Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 1985
    • 1986
    • 26 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    728055
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      insanedriver @lap last edited by

Αν δεν με γουσταρεις προσωπικα....πες το...ασε αυτα τα π@@ικα και τραβηγμενα απο τα μαλλια αναλυτικα ποστς του τι κανω

Από που και ως που να μην σε γουστάρω προσωπικά;

Απλά διαπιστώνω ότι κατά καιρούς το σενάριο πάει ως εξής: Έχεις μια διαφωνία με κάποιον. Αραδιάζεις μια σελίδα ολόκληρη αναλύσεις και αμπελοφιλοσοφίες. Μετά σου απαντάει αυτός ο κάποιος για το προφανές ή με επιχειρήματα ότι έχεις άδικο. Μετά λες δεν κατάλαβες ή ότι μπράβο έχει δίκιο ο κάποιος και σου ξέφυγε η πληροφορία. Και πάμε γρήγορα παρακάτω.

Γενικά μια βιαστική τακτική, απλά για να γράφουμε ανάλογα με το θυμικό της στιγμής.

Over and out.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • L
        lap @panormus772 last edited by

Γιατρε, συμφωνω εν μερη...

Η διαφορα ειναι πως οι Ζαιοι δεν ειναι μονο το αρνητικο πασοκ ειναι και ανθρωποι με διαφορετικςπες αποψεις αλλα και ελληνες που δεν διοικησαν ΠΟΤΕ πριν το 15.

Για αυτο και οι αυταπατες...

Δεν γινεται να προσάπτουμε τον ερασιτεχνισμό απο την μία και την συνέχιση του παλιου ΠΑΣΟΚ.

Δεν ειναι το παλιο ΠΑΣΟΚ. Εχει λαϊκισμους του ΠΑΣΟΚ συμφωνω, αλλά δεν ειναι το Πασοκ...το κακο ΠΑΣΟΚ.

Υ.γ μιας και μιλω με τον γιατρο μας θυμηθηκα καποια πραγματα.

Να σας πω....

Επι ΝΔ ΠΑΣΟΚ το δημοσιο ζημειωθηκε .............ντρρρρρρ

38 δις απο υπερκοστολοηησεις φαρμακων και συνταγογραφησεων....

Το πιασατε ή οχι;;;;;

38 δις....

Αυτο το ποσο σε χρεος εναντι του αναπτυξιακου μερους του αεπ αν τα βαλεις σε συσχετηση ειναι.......ντρρρρρρρρ

Η πτωση της ελλαδος.

Φυσικα κανεις μα κανεις δεν λεει τιποτα... οι περισσοτεροι αρεσκονται σε θεωρειες επιστημονικης φαντασιας...που τις βγαζουν και απο το κεφαλι τους

Δινουν πουρμπουαρ στους προηγουμενους 40 δις κακοδιαχειρησης στις τσεπες συγκεκριμενων...

Ολος ο ενφια ειναι 1,κατι δις...όλος ο φορος εισοδηματων κατω απο 25χικ ειναι 3 με 4 δις....

Με αυτα τα ποσα μας λενε οτι εχουμε μικρη ανατπυξη και λενε οτι μπουρδα τους ερθει....με τα 40δις ποσο χασαμε;;;;

Χαχαχαχα​

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • L
          lap @insanedriver last edited by

Lap wrote:

Αν δεν με γουσταρεις προσωπικα....πες το...ασε αυτα τα π@@ικα και τραβηγμενα απο τα μαλλια αναλυτικα ποστς του τι κανω

Από που και ως που να μην σε γουστάρω προσωπικά;

Απλά διαπιστώνω ότι κατά καιρούς το σενάριο πάει ως εξής: Έχεις μια διαφωνία με κάποιον. Αραδιάζεις μια σελίδα ολόκληρη αναλύσεις και αμπελοφιλοσοφίες. Μετά σου απαντάει αυτός ο κάποιος για το προφανές ή με επιχειρήματα ότι έχεις άδικο. Μετά λες δεν κατάλαβες ή ότι μπράβο έχει δίκιο ο κάποιος και σου ξέφυγε η πληροφορία. Και πάμε γρήγορα παρακάτω.

Γενικά μια βιαστική τακτική, απλά για να γράφουμε ανάλογα με το θυμικό της στιγμής.

Over and out.

Οταν εβαζα καμπυλες και αναλυσεις οικονομικων αρθρων με κοροϊδευατε....

Οι απαντησεις ηταν του στυλ του τι κανει ο καθης στο σπιτι του και την επιχειρηση του,..

Μα εγω βαζω οικονομικα στοιχεια της χωρας και οχι στοιχεια του σπιτιου μου και της επιχειρησης μου...

Γιατι ο απεναντι μου εχει αλλα νουμερα και αλλες γνωριμιες απο εμενα και αλλα νουμερα..,κτλ.

Βγαζουμε συμπερασματα δηλαδη απο 5 ατομα και το πως πανε για να πουμε πως παει η χωρα....

Αν βρισκεις λογικη .....οκ

Αν θελεις να σε σκυλοβριζω  οποτε εχουμε διαφωνια ακομα και οταν τελειωσει ο καυγας πες το μου...,κανενα προβλημα

Χαχαχα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• I
            insanedriver last edited by

Bρε Λάπη τις προάλλες έγραψα κάτι και άρχισες να ποστάρεις καμπύλες για να με βγάλεις λάθος με υφάκι οικονομολόγου ΓιάΝη από το Τέξας.

Και όταν σου πόσταρα ξανά ότι κοιτάς λάθος καμπύλες τα πήρες όλα πίσω, γλυκάθηκε ο λόγος και πήγες παρακάτω.

Βιάζεσαι. Αυτό σου γράφω. Βιάζεσαι να δείξεις ότι ξέρεις και ότι ίσως ξέρεις μόνο εσύ. Όλοι οι άλλοι πεταλώνουν τζιτζίκια εδώ μέσα και εσύ ήρθες να μας ανοίξεις τα μάτια.

