-
Ρενακια θα στο πω ξανα γιατι γινεααι περιγελος
Δεν εχεις ουτε τη παιδεια ουτε τη μορφωση να κρινεις δημοσιευματα και να καταλαβεις.
Ασχολεισου με τον κλαδο σου.
Εκεινη την εποχη υπηρχαν οικονομολογοι που φωναζαν (και εδω στα πανεπιατημια εκαναν case studies ) και εβλεπαν ολοι οτι οι πολλαπλασιαστες των μεταβλητων ηταν υπερτιμημενοι και μαλιστα το στηριζαν με στοιχεια....
Το φωναζαν, εγγραφαν αρθρα, γενικά πιεζαν μηπως και ακουστουν.
Το δντ ομως για πολιτικους λογους δεν το υιοθετουσε και δε ακουγε
Οποτε το αποτελεσμα ηταν εκ προϊμιου καταδικασμενο, διοτι δεν ηθελαν ουτε οι εδω κυβερνησεις ουτε η Τροϊκα το πολιτικο κοστος..
Για παραδειγμα καποιες προτασεις ηταν να κοψουν τη συνταξη σου παραπανω απο το μισο....δηλαδη να ψωμολυσαξεις....
Δηλαδη υπηρχαν προτασεις που ελεγαν πως θα αναπτυχθουμε και θα καμαρωνεις εσυ για την οικονομια μας, με το να σου παρουμε σχεσον το 60% της συνταξης σου.
ΕΣΥ εισαι το βαρος για αυτους...και ΕΣΕΝΑ προστατεψαν οι πολιτικοι..
Αλλα που να το καταλαβεις.....ποτε δεν θα το καταλαβεις.
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση λάθους των οικονομολόγων του ΔΝΤ, έχουν κάνει και αλλού τα ίδια λάθη, πολλές φορές αυτό γίνεται για την παγίδευση μιας οικονομίας, η χώρες την Λατινικής Αμερικής το έχουν νιώσει το ίδιο καλά με εμάς στο πετσί τους, στην σύγχρονη ιστορία μας και δικοί μας οικονομολόγοι έλεγαν άρες μάρες κουκουνάρες, γιατί τα μέτρα αυτά με την εισήγηση δικών μας οικονομολόγων έγιναν δεκτά, μη στηρίζεις τον κλάδο σου γιατί γίνεσαι γραφικός όταν αγνοείς τους σκελετούς στις ντουλάπες των οικονομολόγων, και πού είσαι ?
Όσον αφορά τη μόρφωση μου, κλασσική και κοινωνική δεν μπορείς να την κρίνεις γιατί είσαι μερικά σκαλιά πιο κάτω, τουλάχιστον τα δικά μου γραφτά έχουν ειρμό, συνοχή, αρχή, μέση και τέλος, βρες κανέναν άλλον να επιδειχτείς ή να προσβάλλεις, και αν ψωμολλυσάω όπως λες εντελώς προσβλητικά, ώρα είναι να μπαναριστείς εκ νέου γιατί χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου όταν σου πατάνε τον κάλο για τον Σύριζα, έτσι δεν σε αφορά και δεν δικαιούσαι να κάνεις το μάγο όσο αφορά την τσέπη μου και την κατάσταση μου γιατί γελοιοποίησε περισσότερο.
Μαζέψου και πούλα εξυπνάδες όπου σε παίρνει, όχι σε μένα, για μένα είσαι ανύπαρκτος, απλά δεν υπάρχεις, και αν δεν ήσουνα προσβλητικός δεν θα σου απαντούσα, μας έχεις τρελάνει κάθε δύο πόστ μας αναφέρεις για το περίφημο μαξιλαράκι, να σου κάνω δώρο ένα ορθοπεδικό μπας και κοιμάσαι καλύτερα γιατί το άλλο μαξιλαράκι αυτό με τα δις του Σύριζα που μας έσκισε οριζόντια και κάθετα και σου πέφτει κομμάτι σκληρό,
ότι και να γράψεις απάντηση δεν θα πάρεις.
-
Είναι ξεστραβωτικό, ανήθικο, και μειωτικό στις μέρες μας οι άνθρωποι που διατηρούν το δικαίωμα να σκέφτονται και να επικοινωνούν ελεύθερα να αντιμετωπίζονται από κομματικά μειράκια ή άλλως από κομματικά ανόητους, ως πλαγκτόν, ως εύκολη τροφή για ιδεοληπτικούς θαμώνες των φόρουμ.
-
Lap wrote:
**Ρενακια θα στο πω ξανα γιατι γινεααι περιγελος **
Δεν εχεις ουτε τη παιδεια ουτε τη μορφωση να κρινεις δημοσιευματα και να καταλαβεις.
Ασχολεισου με τον κλαδο σου. Εχεις μια ταση να βγαζεις πυρηνους λογους για θεματα που δεν εχεις την παραμικρη παιδεια..... δεν τα γνωριζεις, δεν εχεις ασχοληθει, δεν εχεις διαβασει.
Αντι να μας βοηθησεις με τις πραγματικες γνωσεις σου, ασχολεισαι με ολα τα αλλα που δεν καταλαβαινεις...και αντε πες...απο χομπυ.....
Εσυ βγαζεις και θεσφατα συμπερασματα με μηδεν γνωσεις.
Γελοιποιησε ρενακια μου.
...Πάλι τα ίδια άρχισες; Προσβολές, ειρωνείες και πικρόχολα προσωπικά σχόλια;
Το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τρόπος γραφής αυτός, για ένα άλλο μέλος του φόρουμ που στο κάτω/κάτω τη γραφής απλά διατυπώνει τις απόψεις του;
Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις του ανθρώπου γιατί δεν τις προσπερνάς;
Νομίζεις ότι με τον χλευασμό κερδίζεις πόντους ή θεωρείσαι περισσότερο γνώστης σε κάποια θέματα;
Λυπάμαι πραγματικά. Νόμιζα ότι κάποια πράγματα τα είχες καταλάβει, ειδικά όσο αφορά τους κανόνες χρήσης του φόρουμ.
Τελικά τζάμπα πήγε η τελευταία προσπάθεια. Δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς πλέον!
-
-
Χαχαχαχα
Τελειο.....
