το 1970 τα Εν Λευκώ του Κ.Κ όσα ζούμε εδώ και 30 χρόνια τα έγραφε κάθε μήνα, έγραφε για την κατάληξη που γνωρίσαμε και γνωρίζουμε στο πετσί μας, όχι δεν ήταν προφήτης σαν τον Παϊσιο αλλά ένας διορατικός και ειλικρινής δημοσιογράφος, οι επιλογές του στις μετέπειτα συνεργασίες τους και στα οικονομικά είναι ένα άλλο κεφάλαιο, σκοτεινό, της ζωής αυτού του πρωτοποριακού δημοσιογράφου που έφερε τον ειδικό τύπο στην Ελλάδα, και που όταν τα έγραφε τον έλεγαν γκρινιάρη όσοι δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να δουν πέρα από τη μύτη τους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2