-
iceman7 wrote:
Το χρυσαφί που έκανε κεραμικό στον Πλάτωνα έχεις;
Πανέμορφο και μπράβο σου που αν και γυναίκα προσέχεις σωστά το αυτοκίνητό σου! Σπάνιο στις μέρες μας!
Snowdrop έχεις κάνει κεραμικό;πόσο πήγε;
Ναι, στον Πλάτωνα το έκανα. 1650€ η μόνιμη προστασία. Περιελάμβανε και ζάντες, μηχανή και τζάμια.
-
Εδώ είναι και το βίντεο που τράβηξε ο τύπος πριν μου το παραδώσει:
https://www.facebook.com/AutoStarDetailingCenter.gr/videos/372605676708909/
-
Δυνατό!Το έκανες με το που παρελαβεςη αργότερα;
-
snowdrop wrote:
Δυνατό!Το έκανες με το που παρελαβεςη αργότερα;
Το έκανα 1 μήνα μετά περίπου
-
Καλημέρα , για το αυτοκίνητό τι εχεις να μας πεις ??Εντυπώσεις ?? Και όποιος αλλος το εχει αγοράσει να μας πει γενικά !!!!
Πρεπει να το εχω δει και στη Ερυθραια !!!
Καλο Σ/Κ
-
Καλημέρα , για το αυτοκίνητό τι εχεις να μας πεις ??Εντυπώσεις ?? Και όποιος αλλος το εχει αγοράσει να μας πει γενικά !!!!
Καλο Σ/Κ
Ναι, κινούμαι στα βόρεια προάστια κυρίως.
Είμαι ικανοποιημένη από το αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις. Η κατανάλωση είναι ίσως λίγο ανεβασμένη αλλά φταίει η νευρική μου οδήγηση μάλλον. Συχνά χρησιμοποιώ το Eco Mode που βοηθάει αρκετά στο θέμα της κατανάλωσης αλλά πολλές φορές ξεχνάω να το βάλω ή βιάζομαι και θέλω τις καλύτερες επιταχύνσεις. Η οδήγηση πολύ άνετη, η κάμερα οπισθοπορείας και οι αισθητήρες κάνουν το παρκάρισμα εύκολο, γενικά χαίρεσαι να το οδηγείς και να κοιτάς το πρωτότυπο εσωτερικό του. Τα φώτα led τέλεια.
-
Snowdrop έχεις κάνει κεραμικό;πόσο πήγε;
Ναι, στον Πλάτωνα το έκανα. 1650€ η μόνιμη προστασία. Περιελάμβανε και ζάντες, μηχανή και τζάμια.
-
Αυτή η εργασία με το κεραμικό πόσο χρόνο (εργατοώρες ) κάνει για να εφαρμοστεί; Δίνεται κάποια εγγύηση; Τι περιλαμβάνει; Υπάρχουν στην συνέχεια κάποιοι περιορισμοί ως αναφορά το πλύσιμο κλπ;
-
Ύστερα από ενημέρωση που ειχα από τον πωλητή της ds σχετικά με το 7 μου αναφέρθηκαν τα παρακάτω.Μετα τις αλλαγές του Οκτωβρίου η business έκδοση δεν έχει grip control k φοράει τις 19' ζάντες Amsterdam.Το ίδιο όσο αφορά την αφαίρεση του grip ισχύει και για την έκδοση so chic.Μονο στην be chic παραμένει το grip κ δεν δύναται η δυνατότητα τοποθέτησης ούτε ως έξτρα στις άλλες δυο εκδόσεις.Η λύση που μου προτάθηκε από τον εξυπηρετητικουατο πωλητή είναι :' Η πάμε σε bussines ως έχει (κ γίνεται μια κάποια μικρή έκπτωση) ή πάμε σε be chic ,την χτίζουμε σαω bussines (εκεί έχουμε πια gtip ) & παίρνουμε μια μεγάλυτερη έκπτωση.Ακουω τις γνώμες σας κ την άποψη περί grip.Επισης όσο αφορά στα χρώματα έχω καταλήξει σε 3 με τα κακα κ καλά τους:1.Λευκο πέρλα,2.Βυζαντινο και 3.Γκρι(artense).