Δεν μπορω να βρω τα emoticons ....βρηκα αυτο
-
Είναι ξεστραβωτικό, ανήθικο, και μειωτικό στις μέρες μας οι άνθρωποι που διατηρούν το δικαίωμα να σκέφτονται και να επικοινωνούν ελεύθερα να αντιμετωπίζονται από κομματικά μειράκια ή άλλως από κομματικά ανόητους, ως πλαγκτόν, ως εύκολη τροφή για ιδεοληπτικούς θαμώνες των φόρουμ.
Καλε μου ρενακια δηλαδη λες πως:
-
Εσυ εισαι ο ελευθερα σκεπτομενος ανθρωπος (ακομματιστος.....)
-
Εγώ ειμαι το μειράκιο (τοσο μικουλι με κανεις;;;) και ανοητος (κομματικα) που ανηκω σε κόμμα εξουσίας και σε κυνηγώ για τις αποψεις σου που ειναι αυτες ενος ελευθερα σκεπτομενου ανθρωπου
-
Οι άλλοι που συμφωνουν είναι οι μη ελευθερα σκεπτομενοι ανθρωποι που τρωνε σαν το πλανκτον την κριτικη μου σε ακραιες σκεψεις που κατα τη γνωμη μου γραφεις, και ειναι τα θύματα που εχουν ιδεοληψλιες.
Σωστά το μετεφρασα ή κάνω λαθος;;;;
Τσπ σου ζητω συγνωμη αν προσβληθηκες...παμε παρακατω. Δεν εχει νοημα να πλακωνομαστε εδω μεσα
-
-
Γράφοντας για το μεταναστευτικό, γιατί το προσφυγικό το προσπερνάω λέγοντας ότι εκεί πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να βοηθήσουμε, αν και δεν το κάνουμε σαν χώρα ακριβώς αλλά το παλεύουν όσοι πρέπει και όσοι το πιστεύουν, γιατί οι επιτήδειοι το βλέπουν σαν μπίζνα και ενθυλακώνουν και από εκεί ότι μπορούν.
Όταν γράφω εδώ και αλλού παλαιότερα για αυτό άκρως πολιτικό θέμα που είναι πλέον εθνικό, έχω χαρακτηριστεί δεξιούλης, χρυσαυγίτης, φανατισμένος, μισαλλόδοξος και με ότι άλλη κατάλληλη λέξη μπορεί να κολλήσει στο θέμα, όλα αυτά από άτομα που είναι της ιδεολογίας των ανοιχτών συνόρων κλπ, και όχι μόνο.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας σε βάρος της χώρας, το έχω ξαναπεί, το έχουν πει χτές και δεκάδες άλλοι, σήμερα είναι εκατοντάδες και αύριο χιλιάδες, επομένως η απάντηση που δίνω στο ποιο μεταναστευτικό και στο ποια Τουρκία έχει το βαθύτερο νόημα ότι πρέπει να μελετήσουμε και μάλιστα εσπευσμένα και περισσότερο από ότι μας μελετούν εκείνοι το όλο θέμα του μεταναστευτικού, αναφέρομαι προφανώς στους Τούρκους, γιατί μας μελετούν επί χρόνια, μελετούν τις αντιδράσεις μας σαν λαός και στο φρόνημα που έχουμε για να αντισταθούμε.
Η μελέτη αυτή εντάθηκε στα προηγούμενα χρόνια από τις ροές στον Έβρο που περνούσαν ανενόχλητοι τα σύνορα χρόνια πριν τον πόλεμο της Συρίας, αυτό ήταν ένα τεστ που μας έκαναν, και είδαν μια αδιαφορία, όπως την ίδια αδιαφορία έχει επιδείξει επί δεκαετίες όλο το πολιτικό σύστημα για την Θράκη και θα το πληρώσουμε.
Πρέπει να αποσαφηνίσουμε πλήρως το σκηνικό που έστησαν με τις ροές, και αυτό πέρα από τις πληγές μας, πέρα από τις όποιες εθνικές μας απώλειες, πέρα από το τζάμπα αίμα που χάθηκε πολλές φορές σε κενές αντιπαραθέσεις, εδώ και τώρα, σήμερα, αντιμετωπίζουμε ένα υπαρκτό κίνδυνο που δεν είναι Play station όπως νομίζουν οι νεότεροι και οι ανόητοι που χλευάζουν προκλητικά ή αδιαφορούν όσους ασχολούνται με το θέμα.
Ζούμε εποχές που οι χώρες γίνονται χώροι και προσωπικά ανησυχώ και θα πω ότι ψάχνω εκείνο τον πολιτικό που μπορεί να με κάνει να διαλέξω αφού γεννήθηκα εδώ, ότι θέλω να μείνω εδώ, και θέλω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μεγαλώσουν εδώ, και θέλω να μπορώ να δω τον κόσμο όχι σαν τουρίστας αλλά ως άνθρωπος που έχει μια πατρίδα και δικαιούται όπως και όλοι να έχουν μια πατρίδα αλλά όχι σε βάρος της δικής μου πατρίδας, έτσι ψάχνω ανάμεσα στο δημαγωγό και στον δημοκράτη εκείνο τον πολιτικό που θα μου εξασφαλίσει την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και την ειρήνη, δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα κανείς στο ορίζοντα που θα μπει μπροστά θα σηκώσει τα μανίκια για να δώσει λύσεις στα προβλήματα, να ανεβάσει το χαμένο φρόνημα του Έλληνα και δεν θα χαρίσει σε επίβουλους και αλλόθρησκους το χώμα, τον αέρα και την θάλασσα που γεννήθηκα εγώ και οι υπόλοιποι συνέλληνες.
-
...@Storm δεν ξυπνησα εγω στα καλα καθουμενα να θιξω τον quadra... ξαφνικα ο quadra εγραψε για οικονομολογους που μας τα εχουν πριξει με τα μαξιλαρια (ποιος μιλαει για το μαξιλαρι εδω μεσα;;;;εσυ;;;;) φωτογραφιζει εμενα... αυτος προκαλεσε την απαντηση....ξυνεται που λενε. Πετα και μια πηγη που βρηκε καπου με σκοπο να πει: οριστε αρθρα βαζω και τωρα που εβαλα αρθρα ας μειωσω σπουδες ανθρωπων εδω μεσα.
Και αυτα που λεει αν τα ξαναδιαβασεις δεν βγαζουν και πολυ νοημα.
Αναφερει ως θεσφατο μια επιστημονικη αναλυση οικονομολογων κατα του ΔΝΤ, που απαρτιζεται απο οικονομολογους, και συνεπως οι πρωτοι βρηκαν οτι οι δευτεροι ειναι επιστημη τσαρλατανων.
