-
Ελα Bauhaus πωρώσου
υ.γ ελα το διόρθωσα..περτικαλοκιτρινο...θα λεει παλι ο Φανης για τα ματια μου.
χαχαχα
-
Με κατέστρεψες, Lap. Αυτό δεν είναι κόκκινο;
Και μετά μου λέτε για πόρτες, παραθύρια και φινιστρίνια...
Σαν να βλέπεις τη Σκάρλετ Γιοχάνσον να περνάει τον δρόμο μπροστά σου και να σκέφτεσαι 'Τι άσχημο ήχο κάνουν τα τακούνια της, χάλια!'
-
Δεν ξέρω τι λέτε για πόρτες και πόσο γδουπαριστές ακούγονται (respect, Lap!), εγώ δεν μπορώ ν' αποφασίσω χρώμα.
Κόκκινο ή μαύρο;
Αυτά είναι ερωτήματα, κύριοι...
Σε καμία περίπτωση μαύρο. Το αμάξακι φωνάζει για έντονα χρώματα. Το κόκκινο είναι ωραίο αλλά πανάκριβο. Προσωπικά θα πήγαινα εύκολα στο κίτρινο που είναι τσάμπα.
-
Μου κάνουν δώρο (και) το χρώμα, γι' αυτό το συζητώ.
-
Ε οπότε το κόκκινο ασυζητητί. 650€ δώρο. Καθόλου άσχημα εάν δεν είναι το μόνο.
(ήταν προφανές βέβαια ότι όταν πας ταμείο θα παίζουν σοβαρές εκπτώσεις αλλά ο κόσμος θα κολλήσει στις αρχικές τιμές και θα τις κάνει σημαία...ότι έγινε και με το 3008 βασικά)
-
χαχα Παιδια πρεπει να μαι ο μονος που δεν μ αρεσει η γιοχανσον...σαν γουρουνακι ειναι ....
Και σε αυτο το silver ωραιο ειναι.
-
Αυτό λέγεται ανωμαλία, φίλε μου. Να το προσέξεις.
Λοιπόν, άκου τι γίνεται. Στην κυρά αρέσει πολύ το κόκκινο χρώμα και σ' εμένα το μαύρο. Στο 208, όμως, προτιμά το μαύρο (επειδή θυμίζει πάνθηρα) κι εγώ προτιμώ το κόκκινο.
Καλά τα έλεγε ο Μηλιώκας με τη Μάνου, 'Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουν γίνει ροζ'. Βλέπω να ρίχνουμε κέρμα στο τέλος...
-
Ε οπότε το κόκκινο ασυζητητί. 650€ δώρο. Καθόλου άσχημα εάν δεν είναι το μόνο.
(ήταν προφανές βέβαια ότι όταν πας ταμείο θα παίζουν σοβαρές εκπτώσεις αλλά ο κόσμος θα κολλήσει στις αρχικές τιμές και θα τις κάνει σημαία...ότι έγινε και με το 3008 βασικά)
Χρώμα και άλλα 450 ευρώ επιπλέον έκπτωση. Έβαλα και το Visio Pack 1 και μου βγαίνει 19.550 με το κλειδί στο χέρι. Λέω να βάλω και τα ψευτο-led που έχει και είμαι σχεδόν κομπλέ. Συνεχίζει να μ' ενοχλεί που δεν μπορώ να βάλω το blind spot warning, όμως. Τέλος πάντων, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα!
-
Κάνε την καρδιά πέτρα, βάλε ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ τα led και καλές βόλτες! Χειροκίνητο ε?
-
δηλαδη με το αυτοματο εισαι στην προσφορα, και τι εξτρα εβαλες ακριβως ;;;;
-
Αυτόματο, ασυζητητί.
Έβαλα την κάμερα οπισθοπορείας, Lap, και λέω να bάλω τα eco-led όπως τα λέει η peugeot. Δηλαδή να δώσω άλλα 250, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
-
ΚΑΙ αυτόματο KAI κάτω από 20Κ??? Εξαιρετικά καλά. Και για μένα το χειροκίνητο θα ήταν deal breaker.
Έτσι για την ιστορία το A1 30 TFSI S-tronic ξεκινάει από τα 25Κ χωρίς κανένα έξτρα. Για να πάει στον εξοπλισμό της Allure θέλει 30+ και αμφιβάλω εάν, εκτός του σήματος, υπερτερεί στον οποιονδήποτε τομέα από το 208.