Bρισιές κτλπ δεν έχουν πολύ νόημα. Γιατί όπως έχει δείξει η εμπειρία μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει πίσω από το πληκτρολόγιο. Αν όμως του άλλου του γυρίσει το μυαλό και πάει αλλού η υπόθεση, μετά αρχίζουν τα πούπουλα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • L
              lap @fiverg last edited by

Lap τα βλέπεις λίγο όπως θέλεις. Σε προηγούμενο διάγραμμα είδες την αύξηση του χρέους στα χρόνια του Βούδα, δεν είδες
              την αύξηση από 20% σε 90% στα χρόνια του Ανδρέα. Μου έβγαλες τον γέρο Καραμανλή Κευνσιανιστή ενώ το πρώτο πράγμα
              που έκανε ο Ανδρέας ήταν να αυξήσει τους μισθούς (δες την ταινία 'Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι', αρκετά διδακτική).
              Και ναι, η αύξηση του χρέους δεν είναι πάντα κακή (όταν π.χ. δανείζεσαι με 3% και με τα δανεικά δημιουργείς ανάπτυξη 4%)
              αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι δεν έγινε ακριβώς έτσι επί ΠΑΣΟΚ.

Επετρεψε μου fiverg να πω πως εχεις πολλα λαθη, δεν θα το αναλυσω εδω γιατι θα μου την πεσουν οι αλλοι. Διαβασε καποιο βιβλιο της ιστορια της  ευρωπαϊκης οικονομίας, θα βρεις πολλες απαντησεις σε αυτα που λες.

** Κεϋνσιανιστες ηταν και οι δυο, το ιδιο θα εκανε και ο γερος καραμανλης...ηταν το μοντελο αναπτυξης ολης της ευρωπης. Φυσικα και ο οριακος θετικος πληθωρισμος κι δανεισμος ειναι θετικο ποιος ειπε το αντιθετο...**

Βεβαια πρπει να υπολογιστουν οι οποιες απωλειες σε συντεχνιες ...δηλαδη δεικτες πραγματικης αναπτυξης κλαδων κτλ και πραγματικης αγοραστικης σε σταθερη ισοτιμια δυναμης των πολιτων.

η πρωτη περξοδος του βουδα μια χαρα ηταν ....μετα ομως αρχισε οπως εχω πει να πατα σε δυο βαρκες....ο λογος χρεους και πραγματικης αναπτυξης ειναι θεμα σε ολα τα πανεπιστημια... με λιγα λογια...καταστροφη.. Ολη η ευρωπη, ολα τα πανεπ. Ολοι οι διεθνης οικοι το αναφερουν....οι παντες.,.ασε εμενα απ εξω..εγω ειμαι μετριος και μικρος. Ενα τιποτα ειμαι.

Γενικώς επικεντρώνεσαι μόνο στο τι έκανε ο Βούδας και μόνο και ξεχνάς τον 'Κευνσιανιστή' Γιωργάκη-λεφτά υπάρχουν-μοιράζω επιδόματα που έκανε ότι μπορούσε για να μας σπρώξει στο ΔΝΤ. Ξεχνάς ότι ο Σαμαράς παρέδωσε έλειμμα στο 0 και λες ότι παρέδωσε άδεια ταμεία. Γ

Γενικα στην οικονομια το να επικαλουνται πως εχω αδεια ταμεια αλλα 0 ελλειμα ειναι ατοπο. Πρεπι να κανω αναλυση μακροοικονομιας εδω....κρατα αυτο που σου λεω αν με πιστευεις.

Με τα οποία όμως ο Αλέξις έκανε 6 μήνες διαπραγμάτευση πληρώνοντας μισθούς και συντάξεις 2 δις/μήνα.

Που τα βρήκε;

Απο τους λογαριασμους ασφαλειας, και τα αποθεματικα των Δεκο....καταστροφη πραγματικη,

Για την φορομπηχτική πολιτική του Αλέξις μας λες ότι 'συμβιβάστηκε, έκανε εκλογές' άρα όλα μέλι-γάλα, 'μετά είχαμε μνημονιακές υποχρεώσεις', φαίνεται ότι ο Σαμαράς παρέλαβε από τον Γιωργάκη λουλούδια και μπαχτσέδες χωρίς ελείμματα και μνημονιακές υποχρεώσεις και την φορομπηχτική πολιτική την έκανε γιατί γούσταρε.

Ειχαν μεγαλες παραισθησεις..... οπως και εσυ αν σε βαλω να διοιηκησεις αυριο κατι που δεν γνωριζεις... δεν δημιουργησε ομως την κριση....δεν ειχε συντεχνιες...τιποτα.... ειχε ονειρα για την χωρα...ονειρα θερινης νυκτος...αλλα ονειρα...οχι φιλαρακια..

Ενώ ο Αλέξις που πήρε 'στρωμένο' δρόμο με τα περισσότερα μέτρα να τα έχει πάρει ήδη άλλος είναι αναμάρτητος του κρίματος του πρώτου εξαμήνου του '15 γιατί μετά τα έκανε όλα καλά (δηλαδή εν τέλει, μας έβγαλε από τα μνημόνια 3+ χρονάκια απ όσα θα έπρεπε να βγούμε). Αλήθεια, έχεις κάτσει να αποτιμήσεις την ζημιά του '15 ως οικονομολόγος; Νταξ, δεν είναι λέω εγώ ούτε 100, ούτε 80, αλλά και 30 να είναι  για μια περίοδο ενός εξαμήνου δεν είναι κάπως βαρύ;

ΛΟΙΠΟΝ εδω ειναι οτι πιο μη οικονομικο εχω ακουσει ποτε μου....οχι απο εσενα fiverg μου γενικα το λεω... με την ιδια λογικη να μη το παω στα οικονομικα....

Αν ειχαμε κερδισει το 1453 ξερετε τι θα ειμασταν σημερα ;;;;;Αυτοκρατορία.  Αξιζε άραγε να παλεψουμε στον Α και Β ΠΠ και να προστατεψουμε την πατριδα μας κατα του κατακτητη ή ηταν καλυτερο να πουμε περαστε μεσα...ειδαλλως θα χασω πολλα αν παλεψω για τη χωρα μου, ειστε πολυ δυνατος εναντι εμου.

**Γενικα αυτο λεγεται ως κοστος ευκαιριας στα μικροοικονομικά, σξιωδης τιμές κτλ...εχει και αλλες ονομασιες στα μακροοικονομικα αλλα γενικα ας το πουμε ετσι. **

Κοστος υπηρξε ...ναι υπηρξε.. αλλα αυτο δεν μετριεται σε χρημα... ηταν Κοστος της αυταπατης..ηταν εθνικο κόστος οχι οικονομικο.