.Ευχαριστω!
-
Γεια σας παίδες ,ειπα και εγω να γράψω για να σας πω οτι περιμένουμε το δικο μας DS7 CROSSBACK 1500 Hdi AT8 SO CHICK ,καποια στιγμή το Νοέμβριο !
Εύχομαι και σε οσους το σκέφτονται να πάρουν θάρρος κι να το αποκτήσουν !
-
Με το καλό να παραλάβετε και να το χαρείτε με Υγεία!!
Εξαιρετική επιλογή. Για πές χρώμα? Βάλατε κάποιο έξτρα?
-
Γεια σας παίδες ,ειπα και εγω να γράψω για να σας πω οτι περιμένουμε το δικο μας DS7 CROSSBACK 1500 Hdi AT8 SO CHICK ,καποια στιγμή το Νοέμβριο !
Εύχομαι και σε οσους το σκέφτονται να πάρουν θάρρος κι να το αποκτήσουν !
Θάρρος έχουμε!!! ....κάτι άλλο μας λείπει
Καλοταξιδο θα βαρεθείς να το χαζεύεις !
-
Πανέμορφο το DS7 Crossback και ξεχωριστό... αλλά λείπουν τα €€€ χεχεχε
Καλοτάξιδο σε όσους παραλαμβάνουν!
-
Ευχαριστώ πολυ ,χρώμια το ασημή Performance line με ηλιοροφη , ειναι μια υπέρβαση η αλήθεια ειναι αλλα το τολμήσαμε !
-
georgem66 wrote:
Καλο Σ/Κ
Είμαι ικανοποιημένη από το αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις. Η κατανάλωση είναι ίσως λίγο ανεβασμένη αλλά φταίει η νευρική μου οδήγηση μάλλον. Συχνά χρησιμοποιώ το Eco Mode που βοηθάει αρκετά στο θέμα της κατανάλωσης αλλά πολλές φορές ξεχνάω να το βάλω ή βιάζομαι και θέλω τις καλύτερες επιταχύνσεις. Η οδήγηση πολύ άνετη, η κάμερα οπισθοπορείας και οι αισθητήρες κάνουν το παρκάρισμα εύκολο, γενικά χαίρεσαι να το οδηγείς και να κοιτάς το πρωτότυπο εσωτερικό του. Τα φώτα led τέλεια.
Μάλλον κατεβαίνεις τη Λεωφ. Ηρακλείου κάθε πρωί κατά τις 8 γιατί πετυχαίνω ένα ίδιο. Εάν είναι το δικό σου είμαστε γείτονες.
-
Αυτή η εργασία με το κεραμικό πόσο χρόνο (εργατοώρες ) κάνει για να εφαρμοστεί; Δίνεται κάποια εγγύηση; Τι περιλαμβάνει; Υπάρχουν στην συνέχεια κάποιοι περιορισμοί ως αναφορά το πλύσιμο κλπ;
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Θέλει μια βδομάδα για την εφαρμογή. Δεν δίνεται κάποια εγγύηση. Μετά θα πρέπει κάθε 6 περίπου μήνες να πηγαίνεις το αμάξι για έλεγχο. Περιλαμβάνει :
-
Μόνιμη προστασία
-
Αντίσταση σε εκδορές
-
Self Cleaning Effect (Αυτοκαθαριζομενο)
-
Selfe Healing (Αυτοεπουλωμενο σε καποιες περιπτωσεις)
-
Σούπερ-υδρόφοβο αποτέλεσμα
-
Αντοχή σε καιρικές συνθήκες & στην υπεριώδη ακτινοβολία
-
Θερμική αντοχή (μέχρι 750°C)
-
Προστασία Anti-Graffiti
-
Αυξημένη χημική αντίσταση
-
Ανθεκτικό στην οξείδωση και διάβρωση
-
Υπερύψηλη γυαλάδα φινιρίσματος
-
Αντισταση σε περιττωματα πουλιων
Όσον αφορά το πλύσιμο, χρειάζεται τουλάχιστον 1 μια φορά το μήνα και πλέον γίνεται πολύ εύκολο. Δε χρειάζεται καθόλου σφουγγάρι. Ιδανικός τρόπος όπως μου έδειξαν είναι ψέκασμα με ενεργό αφρό και μετά ξέπλυμα με νερό υπό πίεση. Με το υδροφοβικό αποτέλεσμα, το νερό απλά κυλάει και φεύγει μόνο του.