-
Μια χαρα ..... ε ναι αυτοματο. σε αυτα τα λεφτα μονοδρομος.
Ειναι εξαιρετικο απο οτι λενε το αυτοματο του.
Αν μπορεις βαλε αισθητηρες μπροστα ....αλλη φαση....οδηγησα οπελ με αυτους...και κανει την οδηγση στην πολη πανευκολη διοτι ειναι μονιμα ενεργοποιημενοι και στα στενα σου βγαζει αυτοματα στην οθονη αποσταση με τις μπαρες, χωρις να πατας κουμπακι ....στριβεις στο εκατοστο χωρις αγχος και μαλιστα στριβεις εκει που κανονικα θα εκανες οπισθεν για μανουβρα. Μετα μολις στριψεις επιστρεφει η οθονη στο προηγουμενο μενου που ειχες μονη της.
-
Στεφαν πηγα ειδα το α1....27000 ελεγε χειροκινητο με digital cluster και τιποτα αλλο απο εξτρα.
-
Ουσιαστικά, 100 ευρώ είναι η διαφορά από αυτό που έχω βάλει τώρα.
Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς λειτουργούν; Δηλαδή, αν στρίβεις σε γωνία και πας πολύ κοντά σε ένα άλλο αμάξι, σε ειδοποιούν με κάποιον ήχο;
-
Ναι ακριβως....βγαζει ενα σχεδιαγραμμα του αυτοκινητου σε κατοψη και βαζει με χρωμα της μπαρες ως ρανταρ απο το εμποδιο στην οθονη του αυτοκινητου...
μονο του καθως πλησιαζεις πολυ κοντα....μετα ξανα αυτοματα απενεργοποιηται μολις στριψεις ...στα οπελ που εχουν το ιδιο συστημα ετσι ειναι....επιβεβαιωσε το και στην αντιπροσωπεια της peugeot. Μολις το μαθεις κινησε αερατος στην πολη και αρκετα πιο γρηγορα απο οτι θα πιστευες χωρις φοβο μη χτυπησεις σε γωνια.
Μιλαμε αυτο το gadget μαζι με το blind spot ειναι ο καταλυτης μεταξυ μιας πραγματικα ξεκουραστης βολτας ή οχι....τοσο μεγαλη διαφορα κανει.
-
Να πω βεβαια ότι γενικά οι υλοποίηση των αισθητήρων της Peugeot δεν είναι ότι καλύτερο. Έχουν αρκετό lag και αν πας λίγο πιο σβελτα μπορεί να σου χτυπήσουν κατευθείαν στα κόκκινα. Επίσης νομίζω δε λειτουργούν και εν κινήσει και δεν ξέρω κι αν έχουν auto stop ώστε να αποφεύγονται επαφές σε παρκαρίσματα κτλ.
Όπως και να χει για 100€ δε συζητάμε ότι πρόκειται για τρομερή ευκολία. Παρκάρεις οπουδήποτε με μίνιμουμ effort.
-
Καλά δεν είναι και κάτι φοβερό αυτό Lap, το είχε η 116 μου (μοντέλο 2011...το είχ απληρώσει βέβαια €900!) το έχει και το Kuga, €260 έξτρα κόστος μαζί με το αυτόματο παρκάρισμα.
-
ρε παιδια στα οπελ λειτουργει οπως εγραψα...και ειναι αρκετα γρηγορο...και το Inteface ειναι ακριβως το ιδιο.
κατσε να το ψαξω
edit (δειτε στο 0:44)
Αυτο που δειχνει η μικρη οθονη το δειχνει οταν δεν εισαι σε mode parking και η κεντρικη μεγαλη οθονη, οταν κινησε στην πολη και μολις πλησιασεις ενα αντικειμενο πολυ κοντα, δηλαδη, μονο του γυριζει η οθονη σε αυτο.
-
Μετα πηγα και ειδα το κορσα....
Το κορσα ειναι το 208 που θα επρεπε να ειναι αν δεν αγοραζεις κορδελες και φρου φρου.
Το κορσα μ αρεσει αρκετα να πω την αληθεια....
Γράψε ένα δύο λόγια όταν μπορέσεις Λαπ. Το οδήγησες κιόλας; Έχει διαφορά στην κύληση από το 208; Το τιμόνι του είναι καλύτερο από του πεζό;
2019 Peugeot 208 II