Πως εγινε αυτό;;;;;
Ποσο μαλλον οτι μια ολοκληρη επιστημη που τυχαινει να εχω ασχοληθει και πολυ κακως που το ενεφερε εν τελη, και εχω ακουσει τα παντα απο 3-4 ατομα για το πτυχιο μου (για αυτο το αναφερει ξαφνικα με υπονοουμενα ),στη ουσια ειναι απατεωνες και οτι οι πολιτες σαν τον ρενακια με τη σοφια τους τα ξερουν ολα καλυτερα και τους αποκαλυπτουν τους τσαρλατανους
Αυτος δεν θίγει την ιδιοτητα μου εμμεσα εδω στο forum, χωρις να του πω τίποτα...;;;;;
Δεν μειωνει το οποιο πτυχιο μου και την οποια καταρτιση μου;;
Ειπα εγω ποτε τιποτα για τη δικη του εκπαιδευση και καταρτιση;;;;;
Που πραγματικα ουτε που ρωτησα και ποτε μου.
Δες τι εγραψε:
''Αφιερωμένο στους ντόπιους...οικονομολόγους που μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τα μαξιλαράκια, τους πίνακες, και τη χρηστή διοίκηση στα οικονομικά του Σύριζα.
Όταν τους λέω τσαρλατάνους και άτομα χωρίς επιστήμη......'
Εχει το θαρρος να το πει στα ισα, να με προαβαλλει χωρις να με φωταγραφιζει;;;;
Ειναι η τέταρτη φορά που το κανει, αλλες φορες μου πεταγε στα μουτρα οτι δεν ειναι επιστημη οτι ειμαι απατεωνας ως επιστημονας και κακως λεω οτι ειναι επιστημη, μου ελεγε ποσο αχρηστοι ειναι...μετα τα επαιρνε πισω και ελεγε το τι εκανα εγω ως οικονομολογος και οχι οι αλλοι ...τωρα ξανα τα ιδια..
Αν ξαφνικα εγω αρχισω και λεω πως οι κομπιουτεραδες που ασχολουνται ως υπαλληλοι σε εταιριες, τι χαμενα κορμια και αχρειαστοι ειναι και αλλα τετοια γελοια......την αποψη μου θα λεγα...σωστα;;;;
Ή οτι οι οδοντιατροι....τι αποτυχημενοι φοιτητες της ιατρικης που ειναι;;;;;....τσαρλατανοι που εγιναν οδοντιατροι αντι για χειρουργοι ιατροι.
Φυσικα και δεν το εννοω....χωρις εσας τιποτα δεν θα μασταν
Το λεω και στην υπογραφη μου. Με οποιον τροπο μιλησεις τετοια απαντηση θα ακουσεις
Τσπ μη κουρασουμε με χαζομαρες το τοπικ
Είμαι ο τελευταίος εδώ μέσα που θα σου πω, τι και πως θα γράφεις.
Εδώ μέσα δεν κάνουμε κόντρες γνώσεων, ούτε βρισκόμαστε σε πίστα για να δούμε ποιος θα τερματίσει πρώτος.
Αν θεωρείς ότι κάποιος σε προσβάλλει **έμμεσα ή άμεσα, **μπορείς να απαντήσεις με κόσμιο τρόπο και διπλωματικά ή να αδιαφορήσεις.
Χάνεις το δίκιο σου όταν παρασύρεσαι και 'επιτίθεσαι' με 'σεντόνια' και ειδικά όταν τα εμπλουτίζεις με χαρακτηρισμούς και επιθετικούς προσδιορισμούς.
Αν (όπως λες) είσαι καλός γνώστης κάποιας επιστήμης, αποτύπωσέ το στο γραπτό σου λόγο με τρόπο που να καταλάβουν τα μέλη τι ακριβώς υποστηρίζεις ή πιστεύεις. Και φυσικά επέτρεψε και στα άλλα μέλη να έχουν τις δικές τους απόψεις (είτε είναι γνώστες κάποια επιστήμης, είτε όχι). Δεν γίνεται όλοι μεταξύ μας, να συμφωνούμε για όλα τα θέματα.
Στα λέω φιλικά, γιατί είναι κρίμα το συγκεκριμένο θέμα κάθε τρεις και λίγο να γίνεται μπάχαλο.
-
Γράφοντας για το μεταναστευτικό,** γιατί το προσφυγικό το προσπερνάω** λέγοντας ότι εκεί πρέπει να κάνουμε τα δέοντα για να βοηθήσουμε, αν και δεν το κάνουμε σαν χώρα ακριβώς αλλά το παλεύουν όσοι πρέπει και όσοι το πιστεύουν, γιατί οι επιτήδειοι το βλέπουν σαν μπίζνα και ενθυλακώνουν και από εκεί ότι μπορούν.
...
Εγώ πάντως το προσφυγικό δεν το προσπερνάω γιατί στη χώρα μας ακόμη και συγκεκριμένες έννοιες ερμηνεύονται κατά το δοκούν.
Συγκεκριμένοι ιδεολογικοί χώροι ή κόμματα θεωρούν ότι πρόσφυγας είναι ο οποιοσδήποτε εισέρχεται στην Ελλάδα, αρκεί να έχει μπει παράνομα και ας μην βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση η χώρα του.
Πρόσφυγες Νιγηριανοί, Πακιστανοί, Ινδοί, Φιλλιπινέζοι, Κινέζοι, Αιγύπτιοι, Λιβανέζοι, Τούρκοι, Ιρανοί, Ιρακινοί, Αφγανοί κλπ...κλπ... Και αυτά τα λένε στα ΜΜΕ δημοσιογράφοι και πολιτικοί που ανήκουν σε συγκεκριμένους ιδεολογικούς χώρους και κόμματα.
Και τώρα έχουμε περάσει σε μία νέα φάση του μεταναστευτικού θέματος. Κύρηγμα και προπαγάνδα στα ΜΜΕ για να πεισθεί ο νόμιμος πολίτης της χώρας ότι θα πρέπει να μάθει να ζει για πάντα, με το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης παράνομης εισόδου αγνώστων ανθρώπων που έρχονται από διάφορα σημεία του πλανήτη.
Με λίγα λόγια να το βάλει καλά στο μυαλό του ότι θα πρέπει να ξεχάσει την χώρα Ελλάδα όπως την ήξερε και να μάθει να ζει σε ένα νέο κοινωνικό περιββάλον με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Αναρωτιέμαι πως θα είναι άραγε η περιοχή που ζούμε μετά από 100 ή 200 χρόνια. Πάντως Ελλάδα δεν θα είναι...
