-
Πάλι Νασιονάλ κι αυτή την εβδομάδα, βολεύει και για πάρκινγκ δίπλα στην αλάνα. Εγώ θα αργήσω λιγάκι να φτάσω. Προκαθορισμένη ώρα 19.00
-
Χρονια πολλα στους Θεσσαλονικιους
Μπορει να αλλαζετε καθε βδομαδα καφετερια και να με μπερδευεται , αλλα τον φλεβαρη στην αγρότικα
που θα μου πατε θα σας βρω .
-
Και σήμερα στις 7 θα βρεθούμε στο καφέ Νάσιοναλ με το εύκολο πάρκινγκ κ τις εξυπηρετικές σερβιτόρες.
-
-
Πάλι εδώ στο καφέ Νασιονάλ στις 7 για τον καθιερωμένο καφέ. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην καπνίζουν(τελευταία ευκαιρία).
-
Φράουλα σήμερα στις 7, για αλλαγή.
-
Το στυλάτο restaurant-bar για all day έξοδο στην Τούμπα
-
Άντε πάρε την κάρτα bickotto να έχουμε την έκπτωση !
-
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα παραστώ σήμερα στον καφέ.
-
Επανερχόμαστε black friday στη Φράουλα για καφέ στις 7.
-
Άντε καλά να περάσετε δυστυχώς θα λείπω , είμαι για αναζήτηση αυτοκινήτου με τον κουνιάδο μου ( γι'αυτόν εννοείται) έχουμε δει 5-6 Χ3 ντίζελ διλιτρα σκορπια σε όλη τη Ελλάδα ! Ευτυχώς καταλήξαμε σε ένα στην Αθήνα , λίγο ακόμα και θα ξαναπάω για αλλαγή λαδιων το yaris!
ΥΓ panos2171 έχω δει και μερικά mx 5 που αλλιώς δεν θα πήγαινα να τα δω, έχω καταλήξει σε ένα ασήμι του 99 στην Λάρισσα . Περισσότερα θα σου πω με προσωπικό μήνυμα.
-
Σήμερα τα mx-5 θα είναι παραπάνω από ένα στον καφέ.
-
Όντως ήταν!
-
Κλασσικός καφές της Παρασκευής σήμερα στη Φράουλα στις 7.
-
Απών σήμερα εγώ από τον καφέ
-
Φράουλα, στις 7 και σήμερα.
-
Μετα-Χριστουγεννιάτικος καφές σήμερα στη Φράουλα στις 7.
-
Πανηγυρική σύναξη 2020 σήμερα. Φράουλα στις 7.
Ακούστε και υπακουστε.
-
Κλασσικός καφές της Παρασκευής και σήμερα στις 7 στη Φράουλα, πίσω από το γήπεδο της τούμπας, λίγο μετά τη μπουτίκ, στη γωνία απέναντι από το πάρκινγκ.
-
Κλασσικός καφές της Παρασκευής και σήμερα στις 7 στη Φράουλα, πίσω από το γήπεδο της τούμπας, λίγο μετά τη μπουτίκ, στη γωνία απέναντι από το πάρκινγκ.
Ισχύει.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)