-
ένας γνωστός μου είπε 1000 ευρώ.
-
Με τίποτα τόσο χαμηλά ποσά. Επίσης, μόνο με το VIN θα σας πούν το ακριβές ποσό, γιατί ο νόμος είναι συγκεκριμένος αλλά το τελωνείο εφαρμόζει 'τον δικό του' με συγκεκριμένες λίστες. Επίσης BMW, MB & Audi τα βαράει σε φόρους.
-
όπως είπα ένας γνωστός μου εκτελωνιστής μου είπε θα το κανονίσουμε στο 1000 κοντά τώρα αν μου λέει μπούρδες, μπούρδες σας λέω και εγώ..
-
όπως είπα ένας γνωστός μου εκτελωνιστής μου είπε θα το κανονίσουμε στο 1000 κοντά τώρα αν μου λέει μπούρδες, μπούρδες σας λέω και εγώ..
Ααα ΟΚ, εαν είναι γνωστός σου και έχει τον τρόπο του, πάω πάσο! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι είναι η αλήθεια....
-
Θα δούμε όταν έρθει η ώρα αν όντως είναι έτσι.
Αλλά και την Mercedes όσα μου είπε πλήρωσα. -
Θα δούμε όταν έρθει η ώρα αν όντως είναι έτσι.
Αλλά και την Mercedes όσα μου είπε πλήρωσα.Εεε τότε δεν έχεις λόγο να τον αμφισβητείς! Να μας τον γνωρίσεις και εμάς...γιατί ο 'δικός μου' εκτελωνιστής πάει by the book και μου βγάζει πολύ μεγάλα ποσά.
-
Καλημέρα ναι αμε ότι χρειαστείς στείλε μου.
-
Έχω μια αίσθηση deja vu, νομίζω κατά καιρούς εμφανίζεται κάποιος χρήστης μικρής ηλικίας, όπου ζητάει τι γνώμη του φόρουμ, για αυτοκίνητα που «κανονικά» δεν θα διάλεγε...
Τέλος πάντων, πήγαινε για τη μερσεντέ, που μάλλον είναι καλύτερη αιδιοπαγίδα από το audi.
-
Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Επειδή καμιά φορά και εχώ χαζέυω αυτοκίνητα από την Γερμανία, έχω 2 ερωτήσεις. Πρώτον υπάρχει κάποιος τρόπος να το τσεκάρεις ότι δνε είναι κανένα επικό σαπάκι; Δεύτερον γιατί είναι τόσο πιο φθηνά από ένα αντίστοιχο ελληνικό;
-
Αν έχεις κάποιον που μπορεί να πάει τον στέλνεις. Ειδάλλως όχι δε μπορείς αλλά γενικά ψάχνεις έμπιστες μάντρες. Ούτως η άλλως τα σαπάκια τα καταλαβαίνεις από τις πολύ χαμηλές τιμές τους. Ένα σάπιο από κάτω και καλογυαλισμένο από επάνω δε θα έχει παραπλήσια τιμή με ένα που δεν είναι σάπιο δηλαδή.
Οι τιμές καθορίζονται από τα χιλιόμετρα. Στη Γερμανία τα χιλιόμετρα γράφονται πολύ πιο εύκολα αλλά από την άλλη είναι πολύ πιο ξεκούραστα. Επίσης άλλη τιμή αρχικής αγοράς έχουν εκεί και άλλη εδώ.
-
Αν έχεις κάποιον που μπορεί να πάει τον στέλνεις. Ειδάλλως όχι δε μπορείς αλλά γενικά ψάχνεις έμπιστες μάντρες. Ούτως η άλλως τα σαπάκια τα καταλαβαίνεις από τις πολύ χαμηλές τιμές τους. Ένα σάπιο από κάτω και καλογυαλισμένο από επάνω δε θα έχει παραπλήσια τιμή με ένα που δεν είναι σάπιο δηλαδή.
Οι τιμές καθορίζονται από τα χιλιόμετρα. Στη Γερμανία τα χιλιόμετρα γράφονται πολύ πιο εύκολα αλλά από την άλλη είναι πολύ πιο ξεκούραστα. Επίσης άλλη τιμή αρχικής αγοράς έχουν εκεί και άλλη εδώ.
Πέρσι που είχα πάει Μόναχο πχ στις bmw δεν είδα κάποια τρελή διαφορά στην τιμή. Αλλά πραγματικά βρίσκεις 5άρα τριετίας με κάτω απο 15Κ, εντυπωσιακό. Τέσπα, δεν έχω κάποιο γνωστό εκεί οπότε δεν πιστεύω πω ςθα αγοράσω κάτι αν και δελεάζομαι δεόντως
-
φίλε BASSstarlet δεν κοιτάω με πιο αμάξι να ρίξω γκόμενα έτσι κιαλλιώς έχω και τώρα λιμουζίνα E Class . Εγώ ρώτησα πιο από τα δύο είναι καλύτερα σε μηχανικά θέματα.
Και γενικά δεν ξέρω τη κάνουν η άλλοι αλλά εγώ μιλάω σοβαρά αλλά την απάντηση μου την πήρα κοιτάω Audi 2.0 TDi και Mercedes 2.2 Cla αλλά εκεί ανεβαίνει λίγο η τιμή...
Αγορά αυτοκινήτου