-
Εδω για να δουμε τι σημαινει ασυλο. Δεν εχει να κανει μονο για εμπολεμες ζωνες...συνεπως δεν εχει να κανει μόνο με την πρωτη χωρα εισοδου... εντεχνως το κρυβουν καποια δημοσια προσωπα για να δημιουργουν εντασεις στο εσωτερικο της κοινωνιας.
Ισχυει απο το '50 τουλαχιστον μεχρι σημερα.
http://asylo.gov.gr/?page_id=414
Εδω επισης μπορουμε να δουμε μεσω επισημων στατιστικων της Eurostat, πως τουλαχιστον περυσι η κατασταση δεν ηταν οπως την παρουσιαζαν καποιοι....οτι γινεται δηλαδη προσπαθεια αλλοιωσης της χωρας και οτι οσοι ερχονται γεμιζουν τη χώρα. Γενικως η Ελλάδα δεν δεχεται πολλους μεταναστες, τους επιστρεφει πισω, μονο ειδικες περιπτωσεις προσφυγων απολαμβανουν ασυλο.
-
Lap αυτα που παρουσιαζεις δεν ισχυουν
Γιατι δεν ισχυουν?
Γιατι στην Ελλαδα με το νομοθετικο πλαισιο που ειχε στησει ο Συριζα και την δικαστικη καθυστερηση, για να τελεσιδικησει η εξεταση του ασυλου επαιρνε χρονια. Ετσι στους δεικτες αυτους δεν φαινονται χιλιαδες ανθρωποι οι οποιοι ναι μεν δεν τους ειχε χορηγηθει τελεσιδικα η ασυλια, επι της ουσιας ομως μετα απο 1-2-3 ετη θα ειχαν ασυλο καθως ισχυριζονταν μετατραυματικο σοκ το οποιο σου εδινε την ασυλια απο το παραθυρο εστω κ αν δεν προερχεσαι απο χωρα εμπολεμη.
-
Μετατραυματικο στρες και ασυλο δεν γνωριζω τα ποσοστα.
Εχεις στοιχεια;;; με ποσοστα ;;
Γενικως επι ζαιων το συστημα ηταν πολυ αργο. Δεν ξερω τι εφταιγε, δεν ειμαι ειδικος αλλα δημιουργησε θεματα εκει που δεν υπηρχαν.
Αυτοι υποστηριζουν οτι ακολουθουν κατα γραμμα το διεθνες δικαιο αλλα ο ογκος των μεταναστων ξεπερασε τις δυνατοτητες των υπηρεσιων... γενικως 24 ωρες την ημερα επρεπε να εργαζονται οι οι ανθρωποι....
Εβλεπα ρεπορταζ του euronews και ειχε ανθρωπους που περιμεναν 3 και 4 ετη να εξεταασγει το ασυλο..... εμ ετσι γεμιζουν οι εγκαταστασεις..... και γινεται χαμος.
Ποιο νομοθετικο πλαισιο εστησαν;;; για πες τον νομο;;;
Εχω την αισθηση πως ισχυε ο νομος αυτος.
Εφτιαξαν ή καλυτερα διατηρησαν γκετο ανθρωπων, αθλιων συνθηκων...γενικως μια ανατριχιλα μου φερνει το γεγονος αυτο...αλλα δεν ξερω τι αλλη λυση υπαρχει, ωστε να μη σου φυγουν στην χωρα σκορπιοι. Ανθρωπιστες με τετοια γκετο ...δεν τους λες....αλλα απο την αλλη δεν ξερω γιατι δεν τα εφτιαχναν...τι εμποδιζει...
Λαϊκιστες και κενοι λογοι προεκλογικα. Με το που ειδαν το προβλημα....καλα ειναι και τα γκετο....ντροπη για τη σοβαροτητα τους.
Ειμαι τελειως ασχετος....οτι βλεπω απο τις ειδησεις τα βλεπω.
Γενικως απο το 2016 και αργοτερα 17.000 μετανάστες επαναπατρίσθηκαν, μαζι και αυτοι απο τα νησια αλλα και παλαιοτεροι. Εφτασαν να ειναι 500 καθε μηνα.
Μη ξεχναμε της διαδικασια ασυλου που αργουν απιστευτα.
Δηλαδη λειτουργει το αυστηνα αλλα πολυ αργα.
-
Να πω εδώ ότι από το 1951 που έγινε η σύμβαση της Γενεύης και που άστοχα επικαλούνται διάφοροι, άστοχα γιατί από το 1951 ο κόσμος έχει αλλάξει συνθέμελα αρκετές φορές, η σύμβαση αυτή δεν πρέπει πια να ισχύει ή τουλάχιστον να τροποποιηθεί στο σήμερα, το ίδιο και η συνθήκη του Δουβλίνο 2, ακόμα και η συνθήκη Ε.Ε - Τουρκίας πρέπει να αλλάξει και γιατί περιέχει - πονηρές - διατάξεις που υπέγραψε η κυβέρνηση του Σύριζα είτε από αβλεψία, είτε από πονηριά, είτε από ιδεοληψία που είναι το επικρατέστερο, η πλέον επώδυνη για τη χώρα μας είναι η διάταξη που λέει ότι αν μετακινηθούν από τα νησιά στην ενδοχώρα δεν θα έχουν το δικαίωμα επαναπροώθησης στη χώρα προέλευσης.
Αυτό και αν δεν είναι Ελληνική τρικλοποδιά σε βάρος της χώρας από την προηγούμενη κυβέρνηση που έκανε τα πάντα για τον εξισλαμισμό της Ελλάδας.
Για να τα λέμε σωστά και όπως είναι, είχα πει προεκλογικά και το επαναλαμβάνω ότι ο Μητσοτάκης είναι - παιδί - του Βερολίνου, το απέδειξε με την σιωπή του στο θέμα των Σκοπίων, και από διάφορες άλλες κινήσεις που άρχισαν να μιλάνε για γαλάζιο Σύριζα, είχα πει επίσης ότι αν χάσει την κυβέρνηση ο Σύριζα θα αρχίσει να καίγεται πάλι η Αθήνα, αυτό γίνεται σταδιακά και θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες με το πολυτεχνείο και τον Γρηγορόπουλο, κάθε χρόνο τα ίδια, αυτή δεν είναι ευνομούμενη πολιτεία αλλά κατάσταση πολιορκίας της πρωτεύουσας.
