-
Καλησπέρα
BMW 420D Gran Coupe του 2016 Β47 με τα 190hp ( με μία μικρή αναβάθμιση
+30hp ... ) έφτασε τα 35,000 χιλιόμετρα, και ήρθε η ώρα ...
Κάλεσα σήμερα Σφακιανάκη για Τακάκια Εμπρός ... ( έβγαλε μήνυμα στην οθόνη )
Από ότι μου είπαν το Σετ είναι Τακάκια + καλώδια αισθητήρες + υγρά φρένων + πάστα + ΕργασίαΤιμή ... που με έριξε στο πάτωμα ... 300 euro περίπου. Μόνο τα εμπρός τονίζω
Από ότι μου είπαν σε σχετική κουβέντα που είχα .. μπορώ να πάω σε after market λύση.
Μάλλον μου είπαν φοράει Textar ... Ισχύει ?Είδα κάποια site που έχουν πολλές επιλογές αλλά δεν ξέρω πια να διαλέξω ... μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
Το VIn που μου ζήτησαν τα 7 τελευατία είναι G598214
Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
Καλησπέρα
Από ότι μου είπαν το Σετ είναι Τακάκια + καλώδια αισθητήρες + υγρά φρένων + πάστα + ΕργασίαΤιμή ... που με έριξε στο πάτωμα ... 300 euro περίπου. Μόνο τα εμπρός τονίζω
Από ότι μου είπαν σε σχετική κουβέντα που είχα .. μπορώ να πάω σε after market λύση.
Μάλλον μου είπαν φοράει Textar ... Ισχύει ?Είδα κάποια site που έχουν πολλές επιλογές αλλά δεν ξέρω πια να διαλέξω ... μπορεί να βοηθήσει κανείς ?
-
Καλησπέρα
Γιατί σου φαίνονται πολλά τα 300 ευρώ για τακάκια στη 4άρα σε αντιπροσωπεία? Λογική τιμή είναι.
Textar φοράει και μπορείς να πας μαγαζί που εξειδικεύεται στα φρένα για κάτι φθηνότερο. Έχω γράψει στο παραλθόν για τον Μοραρή στην Αγία Παρασκευή.
-
Πάντως όσοι κάτοχοι Χ1 έβαλαν textar εκτός αντιπροσωπείας διαπίστωσαν διαφορετική συμπεριφορά στα φρένα τους από πριν. Εχε το υπόψιν.
-
Έχω αποφασίσει να πάω σε ΑΤΕ ... ( τα είχα στο Volvo και ήμουν ευχαριστημένος ) σε σντίθεση με τα Textar ...
Κοίταζα και Brembo αλλά δεν ξέρω ... -
Αφοβα ΑΤΕ!! Παρεμπιπτόντως εισαι ευχαριστημενος από την αναβάθμιση +30 άλογα? Αν θες δωσε μερικες πληροφοριες για κοστος, τοποθετηση κλπ
-
Πήγαινε Μωράρη Αγία Παρασκευή για φρένα. Μην ασχοληθείς αλλου. Δυστηχως την αυτονόητη εργασία στα φρένα πέρα από το να σου πετάξει πάνω τακάκια και δίσκους , την κάνει μόνο αυτός.
-
Πήγαινε Μωράρη Αγία Παρασκευή για φρένα. Μην ασχοληθείς αλλου. Δυστηχως την αυτονόητη εργασία στα φρένα πέρα από το να σου πετάξει πάνω τακάκια και δίσκους , την κάνει μόνο αυτός.
Ακριβώς! Κι εγώ πέρασα τις προάλλες από εκεί και συνεννοήθηκα για την επικείμενη αλλαγή τακακιών μπρος - πίσω στο Focus μου. Επιπλέον θα μετρήσει και τα υγρά φρένων για να δούμε αν χρήζουν αλλαγής. Δύο γενιές μάστορες φρένων, τους ξέρω καμία 30αριά χρόνια και τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
-
Από τιμές πώς τα πάνε?
Δηλαδή πηγαίνουν εκεί απλά καθημερινά κουβαδάκια ή απευθύνονται κυρίως σε γκαζιάρηδες?
-
Από τιμές πώς τα πάνε?
Δηλαδή πηγαίνουν εκεί απλά καθημερινά κουβαδάκια ή απευθύνονται κυρίως σε γκαζιάρηδες?
'Όλοι πάνε εκεί, από μικρά χιλιαράκια μέχρι τέρατα, ο Μάνος είναι καλός, προσεκτικός και σοβαρός και κυρίως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, είναι εκνευριστικός στις λεπτομέρειες και πολλές φορές τσαντίζομαι αλλά δεν του το λέω γιατί έτσι πρέπει να είναι, τον ξέρω καλά γιατί συνεργαζόμαστε, αν δεν ήταν σωστός ούτε θα έλεγα καλά λόγια αλλά ούτε και θα συνεργαζόμουν μαζί του, τόσο απλά.
Να λέμε τα στραβά που πέφτουν στην αντίληψη μας αλλά και να λέμε και για όσους αξίζουν, και δεν το θεωρώ διαφήμιση αλλά έπαινο για την προσπάθεια, γιατί δεν είναι αδιάφορος αλλά σέβεται τον πελάτη του.
-
Πηγαίνουν από τέρατα αμάξια αγώνων μέχρι και zastava. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει τον ίδιο ζήλο και για τις δύο κατηγορίες οχημάτων.
Από τιμές εργασίας είναι πολύ νορμάλ για την ώρα που δουλεύει . Τι θέλω να πω. Άμα πας σε ένα γενικο συνεργείο μέσα σε 15 λεπτα θα σου πάρει ένα 20ρικο και απλά θα τα τοποθετησει και θα φύγεις. Τώρα πως θα πιάνει αν έχει μονοπλευρο κτλ είναι άλλο θέμα .
Ο Μάνος ίσως πάρει κανένα 10-15 έξτρα του γενικού συνεργείου, αλλά αν δεις πως το ψιριζει το θέμα ,τι εργασία καθαρισμού, λίπανσης και ρύθμισης κάνει θα πεις ότι λίγα παίρνει. Το 'αρνητικό ' για κάποιους αδαείς είναι ότι κάνει πολύ ώρα ....
Επίσης δέχεται να του πας ανταλλακτικά δικά σου .
BMW 420D - Αλλαγή τακάκια - Αθήνα