Κρίμα, που μετά από αυτό του δώσαμε μόλις 3.5 χρόνια του παιδιού να μας 'σταθεροποιήσει' και δεν του δώσαμε και τα επόμενα. Έχεις κανένα επίσημο δείχτη που να λέει ότι καταπολέμησε την φτώχεια, τουλάχιστον  περισσότερο από τον Σαμαρά; Γιατί οι αναλύσεις που διαβάζω λένε ότι τα λεφτά (μας) πήγαιναν απλά στον ανεμιστήρα και όχι στους  πραγματικά αδύναμους.  
              Όταν σε ρώτησα γιατί χρεωκοπήσαμε ενώ είμασταν σούπερ-ντούπερ κευνσιανιστές (μισθούς δώκαμε, συντάξεις δώκαμε, έργα μεγάλα (μέχρι και Ολυμπιάδα κάναμε!), δεν πήρα σαφή απάντηση.

Δεν γνωριζεις καλα τα οικονομικα του Κεϋνς...θελει σπουδη...δεν ειναι οπως απλα αναφερεις δωκαμε δωκαμε....καμια απολυτως σχεση..αυτο ειναι απλα η επιφανεια ενος παγοβουνου,, ειναι διαφορετικη πολιτικη διαχειρηση σε θετικους κυκλους οικονομιας

Ναι εχω...και δεικτες και τα παντα.

**οντως καποια χρηματα οπως λες **

Γενικώς, η κατάστασή μας είναι μια ωραία επιβεβαίωση στο πόσο απέχει η θεωρία από την πράξη και πόσο καθέ φορά κρύβεται ο διάβολος στις λεπτομέρειες.

οχι διαφωνω, θα παθεις πλακα αν εντρυφήσεις πολυ....θα δεις απιστευτα πραγαμτα. Συμφωνω για τις λεπτομερειες

Τέλος πάντων, ιδιαίτερο νόημα δεν έχει, εκλογές έγιναν, έχουμε κυβέρνηση ΝΔ και ναι, αν είδες παραπάνω εγώ είμαι από αυτούς που φωνάζουν ότι οι μισθωτοί φαίνεται να παίρνουν φοροελαφρύνσεις μπαρμπούτσαλα σε σχέση με επιχειρήσεις και ΕΕ. Οψόμεθα... Γιατί μια αμφιβολία αν με όλα αυτά που κάνει ο Κυριάκος πάει να μας ξαναρίξει στα ελείματα την έχω!

Να σου πω fiverg μου πως οι εταιρικες φοροελαφρυνσεις και δη σε κολοσσούς  γινονται με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπο να αυξηθει η αγοραστικη σου δυναμη ωστε να αποπληρωθουν τα δανεια τριμηνου της χωρας. Αν δεν βρισκεις λογικη σε αυτο και βλεπεις μια υπερβολικη και εντεχνως αισιοδοξια,  τοτε θα με καταλαβεις. Αν ναι μαλλον οχι.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • L
                lap last edited by

Ωωωωωωωπα...

Τρελοδηγεεε πατα φρενοοοο.. περνας σε απειλες...

Ακου που σου λεω...κουλαρε λιγακι...εδω μιλαμε φιλικα ως καφενειο...

Αυτο μπορει να σου ικανοποιει τον εγωισμο της στιγμης, αλλα εχει συνεπειες το να απειλείς

Κουλαρε

Επισης θυμαμαι κατι τωρα που το λες...θυμαμαι πως ντερλικωνα πρωι πρωι τοτε.... θυμησε μου...

Τα κανω ολα εικονα με το φαγητο...χαχαχα

Θυμαμαι νομιζω πως συμφωνησα σε κατι αλλα σου εβαλα καλυτερο δεικτη.....δεν θυαμαι

Οχι βεβαια ο λογος που εγραψα ηταν οτι διαβαζα το νημα και περα απο καποιες αναλυσεις του ταξιδευτη που συμφνωεις ή οχι μαι ηταν ψηλονορμαλ...οπως και του γατου που τα μισα καταλαβαινα λογω των ελληνικων του και καποιους αλλους οντως σοβαρους ανθρωπους...ολα τα αλλα ηταν.....αστα.

Γραφοντουσαν πραγματα που τα λενε στο δημοτικο....καμια απολυτως γνωση, αμορφωσια στο ΦΟΥΛ..καμια αισθηση της πραγματικοτητας αυτων που επικαλουνται..ετσι λοιπον μπηκα και εγω και αρχισα να σας πεταω καμπυλες μηπως και πειτε κατι ρεαλιστικο....

Μην νομιζεις αναγκαστικα να ξανακατεβασω βιβλια και να διαβασω...δεν θυμαμαι και πολλα...μαλιστα σε πολλα ειχα υπογραμμισει πολλα απο αυτα που λεμε σημερα.

Ειδαλλως πειτε το forum ψυχολογικη εκτονωση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• I

Ωωωωωωωπα...

Τρελοδηγεεε πατα φρενοοοο.. περνας σε απειλες...

Ακου που σου λεω...κουλαρε λιγακι...εδω μιλαμε φιλικα ως καφενειο...

Αυτο μπορει να σου ικανοποιει τον εγωισμο της στιγμης, αλλα εχει συνεπειες το να απειλείς

Την παλεύεις;

Εσύ κατάλαβες ότι απειλώ;

Την αλλη φορά γράφεις πως έτρωγες . Μήπως τώρα πίνεις;

Γράφεις πιο πάνω για μπινελίκια και σου λέω η εμπειρία στα φόρουμ έχει δείξει ότι δεν έχουν νόημα τέτοιες καταστάσεις, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν και τι τρέλα έχει ο καθένας που βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω. Άλλα διαβάζεις άλλα καταλαβαίνεις. Συνεχώς. Με διάφορους συνομιλητές.