Ελπίδα ο νέος ποινικός κώδικας που επαναφέρει την λογική απέναντι στα χάδια σε κακουργηματικές πράξεις της προηγούμενης κυβέρνησης. Επιτέλους πρέπει κάποιος να βάλει σε τάξη την πρωτεύουσα και να τελειώνει με τους ντοπαρισμένους μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα και άλλους, γιατί αυτά τα προηγούμενα χρόνια τα έκανε η Χρυσή Αυγή πριν μπει στη Βουλή, μετά ησυχάσαμε για λίγο μέχρι που πήρε τη σκυτάλη ο στρατός του Σύριζα που έκαψε τρεις φορές την Αθήνα για να πάρει την εξουσία, ηρέμησαν αρκετά τα πράγματα για 5 χρόνια με την εξαίρεση του Ρουβίκωνα που δεν έκαιγε τουλάχιστον, και τώρα ξαναβγαίνει στο δρόμο ο στρατός της προηγούμενης κυβέρνησης, έλεος πια με τους ιδεαλιστές πατριώτες του καναπέ και της μίζας, ο Έλληνας κουράστηκε και δεν μπορεί να πληρώνει άλλο μια κουρασμένη και ξεφτισμένη ιδεολογία που δεν οδηγεί στο αύριο.
70% όσων ρωτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα θέλουν από τον Σύριζα να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση με επιχειρήματα, την βλέπουμε τη σοβαρή αντιπολίτευση στην προανακριτική, ασχήμιες, ψέματα, άρνηση υπακοής στον κανονισμό της Βουλής, αλλά είναι κάτι που το περιμέναμε από ένα κόμμα που είναι εναντίον του κοινοβουλευτισμού, από ένα κόμμα που ο αρχηγός του την επομένη της ήττας είπα ότι θα κάνει αντιπολίτευση στη Βουλή και στο πεζοδρόμιο, στη Βουλή γελάμε με όσα λένε, στον δρόμο πλήρώνουμε για όσα κάνουν, φτάνει πια με αυτούς.
-
Βρε ρενακια μου...
Σε καποια εχεις δικιο....οκ συμφωνουμε...
Σε καποια ομως ουτε εσυ, ουτε εμεις εδω δεν εχουμε την επιστημονικη καταρτιση να τα κρινουμε.
Πως βγαζεις συμπερασματα.... δεν συμβαλεις στην κουβεντα παρα αρθρωνεις λογους σαν τους πολιτικους του 60.
Οι συμβασεις ισχυουν ανεξαρτητα του ποτε εγιναν..εχει υπογραψει η χωρα και προσαρμοσει το δικαιο της συμφωνα με αυτες
Με το να εφαρμοζουμε κατα το δοκούν διεθνείς συμβάσεις που συμμετέχει σχεδον το συνολο του οηε....ξερεις μηπως μας βαζει αυτό σε μεγάλους εθνικους κινδυνους;;;;
Το νομικο πλαισιο και τον κανονισμό για την προανακριτικη και τις εξαιρεσεις το γνωριζεις, να μας το εξηγησεις;;;
Εχεις τη νομικη καταρτιση;;;;; εγω την τυφλα μου δεν ξερω. Ουτε που να το ψαξω δεν γνωριζω.
Ειπαμε οι 4τροχοι αγαπουν την τεκμηρειωση...οχι τα αποθημενα του καθ ενος.
Ο τσοβολας στον σκαι εξηγουσε το κενο του νομου και πως δεν μπορει η πληοψηφια να αναιρεσει ως μαρτυρες εξεταστες της μειοψηφιας. Δεν υπαρχει νομος και κανονισμος για αυτο. Αυτο υποστηριζουν και πως η εξαιρεση ανθρωπων που εθεσε ο αρχηγος της αντιπολιτευσης ως εξεταστες ειναι παρανομη διοτι οταν θεσπιστηκε η επιτροπη τους δεχτηκαν εξ αρχης.
Τωρα αν λεει μπουρδες ο θεος και η ψυχη τους.. δεν ξερω νομικα καθολου. Οποτε οτι λενε σου λεω.
Καλα τα νταηλικια μεσα στον ναο της δημοκρατιας σε κανεναν δεν αρεσουν.
Βγαζεις συμπερασματα στο πόδι, αφηνεις και υποννουμενα για οποιον πει κατι καλο για τους ζαιους και εν τελη διαλυεται η συζητηση.
Στις διεθνεις συμφωνιες ....παλι την τυφλα μας δεν ξερουμε. Το τι διαπραγματεγεται η εε με αλλες χωρες. Ουτε διπλωματες ειμαστε ουτε τιποτα, οποτε πως βγαζεις επικρατεστερα σεναρια με βαση τη θρησκεια. Αλλωστε αθεοι ειναι ζαιοι. Το ξεχασες;;;
Αυτος ειναι ο καυγας μας....οτι πριν βγαλουμε συμπερασμα καλο θα ταν να τεκμηρειωσουμε τα λεγομενα μας....έκτος αν τα λεγομενα μας ξεκινουν με τη φραση 'ετσι πιστευω εγω προσωπικα.....' οποτε αυτα που λεμε μπορει και να μην ισχυουν
-
Παίρνοντας αφορμή από την ανάρτηση του Αλεξανδρή και την επίθεση που υπέστη από όλα τα σταλινόμουτρα που είναι ρατσιστές του κερατά και μας παριστάνουν τους δημοκράτες , θα πρέπει κάποια στιγμή η επίσημη πολιτεία να βάλει τα πράγματα στην θέση τους .
Αρχικά να πούμε ότι όποιοι έρχονται στην χώρα ακόμη και παράνομα δικαιούνται να απολαμβάνουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που ορίζει ο ΟΗΕ . Από την άλλη δεν επιτρέπεται να ενοχλούνται από οποιαδήποτε ήθη και έθιμα έχει η χώρα μας εδώ και αιώνες και κυρίως δεν μπορεί να ασκεί εδώ οποιαδήποτε πρακτική έχουν στις χώρες τους , η οποία είναι αντίθετη είτε στα ανθρώπινα δικαιώματα όπως ορίζονται αυτά σε αυτήν εδώ την χώρα , είτε στα ήθη και έθιμα μας .