:
-
-
snowdrop wrote:
georgem66 wrote:
Καλο Σ/Κ
Μάλλον κατεβαίνεις τη Λεωφ. Ηρακλείου κάθε πρωί κατά τις 8 γιατί πετυχαίνω ένα ίδιο. Εάν είναι το δικό σου είμαστε γείτονες.
Ναι, όντως περνάω κάθε μέρα Λ. Ηρακλείου πηγαίνοντας για δουλειά!!
-
Καλημέρα και καλο τριήμερο
μόνο η snowdrop γράφει για το νεο της DS 7 κανένας αλλος ?? Να μας στείλει φωτο η να μας πει εντυπώσεις ??!!!!
-
Tkin73 wrote:
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Θέλει μια βδομάδα για την εφαρμογή. Δεν δίνεται κάποια εγγύηση. Μετά θα πρέπει κάθε 6 περίπου μήνες να πηγαίνεις το αμάξι για έλεγχο. Περιλαμβάνει :
- Μόνιμη προστασία
- Αντίσταση σε εκδορές
- Self Cleaning Effect (Αυτοκαθαριζομενο)
- Selfe Healing (Αυτοεπουλωμενο σε καποιες περιπτωσεις)
- Σούπερ-υδρόφοβο αποτέλεσμα
- Αντοχή σε καιρικές συνθήκες & στην υπεριώδη ακτινοβολία
- Θερμική αντοχή (μέχρι 750°C)
- Προστασία Anti-Graffiti
- Αυξημένη χημική αντίσταση
- Ανθεκτικό στην οξείδωση και διάβρωση
- Υπερύψηλη γυαλάδα φινιρίσματος
- Αντισταση σε περιττωματα πουλιων
Όσον αφορά το πλύσιμο, χρειάζεται τουλάχιστον 1 μια φορά το μήνα και πλέον γίνεται πολύ εύκολο. Δε χρειάζεται καθόλου σφουγγάρι. Ιδανικός τρόπος όπως μου έδειξαν είναι ψέκασμα με ενεργό αφρό και μετά ξέπλυμα με νερό υπό πίεση. Με το υδροφοβικό αποτέλεσμα, το νερό απλά κυλάει και φεύγει μόνο του.
:
Ευχαριστουμε για την πληρη απάντηση.
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται. Ο τρόπος που γράφεις είναι πόλυ τεκμηριωμένος! δικηγόρος ή μηχανικός?
-
snowdrop wrote:
Tkin73 wrote:
- Μόνιμη προστασία
- Αντίσταση σε εκδορές
- Self Cleaning Effect (Αυτοκαθαριζομενο)
- Selfe Healing (Αυτοεπουλωμενο σε καποιες περιπτωσεις)
- Σούπερ-υδρόφοβο αποτέλεσμα
- Αντοχή σε καιρικές συνθήκες & στην υπεριώδη ακτινοβολία
- Θερμική αντοχή (μέχρι 750°C)
- Προστασία Anti-Graffiti
- Αυξημένη χημική αντίσταση
- Ανθεκτικό στην οξείδωση και διάβρωση
- Υπερύψηλη γυαλάδα φινιρίσματος
- Αντισταση σε περιττωματα πουλιων
:
Ευχαριστουμε για την πληρη απάντηση.
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται. Ο τρόπος που γράφεις είναι πόλυ τεκμηριωμένος! δικηγόρος ή μηχανικός?
Χα χα! Μέσα έπεσες! Μηχανικός. Καλό τριήμερο σε όλους! Εγώ και το θηριάκι μου θα εκδρομεύσουμε προς Ναύπλιο!
DS7 CROSSBACK