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                  • F
                    fiverg last edited by

Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση σε όλα, ωστόσο απαντώ σε κάποια:

• Όταν λέμε 'ταμεία που ήταν άδεια', καλύτερα να διευκρινίζεις ότι αναφέρεσαι στην γενική κυβέρνηση και μόνο.
                    • Όχι Lap, 'παραισθήσεις' μπορεί να είχε ο Λαφαζάνης και η Ζωίτσα. Ο Αλέξης ήξερε το πολύ από τον Φλεβάρη
                      του ΄15 ότι θα συμβιβαστεί, καμία παραίσθηση δεν είχε. Το θέμα του ήταν απλά πως θα το σέρβιρε στο πόπολο. 
                      Γι αυτό και γίνονταν αυτό το μπάχαλο. Αμόλυσε τον Βαρουφάκη να κάνει την τρέλα του με το chicken game, 
                      οι λαφαζαναίοι νόμιζαν ότι αντιστέκονται και ρώταγαν πως θα κόψουν δραχμές αλλά απάντηση δεν έπαιρναν και
                      η ηγετική ομάδα παρακολουθούσε απαθής περιμένοντας την λήξη του 'δράματος' (που την διάνθισε και με ένα δημοψήφισμα μπας και έλεγε ο λαός ΝΑΙ ή οριακό ΟΧΙ και την γλύτωνε). Ουδεμία σοβαρή ετοιμασία δεν είχε γίνει σε τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα (εκεί ήταν που με πάτησε προσωπικά στον κάλο για δικούς μου λόγους). Οπότε άσε τα περί 
                      'παραισθήσεων'.
                    • Φιλαράκια είχε ο Αλέξης, περισσότερα απ όσα νομίζεις. Ολους εκείνους που έλπιζαν να μας πάει υπό 
                      καπιταλιστικές συνθήκες στην δραχμή και να γίνουν ζάπλουτοι από πάμπλουτοι αγοράζοντας την χώρα 
                      μπιρ παρά. Δες λιγάκι τι έπαιζαν τα κανάλια το '13-'14 και τα ξαναλέμε. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι τελικά δεν το έκανε!
                    • Πως γίνεται να έχεις τόσο ακριβή κοστολόγηση για την υπερτιμολόγηση φαρμάκων αλλά να περνάς στο ντούκου
                      το πρώτο εξάμηνο του 15 δεν ξέρω. Κανένα οικονομικό κόστος λοιπόν. Ούτε από επιπλέον μέτρα, ούτε χαμένη ανάπτυξη, ούτε
                      τίποτα. Γιατί λοιπόν φορολογηθήκαμε περισσότερο; Που πήγαν τα λεφτά; Μην μου πεις στο μαξιλάρι, γιατί το συντριπτικό ποσοστό του μαξιλαριού που κρατάει τις αγορές ήσυχες είναι δανεικά, δεν είναι υπερπλεόνασμα.
                    • Για την ακραία φτώχια τι λένε οι δείκτες σου; Τούτοι εδώ λένε ότι ο Σαμαράς την κατέβασε 1.4% σε έναν χρόνο (αφού βέβαια πρώτα την έφτασε εκεί που την έφτασε...) και ο Αλέξης 2% σε δυο χρόνια. https://www.dianeosis.org/research/poverty_greece/
                      Βλέπεις καμιά φοβερή διαφορά; Φορολογηθήκαμε περισσότερο; Ω yes. Που πήγαν τα λεφτά (ξανά);
                    • Οι εταιρικές φοροελαφρύνσεις Lap γίνονται για να βγάλουν περισσότερα κέρδη οι μέτοχοι. Ελπίζοντας 
                      ότι έτσι θα γίνουν περισσότερες επενδύσεις. Τα υπόλοιπα που λες, όντως δεν τα καταλαβαίνω.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • L
                      lap @fiverg last edited by

Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση σε όλα, ωστόσο απαντώ σε κάποια:

• Όταν λέμε 'ταμεία που ήταν άδεια', καλύτερα να διευκρινίζεις ότι αναφέρεσαι στην γενική κυβέρνηση και μόνο.

Μα η γενικη κυβερνηση φαληρησε απο κακη διαχειρηση. Το εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα. Υπηρξε αυξημενο ιδιωτικο χρεος, οντως αλλα αυτο δεν ηταν το πραγματικο θεμα της χωρας

• Όχι Lap, 'παραισθήσεις' μπορεί να είχε ο Λαφαζάνης και η Ζωίτσα. Ο Αλέξης ήξερε το πολύ από τον Φλεβάρη
                        του ΄15 ότι θα συμβιβαστεί, καμία παραίσθηση δεν είχε. Το θέμα του ήταν απλά πως θα το σέρβιρε στο πόπολο. 
                        Γι αυτό και γίνονταν αυτό το μπάχαλο. Αμόλυσε τον Βαρουφάκη να κάνει την τρέλα του με το chicken game, 
                        οι λαφαζαναίοι νόμιζαν ότι αντιστέκονται και ρώταγαν πως θα κόψουν δραχμές αλλά απάντηση δεν έπαιρναν και
                        η ηγετική ομάδα παρακολουθούσε απαθής περιμένοντας την λήξη του 'δράματος' (που την διάνθισε και με ένα δημοψήφισμα μπας και έλεγε ο λαός ΝΑΙ ή οριακό ΟΧΙ και την γλύτωνε). Ουδεμία σοβαρή ετοιμασία δεν είχε γίνει σε τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα (εκεί ήταν που με πάτησε προσωπικά στον κάλο για δικούς μου λόγους). Οπότε άσε τα περί 
                        'παραισθήσεων'.

Μαλλον εχεις πληροφοριες απο μέσα... αυτα που λες δεν τα ξερω ...

• Φιλαράκια είχε ο Αλέξης, περισσότερα απ όσα νομίζεις. Ολους εκείνους που έλπιζαν να μας πάει υπό 
                        καπιταλιστικές συνθήκες στην δραχμή και να γίνουν ζάπλουτοι από πάμπλουτοι αγοράζοντας την χώρα 
                        μπιρ παρά. Δες λιγάκι τι έπαιζαν τα κανάλια το '13-'14 και τα ξαναλέμε. Αυτό που του αναγνωρίζω είναι ότι τελικά δεν το έκανε!

Μ@@ς των δημοσιογραφων και δη ακραιων.. ειχε παει και στο εξωτερικο και στην ευρωπη και διαβεβαιωνε οτι η διαπραγματευση θα γινει ΜΟΝΟ μεσα στο Ευρω. Διαβαζω καθε μερα ξενο τυπο...και το ειχαν λυσει οι ξενοι μηνες πριν παρει την εξουσια... ειχε τελειωσει ο οποιος φοβος εξω(οντως υπηρχε φοβος δεν λες υπερβολες) ..