Δηλαδή συμπεριφορά κατά των γυναικών της οικογένειας τους ή άλλων ομοφύλων τους , που είναι σύμφωνη με τα δικά τους έθιμα , αλλά διαφέρει από τα δικά μας δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή .
Ακόμα κάθε παρεκτροπή από την νομιμότητα θα πρέπει να εξετάζεται με τον επιβαρυντικό παράγοντα της κατάχρησης της φιλοξενίας που του παρέχουμε .
Από την άλλη κάθε μετανάστης που επιθυμεί να ενσωματωθεί σε αυτή την χώρα , ακολουθώντας τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών , θα πρέπει να λαμβάνει καθεστώς προσωρινής παραμονής και δυνατότητας εργασίας στην χώρα μας .
Τέλος θα πρέπει άμεσα να λυθεί το πρόβλημα με παλιούς μετανάστες από ευρωπαϊκές κυρίως χώρες που είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχουν ακόμη άδεια εργασίας .
Αυτά όλα θα πρέπει να ενδυθούν ένα Εθνικό χαρακτήρα , είτε από κείμενο που θα γίνει σε συνεδρίαση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ , ή από ειδική συνεδρίαση της Βουλής με ομοφωνία αν είναι δυνατό .
-
Ζούμε εποχές που οι χώρες γίνονται χώροι και προσωπικά ανησυχώ και θα πω ότι **ψάχνω εκείνο τον πολιτικό που μπορεί να με κάνει να **διαλέξω αφού γεννήθηκα εδώ, ότι θέλω να μείνω εδώ, και θέλω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μεγαλώσουν εδώ, και θέλω να μπορώ να δω τον κόσμο όχι σαν τουρίστας αλλά ως άνθρωπος που έχει μια πατρίδα και δικαιούται όπως και όλοι να έχουν μια πατρίδα αλλά όχι σε βάρος της δικής μου πατρίδας, έτσι **ψάχνω ανάμεσα στο δημαγωγό και στον δημοκράτη εκείνο τον πολιτικό που θα μου εξασφαλίσει **την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και την ειρήνη, δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα κανείς στο ορίζοντα που θα μπει μπροστά θα σηκώσει τα μανίκια για να δώσει λύσεις στα προβλήματα, να ανεβάσει το χαμένο φρόνημα του Έλληνα και δεν θα χαρίσει σε επίβουλους και αλλόθρησκους το χώμα, τον αέρα και την θάλασσα που γεννήθηκα εγώ και οι υπόλοιποι συνέλληνες.
Απαντώ, όχι προσωπικά στον Quadra, αλλά μέσω του 'καλογραμμένου' ποστ του, σε όλους μας, μια και οι προβληματισμοί του είναι κοινοί.
1ον και βασικό: εφόσον αποδεχόμαστε τον Καπιταλισμό ως φυσική λειτουργία του κόσμου, βασική πολιτική και κινητήριο δύναμη του πλανήτη, ξεχνάμε όλα αυτά τα 'μου', όπως πατρίδα 'μου', χώμα που γεννήθηκα εγώ και τα παιδιά 'μου'.
Στον Καπιταλισμό, που το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό ως φυσική συνέπεια, ότι θεωρώ 'δικό μου' ανήκει δικαιωματικά στον αμέσως επόμενο πιο ισχυρό που το θέλει, είναι θέμα χρόνου και επανάληψης προσπαθειών να το πάρει, και σε βάθος χρόνου, το μεγαλύτερο ψάρι απ' όλα θα καταπιεί όλα τα μικρότερα. Του ενός πιο ισχυρού απ' όλους του ανήκουν όλα!
2ον: ο πολιτικός έχει ρόλο να εκπροσωπεί τους πολίτες που τον εκλέγουν. Πιθανόν και να προτείνει πολιτικές και να μεριμνά τα διαδικαστικά για τις εφαρμογές τους.
Ο πολιτικός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ τίποτε και για κανέναν!
Ούτε καν πως κάθε επόμενο πρωί που ξημερώνει θα είναι στη θέση του.
Αν κάποιος 'πολιτικός' οποιασδήποτε μορφής, από δημοτικός σύμβουλος μέχρι αυτοκράτορας, υπόσχεται πως θα εξασφαλίσει πράγματα όπως ασφάλεια ή αξιοπρέπεια αρκεί να συμφωνών ή να τον υπακούω, είναι μεγάλος απατεώνας κι αν εγώ-εσύ-όλοι μας τον πιστεύω, τότε είμαι-είσαι-είμαστε πολύ μαλάκες .-
3ον πιο βασικό από τα άλλα δύο: η ασφάλεια, η αξιοπρέπεια, η ελευθερία, η ειρήνη, κλπ. δεν είναι κάτι που μπορεί να σου-μου-μας παρέχει κανένας και επίσης δεν συνεπάγονται το ένα το άλλο, αλλά στην πράξη γίνονται έννοιες διαμετρικά αντίθετες όπου όσο προσεγγίζουμε το ένα, τόσο απομακρυνόμαστε από το άλλο.
Τα θέλω και οι ελπίδες που εκφράζει ο Quadra, είναι διαχρονικά μέσα στο μυαλό όλων των ανθρώπων. Λόγω ψυχολογικής τους ανάγκης για ένα ασφαλές κοπάδι. Η ιστορία όμως δείχνει πως όπου οι άνθρωποι περίμεναν ένα 'μεσσία' να μπει μπροστά και 'να δώσει λύσεις', να τους 'ανεβάσει το φρόνημα' και να πατάξει τους 'αλλόθρησκους' κι 'αυτούς που τους επιβουλεύονταν' τότε απογοητεύτηκαν οικτρά και το πλήρωσαν πανάκριβα.
-
Βρε ρενακια μου...
Σε καποια εχεις δικιο....οκ συμφωνουμε...
Σε καποια ομως ουτε εσυ, ουτε εμεις εδω δεν εχουμε την επιστημονικη καταρτιση να τα κρινουμε.
Πως βγαζεις συμπερασματα.... δεν συμβαλεις στην κουβεντα παρα αρθρωνεις λογους σαν τους πολιτικους του 60.
Οι συμβασεις ισχυουν ανεξαρτητα του ποτε εγιναν..εχει υπογραψει η χωρα και προσαρμοσει το δικαιο της συμφωνα με αυτες
Με το να εφαρμοζουμε κατα το δοκούν διεθνείς συμβάσεις που συμμετέχει σχεδον το συνολο του οηε....ξερεις μηπως μας βαζει αυτό σε μεγάλους εθνικους κινδυνους;;;;
Το νομικο πλαισιο και τον κανονισμό για την προανακριτικη και τις εξαιρεσεις το γνωριζεις, να μας το εξηγησεις;;;
Εχεις τη νομικη καταρτιση;;;;; εγω την τυφλα μου δεν ξερω. Ουτε που να το ψαξω δεν γνωριζω.
