Το 1.0 βενζίνη πάντως στο μεγαλύτερο Karoq είναι εξαιρετικό.
Μπορεί να είναι (εμένα δεν μου άρεσε πολύ ούτε στο Καμίκ ούτε στο Αρόνα αλλά κρατάω επιφύλαξη επειδή ήταν καινούργια), αλλά για όποιον θέλει βενζίνη είναι κρίμα να μην πάρει τον 1.500 για €700 διαφορά, είναι αστείο το νούμερο, για το πόσο καλύτερο αυτοκίνητο και κινητήρα παίρνεις!
Οπότε όπως είπε και ο Φάνης επειδή με ενδιαφέρει η οικονομία θα κατευθυνθώ προς το ντίζελ το μόνο που προβληματίζει είναι τα εξτρά επειδή δεν υπάρχει περιθώριο. Σκέπτομαι ακόμα να δω και το μπλέ που δεν εχει χρέωση ώστε να μπορώ να προσθέσω κάτι εκτός απο χρώμα στην Ambition.
Φάνη αυτο τα 1000€ που εγραψες ως έκπτωση σε παραγγελία ισχύουν; Γιατι δεν μου ανέφερε κάτι ο πωλητής ούτε στου Μακρή ούτε στην έκθεση.
Με τα έξτρα είναι ένα θέμα (και έχει πολλά το άτιμο!), αλλά εαν πάρεις βαθιά ανάσα και απόφαση ότι θα περάσεις τις €17.000 ΛΤΠΦ (εγώ μόνο έτσι το σκέφτομαι), τότε έχεις μεγάλο περιθώριο. Εαν δεν θες να ανέβεις τόσο ψηλά, το παίρνεις ώς έχει, χωρίς έξτρα.
Τα €1.000 ούτε εμένα μου τα ανέφεραν αρχικά, αλλά το είδα στο Excel του εμπόρου που έκανε τους υπολογισμούς (αλλά δεν μου το τύπωσε...αχαχα), μάλιστα είχε 2 εκπτώσεις, μια εμπόρους και μια της εισαγωγικής (€400 και €600). Μάλλον θέλουν πίεση!