θα συμφωνησω πως σε καποια στιγμη ειπα ρε μπας....και τρομαξα και εγω.

Όμως οι εδω μεσα ακραιοι, βλαμμενοι, αλλα και συντεχνιες αφηναν να εννοειθει κατι αλλο. Το οποιο εκανε ζημια στη χωρα.

Το οτι αφηνες τους ακραιους δικους του (ευτθχως την εκαναν με ελαφρα, εχει και αλλους ακομα) να λενε οτι αμορφωτη μ@@@ θελουν ειναι μεγα λαθος και οντως τοτε δεν ειχε το κομμα υπο την ηγεσια του... απλα ηταν πιο πολυ frontman,

• Πως γίνεται να έχεις τόσο ακριβή κοστολόγηση για την υπερτιμολόγηση φαρμάκων αλλά να περνάς στο ντούκου
                        το πρώτο εξάμηνο του 15 δεν ξέρω. Κανένα οικονομικό κόστος λοιπόν.

Οχι το ειπαμε κανενα οικονομικο κοστος στην γενικη κυβερνηση... νουμερα ειναι συτα... εθνικο κοστος...Ναι

Το αλλο ομως ειναι οντως εγγεγραμμενο λογιστικα κοστος στα βιβλια της χωρας πληρως αναγνωρισμενο απο τους θεσμους....

το να περνας  ντουκου τα τρενα με βαγονια γεματα δις δικων μας χρηματων, απο τους φορους μας σε συγκεκριεμνες τσεπες ....με αφηνει λιγο εκπληκτο...ποσο μαλλον που εισαι μισθωτος και οχι συντεχνιτης επιχειρηματιας

Ούτε από επιπλέον μέτρα, ούτε χαμένη ανάπτυξη, ούτε
                      τίποτα.

Δεν θα υπηρχε καμια αναπτυξη ,του ξεφυγε και του χαεδουβελη  ετα τις εκλογες και μετα τον ετζασαν

Το ειπαμε πολλες φορες 4,5% προωτογεννες εκλεισε η Ν.Δ με 15 απιστευτα προαπαιτουμενα (απιστευτα για το υψος του πρωτογεννους, οχι γενικα..καποια ηταν πολυ καλα για εμας...οπως π.χ επιστροφες φορου)

Γιατί λοιπόν φορολογηθήκαμε περισσότερο; Που πήγαν τα λεφτά; Μην μου πεις στο μαξιλάρι, γιατί το συντριπτικό ποσοστό του μαξιλαριού που κρατάει τις αγορές ήσυχες είναι δανεικά, δεν είναι υπερπλεόνασμα.

Ειναι αποτελεσμα διαπραγματευσης και ναι ειναι δικα μας διοτι στα οικονομικα ολα ειναι ισοτητες. Διαβαζονται δηλαδη και απο την αναποδη. Τα προηγουμενα ειχαν παει για αποπληρωμη των δανειων...σε αυτα και με το μεγαλο χρονικο διαστημα αποπληρωμης με μικροτερο επιτοκιο που επετυγχαν,  κατσφεραμε να αποπληρωνουμε μονοι μας τα χρεη...χωρις το μαξιλαρι...συνεπως ολο το μαξιλαρι ειναι δικο μας. Για παρτυ μας και για συγκεκριμενες πολιτικες. Για αυτο και η 0 συζητηση απο τον επιτροπο οικονομικων ( με επισημες δηλωσεις σε επισκεψη του) για χαλαρωση πλεον του πρωτογεννους δυο ετη νωριτερα.

• Για την ακραία φτώχια τι λένε οι δείκτες σου; Τούτοι εδώ λένε ότι ο Σαμαράς την κατέβασε 1.4% σε έναν χρόνο (αφού βέβαια πρώτα την έφτασε εκεί που την έφτασε...) και ο Αλέξης 2% σε δυο χρόνια. https://www.dianeosis.org/research/poverty_greece/

ΠΡΩΤΑ απο ολα εχω πει ο Σαμαρας ηταν ο πρωτος που θεσπισε το εγγυημενομκατωτατο εισοδημα...το εχω πει...

σωστο μετρο...αν και υπαρχουν αποψεις πως δεν ηταν καθολου παραγωγικο. Δηλαδη αλλο ο κατωτατος μισθος εργαζομενου αλλο το αλλο. Τσπ την ιδια πολιτικη χρησιμοποιησε και ο τσιπρας και ειχε οφελος σε καποιες κοινωνικες ομαδες και ιδιαιτερα σε νεους που γνωριζω....ειχε θεμα και το δημογραφικο κ.α
                      Βλέπεις καμιά φοβερή διαφορά; Φορολογηθήκαμε περισσότερο; Ω yes. Που πήγαν τα λεφτά (ξανά);

• Οι εταιρικές φοροελαφρύνσεις Lap γίνονται για να βγάλουν περισσότερα κέρδη οι μέτοχοι. Ελπίζοντας 
                        ότι έτσι θα γίνουν περισσότερες επενδύσεις.

Α για σου...ειπε την λεξη κλειδι..ελπιζοντας. Με το ελπιζοντας δεν γινεται πολιτικη ποσο μαλλον σε ξενα funds... Το μειγμα της πολιτικης επρεπε να ειναι αλλο με σκοπο να αποπληρωνουμε ανα τριμηνο τα χρεη μας.

Τα υπόλοιπα που λες, όντως δεν τα καταλαβαίνω.

Μια χαρα καταλαβαινεις.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• G
                        giochan @insanedriver last edited by

Βρισιές κτλπ δεν έχουν πολύ νόημα. Γιατί όπως έχει δείξει η εμπειρία μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει πίσω από το πληκτρολόγιο. Αν όμως του άλλου του γυρίσει το μυαλό και πάει αλλού η υπόθεση, μετά αρχίζουν τα πούπουλα.

Καταρχάς το άλλο nick υπάρχει επειδή **απενεργοποιησα **(μετα λυπης) το λογαριασμο μου μετα απο 17 χρονια εδω μεσα, γιατι οι mods έκριναν 'ότι δε σέβομαι το χώρο'.