Ειπαμε οι 4τροχοι αγαπουν την τεκμηρειωση...οχι τα αποθημενα του καθ ενος.
Ο τσοβολας στον σκαι εξηγουσε το κενο του νομου και πως δεν μπορει η πληοψηφια να αναιρεσει ως μαρτυρες εξεταστες της μειοψηφιας. Δεν υπαρχει νομος και κανονισμος για αυτο. Αυτο υποστηριζουν και πως η εξαιρεση ανθρωπων που εθεσε ο αρχηγος της αντιπολιτευσης ως εξεταστες ειναι παρανομη διοτι οταν θεσπιστηκε η επιτροπη τους δεχτηκαν εξ αρχης.
Τωρα αν λεει μπουρδες ο θεος και η ψυχη τους.. δεν ξερω νομικα καθολου. Οποτε οτι λενε σου λεω.
Καλα τα νταηλικια μεσα στον ναο της δημοκρατιας σε κανεναν δεν αρεσουν.
Βγαζεις συμπερασματα στο πόδι, αφηνεις και υποννουμενα για οποιον πει κατι καλο για τους ζαιους και εν τελη διαλυεται η συζητηση.
Στις διεθνεις συμφωνιες ....παλι την τυφλα μας δεν ξερουμε. Το τι διαπραγματεγεται η εε με αλλες χωρες. Ουτε διπλωματες ειμαστε ουτε τιποτα, οποτε πως βγαζεις επικρατεστερα σεναρια με βαση τη θρησκεια. Αλλωστε αθεοι ειναι ζαιοι. Το ξεχασες;;;
Αυτος ειναι ο καυγας μας....οτι πριν βγαλουμε συμπερασμα καλο θα ταν να τεκμηρειωσουμε τα λεγομενα μας....έκτος αν τα λεγομενα μας ξεκινουν με τη φραση 'ετσι πιστευω εγω προσωπικα.....' οποτε αυτα που λεμε μπορει και να μην ισχυουν
Ελληνικά καταλαβαίνεις ? Την κατέχεις την γλώσσα ? Είπα εγώ ότι δεν πρέπει να ακολουθούμε ότι έχουμε υπογράψει ? για ξαναδιάβασε με προσοχή τι λέω.
Να πω εδώ ότι από το 1951 που έγινε η σύμβαση της Γενεύης και που άστοχα επικαλούνται διάφοροι, άστοχα γιατί από το 1951 ο κόσμος έχει αλλάξει συνθέμελα αρκετές φορές,* η σύμβαση αυτή δεν πρέπει πια να ισχύει ή τουλάχιστον να τροποποιηθεί στο σήμερα, το ίδιο και η συνθήκη του Δουβλίνο 2, ακόμα και η συνθήκη Ε.Ε - Τουρκίας πρέπει να αλλάξει και γιατί περιέχει - πονηρές - διατάξεις *που υπέγραψε η κυβέρνηση του Σύριζα είτε από αβλεψία, είτε από πονηριά, είτε από ιδεοληψία που είναι το επικρατέστερο, η πλέον επώδυνη για τη χώρα μας είναι η διάταξη που λέει ότι αν μετακινηθούν από τα νησιά στην ενδοχώρα δεν θα έχουν το δικαίωμα επαναπροώθησης στη χώρα προέλευσης.
Ξαναλέω ότι αυτές οι συμβάσεις όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα ο κόσμος και οι νέες ανάγκες που έχουν δημιουργεί δεν τις καλύπτουν.
Δεν γίνεται με νόμους και υπογραφές του 1951 να καταστρέφεται η Ελλάδα και να μην διαμαρτύρεται κανείς και όσοι το κάνουν να πυροβολούνται, αν εσύ θεωρείς ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με την νομοθεσία του 1951 εγώ και όσοι άλλοι διαφωνούν με τις ορδές του σουλτάνου σου λέμε ότι η επιμονή σου είναι άστοχη και αυτές οι τρεις συμβάσεις που ανέφερα πιο πάνω θα είναι η καταστροφή του Ελληνισμού και της χώρας αν δεν αλλάξουν γιατί οδηγούν μαθηματικά στον πλήρη εξισλαμισμό μας σε λίγες δεκαετίες.
Μάλλον δεν βλέπεις πέρα ;από το 2019 οπότε σε δικαιολογώ, όλες οι διεθνείς συμβάσεις έχουν ασφαλιστικές δικλείδες, ακόμα και τα καταραμένα μνημόνια τις είχαν άσχετα αν δεν τόλμησαν να τις ενεργοποιήσουν οι κότες κυβερνήσεις μας, που λένε ότι σε περιπτώσεις που η χώρα, η κάθε χώρα, κρίνει ότι υπάρχει εθνικός κίνδυνος δικαιούται να χειριστεί τα θέματα που την απασχολούν σύμφωνα με το εθνικό της δίκαιο.
Στο θέμα της προανακριτικής υπάρχει προηγούμενο με την υπόθεση του Βατοπεδίου που ο Σύριζα ζήτησε την εξαίρεση των δύο βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι αυτοεξαιρέθηκαν. Σήμερα για δικούς του λόγους επιμένει ότι πρέπει μάρτυρες να είναι και εισαγγελείς, γιατί η προανακριτική επιτροπή επέχει έννοια εισαγγελέως.
θα πάει λοιπόν ο Πολάκης σαν εισαγγελέας και θα ρωτήσει τον εαυτό του, κύριε Πολάκη όταν αναφέρατε ότι γνωρίζατε τους προστατευόμενους μάρτυρες πράγματι τους γνωρίζατε ? Και απαντάει ο μάρτυρας Πολάκης στον εισαγγελέα Πολάκη, ναι τους γνώριζα ή όχι δεν τους γνώριζα.
το ίδιο θα γίνει και με τον μάρτυρα Τζανακόπουλο που θα τον ρωτήσει ο εισαγγελέας Τζανακόπουλος, κύριε μάρτυς όταν πήγατε κυριακή πρωϊ στον Άρειο Πάγο και συναντηθήκατε με την εισαγγελέα διαφθοράς το κάνατε για να την ρωτήσετε τι έργο είδε το βράδυ ή είχατε κάποιον άλλο λόγο, πχ να δείτε την δικογραφία της Novartis ? Και θα απαντήσει ο μάρτυρας Τζανακόπουλος, πήγα να την ρωτήσω τι έργο είδε το βράδυ.