Αναγκάζομαι όμως (όπως είχα προβλεψει) να παρέμβω και να θυμίσω τι ΟΝΤΩΣ έδειξε η εμπειρία. Έδειξε ένα μέλος ανεξήγητα εμμονικο το οποίο αφού ζητούσε 'απεντομωσεις' (πολύ δημοκρατικό αυτό, ε;) μετά απείλησε ΔΗΜΟΣΙΑ, ζήτησα ΔΗΜΟΣΙΑ 'ώρα και μέρος' και απάντηση ΕΔΩ δεν πήρα. Αντ'αυτου, είχαμε ένα screenshot τύπου 'ήρθαμε και δε σας βρήκαμε' με ένα pm που ζητούσε επιτακτικά το (πολύ 'δυσεύρετο' γι'αυτον) τηλέφωνο μου. Δεν έγραφε πχ 'έλα στο ταδε μέρος τότε' και εγώ δεν ήρθα, μη μπερδευομαστε...

Επί του συγκεκριμένου θέματος λοιπον περιμένω συνάντηση, να κλείσει. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα βέβαια αλλά τι να κάνουμε... Εύχομαι να μην πάει εκεί που δείχνουν τα πράγματα. Εγώ λόγια δε λέω, είπα θα αφήσω και την πρώτη κίνηση...

Κατά τα άλλα, οι mods να τα βλέπουν αυτά, που άφησαν να αλωνιζουν εδώ μέσα πέραν του συγκεκριμένου και άτομα με συγκεκριμένη αποστολή (όπως περηφανεύονται). Με αυτά τα άτομα ας μείνουν λοιπόν, όχι με εμένα. Αυτά. Δεν θα έγραφα κάτι αλλά ειδικά αυτή την ιστορία την έχω βαρεθεί και δε γουστάρω εντυπώσεις που φυσικά δεν ισχυουν. Γι' αυτο  γατε έχεις την άδεια μου να το δώσεις το ρημαδι το τηλ να δούμε τι θα γίνει. Αντιο σας._

ΥΓ: θα ήθελα αν πετύχαινα σε κανένα αγωνα τον ΣΧ να συζητούσα την κατρακύλα του φόρουμ γενικά, αλλά έχω αρπαχτει για αγωνιστικό θέμα με τον δικό του ΝΤ οπότε δε νομίζω να με άκουγε...

• L

....... Γιατί όπως έχει δείξει η εμπειρία μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει πίσω από το πληκτρολόγιο. Αν όμως του άλλου του γυρίσει το μυαλό και πάει αλλού η υπόθεση, μετά αρχίζουν τα πούπουλα.

Που αλλου δηλαδή;;;...μου την λενε και τους την λεω εδω μεσα , εχουμε κοντριτσες και μετα σχολιαζουμε αλλα θεματα...

Το '......αλλού' για κανε μου το σε ψηλά σε παρακαλώ

Τσπ το δεχομαι τρελοδηγε...ξερω δεν εννουσες κατι κακο...

Ελα γιοχαν ηρεμηστε..... παει....

Ειναι κριμα για λογια να χαλιομαστε....

Ολοι ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας...αν ειναι να υπαρχουν εντασεις θα αποχωρησω επισημα και εγω....οχι για κανεναν λογω για να μην θυμωνουμε...σαν παιδακια και χτυπαμαι σαν γοριλες το στηθος μας προς επειδηξη....

Ηρεμηστε εχουμε τις αποψεις μας...μας τις απορρίπτουν ...και τις απορρίπτουμε...ειναι υπεροχο πραγμα η δημοκρατια.... και διασκεδαστικο....

Εχετε τις ζωες σας, τις εργασιες σας, τους ανθρωπους που σας λατρευουν και απλα πειραζομαστε εδω  για να περνα η ωρα.

Βαλτε καποιο θεμα με γυναικες να ηρεμουμε....ρε παιδια

Υ.γ μπορει κανεις να διαγραψει τον λογαριασμο του...και πως;;;; ψηλοβαρεθηκα και εγω να πω την αληθεια... εχω χασει 100ευρα σε εργατοωρα για βλ@@@ς και αποψεις ανθρωπων που δε συμφωνουμε..

Υ.γ η πλακα ειναι πως για να με πεισουν πως πανε ολα σκατα και πηγαιναν ολα σκατα εχασα ως κοστος ευκαιριας (εδω εισαι fiverg, χεχε) διπλασιο εισοδημα απο το δικο τους. Εχω ακομα περιθώριο ρευστου...χεχε

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• I

Λαπ ξαναγραφω.

Ειπες νωριτερα τι να κανουμε να αρχισουμε τις βρισιες;;;

Απαντησα οτι αυτο δεν εχει νοημα γιατι εχουμε εμπειριες απο το παρελθον και δεν οδηγησαν καπου.

Δεν ξερω ποσο καιρο συμμετεχεις στο φορουμ αυτο ή σε αλλα, αλλα εγω θυμαμαι σοβαρα σκηνικα πριν 10-15 χρονια με απειλες, νομικες απειλες, με τσακωμους ακομα και σε συναντησεις για φαγητο(τριγωνο καλυβια).

Και φυσικα πιο προσφατα γεγονοτα.

Αρα δεν εχει νοημα, γιατι μπορει καποιος να κανει ανεξοδα την πλακα του και να βγαζει τα οποια προσωπικα θεματα εχει σε ενα πληκτρολογιο, αλλα ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι στο απεναντι πληκτρολογιο, ποτε δεν ξερεις σε τι φαση θα τον πετυχεις, πως θα αντιδρασει και παει λεγοντας.

Ημουν ξεκαθαρος και δεν καταλαβαινω γιατι εδειξες να ''προσπαθεις'' να μου φορτωσεις οτι σημερα απειλησα καποιον...;;;

Σαν να ζηταται η τιμωρια μου πχ απο την διαχειριση για κατι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εκανα.

Καλη συνεχεια και αγαπη μονο.

• storm
                              storm @lap last edited by

...Γιοχαν πιο ωραιο το νικ σου τωρα...ξεκαθαρο...το αλλο δυσμολεγομκυν να το διαβασω στην αρχη.

Εντάξει, τώρα δεν κρατιέμαι θα το πω...

Ρε συ LAP! Ρε συ LAP!

Μπήκε ο άνθρωπος να γράψει δύο αράδες, να γράψει την άποψή του και εσύ στάθηκες στο nickname που το διαβάζεις ποιο εύκολα;;;;

Ταρατατζούμ....ταρατατζούμ...Αντώνης Καρπετόπουλος!!!!

υ.γ. αστειεύομαι έτσι...!..Μην τα πάρεις στην κράνα...!!!!

• L
                                lap last edited by

Χεχεχε

Ε, διασκεδαζω τις εντυπωσεις.....

Το ειπα διοτι θελω να παραμεινει στο forum καθως εχει παρα πολυ ταλεντο στον γραπτο του λογο (πολυ σπανιο ειναι αυτο), απολαυση ειναι τα ποσταρισματα του, οι αποψεις του χαρακτηριζουν αυτες σχεδον της υπολοιπης μισης Ελλαδας που δεν αντανκλαται εδω στο forum και πρεπει να ακουγεται.....

Και επιπλεον ειναι παρα πολυ συμπαθης, οχι μονο χαρις του ταλεντου του,  στους παντες.....διαφωνουντες και μη.

Και μιας και διεγραψε τον λογαριασμο του...θελω να κανει μια νεα αρχη ως συνεχεια με εναν θετικο λογο για το νεο του nickname

Χωρις πλακα ειναι ωραιο το 'Γιοχαν'....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                                  lap last edited by

Ναι ρε συ...το 'αλλου' μου εκανε εντυπωση...

Τσπ γ@@σε τα ρε συ ...οκ.

Αντρες ειμαστε ολοι και τεστοστερονη εχουμε και μας αλλαζει την χημεια του εγκεφαλου  .....καταλαβαινω.

Απο οτι καταλαβαινω εχεις ενα θεμα με τον γιοχαν. Ειναι κριμα μωρε...ολοι αγαπαμε κατι κοινο, δηλ τα αυτοκινητα...

Βρειτε τα εκει...και πειτε στα αλλα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και αντε να πειραζομαστε λιγουλακι, και παμε ολοι παρεα παρακατω.....καποιος ειπε κατι πιο χοντρο στον αλλον πρωτος και εγινε μετα αρνητικο σπιραλ... Βαλτε τελος...και τους δυο σας θεωρω πολυ σοβαρους.

Δεν εχω καταλαβει τι παιζει..και δν με πολυνοιαζει να σου πω την αληθεια...οταν μαλλον εγιναν αυτα ειχα τετοια τρεχαματα με τη δουλεια...αλλαγη εγκαταστασεων.... (τωρα πηγα καπου που τον χειμωνα δεν πεφτει ηλιος και το καλοκαιρι ψηνομαι στον ηλιο και φοραω γυαλλια ηλιου  μπροαστα στο pc.... Γαματος ε;;;*)

Και εγω εχω γραψει χοντραδες, τον ρενακια τον εχω τρελλανει και ζητησα συγνωμη...

Αν παρατηρησετε το καλοκαιρι σας προαβαλλω πιο πολυ....φαε τον ηλιο στη μαπα επι ωρες και θα σου πω μετα ....χαχαχα

Τσπ παμε ολοι παρεα παρακατω...ολοι 4τροχοι ειμαστε.

....Γιοχαν πιο ωραιο το νικ σου τωρα...ξεκαθαρο...το αλλο δυσμολεγομκυν να το διαβασω στην αρχη.

*οτι και αν αγορασετε σε ακινητο πατε παντα με πυξιδα και σημεια του που πεφτει ο ηλιος...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• F
                                    fiverg last edited by

Καίτοι διαφωνώ (συνηθως) ουδέποτε διέγνωσα τον 'Γιοχαν' να 'μην σέβεται τον χωρο'. Οποτε απορω... Βεβαια δεν ειχα διαβασει ολα τα διεγραμμενα posts αλλά ουδέποτε επίσης αντιλήφθηκα να ξεκινάει αυτός κατι επί προσωπικού.

Άσε που οντως οι 'αντιφρονουντες' πλέον είναι πιο σπάνιοι εδώ μέσα και από λευκό ρινοκερο και δεν έχει πλάκα, σε λίγο με βλεπω να αρχίζω να εξυμνω τον βαρουφακη για να σπάσει η ανία...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • L

Lap wrote:

Παντως απο 25 συνεργατες που ελεγες πηγες 37;;;;...και φωναζεις;;;;; εμεις εδω ουτε μπαλενο δεν πηραμε.....χαλαρωσ​ε

Το αν έχει 2 εργαζόμενους ή 40 δεν λέει κάτι, όταν του ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας τον κόπο του.

Έγραψε λίγο παραπάνω ότι η προκαταβολή φόρου από 80 στο 100 του τραβάει 170k ρευστότητα.

Άρα ο γάτος σκίζει και μπράβο του. Και δεν θα του πει κανένας ότι να μην μιλάει/κλαίγεται επειδή σκίζει.

Τα δουλεύει, πληρώνει τις υποχρεώσεις του με το παραπάνω και τέλος.-

Υ.Γ: Κλασσικά κάνεις μια επίθεση και μετά το παίρνεις πίσω. Πόσες φορές έχει γίνει αυτό; Άλλα γράφουν, άλλα καταλαβαίνεις. Το ίδιο έγινε τώρα με τον γάτο.

Πρωτα απο ολα ρε τρελοδηγε....ο γατος πανεξυπνος ειναι, ικανοτατος ομλητης ειναι και μπορει να απαντισει αυτός.

Και απαντησε.

Δευτερον οτι ειπα δεν το ειπα τυχαια ....ο γατος επιασε το point μου μαι τελειωσε η υποθεση. ​

Ουτε την επιχειρηση του γνωριζω...ουτε τον χωρο του. Βασικα τιποτα για την επιχειρηση του δεν ξερω.

ΟΛΟΙ μας σκιζομαστε. Προσωπικαμεχω επφαη με επιχεορησεις με το 1/4 του προαωπικου του γατου και 10 φορες τον τζιρο του. Εχω μαθει σε τετοιες για αυτο και καποιες φορες εχω αποριες ως προς την αποδοση τζιρου προσωπικου που παρουσιαζει, νομιζω καποτε ειχαμε περισυ τετοια συζητηση για τα κρυφα εξοδα των υπαλληλων και του τζιρου και βγηκε καυγας...δεν θυμαμαι...μπορει να το σκεφτηκα αλλα να μην το εγραψα .τσπ ...αλλα επειδη δεν ξερω τον κλαδο του καθολου..το βουλωνω και τον διαβαζω σε αυτα τα θεματα.