Αν σου αρέσει αυτό το παιγνίδι που έστησε ο Σύριζα για να εξευτελίσει τις διαδικασίες σου λέω ότι είναι φτηνό παιγνίδι και θα το πληρώσει στις επόμενες εκλογές γιατί ο κόσμος δεν καπνίζει φούμαρα, Τα λέω αυτά γιατί δεν έχεις παρατηρήσει ούτε ασχοληθεί με την υπόθεση της Novartis, το θέμα Λάπη είναι ότι νομίζεις όπως και ο πολύς κόσμος ότι η προανακριτική γίνεται γηια να μάθουμε αν υπάρχει σκάνδαλο, σκάνδαλο υπάρχει και μάλιστα καραμπινάτο αλλά αφορά 6.000 γιατρούς, και σίγουρα υπάρχουν σκάνδαλα που αφορούν και τις άλλες φαρμακευτικές, το θέμα της προανακριτικής είναι αν υπάρχει πολιτικοί σκευωρία, αν δηλαδή πήραν χρήματα πολιτικοί, και είναι το τεράστιο και μεγαλύτερο σκάνδαλο από δημιουργίας του Ελληνικού κράτους σύμφωνα με τον Παπαγγελόπουλο, και με την ομολογία του ο Σύριζα άσκησε διώξεις σε 10 πολιτικά πρόσωπα εκ των οποίων τα 7 έχουν αθωωθεί ήδη, και η προανακριτική είναι για να εξεταστούν οι μάρτυρες και ο Παπαγγελόπουλος,ένας εκ των οποίων είναι ο Φρουζής δ/νων σύμβουλος της Novartis να πεί αν έδωσε χρήματα η εταιρία σε πολιτικούς, έτσι θα φανεί αν είναι πραγματικές οι καταγγελίες του Παπαγγελόπουλου ή αν είναι πολιτική σκευωρία, για να το παλεύει τόσο σθεναρά ο Σύριζα να μην γίνουν οι καταθέσεις η πράξεις αυτές με τις κωλυσιεργίες και τους τσαμπουκάδες καταδεικνύει ότι είναι πολιτική σκευωρία.
Τον οποίο Παπαγγελόπουλο το κατηγορούν τρεις εισαγγελείς ότι παρενέβη και σε άλλες υποθέσεις που είναι παράνομο, οι δεν προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν καταθέσεις για την υπόθεση και στο FBI και απαγορευόταν να καταθέσουν και στην Ελλάδα, αν όλα αυτά είναι συμβατά στο μυαλό σου σου λέω ότι είσαι λάθος, ο Τσοβόλας ψάχνει να βρει παραθυράκια ώστε να μην γίνει ποτέ αυτή η εξέταση για τον Παπαγγελόπουλο, ο Σύριζα που φωνάζει για σκάνδαλα γιατί δεν κάλεσε ποτέ τον Φρουζή που είναι ο μάρτυρας κλειδί να τον ρωτήσει αν έδωσε χρήματα σε πολιτικούς ? 5 χρόνια στην εξουσία ούτε μια φορά δεν εκλήθη να καταθέσει, αλλά όταν φάνηκε ότι θα χάσει τις εκλογές έστησε την πολιτική σκευωρία για να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και τώρα φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης.
Όποιος πολιτικός έχει πάρει χρήματα να πάει φυλακή, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν οι ανακρίσεις και οι δίκες σωστά και με διαφάνεια, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
-
Παίρνοντας αφορμή από την ανάρτηση του Αλεξανδρή και την επίθεση που υπέστη από όλα τα σταλινόμουτρα που είναι ρατσιστές του κερατά και μας παριστάνουν τους δημοκράτες , θα πρέπει κάποια στιγμή η επίσημη πολιτεία να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ...
Εγώ δεν θυμόμουν καν ποιος ήταν αυτός. Μετά κατάλαβα ότι έπαιζε στο βαθύ παρελθόν στον Ολυμπιακό.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι βγήκε ο συγκεκριμένος, είπε και αυτός τον 'πόνο' του σε κάποιο site και βρήκαν ευκαιρεία οι βοθροιστοσελίδες να ξεκινήσουν το γνωστό τροπάριο.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως την έχουν δει οι δημοσιογράφοι.
Δικαστές; Εκπρόσωποι της κοινής γνώμης; Αντιπρόσωποι του λαού; Παντογνώστες;
Είναι το παρακάτω δημοσιογραφία ή δημοσιοκαφρία; Δηλαδή ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα είναι οι ψυχοπονιάριδες και κλαίνε με μαύρο δάκρι για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες; Θα μας τρελάνουν εντελώς;
Αυτή η μανία να προσπαθούν οι δημοσιοκάφροι να κατευθήνουν την κοινή γνώμη μέσα από άθλια κείμενα ενώ ταυτόχρονα παίζουν το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα, είναι εξοργιστικό.
Και δυστυχώς αυτή την αρρωστημένη μανία την βλέπουμε στην συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ιστοσελίδων.
Αμετανόητος Αλεξανδρής! “Ουδείς μπορεί να φιμώσει τα πιστεύω μου”
Απάντησε μετά τη… θύελλα που προκάλεσε η ρατσιστική του ανάρτηση! Ο Αλέκος Αλεξανδρής αναδημοσίευσε το Σάββατο (09.11.2019) ένα…** εμετικό κείμενο**, κατά των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας, προκαλώντας την αντίδραση της κοινής γνώμης αλλά και αρκετών αθλητών.
Ρατσιστικό παραλήρημα από Αλεξανδρή!** Αναρτήσεις “αίσχος”** στο Facebook
Ο παλαίμαχος επιθετικός βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής και θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση, αλλά και να δικαιολογηθεί έως έναν βαθμό.
...
...
-
Κανένας δεν είναι πιο μισητός από αυτόν που λέει την αλήθεια
Πλάτων.
-
Κανένας δεν είναι πιο μισητός από αυτόν που λέει την αλήθεια
Πλάτων.
Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω, ήσουν υπέρ του 'Μένουμε Ελλάδα' όταν υπήρχε η εσωτερική διαμάχη στο δημοψήφισμα;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2