Δεν εχει να κανει με τα νουμερα... δεν σχολιασα τα νουμερα...

Σχολιασα την επιθεση που δεχτηκα και την γενικοτερη μικροοικονομικη εικονα που εχει των πραγματων...χωρις να βλεπει την μεγαλη εικονα για την νεολαια...τι νεολαια δηλαδη;;;...τσπ την δικη μου την γεννια..

Απαντα απο την σκοπια του...απαντω απο τη δικη μου που πολλοι πια δεν κανουν οικογενειες και ζουν σαν σκλαβοι....τα χρονια περνουν..ομως

Εχει την αποψη της προσφορας εργααιας....συμφωνω εν μερη, αλλα εχω την αποψη οτι αυτο ειναι παροδικο αν δεν φτιαξουν τα εθνικα οικονομικα της χωρας..,και πως τετοιες πολιτικες μπορουν να ειναι το trickle για αρνητικο σπιραλ

Δηλαδη αν πανε ολα σκατα παλι....η δικη μου η γενια ειναι η πιο καταρραμενη ολων, πλην των πολεμων...διοτι ολη την ενηλικη της ζωη διαχειρηζεται κρισεις της γενιας του γατου...

Πρεπει να φτιαξουν τα οικονομικα της χωρας μας σε βαρος ομως της δικης του γενιας...της υπευθυνης γενιας.

Δηλαδη θεωρω πως η αμεσα ενισχυμενη αγοραστικη δυναμη που προσφερει πιο γρηγορα εσοδα στο κρατος για αποπληρωμη των σημερινων δανειων μας ειναι καλυτερα, διοτι αν δεν πληρωθουν, θα μπουμε ξανα σε τυπικο ή ατυπο μνημονιο και παλι η γενια μου θα πληρωσει..

Ο γατος και ο ταξιδευτης θα ειναι συνταξιουχοι και εμεις ακομα θα πληρωνουμε την μη αποπληρωμη των δανειων.

Για αυτο λεω αν θελετε αναπτυξη αφηστε την στην δικη μας γενια....εμεις εχουμε γνωσεις και ορεξη να το πραξουμε...εσεις πληρωστε σημερα τα δικα σας χρεη ...ωστε να τελειωνουμε με τους τοκους κτλ

Φυσικα δεν βαζω τον γατο με τη μικρη του επιχειρηση ως θυμα αλλα κυριως την πολιτικη της φοροελαφρυνσης των μεγαλων..ο γατος δεν ειναι μεγαλος..

Στο αλλο που αφηνεις υποννουμενα, να σε ενημερωσω πως ξερω προσωπικα επιχειρηματίες σαν τον γατο που μαλιστα κληρονομισαν επιχειρηση με τεραστιο τζιρο αλλα οι ιδιοι ειχαν σπουδες στο εξωτερικο και εμαθαν σε αλλο μοντελο διοιηκησης και αποδοσης εργαζομενων.....

Δηλαδη με την νοοτροπια αυτη και ειναι πραγμστικα αν τους δεις απο κοντα αλλο επιπεδο ανθρωπων,...

Καμια μσχεση με τους κλασικους.. ΚΑΜΙΑ για αυτο ψηλοκαταλαβαινω απο αυτα που λεει οτι οντως ειναι καλος επιχειρηματιας....δεν θα εχει προβλημα ουτε σε κρισεις ουτε σε τιποτα...εχει φοβιες αλλα αυτο ειναι θεμιτο.. ο τροπος που λεει πως διοιηκει θα τον παει πολυ ψηλα.

Τελος, ρε συ ενα καφενειο ειμαστε εδω περα.... πατησε ο γατος γκαζι πρωτος, υπηρξε υπερστροφη ισχυος...πατησα τερμα και το δικο μου (παντα ομως με πολυ σεβασμο...πιστευω ειναι εμφανες...μπορω να γινω χυδαιοτατος και πολυ ρατσιστης )...σηκωσε το γκαζι αργοτερα..πατησα φρενο και εγω απο σεβασμο.

Τι να κανω να του πεταξω μοουκαλι στο κεφαλι σαν τα σαλουν στα γουστερνς;;;;;;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• G
                                        giochan last edited by

Λαπ ειλικρινα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα ειπαμε.

Θα σου κανω ενα δωρακι ομως απ'το περασμενο Σ/Κ (καλα εχω πολλα τετοια τραβηγμενα ''πιο κοντα δε γινεται'' οποτε βοηθαω στους αγωνες)

Exodus λοιπον καπως ετσι μιας και ειμαστε αυτοκινητιστικο φορουμ:

Youtube Video

Όπως είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε, απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί. Ως εκ τούτου απενεργοποιείται ο νέος. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον αρχικό σας λογαριασμό και σας πληροφορούμε ότι είστε καλοδεχούμενος στο Forum, αντιθέτως με αυτά που εκφράσατε. [Admin]

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                        • L
                                          lap last edited by

Έπειδη παιδια ειμαι λιγο ασχετος με την τεχνολογια.... δεν μπορω να δω τιποτα....

Μου βγαζει κατι μνμτα το youtube....και τρομαζω

Τι ειναι;;;;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                                            criuser last edited by

Ουφ , πρόλαβα και τα διάβασα πριν πέσει κανένα κόψιμο πάλι ...

Γιόχαν που να πας αγόρι μου ?

Και εμείς τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ?

Εχουμε τον Λάπη που έχει γίνει μπιτούρμπο και κομπρέσορας ταυτόχρονα και γράφει πονήματα και τους παίζει μόνος του όλους .

Κάτσε και εσύ εδώ να έχουμε να λέμε .

Και ο Δίας έχει αραιώσει .

Να γράψουμε τίποτα προβοκατόρικο να εμφανιστεί ?

Ο Κουάντρα περιέγραψε εξαιρετικά την δεκαετία του 80 . Τότε που οι πασόκοι συνδικαλιστές στα εργοστάσια , επαίρονταν που με τις απεργίες έκαναν την επιχείρηση που τους έδινε ψωμί προβληματική και ο Αντρέας θα την κρατικοποιήσει και εκείνοι θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και θα τρώνε παντεσπάνι .

Ετσι έγινε για λίγα χρόνια . Μετά έκλεισαν , οι συνδικαλιστές έγιναν πολιτικοί και οι εργάτες άνεργοι .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                            Εμαθα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 1985